426 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49 Τετ Ιουν 27, 2012 4:05 am
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
ΗΡΘΑ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΜΕΤΡΑΩ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ.ΠΟΙΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ωραιος ειναι κ ο σαββας..το ονομα σου?σορυ αν εχεις συστηθει πιο πριν αλλα δεν εχω διαβασει πολυ πισωfairyter έγραψε:xrysaki! έγραψε:κοριτσια οντως το εχει χαλασει δεν αξιζει..υπαρχει πολυ καλυτερο σουβλακι στη δραπετσωνα..κοσμιδης..δραπετσωνιτισσα ειμαι..εσυ?
Τωρα μενω Καμινια. Μεγαλωσα ομως Καστελα. Δεν τον ξερω τον Κοσμιδη...περιεργο! Παντως εγω για να πω την αληθεια προτιμω περισσοτερο απ'ολους τον Σαββα! Απλα δεν υπαρχει το κεμπαπ του...ωχχ πεινασα τωρα!!
xrysaki! έγραψε:ωραιος ειναι κ ο σαββας..το ονομα σου?σορυ αν εχεις συστηθει πιο πριν αλλα δεν εχω διαβασει πολυ πισω
ναι χρυσα..χαρηκα κατερινα λενε κ την κολλητη μου που ζει μονιμα στην σιφνο!!!fairyter έγραψε:xrysaki! έγραψε:ωραιος ειναι κ ο σαββας..το ονομα σου?σορυ αν εχεις συστηθει πιο πριν αλλα δεν εχω διαβασει πολυ πισω
Ειμαι η Κατερινα. Εσυ? Χρυσα να φανταστω...
xrysaki! έγραψε:κ μενα κοιμαται γιαννα ο μικρος τωρα..προς το παρον εχω λιγη ησυχια..πως πανε οι ετοιμασιες για την κυριακη?
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΧΡΥΣΑ.ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΩΡΑ Κ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ.Ο ΜΙΚΡΟΣ?
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ.
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΣΟΥ.
xrysaki! έγραψε:αχ τι βαρετο που ειναι ολο αυτο στο κομμωτηριο..καλε ποτε θα βρεις?αγχωθηκααα..γεια σου τατι πως εισαι?
ολα μια χαρα θα πανε..δεν χρειαζεται αγχος για τπτ..ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:xrysaki! έγραψε:αχ τι βαρετο που ειναι ολο αυτο στο κομμωτηριο..καλε ποτε θα βρεις?αγχωθηκααα..γεια σου τατι πως εισαι?
ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΝΕΡΑ Η ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ Κ ΕΙΝΑΙ Κ ΦΙΛΗ ΜΟΥ!!!
ΕΙΠΑ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΩ ΘΑ ΛΟΥΣΤΩ,ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΦΙΣΟΥΝΑ.ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΑΝΩ Κ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΗ ΜΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΓΟΥΡΑ.ΘΑ ΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΒΑΨΕΙ.ΟΠΟΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ Ν ΑΓΧΩΘΩ ΤΩΡΑ Κ ΓΙ ΑΥΤΟ!!!
xrysaki! έγραψε:τωρα το ειδα το σκυλακι σου κατερινακι..κουκλιιι..
tatijana έγραψε:Καλα είμαι κοριτσάκια...Πήγα εδωσα αίμα το πρωι κ το απόγευμα θα πάω να τα πάρω τα αποτελέσματα..
Εσείς πεστε μου τα νέα σας...τι λέτε;
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:tatijana έγραψε:Καλα είμαι κοριτσάκια...Πήγα εδωσα αίμα το πρωι κ το απόγευμα θα πάω να τα πάρω τα αποτελέσματα..
Εσείς πεστε μου τα νέα σας...τι λέτε;
ΑΙΜΑ ΠΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ?
ΚΑΛΑ ΜΩΡΕ ΕΓΩ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΦΤΙΣΗ.Ο ΜΙΚΡΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ?
xrysaki! έγραψε:γεια σου μαρακι..εδω ειμαστε..τι κανει η αννουλα?κοιμαται?
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης