Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
644 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 644 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 40]

jenjen

jenjen
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
boubou έγραψε:Κατερινάκι το μαγαζί το κλεισαμε αρχες Ιανουαρίου και την εκκλησία! τα υπόλοιπα οπως βλέπεις σιγαααααααα σιγααααααα!χιχι

Τζενάκι σε χάσαμε!τι κανεις καλή μου? ελπιζω πολύ πολύ καλά ε?!Σ ευχαριστώ κοριτσάκι μου!ανυπομονώ!!χιχι

Μαιρη εκει ζέστη ε? εδω μπορώ να πω ότι εχει και κρύο Rolling Eyes

kala eimai elli mou...ksekinisa douleia kai trexooooooo.....kala itan to xeimona pou kathomouna alla einai afta ta rimadia ta xrimata..........ean den petixo kamia edo mesa oso eimai mesa dose xairetismata stin ada,ioanna,kai stin evi....

jenjen

jenjen
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
maryz-iraklio kritis έγραψε:
jenjen έγραψε:balte me kai emena stin lista loipon bas kai allaksei to feng soui mou....giati aspri mera den vlepo....18/07 den perimeno....

Καλημέρα jenjen

cheers cheers cheers cheers

fairyter

fairyter
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Μαρια-Μαιρη ο Καραμπαμπας ειναι ενα απο τα πιο παλια και πιο γνωστα σουβλαντζιδικα στον Πειραια!
Ολυμπιακος και Καραμπαμπας= Πειραιας!! χαχαχα!!

boubou (αληθεια, πως ειναι και εσενα το ονομα σου?) ο κουνιαδος μου δουλευει σε ενα κεντρο για εκδηλωσεις εκει στην λαρισα! Δεν θυμαμαι πως το λενε γαμωτο αλλα ειναι το πιο γνωστο εκει!

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:
fairyter έγραψε:
xaftounaki έγραψε:
Καλά είναι πιο χαλαρά και πιο κοντά τα πάντα! Κάνουμε και τα μπανάκια μας αφού η θάλασσα είναι δίπλα
Εμένα πάντα μου άρεσε η Αθήνα, έμενα και βόρεια και ήμουν μια χαρά, η δουλειά μου μέσω αττικήσ οδού, χωρις κίνηση και τέτοια!!!

Αλλα ο σύζηγος βλέπεις!!!

Κοιτα, ακομα και εγω που μεγαλωσα Πειραια που καμμια σχεση δεν εχει με την Αθηνα, εχει και την θαλασσα κοντα, και παλι πολυ θα ηθελα να ζησω στην Κρητη! Ειναι κατι μεταξυ πολης και νησιου! Το ιδανικοτερο νομιζω για εμας που εχουμε μαθει να ζουμε στην πολη!

Ναι δεν λέω είναι καλά, γιατί θα με ακούσει κανείς και θα πει είμαι αχάριστη!!
Κατεβαίναμε συχνά πειραιά λόγω Ολυμπιακού και τρώγαμε και καράμπαμπα!!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 14 328109  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 14 328109

Γεια σου Μαρακι και JenJen
Αυτή η λίστα μεγαλώνει αλλα δεν λεει να γεμίσει!!!

Kαλημέρα Αννούλα πώς είσαι? Τι είναι ο καράμπαμπας?

Ο Καράμπαμπας ειναι ένα σουβλατζίδικο απλα τέλειο!Να φανταστείς είναι 40χρόνια μαγαζί και έχει την ίδια ποιότητα!!Φαντάσου πήγαινε ο μπαμπάς μου όταν ηταν φαντάρος και πάμε ακόμα

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
jenjen έγραψε:
kala eimai elli mou...ksekinisa douleia kai trexooooooo.....kala itan to xeimona pou kathomouna alla einai afta ta rimadia ta xrimata..........ean den petixo kamia edo mesa oso eimai mesa dose xairetismata stin ada,ioanna,kai stin evi....

θα τους πω Τζενάκι μου, ελπιζω να μπαινεις ομως κι εσύ να τα λέμε που και που!!!! έτσι ειναι!! πρεπει να δουλευουμε γαμώτι χιχιχιχ

Μαιρη μονο οι άδειες εχουν μείνει ευτυχως!!να το κανουμε κι αυτο αυριο και τελειωσαμε!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 14 328109  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 14 328109  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 14 328109

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΠΑΝΗΛΘΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ-ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ ΜΟΥ...ΑΧ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΑΑΑ
ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΠΑΛΙ ΚΑΥΣΩΝΑ Κ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΑΚΙ...ΛΕΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΦΩΤΟΣ ΣΤΟ ΦΕΙΣ....
ΠΟΙΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ?

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:
xaftounaki έγραψε:
fairyter έγραψε:
xaftounaki έγραψε:
Καλά είναι πιο χαλαρά και πιο κοντά τα πάντα! Κάνουμε και τα μπανάκια μας αφού η θάλασσα είναι δίπλα
Εμένα πάντα μου άρεσε η Αθήνα, έμενα και βόρεια και ήμουν μια χαρά, η δουλειά μου μέσω αττικήσ οδού, χωρις κίνηση και τέτοια!!!

Αλλα ο σύζηγος βλέπεις!!!

Κοιτα, ακομα και εγω που μεγαλωσα Πειραια που καμμια σχεση δεν εχει με την Αθηνα, εχει και την θαλασσα κοντα, και παλι πολυ θα ηθελα να ζησω στην Κρητη! Ειναι κατι μεταξυ πολης και νησιου! Το ιδανικοτερο νομιζω για εμας που εχουμε μαθει να ζουμε στην πολη!

Ναι δεν λέω είναι καλά, γιατί θα με ακούσει κανείς και θα πει είμαι αχάριστη!!
Κατεβαίναμε συχνά πειραιά λόγω Ολυμπιακού και τρώγαμε και καράμπαμπα!!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 14 328109  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 14 328109

Γεια σου Μαρακι και JenJen
Αυτή η λίστα μεγαλώνει αλλα δεν λεει να γεμίσει!!!

Kαλημέρα Αννούλα πώς είσαι? Τι είναι ο καράμπαμπας?

Ο Καράμπαμπας ειναι ένα σουβλατζίδικο απλα τέλειο!Να φανταστείς είναι 40χρόνια μαγαζί και έχει την ίδια ποιότητα!!Φαντάσου πήγαινε ο μπαμπάς μου όταν ηταν φαντάρος και πάμε ακόμα

Άκου να δεις τώρα!! Τόσα χρόνια τον πειραία τον είχα 2ο σπίτι μου κ ούτε που το έχω δει κ ακούσει! Τώρα να μου πεις εγώ είμαι παιδί της Λεωφόρου αλλά...προς τα που είναι! Έγω πήγαινα σ ένα άλλο μεγάλο στον Αγ.Διονύσιο κοντά εκεί σε ένα στενό!

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fairyter έγραψε:
Ολυμπιακος και Καραμπαμπας= Πειραιας!! χαχαχα!!

Μεγάλη Αλήθεια  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 14 654316  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 14 654316

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fairyter έγραψε:
boubou (αληθεια, πως ειναι και εσενα το ονομα σου?) ο κουνιαδος μου δουλευει σε ενα κεντρο για εκδηλωσεις εκει στην λαρισα! Δεν θυμαμαι πως το λενε γαμωτο αλλα ειναι το πιο γνωστο εκει!

Το όνομα μου ειναι Ελλη, το έχω και στην υπογραφή μου για να μη το ξεχνατε!! χιχι... απο τα πιο γνωστά εδώ νομίζω ότι ειναι οι Βερσαλίες! εμεις δν κανουμε εκει το γλέντι, εχουμε φιλους στο Λιογερμα και το κανουμε σε αυτους!! Ασε που ειναι πανακριβο το αλλο Rolling Eyes Rolling Eyes

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:ΕΠΑΝΗΛΘΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ-ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ ΜΟΥ...ΑΧ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΑΑΑ
ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΠΑΛΙ ΚΑΥΣΩΝΑ Κ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΑΚΙ...ΛΕΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΦΩΤΟΣ ΣΤΟ ΦΕΙΣ....
ΠΟΙΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ?

Γκουτεν Μοργκεν Τόνια!! αχ τι καλά πλατσουρίσματα κ μόνο που το διαβάζω δροσίζομαι!! να βάλεις να βάλεις να δούμε τα μέρη σας!!

loulou_29

loulou_29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Αννουλι δεν γινοταν αλλιως Twisted Evil
Γεια σου μαιρουλαααα Wink
Ελλουκο ασε τις δουλειες κ βαψε μαλλι Wink
Κουκλες παω να συνεχισω τις δουλειες!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 14 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 14 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 14 417472

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
loulou_29 έγραψε:Αννουλι δεν γινοταν αλλιως Twisted Evil
Γεια σου μαιρουλαααα Wink
Ελλουκο ασε τις δουλειες κ βαψε μαλλι Wink
Κουκλες παω να συνεχισω τις δουλειες!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 14 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 14 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 14 417472

φιλιάαααααα!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="maryz-iraklio kritis"]
toniach29 έγραψε:ΕΠΑΝΗΛΘΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ-ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ ΜΟΥ...ΑΧ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΑΑΑ
ΠΟΙΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ?

Γκουτεν Μοργκεν Τόνια!! αχ τι καλά πλατσουρίσματα κ μόνο που το διαβάζω δροσίζομαι!! να βάλεις να βάλεις να δούμε τα μέρη σας!![/quote
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΠΟΣΟ Μ ΑΡΕΣΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΡΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ USB ΝΑ ΒΑΛΒ ΤΙΣ ΦΩΤΟ....ΓΚΡΡΡΡ ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΠΑΛΙ...
ΑΧ ΝΑΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΗΤΑΝ ΖΕΣΤΗ Κ ΥΤΠΕΡΟΧΗ..ΕΛΕΓΑΝ ΓΙΑ ΒΡΟΧΕΣ ΜΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΙΔΑΝ?

jenjen

jenjen
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
boubou έγραψε:
jenjen έγραψε:

θα τους πω Τζενάκι μου, ελπιζω να μπαινεις ομως κι εσύ να τα λέμε που και που!!!! έτσι ειναι!! πρεπει να δουλευουμε γαμώτι χιχιχιχ

Μαιρη μονο οι άδειες εχουν μείνει ευτυχως!!να το κανουμε κι αυτο αυριο και τελειωσαμε!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 14 328109  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 14 328109  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 14 328109

tha prospathiso elli mou....loipon...pao na etoimasto gia doulitsa!!!!filakia polla kai sta ipoloipa koritsakia!!!!! Very Happy Very Happy

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Άκου να δεις τώρα!! Τόσα χρόνια τον πειραία τον είχα 2ο σπίτι μου κ ούτε που το έχω δει κ ακούσει! Τώρα να μου πεις εγώ είμαι παιδί της Λεωφόρου αλλά...προς τα που είναι! Έγω πήγαινα σ ένα άλλο μεγάλο στον Αγ.Διονύσιο κοντά εκεί σε ένα στενό!

Μα πισω απο τον Αγιο Διονυση ειναι
Στα φαναρια, παράλληλα με τις γραμμες του τρενου!!!

fairyter

fairyter
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
boubou έγραψε:Το όνομα μου ειναι Ελλη, το έχω και στην υπογραφή μου για να μη το ξεχνατε!! χιχι... απο τα πιο γνωστά εδώ νομίζω ότι ειναι οι Βερσαλίες! εμεις δν κανουμε εκει το γλέντι, εχουμε φιλους στο Λιογερμα και το κανουμε σε αυτους!! Ασε που ειναι πανακριβο το αλλο Rolling Eyes Rolling Eyes

Τι χαζη και στραβη ειμαι! Δεν το προσεξα το ονομα! sorry!!
Ναι μπραβο! στις Βερσαλιες ειναι! Πανακριβο?? εμενα μου ειπε οτι ειναι γυρω στα 18 ευρω αν δεν κανω λαθος! Rolling Eyes

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα Very Happy

Ευτυχώς δε γράψατε πολλά κ σας πρόλαβα Razz

Εδώ έχει βγάλει μια ωραία δροσιά από το πρωί κ είπα να κάνω την καθαριότητα που άφησα από χθες Embarassed Τώρα λαμποκοπάει το σπιτάκι κ το χαίρομαι  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 14 M121

Α!κ το άλλο που μου φαίνεται γούρικη η μέρα, πήρα χθες μια κάρτα ανανέωσης των 10 κ ξέχασα να τη βάλω. Πριν λίγο χτυπά το κινητό μήνυμα από την εταιρεία "άμα βάλετε κάρτα ανανέωσης των 10 , δώρο 100 λεπτά χρόνος ομιλίας" !!!
Φυσικά κ την έβαλα κατευθείαν!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 14 M087

Αυτά από μένα, τα νέα σας? Cool

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="toniach29"]
ΠΟΙΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ?

Γκουτεν Μοργκεν Τόνια!! αχ τι καλά πλατσουρίσματα κ μόνο που το διαβάζω δροσίζομαι!! να βάλεις να βάλεις να δούμε τα μέρη σας!![/quote
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΠΟΣΟ Μ ΑΡΕΣΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΡΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ USB ΝΑ ΒΑΛΒ ΤΙΣ ΦΩΤΟ....ΓΚΡΡΡΡ ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΠΑΛΙ...
ΑΧ ΝΑΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΗΤΑΝ ΖΕΣΤΗ Κ ΥΤΠΕΡΟΧΗ..ΕΛΕΓΑΝ ΓΙΑ ΒΡΟΧΕΣ ΜΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΙΔΑΝ?

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 14 893968  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 14 893968
Τέλεια τα μποτέ σου
Μπραβο!!
Αντε καλες βουτιές

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:

Μα πισω απο τον Αγιο Διονυση ειναι
Στα φαναρια, παράλληλα με τις γραμμες του τρενου!!!

κοίτα να δεις που μπορεί να πήγαινα εκεί κ να μην θυμάμαι ή να μην είχα προσέξει ποτέ το όνομα! πράγμα σπάνιο γιατί είμαι πολύ παρατηρητική! τέσπα!

fairyter

fairyter
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!

Εχεις παει και εσυ τοτε! Απλα δεν ηξερες ποιο ειναι! χιχιχι

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ada έγραψε:Καλημέρα Very Happy

Ευτυχώς δε γράψατε πολλά κ σας πρόλαβα Razz

Εδώ έχει βγάλει μια ωραία δροσιά από το πρωί κ είπα να κάνω την καθαριότητα που άφησα από χθες Embarassed Τώρα λαμποκοπάει το σπιτάκι κ το χαίρομαι  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 14 M121

Α!κ το άλλο που μου φαίνεται γούρικη η μέρα, πήρα χθες μια κάρτα ανανέωσης των 10 κ ξέχασα να τη βάλω. Πριν λίγο χτυπά το κινητό μήνυμα από την εταιρεία "άμα βάλετε κάρτα ανανέωσης των 10 , δώρο 100 λεπτά χρόνος ομιλίας" !!!
Φυσικά κ την έβαλα κατευθείαν!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 14 M087

Αυτά από μένα, τα νέα σας? Cool

Καλημέρα Άνταα από την ωραιότερη πόλη της Ελλάδος!! δροσούλα εκεί ε?

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="xaftounaki"]
toniach29 έγραψε:
ΠΟΙΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ?

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 14 893968  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 14 893968
Τέλεια τα μποτέ σου
Μπραβο!!
Αντε καλες βουτιές

ΑΝΝΟΥΛΑΑΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ??ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΜΠΟΤΕ..ΑΜΗΝ...ΑΧ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΞΕΧΝΙΕΜΑΙ Κ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΠΟΙΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ?

περιμένουμε φώτοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 14 654316  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 14 654316  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 14 654316

πωπω γράφουμε πολλές ταυτόχρονα και σας χάνω!!Συγχωρέστε με αν προσπεράσω κανενα ποστ, δν θα το εχω κανει εσκεμένα Embarassed Embarassed

μαλλον προς τα εδω ήρθαν οι βροχές Τόνια μου.. χιχι αν και δν βρεχει ακομη αλλα προς τα εκει το παει!! Rolling Eyes Rolling Eyes

Κατερινα δν ξερω αν επεσαν τωρα οι τιμες γιατι δν το ψαξαμε καθολου!η κουνιαδα μου που εψαχνε πριν 2 χρόνια νομιζω ήταν πάνω απο 20€ το πιατο ..ήταν απο τα πιο ακριβα που ειχε ρωτησει!!

Αντα ...σουπερρρρρρρρρ!!! ε μια φορά να μας επισκέπτεται η τύχη δν ειναι κακό!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 14 M087

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="toniach29"]
ΠΟΙΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ?

καλή μα δύσκολη !! ειδικά η Αυστριακή προφορά μ αρέσει πολύ!

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα Άνταα από την ωραιότερη πόλη της Ελλάδος!! δροσούλα εκεί ε?

Καλημέρα! Ναι ωραία δροσούλα επιτέλους γιατί δεν παλευόταν!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 14 654316  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 14 654316
Αφού κρύωσαν τα πόδια μου κ λέω να βάλω κ καλτσάκια !(δεν κάνω πλάκα , κρυώνουν με το παραμικρό Shocked )

Να σας στείλω λίγο δροσερό αεράκι στην όμορφη Κρήτη?  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 14 328109  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 14 328109

Έλλη μου περαστικά στον Τσαρλούκο No να γίνει σύντομα καλά  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 14 35468  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 14 35468

Βρε λες να ναι απ τη χαρά του για το γάμο? Razz χιχιχι πλακίτσα κάνω Wink

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις