Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
475 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 475 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 40]

loulou_29

loulou_29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κοριτσια καλημερουδια σας!!!!!επιτελους εφτασε η παρασκευη  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 35 328109  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 35 328109  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 35 328109 .....πινω το καφεδακι μου και θα ετοιμαστω να παω οαεδ για να φτιαξω την καρτα μου και μετα για τα τελευταια ψωνια!!!!!βεγγος σημερα θα γινω μιας και ειναι ενα σπιτι τρελοκομειο κ το μεσημερι θα φυγουμε Wink
Ευακι καλως μας ηρθες.....και του χρονου να εισαι καλα και να πατε διακοπες μαζι με το νινι(ή στην κοιλια ή και στην αγκαλια Wink )
Επειδη δεν ξερω αν μπω μεσα στην μερα να σας ευχηθω απο τωρα και σιγουρα θα τα λεμε που κ που κ απο το κινητο Wink
Ελλουκο μου η ωρα η καλη να ειναι να ησαστε ευτυχισμενοι κ αγαπημενοι για παντα κ με το καλο να ερθει κ ο καρπος του ερωτα σας συντομαααααα  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 35 875502
Λεμονακι μου σου ευχομαι οσο πιο γρηγορα να τελειωσεις με τα διαδικαστικα και να μας ανακοινωσεις συντομα τα ευχαριστα!!!!
Γκρινιαρουλι μου καλη επιτυχια να εχεις με τα αποτελεσματα των εξετασεων κ το επομενο σπορακι που θα ερθει να μεινει για 9 μηνες στην κοιλιτσα σου κ να το παρεις αγκαλιτσα!!!!!ραντεβου στον κορινθιακο λοιπον για βουτιες  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 35 893968
Ματινακι καλη αρχη και καλες δουλειες να εχετε θα μας λειψει πολυ πολυ η παρεα σου και η θετικη σου ενεργεια.....ολα να σας πανε ετσι οπως τα εχετε μελετησει!!!!
Σε ολα τα υπολοιπα κοριτσια να πανε ολα κατευχην και να σκεφτεστε θετικα!!!!!!καλα να περασετε ολες σε οτι και να κανετε  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 35 379767  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 35 379767  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 35 379767  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 35 379767  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 35 379767

ζωάκι

ζωάκι
loulou_29 έγραψε:Κοριτσια καλημερουδια σας!!!!!επιτελους εφτασε η παρασκευη  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 35 328109  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 35 328109  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 35 328109 .....πινω το καφεδακι μου και θα ετοιμαστω να παω οαεδ για να φτιαξω την καρτα μου και μετα για τα τελευταια ψωνια!!!!!βεγγος σημερα θα γινω μιας και ειναι ενα σπιτι τρελοκομειο κ το μεσημερι θα φυγουμε Wink
Ευακι καλως μας ηρθες.....και του χρονου να εισαι καλα και να πατε διακοπες μαζι με το νινι(ή στην κοιλια ή και στην αγκαλια Wink )
Επειδη δεν ξερω αν μπω μεσα στην μερα να σας ευχηθω απο τωρα και σιγουρα θα τα λεμε που κ που κ απο το κινητο Wink
Ελλουκο μου η ωρα η καλη να ειναι να ησαστε ευτυχισμενοι κ αγαπημενοι για παντα κ με το καλο να ερθει κ ο καρπος του ερωτα σας συντομαααααα  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 35 875502
Λεμονακι μου σου ευχομαι οσο πιο γρηγορα να τελειωσεις με τα διαδικαστικα και να μας ανακοινωσεις συντομα τα ευχαριστα!!!!
Γκρινιαρουλι μου καλη επιτυχια να εχεις με τα αποτελεσματα των εξετασεων κ το επομενο σπορακι που θα ερθει να μεινει για 9 μηνες στην κοιλιτσα σου κ να το παρεις αγκαλιτσα!!!!!ραντεβου στον κορινθιακο λοιπον για βουτιες  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 35 893968
Ματινακι καλη αρχη και καλες δουλειες να εχετε θα μας λειψει πολυ πολυ η παρεα σου και η θετικη σου ενεργεια.....ολα να σας πανε ετσι οπως τα εχετε μελετησει!!!!
Σε ολα τα υπολοιπα κοριτσια να πανε ολα κατευχην και να σκεφτεστε θετικα!!!!!!καλα να περασετε ολες σε οτι και να κανετε  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 35 379767  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 35 379767  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 35 379767  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 35 379767  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 35 379767

Καλημέρα Θεοδώρα!
ΠΟυ πας καλέ και μας αποχαιρετάς; Κάτι έχασα!
Εγώ εξαφανίστηκα χθες όχι γιατί έλιωσα τρώγωντας το παγωτό, αλλά τελικά η υπογλυκαιμία ήταν πιο βαριά απ' ό,τι νόμιζα και μέχρι να συνέλθω ξάπλα στον καναπέ.. με πήρε ο ύπνος!
Καλά αυτή η τούρτα με τα πουράκια φαίνεται κολασμένη!! Μ'αρεσουν πολύ τα πουράκια αν και δεν τα αγοράζω συχνά για ευνόητους λόγους! Κανείς δεν μπ ορεί να φάει μόνο ένα.. Smile
Εγώ σε λίγο πάω στο γιατρό και βλέπω να μου παίρνει όλη τη μέρα γιατί θα πρέπει να πάω και στην ενδοκρινολόγο.. και δεν έχω ραντεβού οπότε θα πρέπει να περιμένω να τελειώσει..
Καλημέρα σας λοιπον!

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα στα πρωινά κοριτσακια
Τι κάνετε;
Θεοδωρα μου καλα να περάσετε! Καλη ξεκούραση!! Να χαλαρωσετε και να μας γυρησεις ανανεωμένη!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 35 334590  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 35 334590
Ζωάκι με το καλο να δεις ξανα το μωράκι σου' θα περιμένουμε νέα σου! Η κατάσταση εδω με τα γλυκά και τα φαγητά εχει ξεφύγει! Χαχα

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ ΣΑΣ!!!!ΖΕΣΤΗ Κ ΠΑΛΙ ΖΕΣΤΗ ΤΙ ΠΡΟΤΟΤΥΠΟ ΠΙΑ!!!
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΚΑΛΑ ΕΙΣΤΕ?/ΕΧΘΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΑΕΡΑΚΙ Κ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΗΛΙΟ...ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΥΣΩΝΑ ΠΑΛΙ...ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΜΕ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ....ΠΟΙΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ?ΤΩΡΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΠΑΝΑΝΟΥΛΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑΚΟ Κ ΜΕΤΑ ΒΟΛΤΙΤΣΑ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...
ΕΚΑΝΑ Κ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ Κ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ...ΑΧ ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΔΙΑΘΕΗΤΣΩ...ΟΥΦ ΟΥΦ ΖΕΣΤΗ

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε: Η κατάσταση εδω με τα γλυκά και τα φαγητά εχει ξεφύγει! Χαχα

Καλημερούδια! Very Happy Διαβάζοντας τα παραπάνω θα συμφωνήσω με τη Άννα!

Είναι δυνατόν να μπαίνω να δω τι κάνετε κ πάλι να βλέπω γλυκά?? ΑΑααα. Αφού είπαμε γίνομαι φιτ τώρα!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 35 M089

Τόσο φιτ που εχθές που έτρεχα όλη μέρα , παρήγγειλα 2 φιτ πίτσες με τα χεράκια μου!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 35 M129 χιχιχιχιχι

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!!!!!!!!δε σας προλαβαινω με τπτ!!!!!θα τρεχω με το  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 35 429657 για να μαθαινω νεα σας!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΠΕΛΑΡΕΣ ΠΑΩ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΩ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΕΣ ΒΟΛΤΙΤΣΕΣ!!!
ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ ΣΑΣ ΦΙΛΩ

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sofouli έγραψε:καλημερα!!!!!!!!δε σας προλαβαινω με τπτ!!!!!θα τρεχω με το  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 35 429657 για να μαθαινω νεα σας!

Καλημέρα!Χαχαχαχα με το ένα χέρι το καρότσι με το άλλο το ποντίκι Razz

Θα συμφωνήσω με την Τόνια για τη ζέστη!Είναι 10 η ώρα κ ήδη βράζει ο τόπος  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 35 M160

Οπότε πάω να βάλω το σίδερό μου γιατί μετά δε θα παλεύεται με τίποτα! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 35 M044

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ada έγραψε:
sofouli έγραψε:καλημερα!!!!!!!!δε σας προλαβαινω με τπτ!!!!!θα τρεχω με το  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 35 429657 για να μαθαινω νεα σας!

Θα συμφωνήσω με την Τόνια για τη ζέστη!Είναι 10 η ώρα κ ήδη βράζει ο τόπος  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 35 M160

Οπότε πάω να βάλω το σίδερό μου γιατί μετά δε θα παλεύεται με τίποτα! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 35 M044

περιμενε να σου φερω και τα δικα μου.....λιγα ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ada έγραψε:
xaftounaki έγραψε: Η κατάσταση εδω με τα γλυκά και τα φαγητά εχει ξεφύγει! Χαχα

Καλημερούδια! Very Happy Διαβάζοντας τα παραπάνω θα συμφωνήσω με τη Άννα!

Είναι δυνατόν να μπαίνω να δω τι κάνετε κ πάλι να βλέπω γλυκά?? ΑΑααα. Αφού είπαμε γίνομαι φιτ τώρα!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 35 M089

Τόσο φιτ που εχθές που έτρεχα όλη μέρα , παρήγγειλα 2 φιτ πίτσες με τα χεράκια μου!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 35 M129 χιχιχιχιχι

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 35 40746  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 35 40746
καλημέρα
Κι εμείς πίτσα εχθές το βράδυ, ποδοσφαιρική βραδιά βλεπεις

Σοφούλι, Τονια  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 35 379767

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:ΚΟΠΕΛΑΡΕΣ ΠΑΩ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΩ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΕΣ ΒΟΛΤΙΤΣΕΣ!!!
ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ ΣΑΣ ΦΙΛΩ

Καλή βολτουλα!!!!

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ada έγραψε:

Εγω πάλι άφησα το σίδερο για μετά και τώρα έβαλα τα ποδαράκια μου στο νερο να τα φτιάξω λιγο

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χαλοουυ γκουντ μορνινγκ κ γεια σας τι κάνετε;;;;

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλώς το Τατιανακι μας
Τι κάνεις;

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γκουντ Μορνινγκ του γιου του Τατιάνα! Razz τι κάνεις εσύ? ξεκούραση διάβασα.

Άννα πεντικιούρ, ε? καλά κάνεις. Μετά θα κάνω κι εγώ μπανάκι κ νύχια , αμ πώς! Razz

Κορίτσια τελείωσα με τη μια στοίβα,μένει ακόμα μια με τα εύκολα. Πετσέτες κτλ.
Its the final countdown!!του ρου ρου ρου!του ρου ρου ρου ρου! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 35 M088

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μόλις εφαγα μια τυρόπιτα που έκανε χθες η μάνα μου κ ετοιμαζομαι να φάω κ τούρτα...Θα σηκωσω τον Νικ σε λίγο να πάμε να δώσω αίμα...Εσείς όλα καλα;;;Όλα ήρεμα;

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ada έγραψε:Γκουντ Μορνινγκ του γιου του Τατιάνα! Razz τι κάνεις εσύ? ξεκούραση διάβασα.

Άννα πεντικιούρ, ε? καλά κάνεις. Μετά θα κάνω κι εγώ μπανάκι κ νύχια , αμ πώς! Razz

Κορίτσια τελείωσα με τη μια στοίβα,μένει ακόμα μια με τα εύκολα. Πετσέτες κτλ.
Its the final countdown!!του ρου ρου ρου!του ρου ρου ρου ρου! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 35 M088

Μπραβο βρε θηρίο! Μάλλον θα βάλω κι εγω σε λίγο, δεν έχω πολλα βέβαια αλλα να μην μαζεύονται!

Είχα τρελή ανάγκη πεντικιουρ, τριβω, τριβω! Πιάστηκε το χέρι μου
Χαχα

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημέρα Very Happy
πάω να διαβάσω και έρχομαι Laughing

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:Μόλις εφαγα μια τυρόπιτα που έκανε χθες η μάνα μου κ ετοιμαζομαι να φάω κ τούρτα...Θα σηκωσω τον Νικ σε λίγο να πάμε να δώσω αίμα...Εσείς όλα καλα;;;Όλα ήρεμα;

Συνδυασμός που σκοτώνει!!! Χαχα!!! Τι ζητάει η κόρη σου!!
Καλα αποτελέσματα Τατιανακι
Ηρεμία, τάξη και ασφαλεια!

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλά αποτελέσματα Τατιάνα. Να δεις να ναι σε εργαστήριο να το εμπιστεύεσαι γιατί πολλά κουλά γίνονται στη Θεσνίκη με τ αποτελέσματα...

Άννα καλή ιδέα μ έδωσες, θα κάνω κι εγώ μια ωραία απολέπιση τώρα στο μπανάκι  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 35 M115 μποτέ μποτέ!

Καλημέρα Λεμονάκι θα τα πούμε σε λιγάκι γιατί μπαίνω για μπανάκι! Razz
Πάρε ένα ποιηματάκι να σου φτιάξει το κεφάκι  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 35 328109

Είδατε χαρά τώρα που ξεμπέρδεψα με το σίδερο? Laughing Laughing

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λουλού θεωρείς κάρτα ή τώρα θα βγάλεις;

Ζωάκι με το καλό να
δεις το νινί σου Like a Star @ heaven

Ελλη ακόμα δεν το τερμάτισες καλέ  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 35 679259

Αντα γιούχου !!
έχω και εγώ 3 πλυντήρια αλλά ευτυχώς δεν είναι δικά μου Laughing Laughing
άρα δεν έχει και σίδερο  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 35 328109

Αννα καλημέρα Very Happy
θέλω και εγώ πεντικιούρ μανικιούρ  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 35 534787  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 35 534787

τάτι καλά αποτελέσματα Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven καλή η τούρτα ; Laughing

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αντακι καλα μποτέ! Είδες το νέο σίδερο τι θαύματα κάνει ε;

Λεμονακι καλημέρα

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αντα καλό μποτέ Razz Razz

εγώ φύτεψα κάτι λουλουδάκια, ξεχορτάριασα και τα παρτέρια με τα λουλούδια και τώρα καφεδάκι
μερακλαντάν  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 35 M027 για λίγο όμως γιατί πρέπει να μαγειρέψω...

ήθελα να κάνω γεμιστά αλλά βαριέμαι...
Αννα τι θα κάνεις ;

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:Αντα καλό μποτέ Razz Razz

εγώ φύτεψα κάτι λουλουδάκια, ξεχορτάριασα και τα παρτέρια με τα λουλούδια και τώρα καφεδάκι
μερακλαντάν  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 35 M027 για λίγο όμως γιατί πρέπει να μαγειρέψω...

ήθελα να κάνω γεμιστά αλλά βαριέμαι...
Αννα τι θα κάνεις ;

Απο φαγητό; Τίποτα!! Χαχαχα
Είμαστε καλεσμένοι το βράδυ για φαγητο, εγω θα φάω καμμια σαλάτα και στον άντρα μου έβαλα δυο κομμάτια πίτσα απο εχθές
Έχω και εγω υλικά για γεμιστά, ισως τα κάνω μέσα στο σκ για τη Δευτέρα

fairyter

fairyter
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημερα σε ολες!!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 35 417472
Τι κανετε???

ΜΗΝ μιλατε για  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 35 517142 και γλυκα πλιζζζ!!!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 35 534787  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 35 534787

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις