576 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49 Τετ Ιουν 27, 2012 11:45 pm
maraki_iraklio
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
maryz-iraklio kritis έγραψε:maraki_iraklio έγραψε:Καλώς και το Μαράκι!!!Ξύπνησε η κόρη να μου την φιλίσεις???Τι καλό θα μαγειρέψεις σήμερα?
Καλημέρα συντοπίτισσα συνονοάματη τα πάντα όλα! χιχιχι (κάποιος ξύπνησε με όρεξη πιστεύω να μη βγει σε ξινό χιχι)
Θα σου την φιλήσω εδώ καθόμαστε αυτή στο πάρκο κ μόλις ακούσει τραγούδι κουνιέται ευτυχώς ξέρει σε τι θα κουνηθεί !! χιχιχ σήμερα δε μαγειρεύω τίποτα θα τη βγάλουμε με σαλάτα λόγω πολύς ζέστης κ λέμε το βράδυ να πάμε ποθές(να το πως κρητικά) να τσιμπήσουμε κ πράμα(πάλι κρητικα) χιχιχι εσύ?? πως είσαι? τι καλό θα ψήσεις εε μαγειρέψεις??
maraki_iraklio έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:maraki_iraklio έγραψε:Καλώς και το Μαράκι!!!Ξύπνησε η κόρη να μου την φιλίσεις???Τι καλό θα μαγειρέψεις σήμερα?
Καλημέρα συντοπίτισσα συνονοάματη τα πάντα όλα! χιχιχι (κάποιος ξύπνησε με όρεξη πιστεύω να μη βγει σε ξινό χιχι)
Θα σου την φιλήσω εδώ καθόμαστε αυτή στο πάρκο κ μόλις ακούσει τραγούδι κουνιέται ευτυχώς ξέρει σε τι θα κουνηθεί !! χιχιχ σήμερα δε μαγειρεύω τίποτα θα τη βγάλουμε με σαλάτα λόγω πολύς ζέστης κ λέμε το βράδυ να πάμε ποθές(να το πως κρητικά) να τσιμπήσουμε κ πράμα(πάλι κρητικα) χιχιχι εσύ?? πως είσαι? τι καλό θα ψήσεις εε μαγειρέψεις??
ΑΑΑ!!!τέλεια ιδέα μου έδωσες!!!σαλάτα με πατάτα,αυγό,ντοματούλες-αγγουράκια παραγωγής μας λίγα κρουτόνς κρεμμυδάκια και τι πιο νόστιμο???Είσαι σούπερ!!! που λέτε να πάτε για φαγητό?Εμένα ο αγάς μου θα δουλεύει μέχρι αργά σήμερα οπότε θα γυρίσει πτώμα...βολτούλα το Σ/Κ!!!!
ζωάκι έγραψε:Βρε καλώς τις Μαρίες τις Ηρακλειώτισσες!
Μαράκι μου το σποράκι θα το δούμε αύριο! Εκανα λάθος με το ραντεβού τελικά! Δες λες που το ξανακοίταξα και δεν πήγα σήμερα!
Ωραία και η ιδέα της σαλάτας αλλά δε θα πιστέψετε ότι έχουμε τόση παραγωγή από ντοματίνια και αγγουράκια και μελιτζάνες και πιπεριές και δεν μπορώ να τα βάλω στο στόμα μου.. για κάποιο λόγο δεν μπορώ να φάω τα δικα μας!
Χθες έφαγα σαλάτα έξω.. αν και ξέρω ότι δεν πρέπει..ουφ πρεπει να το σταματήσω!
Λοιπόν εγώ αγόρασα καλαμαράκια για σήμερα με κοφτό μακαρονάκι και πήρα σαρδέλες για αύριο! έχει πολύ καιρό να φάω και πεθύμησα! Πολύ θαλασσινό μιλάμε!
περιμένω να τελειώσει το πλυντήριο για να μαγειρέψω γιατί ενώνονται και τρέχουν εκεί τα νερά του και πρέπει κάθε φορά να καθαρίζω μετά τα πλυντήρια! Τι σπαστικό! Γι'αυτό βάζουμε 2-3 μαζί κάθε φορά!
αντε σας έπρηξα!
maryz-iraklio kritis έγραψε:ζωάκι έγραψε:Βρε καλώς τις Μαρίες τις Ηρακλειώτισσες!
Μαράκι μου το σποράκι θα το δούμε αύριο! Εκανα λάθος με το ραντεβού τελικά! Δες λες που το ξανακοίταξα και δεν πήγα σήμερα!
Ωραία και η ιδέα της σαλάτας αλλά δε θα πιστέψετε ότι έχουμε τόση παραγωγή από ντοματίνια και αγγουράκια και μελιτζάνες και πιπεριές και δεν μπορώ να τα βάλω στο στόμα μου.. για κάποιο λόγο δεν μπορώ να φάω τα δικα μας!
Λοιπόν εγώ αγόρασα καλαμαράκια για σήμερα με κοφτό μακαρονάκι και πήρα σαρδέλες για αύριο! έχει πολύ καιρό να φάω και πεθύμησα! Πολύ θαλασσινό μιλάμε!
περιμένω να τελειώσει το πλυντήριο για να μαγειρέψω γιατί ενώνονται και τρέχουν εκεί τα νερά του και πρέπει κάθε φορά να καθαρίζω μετά τα πλυντήρια! Τι σπαστικό! Γι'αυτό βάζουμε 2-3 μαζί κάθε φορά!
αντε σας έπρηξα!
Καλώς της Τζιπριοπούλα!! χιχιχι (μη παρεξηγείς αλλά αυτό το τραγουδιστικό όσο σπαστικό κ αν είναι είναι καλό) χιχιχιχιχι!! Μια χαρά σε βρίσκω όλα καλά εκτός τις σαρδέλες ότι ψάρι με κόκαλο δε θέλω να το βλέπω έχω παιδικό τραύμα!! τα καλαμαράκια τέλειαα τα ακούω! Άντες πιες κ ε΄να ουζάκι στην υγειά μας ίσα ίσα να γράνεις τα χείλη γιατί είσαι κ εγκυούλα!!
ζωάκι έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:ζωάκι έγραψε:Βρε καλώς τις Μαρίες τις Ηρακλειώτισσες!
αντε σας έπρηξα!
Καλώς της Τζιπριοπούλα!! χιχιχι (μη παρεξηγείς αλλά αυτό το τραγουδιστικό όσο σπαστικό κ αν είναι είναι καλό) χιχιχιχιχι!! Μια χαρά σε βρίσκω όλα καλά εκτός τις σαρδέλες ότι ψάρι με κόκαλο δε θέλω να το βλέπω έχω παιδικό τραύμα!! τα καλαμαράκια τέλειαα τα ακούω! Άντες πιες κ ε΄να ουζάκι στην υγειά μας ίσα ίσα να γράνεις τα χείλη γιατί είσαι κ εγκυούλα!!
χαχαχα! μόνο που επειδή μεγάλωσα στην Ελλάδα δε μιλάω κυπριακά! Δηλάδη δε μιλάω αυθόρμητα.. είναι κάτι σαν ξένη γλώσσα για μένα, όχι επειδη δεν καταλαβαίνω, αλλά ψιλομιλάω μόνο αν χρειαστεί (βασικά σε πολύ μικρούς ή πολύ μεγάλους σε ηλικία ανθρώπους!)
Δεν έχω κανένα πρόβλημα όμως! Μ'αρέσουν, ειδικά όταν ακούω ηλικιωμένους να μιλούν.
Εσένα πάντως όταν σε "διαβάζω" ακούω κρητικά!
Μμμμ πάει το ουζάκι ε! καλά λες! θα τα γράνω αν μου ρθει όρεξη γιατί ευτυχώς ούτε για αλκοολ μου κάνει όρεξη!
maryz-iraklio kritis έγραψε:
και φαντάσου ότι αν μ ακούσεις live δεν ακούς καθόλου κρητική προφορά μόνο άμα μπλέξω στο χωριό! χιχιχι
ζωάκι έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:
και φαντάσου ότι αν μ ακούσεις live δεν ακούς καθόλου κρητική προφορά μόνο άμα μπλέξω στο χωριό! χιχιχι
Μαρία αλήθεια ακόμα θηλάζεις;!! στο τικεράκι το είδα, γι'αυτό ρωτάω!
fairyter έγραψε:Καλημερα κοριτσια! Τι κανετε? Ολα καλα? Εγω ειμαι λιγο down σημερα η αληθεια ειναι...
fairyter έγραψε:Δεν ξερω...μαλλον δεν ξυπνησα με κεφια! Ειχα και μια συζητηση χθες με την μανα μου και με αγχωσε λιγο! Αρχισε τα "ποτε θα κανετε ενα παιδακι? - περνανε τα χρονια - ποσο ακομα θα περιμενετε?" κλπ κλπ... Τι να της ελεγα? Αα ξερεις προσπαθουμε ηδη κατι μηνες αλλα δεν εχουμε πιασει παιδι! Τα νευρα μου
xaftounaki έγραψε:Καλημέρα και απο εμένα κορίτσια
Τι κάνετε;
Εγω Κατέβηκα κέντρο για κάτι δουλειές και έκατσα να πιω ένα καφεδάκι! Βρήκα και το wi-fi και μπήκα να σας διαβάσω
Μαρακι δεν σε παρεξηγω, το κατάλαβα
Κατερινάκι Να το πεις στη μάμα σου ότι προσπαθειται και εκείνη θα καταλάβει να μη σε ρωτάει γιατι θα σε αγχώνει! Εμένα η μαμά μου μου λέει να μην το σκέφτομαι και να μην αγχωνομαι και θα έρθει
Όσον αφορά το άλλο θέμα που έχουν αναφέρει κάποιες κοπέλες! Δεν εννοούν να φύγει καμμια απο όσες είμαστε εδω, μιλάμε συζητάμε και μοιραζόμαστε πράγματα, όσο καιρο και αν είμαστε, λίγο η πολυ! Μιλάνε για όσες όπως είπε και η Δεσποινα μπαίνουν, πετάνε ότι έχουν καθυστέρηση, ρωτάνε τι να κάνουν, δεν ασχολούνται με τίποτα άλλο και εξαφανίζονται! Επίσης για κάποιες που μπαίνουν μιλάνε μόνο γι ότι τις αφορά και δεν ρωτάνε τίποτα τις υπόλοιπες! Εγω έτσι το έχω καταλάβει και αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποια
Το λοιπόν Γιαννα μην το κουνησεις ρούπι απο εδω!!!! Γιατι αλλιώς τον Αύγουστο που θα είμαι επάνω θα έρθω και θα σε δειρω!!! Αν η απειλή μου δεν πιάσει τόπο με το καλο να γίνει η βάφτιση και να χαίρεστε την κοράκλα σας
Αυτα
maryz-iraklio kritis έγραψε:ζωάκι έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:
Ναι ακόμα κ ακόμα!! διαρκώ κ διαρκώ..χιχι
ζωάκι έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:ζωάκι έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:
Ναι ακόμα κ ακόμα!! διαρκώ κ διαρκώ..χιχι
Μπράβο σου ρε Μαρία! Πολύ σπάνιο!
Γεια σου Κατερίνα! Κάνε κάτι ν'ανέβεις, αν και πολλές φορές πρέπει να το εκμεταλλευόμαστε για ξεκόυραση το ντάουν!
Deb έγραψε:Μαράκι μου αρέσουν πολύ τα θαλασσινά με ζυμαρικά!!Έλα να σε βγάλω μία μερίδα!!!
Μαρία(maryz) έχεις δίκιο,μόνο έτσι βολεύομαι!!!Άμα κάτσω ανάσκελα για να πάρω και αέρα αισθάνομαι ότι δεν μπορώ να ανασάνω!!!
Γεια σου Κατερίνα!!!Μην δίνεις σημασία στις μαμάδες!!Κάποια στιγμή θα τα έχουν τα εγγονάκια!!όποτε κι αν είναι δεν θα πουν οχι!!
Γεια σου Άννα!!!!!!!!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης