901 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49 Παρ Ιουν 29, 2012 1:49 am
Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Ματινάκι φιλάκια πολλά !!
Αννα σιδέρωνε !!! μην σταματάς !!!!
Αννα σιδέρωνε !!! μην σταματάς !!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
xaftounaki έγραψε:Φυσικα δεν πρόκειται να τελειώσω το σίδερο ποτέ με εσάς εδω!!!!
Έχω λιώσει στα γέλια
Ada έγραψε:xaftounaki έγραψε:Φυσικα δεν πρόκειται να τελειώσω το σίδερο ποτέ με εσάς εδω!!!!
Έχω λιώσει στα γέλια
Απ το να λιώνεις απ τη ζέστη καλύτερο είναι !!
Άσχετο:
Εγώ σήμερα θα κάνω μπουτάκια στο φούρνο με πατατούλες κ μουσταρδίτσα
αλλά ενώ πρέπει ,δεν πάω σούπερ με τίποτα!
Μετά την κούραση που τράβηξα εχθές δεν το κουνάω ρούπι! Θα μαι αραχτή κ λάιτ!
Λεμονάκι έγραψε:
Αντα μετά το μποτέ το σώμα θέλει ανάπαυση για να απορροφήσει όλα τα παρφούμια και τις κρέμες που δέχτηκε..
Ada έγραψε:Λεμονάκι έγραψε:
Αντα μετά το μποτέ το σώμα θέλει ανάπαυση για να απορροφήσει όλα τα παρφούμια και τις κρέμες που δέχτηκε..
Χαχαχαχαχα καλή δικαιολογία !
Άννα εδώ δε φυσάει σήμερα καθόλου, αλλά δεν έχω παράπονο , έκανε μια δροσούλα προχτές κ στάνιαρα.
Πάντως αέρας + Κρήτη μου θυμίζει εκείνη την καταραμένη την κόκκινη σκόνη από την Αφρική!! Α-φρίκη!!!
Ada έγραψε:Άννα όντως οι παραλίες είναι τέλειες, όμως κι από ομορφιά ακόμα δεν μπορείς να διαλέξεις!
:
boubou έγραψε:καλημέρα τρελο ...καλησπέρα να πω τετοια ωρα?? εχω ξυπνησει πάλι 1000 φορες απο το πρωι μεχρι να σηκωθω οριστικά και νιωθω ήδη κουρασμένη!!!!
τι μου κάνετε?
το Ματινάκι βλεπω δν το πρόλαβα...και το Λεμονισιους!!
ποιες ειναι εδώ λοιπον??
υ.γ.1 λεμον δν τερματιζει ποτέ αυτο το παιχνίδι!!
υ.γ.2 Αντα πουλησα και κατι αλλο 16,30€ εχεχε θα με κανει πλουσια αυτο το παιχνιδι (εκανα και βλακεια και εβαλα σε 2 αντικειμενα αρχικη τιμη 1,5 και επειδη κραταει και η blizzard και το paypal, εβγαλα απο το 1 0,46 και απο το αλλο 0,72 αχαχαχα κοροϊδία, δν βαζω ξανα τοσο φτηνα!!)
Ada έγραψε:Χελόου Γκρινιάρα κ μπράβο στον πεθερό!!
εμάς μόνο φαγητά μας φέρνει αλλά κι αυτά δε με χαλάνε καθόλου χιχιχιι
Πώς είσαι? Έχω καιρό να σε πετύχω ον!Με το καλό κ τ αποτελέσματά σου!
Καλησπέρα Ζωή! Καλέ αυτό σαν τη σειρά δεν ακούστηκε?
Τι μερέντες διαβάζω??? Δεν ακούω δεν ακούω!! Λα λα λα λα λαλα!
Λεμονάκι να τα μετρήσω μια χαρά μπορώ!Το πού θα πάνε μετά δεν ξέρω!!
xaftounaki έγραψε:Ζωακι
Όλα καλα, μεγαλώνει το ζουζουνι σου!!! Βρε δυο μέρες πριν δυο μετα δεν παίζει πρόβλημα! Φανταζεσαι να γεννήσεις τη μέρα των γενεθλίων σου, τι τέλεια!!!
Λεμονακι το Ηράκλειο δεν πολυ φημίζεται για τις παραλίες! Εδω μου αρέσει πολυ χερσονησσος! Ωραίες εχει και προς Ιεραπετρα και φυσικα νότια Χανιά! Πλακιάς,Φραγκοκάστελο, μπάλος, Ελαφονησι, Φαλάσαρνα, Παλαιόχωρα
Γκρινιάρα
γκρινιαρα έγραψε:
ευχαριστω...ελπιζω να βρουμε το προβλημα και να βγαλουμε ακρη αυτη τη φορα...
εσυ πως εισαι???μονο που κλεισαν τα σχολεια...πετας...εεε???
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ada στις Παρ Ιουν 29, 2012 3:15 am, 1 φορά
boubou έγραψε:Ζωάκιι τι καλα !!μια χαρα ειναι το σπορακι σας κι αυτο εχει σημασία!!χιχι καλα ε!!θελω κι εγω σοκολατα και δν εχω τιποτα!!..ας ειναι και παγωτο δν θα πω οχι!! ναι τελευταια μερα στη δουλεια σημερα..μετα αδειαααααααααααα!!ελπιζω να προλαβω να ξεκουραστω γιατι για την ωρα ολο δουλειες ξεφυτρώνουν!!!
Λεμονακι και Αντα ναι ...παιζω και βγαζω και το κατι τις μου άντε να το αφησεις το παιχνιδι μετα!τετοιους δυσκολους καιρους!!!
Αννα ειμαι σιγουρη οτι θα βρισκετε καλες παραλιες!!! θελω κι εγω θαλασσααααααααααααα!!
γκρινιαρα οντως πολυ καλος ο πεθερουλης!!ασε ακομη δν εχω κανει οριστικη υποβολη της δήλωσης!!θα την κανω μετα απο τη δουλεια για να την εκτυπωσω κιολας!! δν θα ανοιξω τις συνταγες γιατι εγω θα φαω τοστ για μεσημεριανο οποτε δν θελω να αυτομαστιγωθώ μετα χαχαχα
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης