Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
649 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 649 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 40]

ζωάκι

ζωάκι
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
loulou_29 έγραψε:Καλημερες κουκλες!!!!!!πινω το καφεδακι μου για να ετοιμαστω να παω εφορια Twisted Evil
Ελλουκο καθαρισε τελικα το κεφαλακι??
Λεμονισιους δραμα αυτο με τον υπολογιστη....το ειχα παθει πριν κανενα διμηνο Twisted Evil
Γκρινιαρα λιωνω με τον μικρο και τις κουβεντουλες του  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 23 328109
Ευα υπομονη μεχρι την κυριακη και καλη επιτυχια να εχεις!!!!
Δεσποινακι καλημερουδια σε σενα και την μπουμπου σου!!!ενταξει με το κλιματιστικο?καλοριζικο κ καλες δροσιες να εχετε!!!!
Ζωη καλη σου μερα!!!!μεγια το μπλουζακι Wink ....εγω αν ξεμπερδεψω νωρις απο την εφορια λεω να κανω μουσακα.....
Σε ολα τα υπολοιπα κοριτσια  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 23 334590

Καλημέρα Θεοδώρα! Μουσακά ε; Πάει πολύ με την εφορία! Smile Smile
Μπελαλίδικος είνα μωρέ! Ψηφίζω καλαμαράκι! Smile
Καλό κουράγιο στη Δημόσια Υπηρεσία!
Βάζω κι γώ μπροστά για αποτρίχωση και μετά ψώνια εκτός σπιτιού!
Φιλούδια σε όλες!
Η Τατιάνα πήρε χθες τα αποτελέσματα τελικά; Δεν είδα κάποιο σχόλιο, αν και διάβασα πολύ γρήγορα τα χθεσινά!

xrysaki!

xrysaki!
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ!!!!ξυπνησατε;εγω εχω ξυπνησει απο τη μαυρη νυχτα κ τωρα μου φαινεται ατελειωτη η μερα.. flower

Princess Kelly

Princess Kelly
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα Χρυσάκι...καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑΑΑΑΑ....ΜΑ ΚΑΛΑ ΤΙ ΖΕΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΑΛΙ??ΕΛΕΟΣ!!!

ΚΑΛΑ ΕΙΣΤΕ ΚΟΥΚΛΕΣ??ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΜΠΑΝΑΚΙ ΜΑΣ ΕΧΘΕΣ!!!ΥΠΕΡΟΧΗ Κ ΖΕΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ...ΑΧ ΑΧ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΑΛΙ ΟΠΟΤΕ ΞΕΧΝΑΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΔΩ?

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΛΑ.ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ…..
ΕΛΛΗ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ?ΤΟ ΜΑΛΛΙ?ΒΑΦΤΗΚΑΝ ΟΙ ΑΣΠΡΕΣ ΤΡΙΧΕΣ?ΣΕ 1-2 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ Κ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ.
ΛΕΜΟΝΑΚΙ ΕΝΤΑΞEI ΤΟ Ρ/C?ΠΡΟΝΟΗΣΕΣ Κ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕΣ ΤΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΑ ΣΟΥ.
ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ ΑΡΕΣΑΝ ΣΤΟΝ ΑΝΙΨΙΟ ΟΙ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΣΟΥ?
ΕΥΗ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ? ΑΚΟΜΑ ΘΑΣΟ?ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΤΕΛΕΙΑ.
ΛΟΥΛΟΥ ΠΑΛΙ ΕΦΟΡΙΑ?
ΙΩΑΝΝΑ ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΜΗΝΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΤΥΧΕΡΟΣ Κ Ο ΠΙΟ ΚΑΡΠΕΡΟΣ.
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ.ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ.
ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.ΕΛΛΗ ΚΑΙ ΛΕΜΟΝΑΚΙ Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ.
ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΑΛΛΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΣΥΧΝΑ-ΠΥΚΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Κ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Κ ΕΓΩ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙAΤΙ Κ ΕΓΩ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ.ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΓΙAΤΙ Η ΜΙΚΡΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΚΡΗ Κ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΡΩ!ΜΠΗΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΜΙΛΑΩ.ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΑ Κ ΠΕΡΝΟΥΣΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.
ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΜΕΣΑ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΡΗ.ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΕ ΡΩΤΑΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΩ.
ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ ΜΕ ΚΑΚΙΑ Κ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ.
ΣΑΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ «ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥ ΖΩΗ» .
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ.
ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ.

Deb

Deb
Καλημέρα Ζωάκι!!!!Όντως οι δουλειές είναι ένα θέμα που πονάει!!!Εγώ θα πω στην μαμά μου να έρθει να με βοηθήσει λιγάκι σήμερα γιατί φεύγει για διακοπές και δεν θα έχω κανέναν μετά!!!Όσο παίρνω κιλά δεν μπορώ να κουνηθώ,όχι να κάνω δουλειές!!! Sad

Καλημέρα Λουλού!!!Το κλιματιστικό είναι ακόμη στο πάτωμα!! Crying or Very sad Δυστυχώς ο ψυκτικός δεν ήρθε χθες γιατί είχε πάρα πολύ δουλειά οπότε ευελπιστώ να το περάσουμε αύριο!!!

Καλημέρα Χρυσάκι,Princess Kelly και Τόνια!!!! Smile

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΟΥ..ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ...ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Κ ΕΓΩ ΑΥΤΟ...ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ ΤΟΤΕ!!!

ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΕΤΣΘΙ...ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΠΑΙΔΑΚΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΣΙ ΕΔΩ???ΕΕΕ ΚΑΙ??Κ ΑΣ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ!!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΗ...ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Κ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ...ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΩ....ΑΣ ΛΕΝΕ ΟΣΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ....ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΦΕΥΓΕΤΕ ΜΕ ΛΟΓΩ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ??ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙΣ ΓΙΑΝΝΑ Sad Sad Sad

Deb

Deb
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΛΑ.ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ…..
ΕΛΛΗ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ?ΤΟ ΜΑΛΛΙ?ΒΑΦΤΗΚΑΝ ΟΙ ΑΣΠΡΕΣ ΤΡΙΧΕΣ?ΣΕ 1-2 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ Κ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ.
ΛΕΜΟΝΑΚΙ ΕΝΤΑΞEI ΤΟ Ρ/C?ΠΡΟΝΟΗΣΕΣ Κ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕΣ ΤΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΑ ΣΟΥ.
ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ ΑΡΕΣΑΝ ΣΤΟΝ ΑΝΙΨΙΟ ΟΙ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΣΟΥ?
ΕΥΗ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ? ΑΚΟΜΑ ΘΑΣΟ?ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΤΕΛΕΙΑ.
ΛΟΥΛΟΥ ΠΑΛΙ ΕΦΟΡΙΑ?
ΙΩΑΝΝΑ ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΜΗΝΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΤΥΧΕΡΟΣ Κ Ο ΠΙΟ ΚΑΡΠΕΡΟΣ.
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ.ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ.
ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.ΕΛΛΗ ΚΑΙ ΛΕΜΟΝΑΚΙ Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ.
ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΑΛΛΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΣΥΧΝΑ-ΠΥΚΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Κ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Κ ΕΓΩ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙAΤΙ Κ ΕΓΩ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ.ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΓΙAΤΙ Η ΜΙΚΡΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΚΡΗ Κ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΡΩ!ΜΠΗΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΜΙΛΑΩ.ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΑ Κ ΠΕΡΝΟΥΣΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.
ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΜΕΣΑ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΡΗ.ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΕ ΡΩΤΑΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΩ.
ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ ΜΕ ΚΑΚΙΑ Κ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ.
ΣΑΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ «ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥ ΖΩΗ» .
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ.
ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ.

Καλημέρα Γιάννα!!!
Για μένα τουλάχιστον,τα άτομα που "χάλασαν" το παρεάκι ήταν κάποιες κοπέλες που ενώ μιλούσες δεν έπαιρνες απάντηση,που έμπαιναν μόνο για να πουν ότι έχουν καθυστέρηση και μετά εξαφανίζονταν για ένα μήνα και πάλι τα ίδια!!!Πιστεύω πως αρκετά τράβηξε αυτό το θέμα και είναι κρίμα να χαλιόμαστε για κάτι τέτοιο!!Στο κάτω κάτω είναι ένα δημόσιο φόρουμ που κανείς δεν σου απαγορεύει να μπεις οπότε είναι λογικό να γράφει ο οποιοσδήποτε!Και εγώ είμαι έγκυος αλλά μπαίνω μόνο σε αυτό το θέμα εδώ μέσα(δεν έχει καμία σημασία από πότε είμαι)θα έπρεπε κι εγώ να μην γράφω δηλαδή;;;

Ας το αφήσουμε εντελώς αυτό το θέμα και ας είναι αυτό το τελευταίο σεντόνι για αυτή την περίπτωση...Σας ξαναλέω,είναι κρίμα!! Wink

Deb

Deb
toniach29 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΟΥ..ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ...ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Κ ΕΓΩ ΑΥΤΟ...ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ ΤΟΤΕ!!!

ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΕΤΣΘΙ...ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΠΑΙΔΑΚΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΣΙ ΕΔΩ???ΕΕΕ ΚΑΙ??Κ ΑΣ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ!!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΗ...ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Κ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ...ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΩ....ΑΣ ΛΕΝΕ ΟΣΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ....ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΦΕΥΓΕΤΕ ΜΕ ΛΟΓΩ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ??ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙΣ ΓΙΑΝΝΑ Sad Sad Sad

Άστα να πάνε Τόνια!!!Πολύ ζέστη!Κάνω υπομονή άλλη μία μέρα!!!

Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου με το παραπάνω!!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ..ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΧΑΛΑΝΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ??ΕΕΕ ΟΧΙ!!!Κ ΕΓΩ ΕΧΩ 2 ΠΑΙΔΙΑ Κ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΑΛΛΑ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΜΩΡΟ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΑ....ΜΕ ΛΥΠΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΕΝΝΟΩ..

ζωάκι

ζωάκι
Deb έγραψε:Καλημέρα Ζωάκι!!!!Όντως οι δουλειές είναι ένα θέμα που πονάει!!!Εγώ θα πω στην μαμά μου να έρθει να με βοηθήσει λιγάκι σήμερα γιατί φεύγει για διακοπές και δεν θα έχω κανέναν μετά!!!Όσο παίρνω κιλά δεν μπορώ να κουνηθώ,όχι να κάνω δουλειές!!! Sad

Καλημέρα Λουλού!!!Το κλιματιστικό είναι ακόμη στο πάτωμα!! Crying or Very sad Δυστυχώς ο ψυκτικός δεν ήρθε χθες γιατί είχε πάρα πολύ δουλειά οπότε ευελπιστώ να το περάσουμε αύριο!!!

Καλημέρα Χρυσάκι,Princess Kelly και Τόνια!!!! Smile

Αχ τυχερή Δεσποινα! έχεις τη μαμά κοντά! Smile Και μου έλεγε πάντα "Μη φύγεις μακριά μου!" Smile Τώρα το καταλαβαίνω! Κι άμα με το καλό γεννήσουμε, εκεί θα φανεί ακόμα πιο πολύ η βοήθεια! Smile
Τόνια καλημέρα! Μας πεθαίνεις κάθε μέρα με την ζεστή θαλασσαααα!!! Λιώνωωω! λατρεύω τη θαλασσα αλλά βαριέμαι το πριν και το μετά! Smile
Βρε Γιάννα μου, δεν κατάλαβα γιατί το πήρες προσωπικά; Η αλήθεια είναι πως όταν γίνονται κουβέντες πάνω σ'αυτό το θέμα είναι πολύ άβολο γιατί καμιά δεν ξέρει για ποια μιλούν οι άλλες, αλλά δεν υπάρχει λόγος νομίζω να το παιρνουμε προσωπικά.. πολύ πιθανό να είναι για κοπέλες από άλλα θέματα.. ίσως θα ήταν καλό αν υπάρχει γενικό παράπονο προς κάποια κοπέλα να συζητιέται πιο προσωπικά σε προσωπικό μήνυμα;
Δεν ξέρω.. δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα.. από την άλλη πάλι η καθεμιά είναι ελεύθερη να φύγει και να γυρίσει οποτε θέλει. Δεν είναι αποκλειστικό κλαμπ!
Καλημέρα και σε όσες μπουν! Πάω για ψώνια!

ζωάκι

ζωάκι
Princess Kelly έγραψε:Καλημέρα Χρυσάκι...καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!

Καλημέρα Princess Kelly! Να υποθέσω ότι το μικρό σου είναι Κέλη; Πρώτη φορά σε βλέπω και είπα να συστηθώ και να καλοσωρίσω!
Ζωή εδώ! Κι αν ξαναμιλήσαμε μη με παρεξηγείς! Smile

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕΣ..ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ...
ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ...Κ ΕΓΩ ΒΑΡΙΕΜΙΑ ΤΟ ΠΡΙΝ Κ ΤΟ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ...ΕΙΝΑΙ Κ ΤΕΛΕΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΑΑΑ....ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΣΟΥ?/ΚΑΛΑ ΨΩΝΙΑ!!!

ΠΑΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΒΟΛΤΙΤΣΑ...ΧΑΛΑΣΤΗΚΑ ΜΕ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ....ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΤΑΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ(ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΓΙΑΝΝΑ) Κ ΜΕΤΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ Κ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΘΕΣΗ/ΑΝΑΦΟΡΑ..
ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ...
ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕΤΑ!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 23 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 23 215994

Deb

Deb
toniach29 έγραψε:ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ..ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΧΑΛΑΝΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ??ΕΕΕ ΟΧΙ!!!Κ ΕΓΩ ΕΧΩ 2 ΠΑΙΔΙΑ Κ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΑΛΛΑ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΜΩΡΟ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΑ....ΜΕ ΛΥΠΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΕΝΝΟΩ..

ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΜΙΑ!!!!Είμαστε το καλύτερο παρεάκι του φόρουμ και το λέω και το πιστεύω και το εννοώ!!!!Το θέμα είναι ανοιχτό όπως επίσης και η παρέα για οποιαδήποτε καινούρια κοπέλα!!Θέλει να μείνει;Καλώς...Θέλει απλά να μπει να γράψει μία φορά και τέλος;Πάλι καλώς...Δεν θα χαλάσουμε τις καρδιές μας!!!Εμείς εδώ θα ήμαστε όμως!!!Πάει και τελείωσε!!!Μην ξανακούσω γι αυτό το θέμα...Θα σας δαγκώσω!!!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 23 M072

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Καλημέρα!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 23 M004Τι μου κάνετε ομορφιές μου??Πίνετε καφεδάκι??
Θεοδώρα μου καλή δύναμη και στην εφορία κ στον μουσακά!!!(εγώ τον βαριέμαι απίστευτα!!)
Ζωίτσα καλημέρα!!καλό μαγείραμα!!!τι κάνει το σποράκι μας?να μου το προσέχεις!!!
Τόνια μου φιλιά στο γαμπρουλάκι μου!!!
Ελλη με γεια το μαλλί!!!τελειώνουν οι μέρες!!!!
Δεσποινάκι μου πρωινή,πρωινή όπως πάντα!!!φιλάκια!
Γιάννα εγώ δεν τα καταλαβαίνω αυτά τα παλιές-καινούργιες!!!μην δίνεις σημασία και μην χαλιέσαι!!Το ότι έχεις παιδάκια εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί καθόλου!!Το αντίθετο!!!Ελπίζω να το ξανασκεφτείς!!!
Σε όσες ξέχασα καλημέρα και πολλά φιλάκιααααα!!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 23 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 23 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 23 417472

Deb

Deb
Έτσι είναι Ζωάκι!Σαν την μάνα δεν είναι καμία!!! Wink

Τόνια μην αργήσεις ε!!!Εγώ εδώ θα είμαι!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 23 M086

Deb

Deb
Καλημέρα Μαράκι!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 23 M032

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Deb έγραψε:Καλημέρα Μαράκι!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 23 M032

Καλημερούδια!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 23 M032

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:Γιουχου!!!!
Βλέπουμε με τον άντρα μου ποδόσφαιρο και η βαρεμάρα είναι ατέλειωτη!!!
Τι κάνει η ομορφιά σου;

Άννα μου βγήκα μετά από λίγο γ αυτό δε σου απάντησα!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα σε όλες σας!! Πώς είστε ?Ρίχνω μια ματιά να δω τι γράψατε κ ποιες είστε εδώ!

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Καλώς και το Μαράκι!!!Ξύπνησε η κόρη να μου την φιλίσεις???Τι καλό θα μαγειρέψεις σήμερα?

Deb

Deb
Καλημέρα Μαρία(maryz)!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy

Μαρία εγώ θα κάνω πέννες με κόκκινη σάλτσα και αστακο-ουρές!!!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Deb έγραψε:Καλημέρα Μαράκι!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 23 M032

Καλημέρα Ντεπ!! Πως είσαι?? Κλοτσάμε κλοτσάμε??

Deb

Deb
maryz-iraklio kritis έγραψε:

Καλημέρα Ντεπ!! Πως είσαι?? Κλοτσάμε κλοτσάμε??

Αρκετά αρκετά!!!Δύσκολα κοιμάμαι πλέον!!Τουλάχιστον κλωτσάει συνέχεια για να μου υπενθυμίζει πως είναι εδώ!!!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maraki_iraklio έγραψε:Καλώς και το Μαράκι!!!Ξύπνησε η κόρη να μου την φιλίσεις???Τι καλό θα μαγειρέψεις σήμερα?

Καλημέρα συντοπίτισσα συνονοάματη τα πάντα όλα! χιχιχι (κάποιος ξύπνησε με όρεξη πιστεύω να μη βγει σε ξινό χιχι)
Θα σου την φιλήσω εδώ καθόμαστε αυτή στο πάρκο κ μόλις ακούσει τραγούδι κουνιέται ευτυχώς ξέρει σε τι θα κουνηθεί !! χιχιχ σήμερα δε μαγειρεύω τίποτα θα τη βγάλουμε με σαλάτα λόγω πολύς ζέστης κ λέμε το βράδυ να πάμε ποθές(να το πως κρητικά) να τσιμπήσουμε κ πράμα(πάλι κρητικα) χιχιχι εσύ?? πως είσαι? τι καλό θα ψήσεις εε μαγειρέψεις??

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις