401 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49 Τετ Ιουν 27, 2012 2:57 am
boubou
Πρωταγωνιστής!!
ε εντάξει, πες του κι εσύ οτι δν την χόρτασες και ήθελες λιγο παραπάνω δόση!!!! χιχιχιιχ
Αννα Ειρηνη
Αννα Ειρηνη
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
xaftounaki έγραψε:Ειρήνη μου καλησπέρα
Έχω να πάω ένα χρόνο, σοβαρά μιλάς; Αν έχουνε κάνει τέτοια βλακεία και το έχουν χαλάσει κρίμα! Τόσα χρόνια μαγαζι και τόσο ωραίο σουβλακι
eirini7 έγραψε:xaftounaki έγραψε:Ειρήνη μου καλησπέρα
Έχω να πάω ένα χρόνο, σοβαρά μιλάς; Αν έχουνε κάνει τέτοια βλακεία και το έχουν χαλάσει κρίμα! Τόσα χρόνια μαγαζι και τόσο ωραίο σουβλακι
μόνο το όνομα έχει..κρίμα..πήγαινες και δεν είχε τραπέζι και τώρα είναι άδειος..αφού ζητάς μερίδα και σου φέρνει δείγμα χαχαχα...
xaftounaki έγραψε:Ευχαριστώ Αντακι μάλλον θα κάνω πατατούλες αλλα αν ρωτήσω τον άντρα μου θα μου πει να τηγανησω
boubou έγραψε:
Αννα Ειρηνη
eirini7 έγραψε:μέχρι να διαβάσω τα νέα σας και να απαντήσω πέρασε η ώρα..φεύγω για γυμναστήριο...ευχηθείτε μου κουράγιο!χιχιχι!σας φιλώ!!!!
Ada έγραψε:xaftounaki έγραψε:Ευχαριστώ Αντακι μάλλον θα κάνω πατατούλες αλλα αν ρωτήσω τον άντρα μου θα μου πει να τηγανησω
Αν δε θες να τηγανίσεις , βάλε σε ένα ταψί λαδόκολλα ,πλύνε τες καλά κ στέγνωσέ τες με μια πετσέτα, με λίγο λαδάκι να πάει παντού κ πασπάλισμα με πάπρικα κ γίνονται μούρλια κ στο φούρνο!
Πάω να κάνω καμιά δουλίτσα
toniach29 έγραψε:ΗΘΕΛΑ Κ ΕΓΩ ΝΑ ΓΡΑΦΤΩ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ..ΠΗΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΛ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΗΝ ΓΡΑΦΤΕΙΣ...ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΟΧΙ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΜΟΝΟ ΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ..ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΩ...
ΠΑΙΡΝΩ Κ ΤΟΝ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟ ΠΗΡΑ Κ ΕΝΑ ΟΧΙ Κ ΑΠΟ ΕΚΕΙ...ΤΙ ΚΑΛΑ....
Ada έγραψε:toniach29 έγραψε:ΗΘΕΛΑ Κ ΕΓΩ ΝΑ ΓΡΑΦΤΩ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ..ΠΗΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΛ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΗΝ ΓΡΑΦΤΕΙΣ...ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΟΧΙ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΜΟΝΟ ΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ..ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΩ...
ΠΑΙΡΝΩ Κ ΤΟΝ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟ ΠΗΡΑ Κ ΕΝΑ ΟΧΙ Κ ΑΠΟ ΕΚΕΙ...ΤΙ ΚΑΛΑ....
Γιατί καλέ? Από όσο ξέρω λίγη άσκηση καλό κάνει.Δεν είπαμε να σκοτωθείς κ στα βάρη... Ο ορθοπεδικός δε σ άφησε ούτε ποδήλατο? Έχεις τίποτα με το γόνατο μήπως?
Άσε Άννα παραγίναμε φιτ! Τη συνταγή αυτή την είχα βρει εδώ κ καιρό γιατί δεν άντεχα το τηγάνισμα Τηγανιτές πατάτες τρώμε μόνο έξω να φανταστείς
Δυο ρούχα άπλωσα κ ξανάρθα . Πφφφ
Ada έγραψε:
Άσε Άννα παραγίναμε φιτ! Τη συνταγή αυτή την είχα βρει εδώ κ καιρό γιατί δεν άντεχα το τηγάνισμα Τηγανιτές πατάτες τρώμε μόνο έξω να φανταστείς
Δυο ρούχα άπλωσα κ ξανάρθα . Πφφφ
boubou έγραψε:έτσι Αντα χαλαρα με τις δουλειες μη μας κουράζεσαι χιχιχιχιχιιχ
εμενα δν μου αρεσει η χαλαρή ασκηση κι ετσι δν κανω καθόλου
ασε που δν μπορω να γινω φιτ στην διατροφή ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ
Ada έγραψε:boubou έγραψε:έτσι Αντα χαλαρα με τις δουλειες μη μας κουράζεσαι χιχιχιχιχιιχ
εμενα δν μου αρεσει η χαλαρή ασκηση κι ετσι δν κανω καθόλου
ασε που δν μπορω να γινω φιτ στην διατροφή ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ
Γριά γυναίκα μη πάθω κανα λουμπάγκο
Στη διατροφή κι εγώ δεν μπορώ με τίποτα.
Να φανταστείς στον αγώνα με τη Γερμανία ήπια μια μπύρα κ έφαγα 2 σακούλες πατατάκια
Ο καλός μου ήπιε μόνο ένα ποτήρι κ δεν έβαλε πατατάκι στο στόμα του!
Ώρες - ώρες σκέφτομαι πως μου παράγινε φιτ
Αμάν βρε Τόνια!5?? Ε τότε εννοείται όχι ποδήλατο, μόνο φυσικοθεραπεία!! Αν επιτρέπεται τι ήταν? Μηνίσκος? Χόνδρος?
toniach29 έγραψε:
ΑΝΤΑ ΜΟΥ Κ 2 ΦΟΡΕΣ Ο ΜΗΝΙΣΚΟΣ Κ ΕΣΠΑΣΕ Κ Η ΕΠΙΓΟΝΑΤΙΔΑ ΜΟΥ ΠΡΙΝ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ.....ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΛΑΜΕΣ ΓΙΑ 6ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ..ΣΚΕΤΗ ΠΙΚΡΑ...
xrysaki! έγραψε:Γεια σας κοριτσια!!τι κανετε?ζεσταινεστε?εδω συννεφιασε τωρα..θα μας τρελανει ο καιρος..καλε ποια γειτονισσα ερχεται στο καραμπαμπα για σουβλακι? ΣΙΦΝΟΣ
xrysaki! έγραψε:Γεια σας κοριτσια!!τι κανετε?ζεσταινεστε?εδω συννεφιασε τωρα..θα μας τρελανει ο καιρος..καλε ποια γειτονισσα ερχεται στο καραμπαμπα για σουβλακι? ΣΙΦΝΟΣ
xrysaki! έγραψε:κοριτσια οντως το εχει χαλασει δεν αξιζει..υπαρχει πολυ καλυτερο σουβλακι στη δραπετσωνα..κοσμιδης..δραπετσωνιτισσα ειμαι..εσυ?
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης