676 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49 Πεμ Ιουν 28, 2012 4:20 am
maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Μόνη μου μ αφήσατε??
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
tatijana έγραψε:Αλο.....Όλα καλα;Κάτι είδα ότι δεν αλλα δεν θα ασχοληθώ....
fairyter έγραψε:*αναδρομο ηθελα να πω
tatijana έγραψε:Γεια σου Μαρακι....Ποιες φύγαμε;
Κατερινακι τι κανεις με το τσαχπινικο σκυλάκι;;Εγω καλα είμαι.Κι ο Κωνσταντίνος μου καλα είναι κ το σπορακι,περιμένω Δευτέρα με ανυπομονησία....
Κάνει ζέστη η μου φαίνεται;
Θέλω θάλασσα...
xaftounaki έγραψε:Ματινάκι καλη αρχη να έχετε και καλές δουλειές!! Όλα τέλεια να πανε
Η Αλέκα σου κάνει παιχνίδια και να δεις που τώρα με τη δουλεια δεν θα ασχολείσαι και μπορει να έρθει και το σπόρι!! Αν συμβεί αυτο και είσαι στην Πάρο επιτόπου Ίντερνετ καφε να μας ενημερώσεις
toniach29 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΔΙΑΒΑΖΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΜΟΤ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Η ΑΝΝΟΥΛΑ Κ ΜΕ ΣΥΝΕΠΗΡΕ.....ΠΑΩ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΩ ΣΙΓΑ-ΣΟΓΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ ΘΑΛΑΣΣΑ!!!!
ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ...ΣΑΣ ΦΙΛΩ Κ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΟΛΛΕΣ ΒΟΥΤΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:γειά σου Ματίνα παριανοζακυνθινό γεια σου Άννα γειτόνισσα!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:τρελοκόριτσοοοοοο μπορούμε να σου στέλνουμε κ γράμματα κ για κάτι πιο καθημερινό τηλεγράφημα!!! 'ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΝΑ" ΣΤΟΠ Η ΚΡΗΗ ΣΟΥ ΣΤΈΛΝΕΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΤΑ ΣΤΟΠ Η ΑΝΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ Κ ΦΩΝΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΠ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΟΥΤΙΕΣ ΣΤΟΠ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΦΑΜΕ ΒΑΦΛΕΣ ΣΤΟΠ" εεε τι λες???
Ευούλι έγραψε:Καλησπέρα κοριτσάκια μου!Μπήκα στα πεταχτά να δω τα νέα σας και να σας χαιρετήσω!Οχι, εγώ δεν αποχωρώ, απλά θα λείπω για 3-4 μερούλες εκτός Αθηνών!Στεναχωρήθηκα για τα κορίτσια που έφυγαν πικραμένα, αν και δεν κατάλαβα ούτε εγώ πώς έβγαλαν τέτοια συμπεράσματα!Δεν νομίζω ότι ποτέ ούτε καν υποννοήθηκε κάτι τέτοιο!Ελπίζω να το ξανασκεφτούν...Με την ευκαιρία, Γιάννα με το καλό η βάφτιση!Να σας ζήσει η μπουμπού!
Ματινάκι μου και σε εμάς λείπεις και θα μας λείψεις!Εύχομαι όλα να πάνε τέλεια στην Πάρο!Σε όλους τους τομείς!
Σε όλα τα υπόλοιπα κορίτσια στέλνω πολλά πολλά φιλιά και αγάπη!Συγγνώμη που δεν μπορώ να μείνω περισσότερο αλλά πρέπει να ετοιμάσω πράγματα!
matinaki83 έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:τρελοκόριτσοοοοοο μπορούμε να σου στέλνουμε κ γράμματα κ για κάτι πιο καθημερινό τηλεγράφημα!!! 'ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΝΑ" ΣΤΟΠ Η ΚΡΗΗ ΣΟΥ ΣΤΈΛΝΕΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΤΑ ΣΤΟΠ Η ΑΝΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ Κ ΦΩΝΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΠ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΟΥΤΙΕΣ ΣΤΟΠ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΦΑΜΕ ΒΑΦΛΕΣ ΣΤΟΠ" εεε τι λες???
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ..ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΧ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ Κ ΕΙΜΑΙ ΜΕΙΟΝ ΗΔΗ 10 ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΦΤΙΑΞΙΜΟ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΑΡΑΚΙ ΜΕ ΠΕΘΑΝΕΣ!!!!!!!!
ΤΑΤΙ ΜΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ Η ΜΠΕΜΠΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ Κ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ ΘΑ ΔΩ ΦΩΤΟ ΜΕ ΚΟΙΛΟΥΜΠΙΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΕΛΕΝΑΡΑ ΓΚΡΙΝΙΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....ΑΧ ΕΣΥ...ΑΧ..ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΑΖΩ..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΡΟΝΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ
ΤΟΝΙΑ Κ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΣΑ ΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ
ΠΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης