751 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49 Πεμ Ιουν 28, 2012 6:25 am
Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
καλησπέρα κορίτσια, τι κάνετε ;
πάω να διαβάσω τα νέα σας !
πάω να διαβάσω τα νέα σας !
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
γκρινιαρα έγραψε:tatijana έγραψε:Γκρινιαρα μου καθόλου κακια δεν είσαι κ να μου την βρισεις χυδαια εμενα στα τέτοια μου....Καρφί δεν μου καίγεται....
Κι εγω είμαι ποοοοολύ περίεργη και μάλλον θα λιποθυμησει όλο τέτοιες μαλακιες κάνει..
Αγάπη ωραία φωτο έβαλες,χαχαχαχχα..
εχω λιωσει στο γελιο...πλακα κανεις????!!!!!!αμα πεσει αφηστε την εκει...κι αν εχει πισινα εκει γυρω κλωτσα την να πεσει μεσα....
tatijana έγραψε:γκρινιαρα έγραψε:tatijana έγραψε:Γκρινιαρα μου καθόλου κακια δεν είσαι κ να μου την βρισεις χυδαια εμενα στα τέτοια μου....Καρφί δεν μου καίγεται....
Κι εγω είμαι ποοοοολύ περίεργη και μάλλον θα λιποθυμησει όλο τέτοιες μαλακιες κάνει..
Αγάπη ωραία φωτο έβαλες,χαχαχαχχα..
εχω λιωσει στο γελιο...πλακα κανεις????!!!!!!αμα πεσει αφηστε την εκει...κι αν εχει πισινα εκει γυρω κλωτσα την να πεσει μεσα....
Μακάρι να την άφηναν εκει αλλα θα είναι ο γιοκας της κ το φυτό ο άντρας της...Ρε να κάνω κ εγω ότι λιποθυμαω μετα η θα πάρει όλη την δόξα αυτη κ γω τελικά θα μείνω κάτω;Ασε που θα σκάσω κ στα γέλια άμα το κάνω,αχαχαχαχ...Την πατσαβουρα.
tatijana έγραψε:Σας αφήνω ήρθε ο Νικ...
ενταξει!! τον αγαπω!!χαχαχαγκρινιαρα έγραψε:
περασαμε τελεια...ο μικρος εγραψε για ακομα μια φορα με τις κουβεντουλες του...ενα θα σας πω τον νευριασε ο θειος του (ο αντρας μου) και του ειπε "εισαι βομερος σπασικας και θα παρω τη νενη πιτι μου να εισαι μονος"....
Λεμονάκι έγραψε:γεια σου Αννα
Λεμονάκι έγραψε: !
Αννα το βιβλίο το πήρες να φανταστώ ε; καλό ;
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης