601 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49 Πεμ Ιουν 28, 2012 1:27 am
maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
eirini7 έγραψε:είστε όλες καλά;;;;
Καλώς την καλώς την!! Πώς είσαι? αα πώς πήγαν τα παιδιά σου στις Πανελλήνιες?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
eirini7 έγραψε:είστε όλες καλά;;;;
fairyter έγραψε:xaftounaki καλημερα!!
Εχετε δικιο κοριτσια, απλα περιμενω να αδιαθετησω σημερα και εχουν ξεκινησει τα πονακια και οπως καταλαβαινετε με εχει παρει λιγο απο κατω! τεσπα! θα μου περασει!σιγα!
Οσο για το θεμα που εχει δημιουργηθει, εγω δε μπορω να παρω θεση γιατι ειμαι καινουργια στην παρεα σας! Το μονο που θα πω ειναι πως δε μπορουμε νομιζω να καταδικαζουμε τον αλλον αν ο ελευθερος του χρονος ειναι τοσος ωστε να μπαινει 1 φορα την εβδομαδα π.χ.! Ο καθενας κανει οτι μπορει και λεει οτι θελει! Αποψη μου τουλαχστον! Συγνωμη αν ανακατευομαι!
Τι αλλα κοριτσια? Συννεφιασε παλι εξω ή ιδεα μου ειναι?
maryz-iraklio kritis έγραψε:eirini7 έγραψε:είστε όλες καλά;;;;
Deb έγραψε:Καλησπέρα Ειρήνη!!!Μια χαρά όλα εδώ πέρα!!!Εσύ πώς είσαι;;
Κατερίνα εδώ έχει ντάλα ήλιο και κάνει ζέστη!!!
Μαρία ΠΑΛΙ έχεις δίκιο,έχω και πρόβλημα στην μέση οπότε όταν πάω να αλλάξω πλευρό πεθαίνω στον πόνο!!!Πήρα και αρκετά κιλά ρε γ@μώτο ενώ δεν έπρεπε,αλλά τί να κάνω;;;
eirini7 έγραψε:Deb έγραψε:Καλησπέρα Ειρήνη!!!Μια χαρά όλα εδώ πέρα!!!Εσύ πώς είσαι;;
Μαρία ΠΑΛΙ έχεις δίκιο,έχω και πρόβλημα στην μέση οπότε όταν πάω να αλλάξω πλευρό πεθαίνω στον πόνο!!!Πήρα και αρκετά κιλά ρε γ@μώτο ενώ δεν έπρεπε,αλλά τί να κάνω;;;
καλά είμαι!έβαλες το κλιματιστικό;;κι εδώ πολλή ζέστη και σκ θα πάει 40 άκουσα
Deb έγραψε:Καλησπέρα Ειρήνη!!!Μια χαρά όλα εδώ πέρα!!!Εσύ πώς είσαι;;
eirini7 έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:eirini7 έγραψε:είστε όλες καλά;;;;
άσε όλη μέρα ακούω βαθμούς.....έλεοςςςςςςςςς.....χαχαχα!!!καλά πήγαν δόξα τω Θεώ!να βγούνε και οι βάσεις τον Αύγουστο να ησυχάσουμε..
η μικρή σου τι κάνει;;πώς πάει το πείραμα;;;
ζωάκι έγραψε:Deb έγραψε:Καλησπέρα Ειρήνη!!!Μια χαρά όλα εδώ πέρα!!!Εσύ πώς είσαι;;
Λίγη υπομονή Δεσποινούλα!! Πλησίασε!!
Αυτό για την αριστερή μεριά το άκουσα κι εγώ!
Γεια σου Άννα!!
Τελικά το καλαμαράκι δεν ήθελε πολλή ώρα! Ούτε μισή ώρα δε μου πήρε! ΜΟυ σπασε τη μύτη!! έγινε πολύ καλό!
Σε κάνα 2ωρο θα φτιάξω και το κοφτό μακαρονάκι!
Κι εδώ δίνει βροχή πάντως! Πολύ περίεργος ο καιρός φέτος! Ευπρόσδεκτες οι βροχούλες ομως!
Γεια σου Ειρήνη!
Κατερίνα, σε καταλαβαίνω με τη μαμά.. εμένα, όσο κι αν ακούγεται περίεργο, με ρωτούσε ο μπαμπας μου! και μάλιστα μετά την αποβολή.. και η μάνα μου νευρίαζε! Τώρα δεν του το είπαμε ακόμα του καημένου και μπορεί να του κακοφανεί αν το μάθει μετά τις 12 βδομάδες! Φυσικά μόνο η μαμά το ξέρει, οπότε δε νομίζω να το πάρει και κατάκαρδα!
Κάνε υπομονή! Κι εγώ στους άσχετους όταν ρωτούσαν έλεγα ότι είναι νωρίς ακόμα, αστειευόμενη.. αλλά συμφωνώ με την Άννα ότι θα ήταν καλό να το πεις στη μαμά αν νομίζεις ότι θα βοηθήσει! Χωρίς λεπτομέρειες.. μπορείς να πεις ότι τώρα ξεκινήσατε και ότι μπορεί να παρει κι ένα χρόνο, και ότι είναι φυσιολογικό.
maryz-iraklio kritis έγραψε:
προχωράει έχω καταντήσει Pavlov!! xixiε πότε πάει καλά πότε χάλια!! το παλεύω όμως έχω διαπιστώσει ότι όταν βγαίνουμε έξω μετά κοιμάται καλύτερα οπότε κάτι πρέπει να κάνω να την κάνω περισσότερες βόλτες!!
ζωάκι έγραψε:Κατερίνα, σε καταλαβαίνω με τη μαμά.. εμένα, όσο κι αν ακούγεται περίεργο, με ρωτούσε ο μπαμπας μου! και μάλιστα μετά την αποβολή.. και η μάνα μου νευρίαζε! Τώρα δεν του το είπαμε ακόμα του καημένου και μπορεί να του κακοφανεί αν το μάθει μετά τις 12 βδομάδες! Φυσικά μόνο η μαμά το ξέρει, οπότε δε νομίζω να το πάρει και κατάκαρδα!
Κάνε υπομονή! Κι εγώ στους άσχετους όταν ρωτούσαν έλεγα ότι είναι νωρίς ακόμα, αστειευόμενη.. αλλά συμφωνώ με την Άννα ότι θα ήταν καλό να το πεις στη μαμά αν νομίζεις ότι θα βοηθήσει! Χωρίς λεπτομέρειες.. μπορείς να πεις ότι τώρα ξεκινήσατε και ότι μπορεί να παρει κι ένα χρόνο, και ότι είναι φυσιολογικό.
eirini7 έγραψε:
πάντως οι συγγενείς δεν το λένε από αγένεια..θα σου πω ένα παράδειγμα..λέει η γιαγιά μου στον ανηψιό της άντε πότε θα κάνετε ένα παιδάκι;;και απαντάει αυτός προσπαθούμε θεία και του λέει να μην αγχώνεστε όποτε έρθει...άρα δε ρώτησε για κακό απλά για να δείξει ότι ενδιαφέρεται και όταν πήρε αυτή την απάντηση ένιωσε άσχημα που τους άγχωσε η ίδια τελικά
fairyter έγραψε:
Καπως ετσι της απαντησα χθες! Εε ειναι νωρις ακομα, δεν εχουμε κανει τον γαμο...μπορει να παρει και καιρο μεχρι να πιασει το παιδι, δεν γινεται κατα παραγγελια κλπ κλπ! Μου ειπε σκεφτειτε το σας παρακαλω να εχω και εγω μια παρεα, να μην ειμαι μονη μου εε και με λυγισε!
Ο κακομοιρος ο μπαμπακας γιατι δεν το εχει μαθει μετα απο τοσο καιρο???? ποτε θα του το πειτε? στο μαιευτηριο???
ζωάκι έγραψε:
Ναι βρε, εννοείται! Απλά ποτέ δεν ξέρουν τι προσπάθειες κάνεις εσύ και πόσο μπορεί να σε πληγώνει ή τι προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίζεις.. και με το να το αναφέρουν γίνεται πιο δύσκολο..
Εννοείται πως δε θα κάνεις το παιδί για τους συγγενείς και τους φίλους!
Σου εύχομαι να έρθει μέχρι να πεις κύμινο και να πάνε όλα όσο πιο τέλεια γίνεται!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης