51 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49 Δευ Ιουν 25, 2012 12:48 pm
maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Καληνύχτα κ από εμένα!! Φιλιά σε όλες!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
tatijana έγραψε:
Ζωακι κι ΕΣΥ θέμα με την καρδούλα ε;
Deb έγραψε:
Θα σας αφήσω τώρα να την πέσω γιατί όπως ξέρετε ξυπνάω νωρίς,αρκετά νωρίς!!!Σας υπόσχομαι να τα πούμε περισσότερο αύριο!!!
Καληνύχτα σε όλες!!!!!
eva34 έγραψε:
Φιλούθκια σε όλες(όπως θα έλεγε και η Ζωούλα μας).
Αλήθεια Ζωούλα. Τί νέα από τον σκεμπελίτσο σου;;;;;
toniach29 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑ!!!ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΤΟ ΝΕΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΜΕΙΣ ΕΧΘΕΣ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑ ΜΑΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ....ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΜΕ ΜΙΑΣ Κ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΝΙ ΑΔΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ....
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ!!??
ζωάκι έγραψε:toniach29 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑ!!!ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΤΟ ΝΕΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΜΕΙΣ ΕΧΘΕΣ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑ ΜΑΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ....ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΜΕ ΜΙΑΣ Κ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΝΙ ΑΔΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ....
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ!!??
Καλημέρα Τόνια!
Τα κορίτσια, Τατιάνα και Λολιποπ πήραν τις χοριακές και ήταν πολύ καλές!
Τέλεια η θαλασσίτσα! Θυμάμαι ότι ο Αγιος Ηλίας είναι τέλεια ε; έχει πολλά χρόνια να πάω~!
loulou_29 έγραψε:Καλημερουδια τονια!!!!μπραβο κ σημερα να τα περασετε σουπερ!!!!!
η τατιανα κ το γλειφιτζουρακι εκαναν χοριακες κ ειναι τελειες!!!!η δημητρα δεν μπηκε καθολου εχθες να μας πει τα νεα του γιατρου οποτε αναμενουμε......
εσυ τι κανεις?
loulou_29 έγραψε:κ εγω στο μπαλκονι καθομαι για δροσια τωρα που ειναι νωρις!!!μια χαρα σας βρισκω κ τους δυο σας!!!αντε να πατε να δροσιστειτε κ να χαλαρωσετε!!!!
ΑΧ ΘΕΟΔΩΡΑ ΜΟΤ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΛΙΓΑΚΙ ΔΡΟΣΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ...ΕΧΩ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΩ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙΑ ΜΕ ΠΑΤΑΤΟΥΛΕΣ....ΧΙΧΙΧΙ..ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!!!ΕΓΩ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!!!ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ-ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ ΤΙ ΕΥΤΥΧΙΑΑΑΑΑ...ΕΧΩ ΤΟΣΟ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΩ!!!!ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΡΙΤΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΛΕΚΑ Κ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ!!!!loulou_29 έγραψε:αστον με τον μπαμπα του κ πηγαινε να ξαπλωσεις λιγο στην δροσια!καλα ειμαι κ εγω πρεπει να σηκωθω για δουλειες κ βαριεμαι αφανταστα.....
ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ...ΠΟΣΟ ΠΙΑ...ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ...ΧΙΧΙ...loulou_29 έγραψε:τυχερουλαααααα και δεν εχεις δουλειες κ εχεις αυριο μποτε
μακαρι να μην σου ερθει η σιχαμενη και να σου ερθει το σπορακι !!!!
ΕΜΕΙΣ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ Κ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΛΟ ΚΑΤΙ ΤΡΕΛΟΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΧΩ..ΠΡΙΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΛΕΚΑ ΚΑΝ ΔΕΝ ΠΡΗΖΟΤΑΝ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ....ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ....ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...ΧΙΧΙΧΙ...loulou_29 έγραψε:γιατι να ειναι συμπτωματα αλεκας?αφου ως γνωστον δεν διαφερουν κ πολυ
καλα το σωμα μας τα παιζει απο τις ελευθερες επαφες οι ορμονες μας απο τις αλλαγες των εποχων κοινως οτι ναναι ημαστε
ΚΑΛΑ ΨΩΝΙΑΑΑΑΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕΤΑ..loulou_29 έγραψε:παω μεχρι το σουπερ τωρα που ειναι νωρις κ επιστρεφω
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΟΥΦ! ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ?ΕΓΩ 2 ΩΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΜΗΣΩ!ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης