Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
641 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 641 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 40]

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΟΥΦ! ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ?ΕΓΩ 2 ΩΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΜΗΣΩ!ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ!!

καλημέρα καρντασοπούλααα!!! μια χαρά εγώ ζεσταίνομαι κ είμαι κ πιασμένη φφφ!! Γιατί καλέ να την κοιμίσεις? είναι η ώρα της? μπορεί να μη νυστάζει!

ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΓΩΣΕΙ ΑΠ ΤΟ ΚΛΙΜΑ  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 4 M112
ΕΣΥ ΠΟΥ ΠΙΑΣΤΗΚΕΣ?
ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 8,30-9 Κ ΥΠΝΑΕΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 10,30.Η ΑΝΝΟΥΛΑ?

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΟΥΦ! ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ?ΕΓΩ 2 ΩΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΜΗΣΩ!ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ!!

καλημέρα καρντασοπούλααα!!! μια χαρά εγώ ζεσταίνομαι κ είμαι κ πιασμένη φφφ!! Γιατί καλέ να την κοιμίσεις? είναι η ώρα της? μπορεί να μη νυστάζει!

ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΓΩΣΕΙ ΑΠ ΤΟ ΚΛΙΜΑ  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 4 M112
ΕΣΥ ΠΟΥ ΠΙΑΣΤΗΚΕΣ?

Μωρέ αυτά αλλάζουν όσο μεγαλώνουν αλλάζει ο ύπνος ο πρωινός θέλουν πιο πολύ παιχνίδι! Είναι κ η ζέστη! Θαρρώ πως θα πάμε κ εμείς για κάνα κλιματιστικό ανακάλυψα ένα φορητό air condition και μου κλεινει το μάτι! Η Άννα προχωράει το προγραμμα κοιμάται τώρα 10-10.30!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:

ΕΣΥ ΠΟΥ ΠΙΑΣΤΗΚΕΣ?

Μωρέ αυτά αλλάζουν όσο μεγαλώνουν αλλάζει ο ύπνος ο πρωινός θέλουν πιο πολύ παιχνίδι! Είναι κ η ζέστη! Θαρρώ πως θα πάμε κ εμείς για κάνα κλιματιστικό ανακάλυψα ένα φορητό air condition και μου κλεινει το μάτι! Η Άννα προχωράει το προγραμμα κοιμάται τώρα 10-10.30!

ΑΝΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Η ΑΝΝΟΥΛΑ.ΕΜΕΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ.
ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΗΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ Κ ΟΧΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ?

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:

καλή ερώτηση γιατί ο αγάς το θεωρεί ανθυγιεινό κ επειδή εγώ του λέω όλα έχουν το μέτρο τους λέω ας πάρουμε το φορητό που αν δε το θέλει να το παίρνω εγώ μαζί μου σε δωμάτιο που δεν είναι! Ε μη φανταστείς κλαίει λιγάκι κάθε μέρα κ πιο λίγο εεε που θα πάει θα στρώσει κ θα κοιμάται χωρίς κλάμα!

ΕΣΥ ΠΟΥ ΠΙΑΣΤΗΚΕΣ?

ΑΝΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Η ΑΝΝΟΥΛΑ.ΕΜΕΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ.
ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΗΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ Κ ΟΧΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ?

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ιιιιιιιιιιιιιι πιστεύω Γιάννα να βγάλεις άκρη εκεί που το έγραψα!! καλά το μάτι είναι ακόμα κλειστό!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΕΙΑ ΣΥΟ ΓΙΑΝΝΑ....
ΑΧ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΗΡΕΜΙΑ..ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ Κ Ο ΜΙΚΡΣΟ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ..ΛΕΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ Κ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΟΥ..
ΕΜΕΙΣ ΜΑΡΑΚΙ ΘΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΜΠΑΝΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ 7 ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΛΕΚΑ Κ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΩ!!!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΧΑΧΑΧΑ ΤΟ ΕΙΔΑ!!
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΤΙΣ ΓΑΜΟΒΑΦΤΙΣΗΣ.ΤΙΣ ΠΗΡΕΣ? ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ?

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΥΟ ΓΙΑΝΝΑ....
ΑΧ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΗΡΕΜΙΑ..ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ Κ Ο ΜΙΚΡΣΟ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ..ΛΕΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ Κ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΟΥ..
ΕΜΕΙΣ ΜΑΡΑΚΙ ΘΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΜΠΑΝΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ 7 ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΛΕΚΑ Κ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΩ!!!

καλά που το πες "Έλληηηη" βάλε με 23/7 Τόνιαα το Σάββατο που λέγαμε για θάλασσες τσουπ κ ήρθε χωρίς καμία προειδοποίηση!! Μακάρι την άλλη βδομάδα να έχεις ο καλός μου ένα ευέλικτο πρόγραμμα να χω καθαρίσει να κάνουμε κάνα μπάνιο!!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΧΑΧΑΧΑ ΤΟ ΕΙΔΑ!!
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΤΙΣ ΓΑΜΟΒΑΦΤΙΣΗΣ.ΤΙΣ ΠΗΡΕΣ? ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ?

τα δείγματα ναι καλέ τα πήρα τώρα έχω διαλέξει κ ποιες θα μας βάλει στα άλμπουν ανάρτησα στο facebook κάποιες όχι το παιδί εννοείται!! Το ταξιδάκι θα το κάνουμε μόλις σταματήσει ο αγάς από τη δουλειά κατά το Σεπτέμβρη-Οκτώβρη το προορισμό τελικά τον ψάχνουμε πολλά έχουν πέσει στο τραπέζι!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοπελιές μου πάω για μαγείρεμα! τα ξαναλέμε σε λιγάκι! φιλιά!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΡΑΚΙ ΚΑΛΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ!!!ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ?

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαλημερα κοριτσακια!!! καλοτυχο και το καινουριο θεματακι, να φερει πολλα πολλα σπορακιαααααααααααααααα!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 4 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 4 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 4 215994

δν μπορω να πω οτι πονεσα στον οδοντιατρο, αλλα τα ουλα μου εκει που ειναι να βαλω θηκες τα ρημαξαμε λιγο..με καλο βουρτισμα ομως μου ειπε θα στρωσουν..επισης με ενοχλει εκει που με ειχε πιασει η ναρκωση,σαν να μην εχει φυγει τελειως Shocked

πορσελανη θα ειναι οι θηκες Αννα μου, αλλα δν ξερω αν δν με αφηνει να φαω...την Τριτη θα τις βαλουμε!!

Λολιποπ και Τατιανα υπεροχα νεα και απο τις δυο!! καρδουλες βλεπω, υπεροχες τιμες απο χοριακες βλεπω!!νομιζω οτι ειναι ολα μια χαρα και πρεπει να χαλαρωσετε και οι 2 σας !! Ε??  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 4 654316  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 4 654316  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 4 654316

Ευα κι εμενα ολο αλλαζει η αλεκα..σε καθε κυκλο διαφορετικη ροη,διαφορετικα ολα... αλλα δν δινω σημασια!θεωρω οτι ειναι μια χαρα τα τεστακια που παρήγγειλες!!κι εγω αυτο το μηνα ξανααρχιζω να χρησιμοποιω γιατι το ειχα αφησει για κανα 2μηνο στην τυχη του,μιας και το απεφευγα διακριτικά χαχαχα γενικοτερα να εχεις στην ακρη του μυαλου σου οτι ακομη κι αν επικρατουν οι τελειες συνθηκες οταν θα ζουζουνιζεις με τον αντρα σου μονο 25% ειναι οι πιθανοτητες να καταλήξει σε μωρακι ολο αυτο!

Λεμονακι γιουχουυυυυ!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 4 875502  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 4 875502  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 4 875502 κι εγω θελω καρπουζιιιιιι δν εχω φαει καθολου φετος και ειναι απο τα αγαπημενα μου φρουτα!!!

Μαιρη, γκρινιαρακι,Χρυσακι καλημερα  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 4 893968  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 4 893968

Αννα κι εγω εχω κατι πατατακια με ριγανη να με περιμενουν..ισως κανω σημερα αυτο που εκανες χθες χιχιχι

Δεσποινακι το κλιματιστικό δν ειναι ακριβο να το αγορασεις, αλλα το ρευμα που καίει ειναι ακριβο να το πληρωσεις ιχιχι , γι αυτο με μετρο τα δροσισματα!!! Wink Wink

Θοδωρα κι εσυ για παγωτα μιλας?? και κανω πως δν τα βλεπω των αλλων τοση ωρα αλλα παραγινατε πολλες για να το αγνοήσω!! θελω κι εγωωωωωωωωω  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 4 911307

καλημερα el88tse τι κανεις?? δν πειραζει, καθε μερα διαφορετικα πραγματα λεμε οποτε το μυαλο μου το μικρο δν συγκρατεί πολλα χαχαχα

Ειρηνη  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 4 417472

Τονια κανε μπανακια και για εμας που δν μπορουμε χιχι πρεπει κι εγω να κανονισω μανι-πεντι για την αλλη εβδομαδα και λογικα πρεπει να κλεισω ραντεβου απο αυτη!! Αυριο λεω να τα κανονισω κι αυτα να τελειωνουμε!!

Ζωη σε ευχαριστουμε για την εγκυοσκονηηηη ριχτε ριχτε μπας και ερθει και λιγο προς τα εδωωωω!!
κι εγω χθες κοιμηθηκα απο τις 10 παρα μεχρι τις 7 το πρωι οποτε μη νιωθεις ασχημα!εσυ εχεις και λογο χεχεχε

Γιαννα καλημερα και σε σενα!!Ελπιζω να κοιμηθει αρκετα τωρα η μικρουλα σου να μην παει τσαμπα τοση ταλαιπωρια να την κοιμησεις!

Η Ιωαννα που ειναι που περιμενουμε μηπως μας πει ευχαριστα??? περιμενε απο τις 25 του μηνα και εχει παει 26!! βρε λετεεεε????  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 4 536304  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 4 536304

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ???ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΟΛΛΕΣ ΒΟΥΤΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΣΑΣ....ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΧΕΔΟΝ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ...
Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ... Sad Sad
ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΜΑΝΙ-ΠΕΝΤΙ...ΑΧ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ......

loulou_29

loulou_29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημερουδια σας Γιαννα Μαρακι κρητικο κ Ελλουκο!!!!!!!
Μαρακι ναι σου εκανα αιτημα!!!!
Γιαννα κοιμηθηκε η ζουζουνα?
Ελλουκο τα εχω τσακισει τα παγωτα εδω κ δυο εβδομαδες κ μετα θα με τσακισει η ζυγαρια Razz

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ.ΣΥΜΜΑΖΕΥΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.
ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙ ΡΙΖΑ Κ ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ.ΚΑΝΑ 4ωρο ΤΟ ΚΟΒΩ Κ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΝΙ-ΠΕΝΤΙ.ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΦΤΙΣΗ.
ΕΛΛΗ ΤΙ ΝΑ ΠΩ????? ΜΕΓΙΕΣ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ???

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Καλημέρα σε όλα τα όμορφα κορίτσια!!!!Τι μου κάνετε σήμερα?Εγώ πινω καφεδάκι στην αυλή μου που έχει δροσιά!!Διαβάζω και λίγο....σήμερα το απόγεμα θα πάμε για τον έλεγχο καρυότυπου...για να δούμε τι θα δούμε και από εκεί!Μαγείρεμα δεν έχω ούτε σήμερα ευτυχώς!!!
Ξέχασα και να ευχηθώ καλορίζικο το νέο θεματάκι γεμάτο ευχάριστα νέα και στην οικοδέσποινα ότι εχει ονειρευτεί να το αποκτήσει!!!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
loulou_29 έγραψε:Καλημερουδια σας Γιαννα Μαρακι κρητικο κ Ελλουκο!!!!!!!
Ελλουκο τα εχω τσακισει τα παγωτα εδω κ δυο εβδομαδες κ μετα θα με τσακισει η ζυγαρια Razz

ΓΚΟΥΝΤ ΜΟΡΝΙΓΚ ΛΟΥΛΟΥ!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 4 328109  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 4 328109  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 4 654316

loulou_29

loulou_29
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
loulou_29 έγραψε:Καλημερουδια σας Γιαννα Μαρακι κρητικο κ Ελλουκο!!!!!!!

ΓΚΟΥΝΤ ΜΟΡΝΙΓΚ ΛΟΥΛΟΥ!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 4 328109  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 4 328109  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 4 654316

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 4 328109  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 4 328109  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 4 328109

loulou_29

loulou_29
maraki_iraklio έγραψε:Καλημέρα σε όλα τα όμορφα κορίτσια!!!!Τι μου κάνετε σήμερα?Εγώ πινω καφεδάκι στην αυλή μου που έχει δροσιά!!Διαβάζω και λίγο....σήμερα το απόγεμα θα πάμε για τον έλεγχο καρυότυπου...για να δούμε τι θα δούμε και από εκεί!Μαγείρεμα δεν έχω ούτε σήμερα ευτυχώς!!!
Ξέχασα και να ευχηθώ καλορίζικο το νέο θεματάκι γεμάτο ευχάριστα νέα και στην οικοδέσποινα ότι εχει ονειρευτεί να το αποκτήσει!!!

καλημερουδια κ καλη επιτυχια στις εξετασεις σας.....τυχερη κ εσυ ουτε μαγειρεμα ε?

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχααχαχα τι να σου πω βρε Γιαννα μου χαχαχα πες μου!!Αν και τα καινουρια θα μπουν την Τριτη!! Παλι καλα που δν ξεχωριζουν αυτα τα ψευτικα που εχουμε φτιαξει τωρα!!! γιατι θα κρυβόμουν στο σπιτι μεχρι τοτε!!! Razz Razz

αντε κι εσυ μποτε ετοιμαζεις!! τι ωραια που ειναι να μας περιποιουνται!!

Τονια ειστε οντως πολυ τυχεροι που εχετε κοντα τη θαλασσα! οχι γιατι γλυτωνετε την ταλαιπωρια ...αλλα γλυτωνετε και την βενζινη που χαλαμε να παμε Laughing Laughing Laughing Cool

Θοδωρα κι εγω ετσι κανω και μετα παραπονιεμαι ομως που δν αδυνατιζω χαχαχαχα

Μαρακι εγω ελπιζω ειλικρινά να σας πουν οτι αυτο ειναι το προβλημα, γιατι ετσι θα ξερετε και πια θα ειναι η λυση και θα ερθει υγιεστατο το μωρακι σας σε λιγους μηνες στην αγκαλια σας!!!!!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΡΑΚΙ ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ..ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ??
ΕΛΛΗ ΜΟΥ 20 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΜΑΚΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙΕΙ Κ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΠΟΛΥ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ..ΒΕΒΑΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΝΑΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΜΠΟΤΙΛΙΑΡΙΣΜΑ....ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maraki_iraklio έγραψε:Καλημέρα σε όλα τα όμορφα κορίτσια!!!!Τι μου κάνετε σήμερα?Εγώ πινω καφεδάκι στην αυλή μου που έχει δροσιά!!Διαβάζω και λίγο....σήμερα το απόγεμα θα πάμε για τον έλεγχο καρυότυπου...για να δούμε τι θα δούμε και από εκεί!Μαγείρεμα δεν έχω ούτε σήμερα ευτυχώς!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΡΙΑ.ΣΤΕΙΛΕ ΛΙΓΗ ΔΡΟΣΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ!!ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ?

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τονια λατρευω την διαδρομη στη φυση!!!!

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Και εγώ έχω φτάσει σε σημείο να εύχομαι να βρουν ότι έχω κάτι ωστε να μπορώ να το λύσω!!!παράλογο???τόσο πολύ έχω στεναχωρηθεί....μόλις μείνω μόνη μου με πιάνουν τα κλάματα!Τεσπά σορυ που σας ρίχνω!Αλλάγή θέματος!
Είπαμε με το μωράκι μου να πάμε διακοπές τελικά παρόλο που τα οικονομικά μας δεν είναι κ στα καλύτερα τους να ξεφύγουμε λιγάκι!!Σκεφτόμαστε να πάμε Μήλο.Έχει πάει καμιά σας να μου δώσει πληροφορίες και εντυπώσεις???

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΧ ΕΛΛΗ ΜΟΥ Κ ΕΜΕΝΑ Μ ΑΡΕΣΕΙ Η ΔΙΑΔΡΟΜΗΞ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ..ΠΟΣΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΦΑΡΜΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις