Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
581 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 581 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 40]

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:
toniach29 έγραψε:ΕΠΑΝΗΛΘΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ-ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ ΜΟΥ...ΑΧ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΑΑΑ
ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΠΑΛΙ ΚΑΥΣΩΝΑ Κ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΑΚΙ...ΛΕΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΦΩΤΟΣ ΣΤΟ ΦΕΙΣ....
ΠΟΙΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ?

περιμένουμε φώτοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 15 654316  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 15 654316  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 15 654316

πωπω γράφουμε πολλές ταυτόχρονα και σας χάνω!!Συγχωρέστε με αν προσπεράσω κανενα ποστ, δν θα το εχω κανει εσκεμένα Embarassed Embarassed

μαλλον προς τα εδω ήρθαν οι βροχές Τόνια μου.. χιχι αν και δν βρεχει ακομη αλλα προς τα εκει το παει!! Rolling Eyes Rolling Eyes

Κατερινα δν ξερω αν επεσαν τωρα οι τιμες γιατι δν το ψαξαμε καθολου!η κουνιαδα μου που εψαχνε πριν 2 χρόνια νομιζω ήταν πάνω απο 20€ το πιατο ..ήταν απο τα πιο ακριβα που ειχε ρωτησει!!

Αντα ...σουπερρρρρρρρρ!!! ε μια φορά να μας επισκέπτεται η τύχη δν ειναι κακό!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 15 M087

ΕΛΛΟΥΚΟΟΟΟΟ ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑΑΑΑ....ΘΑ ΒΑΛΩ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΗΣΥΧΙΑΑΑ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ..ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΩΡΙΤΣΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Κ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΘΑ ΦΑΜΕ ΦΑΚΕΣ ΝΑΝΙ Κ ΜΕΤΑ ΜΠΑΝΑΚΙ....ΨΙΛΟΒΑΡΙΕΜΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ..ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ Κ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ...ΧΙΧΙΧΙΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ??ΕΧΕΙΣ ΔΟΥΛΙΤΣΑ?

ΑΑΑΑ ΑΝΤΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!1
Κ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤ ΣΟΡΥΥΥ

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ada έγραψε:
maryz-iraklio kritis έγραψε:
Καλημέρα Άνταα από την ωραιότερη πόλη της Ελλάδος!! δροσούλα εκεί ε?

Καλημέρα! Ναι ωραία δροσούλα επιτέλους γιατί δεν παλευόταν!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 15 654316  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 15 654316
Αφού κρύωσαν τα πόδια μου κ λέω να βάλω κ καλτσάκια !(δεν κάνω πλάκα , κρυώνουν με το παραμικρό Shocked )

Να σας στείλω λίγο δροσερό αεράκι στην όμορφη Κρήτη?  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 15 328109  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 15 328109

Έλλη μου περαστικά στον Τσαρλούκο No να γίνει σύντομα καλά  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 15 35468  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 15 35468

Βρε λες να ναι απ τη χαρά του για το γάμο? Razz χιχιχι πλακίτσα κάνω Wink

να μας εστείλεις!!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κορίτσια σας αφήνω πάω να μπανιαρίσω τη μικρή γιατί μπουσούλησε όλο το σπίτι κ να κάμω κ εγώ καμιά δουλειά γιατί πολύ τεμπέλιασα! καλή συνέχεια σε όλες φιλιά!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΟΥΠΙ!!!ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΠΑΩ ΝΑ ΤΙΣ ΦΟΡΤΩΣΩ Κ ΝΑ ΤΙΣ ΠΕΡΑΣΩ

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αντα ναι μαλλον εχει χ$στει απο την χαρά του  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 15 M146 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 15 M146
κι εδω ετσι δροσουλα!!αφου μεχρι να ξυπνησω ημουν σκεπασμενη και τωρα φοραω φορμα και τα ποδια μου κρυώνουν που ειμαι με τις σαγιοναρες!!

Τόνια σήμερα έχω ρεπάκι απο τη δουλειά..το απογευμα θα πάει για καφεδάκι ο άντρας μου με τους φιλους του να τους δωσει και τα προσκλητήρια (σε αυτους που έμειναν) και θα κανω τις δουλειες μου τότες που θα ειμαι και μόνη γιατι δν μπορω να κανω δουλειες και να τον βλεπω να παιζει..κατι παθαινω  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 15 M106
χαχα

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ουφ!!!ξανάρθα!!!Έπλυνα τις αυλές,τα παράθυρα κ το αυτοκίνητο μου και κάνω ένα break!!!Για την συνέχεια έχει ξεσκόνισμα, μπάνιο, σκούπισμα, σφουγγάρισμα!!!τόσο καιρό δεν έκανα δουλειές και τώρα ξεσπάω τα νεύρα μου με καθάρισμα!!!Θέλει καμιά βοήθεια με τις δικές της να έρθω???

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑΚΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟΣ ΣΤΟ ΦΕΙΣ!!!!

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα Τόνια Very Happy Μπανάκια ,ε? Εγώ δεν έχω κάνει ακόμα αλλά πού θα πάει?  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 15 M147

Μαρία κ μόνο που μ έβαλες το "ε" μπροστά μ έλιωσες! Razz
Θα σας εστείλω μπόλικοοο  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 15 328109

Τζένη ω Τζένη! Πού σαι χαμένη?  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 15 M149 Πώς είσαι? Όλα καλά?

Άννα , Κατερίνα  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 15 417472

Ελπίζω να μην ξεχνάω καμία ον?  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 15 667478

Έλλη εγώ τον θέλω να παίζει όταν καθαρίζω για να μην μπλέκεται στα πόδια μου Twisted Evil Twisted Evil

Μαρία - Ηράκλειο άμα έρθεις κ για το δικό μου μπαλκόνι , σου σιδερώνω!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 15 654316

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maraki_iraklio έγραψε:Ουφ!!!ξανάρθα!!!Έπλυνα τις αυλές,τα παράθυρα κ το αυτοκίνητο μου και κάνω ένα break!!!Για την συνέχεια έχει ξεσκόνισμα, μπάνιο, σκούπισμα, σφουγγάρισμα!!!τόσο καιρό δεν έκανα δουλειές και τώρα ξεσπάω τα νεύρα μου με καθάρισμα!!!Θέλει καμιά βοήθεια με τις δικές της να έρθω???

ΕΛΑ ΕΛΑ!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 15 M200 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 15 M200 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 15 M200 Δν εχω και λιγες!!!

Αντα εγώ τον θελω να βοηθάει για να τελειώνουμε μια ώρα αρχύτερα γι αυτο δν μπορω εγω να κουραζομαι κι αυτος χαλαρος να παιζει χαχαχα

Deb

Deb
Έτοιμο το φαγάκι!Μπήκε στον φούρνο!!!
Εδώ έχει συννεφιά με ένα απίστευτο αεράκι και είναι τέλεια!!!Δεν θυμίζει καλοκαίρι σήμερα!Τα τζιτζίκια τον χαβά τους όμως!!! Τζι τζι τζι συνέχεια!!!Razz

Πολλά  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 15 334590 σε όλες τις υπόλοιπες!!!

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας κοριτσια.ο μικρος ειναι χαλια απο χτες.εκανε εμμετους κ ο γιατρος μας ειπε να παρουμε αλμορα κ ντεπον υποθετο.κ κανει κ πολυ πυρετο...εχουμε κοιμηθει ελαχιστα κ ο αντρας μου για την ακριβεια καθολου.εμεινε ολη νυχτα ορθιος να εχει το παιδι το νου του κ εμενα με ξαποστειλε για υπνο λογω υου 2ο παιδιου.πηρε κ μια μερα αδεια να ειναι ολη μερα μαζι μας.το καλο ειναι οτι ο μικρος απο τις 5 τα ξημερωματα που εφαγε το υποθετο κ κατεβηκε σε χρονο μηδεν ο πυρετος του δν εχει ξανακανει καθολου...

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:
Αντα εγώ τον θελω να βοηθάει για να τελειώνουμε μια ώρα αρχύτερα γι αυτο δν μπορω εγω να κουραζομαι κι αυτος χαλαρος να παιζει χαχαχα

Τι να σου πω , εγώ άντε καμιά ηλεκτρική να τον βάλω να κάνει,άντε κ κανά πιάτο.
Όπως έχω ξαναπεί τον έχω πολύ κακομάθει Rolling Eyes κ δεν του χω εμπιστοσύνη ότι θα τα κάνει τόσο καλά όσο εγώ  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 15 M137

Δέσποινα! ανταποδίδω το  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 15 417472 Με γεια κ το κλιματιστικό !!Σίγουρα θα το χετε ακόμα περισσότερη ανάγκη από δω κ πέρα Wink

Μαρία queen περαστικά του  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 15 35468  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 15 35468

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΡΑΚΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ...ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΣΕΣ ΣΑΣ ΕΧΩ ΣΤΟ ΦΕΙΣ ΤΙΣ ΕΒΑΛΑΑΑΑΑΑ  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 15 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 15 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 15 215994

fairyter

fairyter
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ελλη μαλλον τις εχουν ριξει γιατι μου το ειπε πριν καμμια βδομαδα! εμμμμ οικονομικη κριση!!! Αναρωτιεμαι..εδω στην Αθηνα ποτε πρεπει να ξεκινησω για κεντρο, εκκλησια, φωτογραφο κλπ?

Αντα  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 15 417472

Μην μιλατε για δουλειες!! Εχω τοοοοσες πολλες μαζεμενες και δε ξερω ποτε θα προλαβω να τις κανω! Καθε μερα εμφανιζονται αλλες 10! scratch

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Κοριτσάκια μου κανονίστε τις μέρες που με θέλετε και θα έρθω άμεσα στον χώρο σας χωρίς καμία επιβάρυνση!!!χαχαχαχα!!!!

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαλλον τα χειροτερα περασαν μετα το 39 2 χτες...

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμενα τις εκανε ολες ο αντρουλης μου.ντρεπομαι που το λεω αν κ αυπνος ο καημενος ψιλοσυμμαζεψε εκανε κ το μπανιο Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Deb

Deb
Γεια σου Άντα!!!!Σήμερα μάλλον θα το βάλουμε και δεν ξαναβγαίνω από το σπίτι!!!χαχα

fairyter

fairyter
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
thequeen86 έγραψε:εμενα τις εκανε ολες ο αντρουλης μου.ντρεπομαι που το λεω αν κ αυπνος ο καημενος ψιλοσυμμαζεψε εκανε κ το μπανιο Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Περαστικα στον μπουμπουκο σου!! Ειδες τι καλος αντρουλης???

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρια queen περαστικα στο μικρακι σου!!!

Δεσποινα αντε μεγια το κλιματιστικό!!να απολαυσετε πολλες στιγμες δροσιας μαζι  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 15 40746  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 15 40746

Αντα κι εμενα το ιδιο γι αυτο τον διωχνω χαχαχα

Μαρακι και χωρις επιβαρυνση???στλνω το μαιμουδι να σε φερει τωραααα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 15 M084

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Deb έγραψε:Γεια σου Άντα!!!!Σήμερα μάλλον θα το βάλουμε και δεν ξαναβγαίνω από το σπίτι!!!χαχα

Κ καλά θα κάνεις! cheers Εδώ α-σπορες κ σκάμε από τη ζέστη , εσύ με ολόκληρη κοράκλα θα ζεσταίνεσαι διπλά! Razz

Φέτος θα ναι πολύ ζόρικο το καλοκαίρι , φοβάμαι Rolling Eyes

Μαράκι πρόσεχε τι λες  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 15 M081 το μπαλκόνι μου έχει καθαριστεί 3 φορές στα 2 χρόνια  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 15 M146 θα πρεπε να ντρέπομαι αλλά είναι αλήθεια  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 15 M122

el88tse

el88tse
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε??? εμενα ο καλος μου μαγειρεψε χθες το βραδακι και εχουμε και για σημερα μια χαρα ο καημενος μου λεει δε θα μεινεις εγω θα μαγειρευω χαχαχα αργει ακομα ο περαργος του λεω αχ δεν ξερω ρε κοριτσια μου αλλα με πηρε πολυ απο κατω που αργει τοσο

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευχαριστω κατερινα μου αντα μου γλυκια μια απο τα ιδια ειμαι τρααατζικ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 15 M133

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
el88tse έγραψε:καλημερα καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε??? εμενα ο καλος μου μαγειρεψε χθες το βραδακι και εχουμε και για σημερα μια χαρα ο καημενος μου λεει δε θα μεινεις εγω θα μαγειρευω χαχαχα αργει ακομα ο περαργος του λεω αχ δεν ξερω ρε κοριτσια μου αλλα με πηρε πολυ απο κατω που αργει τοσο

Καλά κάνεις κ φτιάχνεις συμφωνίες !! Razz Ωραίες ιδέες μου δίνεις  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 15 M155

Να μη σε παίρνει από κάτω, να δεις να στε καλά μεταξύ σας, να ευχαριστιέστε τις ζουζουνιές κ εκεί που δεν το περιμένετε θα ρθει!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 15 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 15 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 15 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 15 M177

Μαρία queen 1ο καλό ότι έπεσε ο πυρετός ! 2ο καλό ότι ο άνδρας σου βοηθάει! Μπράβο του!

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Μαράκι queen περαστικά στον μικρό και να προσέχεις μην κολλήσεις!!!
Πάω να τελειώσω τις δουλίτσες μου!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις