251 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49 Τρι Ιουν 26, 2012 6:15 am
eirini7
Πρωταγωνιστής!!
Κατερίναααααααα πού πήγες;;;;;;;;;;;;;πού μένεις λέγε!άρχισε η ανάκριση!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
eirini7 έγραψε:σας αφήνω..πάμε για ψώνια...
Τατιάνα,Γιάννα,Μαρία,Κατερίνα
fairyter έγραψε:Συγνωμη κοριτσια! Σχολασα και πριλ λιγο μπηκα σπιτι! Ειρηνη που στον πειραια???? γειτονακια δηλαδη??? Μεγαλωσα στην Καστελλα και τωρα μενω στα Καμινια.
μαρυ ηρακλειο???? κρητη???? αχ αχ!!!! ποσο αγαπω την κρητη!!! Και η παρος που θα πας ειρηνη καλη ειναι! Ο πολυς ο κοσμος μου την δινει εκει!
Γιαννα μου χαρηκα!!
Παω και εγω να κανω καμμια δουλεια και θα μπω μαλλον αργοτερα! Φιλια σε ολες!
thequeen86 έγραψε:fairyter έγραψε:Συγνωμη κοριτσια! Σχολασα και πριλ λιγο μπηκα σπιτι! Ειρηνη που στον πειραια???? γειτονακια δηλαδη??? Μεγαλωσα στην Καστελλα και τωρα μενω στα Καμινια.
μαρυ ηρακλειο???? κρητη???? αχ αχ!!!! ποσο αγαπω την κρητη!!! Και η παρος που θα πας ειρηνη καλη ειναι! Ο πολυς ο κοσμος μου την δινει εκει!
Γιαννα μου χαρηκα!!
καμινιοτησα ε? εγω μεγαλωσα εκει κ εκει ειναι οι γονεις μου.το σ/κ που περασε εκει ειμασταν να κανονησουμε να βρεθουμε για καφε οταν κατεβω!
καλησπερα κ στα υπολοιπα κοριτσακια-πολυλογουδες μου.εγω καλα ειμαι αλλα εχω αρρωστο με πυρετο 38.ελεγα οτι θα ησυχαζαμε τωρα το καλοκαιρι απο αυτα αλλα που τετοια τυχη ε?
eva34 έγραψε:thequeen86 έγραψε:fairyter έγραψε:Συγνωμη κοριτσια! Σχολασα και πριλ λιγο μπηκα σπιτι! Ειρηνη που στον πειραια???? γειτονακια δηλαδη??? Μεγαλωσα στην Καστελλα και τωρα μενω στα Καμινια.
Γιαννα μου χαρηκα!!
καμινιοτησα ε? εγω μεγαλωσα εκει κ εκει ειναι οι γονεις μου.το σ/κ που περασε εκει ειμασταν να κανονησουμε να βρεθουμε για καφε οταν κατεβω!
καλησπερα κ στα υπολοιπα κοριτσακια-πολυλογουδες μου.εγω καλα ειμαι αλλα εχω αρρωστο με πυρετο 38.ελεγα οτι θα ησυχαζαμε τωρα το καλοκαιρι απο αυτα αλλα που τετοια τυχη ε?
Ωχου!!!!!38 πυρετό και με 40 βαθμούς έξω;;;;;Το καημένο!!!!
Περαστικά ρε κοριτσάκι!Περαστικά
Το 38 από πού προέρχεται...Λαιμός, ίωση, κρύωμα;;;thequeen86 έγραψε:eva34 έγραψε:thequeen86 έγραψε:fairyter έγραψε:Συγνωμη κοριτσια! Σχολασα και πριλ λιγο μπηκα σπιτι! Ειρηνη που στον πειραια???? γειτονακια δηλαδη??? Μεγαλωσα στην Καστελλα και τωρα μενω στα Καμινια.
Γιαννα μου χαρηκα!!
να σαι καλα ευακι μου,τωρα θα παει κ πισω το εμβολιο αλλα τωρα απο βδομαδα πλεον...να δω ποτε θα ησυχασει απο αυτα....
eva34 έγραψε:Ρε κορίτσια, σήμερα έχω αναμεικτα συναισθήματα.
Βασικά είμαι πολύ απογοητευμένη για τη Δήμητρα. Πραγματικά περίμενα θετικά νέα και΄μάλιστα αγωνιούσα κιόλας αλλά....
Από την άλλη είμαι ενθουσιασμένη γιατί μόλις γύρισα σπίτι(μετά από γεύμα στη μέλλουσα πεθερά), ήρθαν στο σπίτι τα Hometest.
Ευχηθείτε μου ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΑ!!!!
eva34 έγραψε:Το 38 από πού προέρχεται...Λαιμός, ίωση, κρύωμα;;;thequeen86 έγραψε:eva34 έγραψε:thequeen86 έγραψε:fairyter έγραψε:Συγνωμη κοριτσια! Σχολασα και πριλ λιγο μπηκα σπιτι! Ειρηνη που στον πειραια???? γειτονακια δηλαδη??? Μεγαλωσα στην Καστελλα και τωρα μενω στα Καμινια.
Γιαννα μου χαρηκα!!
να σαι καλα ευακι μου,τωρα θα παει κ πισω το εμβολιο αλλα τωρα απο βδομαδα πλεον...να δω ποτε θα ησυχασει απο αυτα....
tatijana έγραψε:Δοντακι;;;;
Εύα;; Καλοριζικα βρε..
tatijana έγραψε:Δοντακι;;;;
Εύα;; Καλοριζικα βρε..
eva34 έγραψε:Βγαίνω για λίγο να κάνω κάποιες δουλειές. ΤΑ λέμε μετά
Kisseeeeeessssssssssssss
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης