826 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49 Πεμ Ιουν 28, 2012 12:33 pm
evi27
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχχα την βάζω στα προσεχώς!κι εμένα μου λείψανε οι λιχουδιές αλλά είπα να κρατηθούμε λίγο βρε κορίτσια!πάλι γουρουνιάσαμε στις διακοπές!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
πραγματικά όμως !!γκρινιαρα έγραψε:evi27 έγραψε:Λεμονάκι έγραψε:
Εύη αν θυμάμαι καλά την είχες κάνει και εσύ ;
ήθελα να την κάνω αλλά δεν την έκανα τελικά!!γιατί όμως?δεν θυμ'αμαι!
ευκαιρια λοιπον να την κανεις...αντε μας λειψανε οι λιχουδιες σου!!!
eva34 έγραψε:Κοριτσόπουλά μου γλυκά τί κάνετε;;;;;
Ευάκι καλώς όρισες πίσω. Τέλεια η φωτό(για άλλη μια φορά!!)
Λεμονάκι έγραψε:πραγματικά όμως !!γκρινιαρα έγραψε:evi27 έγραψε:Λεμονάκι έγραψε:
Εύη αν θυμάμαι καλά την είχες κάνει και εσύ ;
ήθελα να την κάνω αλλά δεν την έκανα τελικά!!γιατί όμως?δεν θυμ'αμαι!
ευκαιρια λοιπον να την κανεις...αντε μας λειψανε οι λιχουδιες σου!!!
Ελένη Σαββάτο πρωί πρωί, Νες προς το γλυκό με γάλα
Λεμονάκι έγραψε:γεια σου Εύα
έλα το έχεις μην φοβάσαι τίποτα !!
κάνε καμιά βόλτα στο τετράγωνο να καθαρίζει λίγο το μυαλό !
φάε και καμιά σοκολάτα..
Λεμονάκι έγραψε:πως μου αρέσει να πίνω το πρωί καφεδάκι με καλή παρεούλα !!
άραγε θα πιούμε ποτέ καφέ απο κοντά ρε κορίτσια ; θα ήταν υπέροχο !
evi27 έγραψε:eva34 έγραψε:Κοριτσόπουλά μου γλυκά τί κάνετε;;;;;
Ευάκι καλώς όρισες πίσω. Τέλεια η φωτό(για άλλη μια φορά!!)
καλώς σας βρηκα!ευχαριστώ(γι'άλλη μια φορά)
καλή επιτυχία στο μάθημα!
Λεμονάκι έγραψε:πως μου αρέσει να πίνω το πρωί καφεδάκι με καλή παρεούλα !!
γκρινιαρα έγραψε:ευακι καλη επιτυχια!!!με τοσο διαβασμα καλε θα το περασεις μην αγχωνεσαι!!!
λοιπον...ηρθε η ωρα να παμε στο κρεβατακι μας!!!
επιτελους τελειωσε ο αγωνας...ηρθε η ωρα να παμε στα αποδυτηρια.... ....χαχαχαχα......
καληνυχτα σας λιχουδες μου θα τα πουμε αυριο!!!!!!!
γκρινιαρα έγραψε:ευακι καλη επιτυχια!!!με τοσο διαβασμα καλε θα το περασεις μην αγχωνεσαι!!!
επιτελους τελειωσε ο αγωνας...ηρθε η ωρα να παμε στα αποδυτηρια.... ....χαχαχαχα......
1,5 ώρα περίπουevi27 έγραψε:Λεμονάκι έγραψε:πως μου αρέσει να πίνω το πρωί καφεδάκι με καλή παρεούλα !!
ναι βρε Λέμον!σούπερ θα ήταν!!!πόσο είναι δράμα-θεσ/νικη ρε γμτ??
αυτό το έχει γράψει ξανά και πραγματικά θέλω να ρωτήσω, γιατί να σε παρεξηγήσουμε ;eva34 έγραψε:γκρινιαρα έγραψε:ευακι καλη επιτυχια!!!με τοσο διαβασμα καλε θα το περασεις μην αγχωνεσαι!!!
Γκρινιαρουλίτσα μου καλη σ'ευχαριστώ παααααααάρα πολύ. Μακάρι όλα να πάνε καλά για να μη πάει χαμένος τόσος κόπος, τόσος χρόνος, και τόσο ξενύχτι.
Κορίτσια αν δε τα καταφέρω να μπω ξανά μεχρι την Κυριακή το βραδάκι, μη με παρεξηγήσετε. Φορτσάρω όσο μπορώ.
Λεμονάκι έγραψε:1,5 ώρα περίπουevi27 έγραψε:Λεμονάκι έγραψε:πως μου αρέσει να πίνω το πρωί καφεδάκι με καλή παρεούλα !!
ναι βρε Λέμον!σούπερ θα ήταν!!!πόσο είναι δράμα-θεσ/νικη ρε γμτ??
Εύα ένα κομματάκι αρκεί, αν μπορείς να κρατηθείς φυσικά αν όχι άστην καλύτερα στο περίπτερο
Λεμονάκι έγραψε:αυτό το έχει γράψει ξανά και πραγματικά θέλω να ρωτήσω, γιατί να σε παρεξηγήσουμε ;eva34 έγραψε:γκρινιαρα έγραψε:ευακι καλη επιτυχια!!!με τοσο διαβασμα καλε θα το περασεις μην αγχωνεσαι!!!
Γκρινιαρουλίτσα μου καλη σ'ευχαριστώ παααααααάρα πολύ. Μακάρι όλα να πάνε καλά για να μη πάει χαμένος τόσος κόπος, τόσος χρόνος, και τόσο ξενύχτι.
Κορίτσια αν δε τα καταφέρω να μπω ξανά μεχρι την Κυριακή το βραδάκι, μη με παρεξηγήσετε. Φορτσάρω όσο μπορώ.
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης