526 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49 Τετ Ιουν 27, 2012 8:24 am
Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:Κοριτσακια σας αφήνω να ταισω το συζηγο
Θα τα πούμε πιο βράδυ
Φιλάκια σε ολες
φιλάκια !!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
xaftounaki έγραψε:Κοριτσακια σας αφήνω να ταισω το συζηγο
Θα τα πούμε πιο βράδυ
Φιλάκια σε ολες
Λεμονάκι έγραψε:καλό βράδυ Ευούλι !
Ελένη πότε θα πάρεις τα αποτελέσματα ;
είπες αλλά ξέχασα..
αργούν γενικά οι εξετάσεις αυτές ή έχει κόσμο και καθυστερεί τόσο ;γκρινιαρα έγραψε:Λεμονάκι έγραψε:καλό βράδυ Ευούλι !
είπες αλλά ξέχασα..
θα παρω 16 του μηνα τηλεφωνο να μου πει τι εχει γινει και στις 18 θα παω να τα παρω...
Λεμονάκι έγραψε:αργούν γενικά οι εξετάσεις αυτές ή έχει κόσμο και καθυστερεί τόσο ;γκρινιαρα έγραψε:Λεμονάκι έγραψε:καλό βράδυ Ευούλι !
είπες αλλά ξέχασα..
θα παρω 16 του μηνα τηλεφωνο να μου πει τι εχει γινει και στις 18 θα παω να τα παρω...
καλή επιτυχία, καλά αποτελέσματα να πάρεις !!
boubou έγραψε:Μαλλον έχω ξεχάσει να λουζομαι..νομιζω ότι θελω κι αλλο καλυτερο λουσιμο βλεπω μαυραδάκια στο κεφάλι μου!!αλλά βαριέμαι πάλι τώρα!και το βραδυ θέλει ο πεθερος μου να μας βγαλουν έξω γιατι σήμερα έχουν επέτειο γάμου!! ποιός ξαναλουζεται τώρα μου λέτε ? χαχαχα
μπαινω μια ξανα!! σας αφήνω για λίγο παλι!!!
Λεμονάκι έγραψε:Μαρία καλησπέρα
τι κάνεις ; μια χαρά εγώ
Ελλη πόσα χρόνια μαζί ;
αχ θέλω και εγώ βόλτα για φαγητό έξω !!
με φίλες όμως όχι με συγγενολόι
Λεμονάκι έγραψε:αργούν γενικά οι εξετάσεις αυτές ή έχει κόσμο και καθυστερεί τόσο ;γκρινιαρα έγραψε:Λεμονάκι έγραψε:καλό βράδυ Ευούλι !
είπες αλλά ξέχασα..
καλή επιτυχία, καλά αποτελέσματα να πάρεις !!
Deb έγραψε:Καλημέρααααααααααααααα!!!!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης