Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
639 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 639 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 40]

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ματινάκι φιλάκια πολλά !!

Αννα σιδέρωνε !!! μην σταματάς !!!!

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Φυσικα δεν πρόκειται να τελειώσω το σίδερο ποτέ με εσάς εδω!!!!
Έχω λιώσει στα γέλια

Ματινάκι  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 37 531909  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 37 531909

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:Φυσικα δεν πρόκειται να τελειώσω το σίδερο ποτέ με εσάς εδω!!!!
Έχω λιώσει στα γέλια

Απ το να λιώνεις απ τη ζέστη καλύτερο είναι !! Razz

Άσχετο:
Εγώ σήμερα θα κάνω μπουτάκια στο φούρνο με πατατούλες κ μουσταρδίτσα  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 37 M021
αλλά ενώ πρέπει ,δεν πάω σούπερ με τίποτα!

Μετά την κούραση που τράβηξα εχθές δεν το κουνάω ρούπι! Θα μαι αραχτή κ λάιτ!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 37 328109  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 37 328109

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ada έγραψε:
xaftounaki έγραψε:Φυσικα δεν πρόκειται να τελειώσω το σίδερο ποτέ με εσάς εδω!!!!
Έχω λιώσει στα γέλια

Απ το να λιώνεις απ τη ζέστη καλύτερο είναι !! Razz

Άσχετο:
Εγώ σήμερα θα κάνω μπουτάκια στο φούρνο με πατατούλες κ μουσταρδίτσα  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 37 M021
αλλά ενώ πρέπει ,δεν πάω σούπερ με τίποτα!

Μετά την κούραση που τράβηξα εχθές δεν το κουνάω ρούπι! Θα μαι αραχτή κ λάιτ!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 37 328109  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 37 328109

Κάνω διαλείμματα και σας διαβάζω να δροσίζομαι

Εδω ενω εχει αεράκι κάνει πολυ ζέστη!!!

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μια απο τα ίδια...
θέλω να μαγειρέψω και δεν με αφήνετε,
κακούργες  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 37 M072

Αντα μετά το μποτέ το σώμα θέλει ανάπαυση για να απορροφήσει όλα τα παρφούμια και τις κρέμες που δέχτηκε..

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:

Αντα μετά το μποτέ το σώμα θέλει ανάπαυση για να απορροφήσει όλα τα παρφούμια και τις κρέμες που δέχτηκε..

Χαχαχαχαχα Laughing Laughing Laughing καλή δικαιολογία !

Άννα εδώ δε φυσάει σήμερα καθόλου, αλλά δεν έχω παράπονο , έκανε μια δροσούλα προχτές κ στάνιαρα.

Πάντως αέρας + Κρήτη μου θυμίζει εκείνη την καταραμένη την κόκκινη σκόνη από την Αφρική!! Α-φρίκη!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 37 M196

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ada έγραψε:
Λεμονάκι έγραψε:

Χαχαχαχαχα Laughing Laughing Laughing καλή δικαιολογία !

Άννα εδώ δε φυσάει σήμερα καθόλου, αλλά δεν έχω παράπονο , έκανε μια δροσούλα προχτές κ στάνιαρα.

Πάντως αέρας + Κρήτη μου θυμίζει εκείνη την καταραμένη την κόκκινη σκόνη από την Αφρική!! Α-φρίκη!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 37 M196

Είναι βοριάς οπότε σκόνη δεν εχει! Αλλα για να κάνεις μπάνιο θέλει ψάξιμο η παραλία που δεν θα εχει κύμα

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τέρμα τα αστεία  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 37 M173
ξεκινάω το φαγητό μου...
ανοιχτά θα έχω  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 37 M009 και θα ρίχνω τις ματιές μου...

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημέρα τρελο  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 37 893968 ...καλησπέρα να πω τετοια ωρα?? εχω ξυπνησει πάλι 1000 φορες απο το πρωι μεχρι να σηκωθω οριστικά και νιωθω ήδη κουρασμένη!!!!

τι μου κάνετε?
το Ματινάκι βλεπω δν το πρόλαβα...και το Λεμονισιους!!

ποιες ειναι εδώ λοιπον?? Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 37 M086

υ.γ.1 λεμον δν τερματιζει ποτέ αυτο το παιχνίδι!!

υ.γ.2 Αντα πουλησα και κατι αλλο 16,30€ εχεχε θα με κανει πλουσια αυτο το παιχνιδι (εκανα και βλακεια και εβαλα σε 2 αντικειμενα αρχικη τιμη 1,5 και επειδη κραταει και η blizzard και το paypal, εβγαλα απο το 1 0,46 και απο το αλλο 0,72 αχαχαχα κοροϊδία, δν βαζω ξανα τοσο φτηνα!!)

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Άννα όντως οι παραλίες είναι τέλειες, όμως κι από ομορφιά ακόμα δεν μπορείς να διαλέξεις!

Λεμονάκι μας απειλείς??  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 37 M155  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 37 M009? χιχιχιχ καλό μαγείρεμα!

Έλλη καλησπέρα! Very Happy Ααααα εσύ θαρρώ πως βρήκες τον καλύτερο τρόπο να βγάλεις  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 37 M186!!Κ διασκέδαση κ κέρδος! Με το καλό λοιπόν καλές συναλλαγές!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 37 654316

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ηρθα κι εγω!!!καλησπερα σας!!!

ολο σουρτουκευω αυτη τη βδομαδα σε σημειο που βαρεθηκα...

ημουν για καφεδακι και τωρα γυρισα σπιτι...

μαγειρεμα δεν εχω...περισσεψαν κατι φασολακια απο προχθες να φαω (αν τα φαω) και το απογευμα θα αρχισω την προετοιμασια των αυριανων μεζεδων...

σημερα ο πεθερουλης μου μού εδωσε 100€ να τα κανω ο,τι θελω...αχ...τι κανλος που ειναι!!!!

θα τα αποταμιευσω ομως γιατι περιμενω την εφορια.... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

ζωάκι

ζωάκι
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γεια σας και πάλι!
Γυρίσαμε από το νοσοκομείο! Ακούσαμε την καρδούλα άλλη μία φορά! Αλλά ο γιατρούλης ήθελε να μου κάνει κολπικό και δεν είδαμε χεράκια ποδαράκια, όπως την περασμένη φορά! Είναι 2.55 ολόκληρα εκατοστά!!
Αλλά καλά, ό,τι να'ναι στο νοσοκομείο.. Σήμερα οι μαίες που σε ελέγχουν πριν σε δει ο γιατρός, με βγάλανε 2 μέρες μικρότερη.. ό,τι ναναι! δεν κατάλαβα γιατί! Και η πλάκα είναι ότι Π.Η.Τ 2 μέρες μετά σημαίνει την ημέρα των γενεθλίων μου! Και την άκουγα που έλεγε 30/1,30/1, και λέω θα ψάχνει ημερομ. γέννησης. Μάλλον έκανε λάθος! Νευρίασα! Εδώ προσπαθούμε να μεγαλώσουμε κι αυτές μας μικραίνουν!!! afro
ΜΙας και μιλάτε για φαγητό, να σας πω με τι γουρούνιασα πριν διαβάζοντάς σας!;;
Αγόρασα ένα κουλουράκι με σουσάμι και το άνοιξα στη μέση, έβαλα βιτάμ και νουτέλα!! Πολύ γουρούνιασμα!! Ξέρω!! Ήταν κόλαση! Σοκόλαση! Smile
Γεια σε όλα τα κοριτσάκια που ήταν και είναι ον, φιτ και μη φιτ, με μποτέ ή χωρίς μποτέ, που σιδέρωσαν και που δεν! Smile

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελλη  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 37 M151 μπίζνες μπίζνες ;

και έβαλες την Αντα με μετρά τα λεφτά σου ; Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 37 M186 την πάτησες !!!!

Αννα για πες καμιά καλή παραλία να ξέρω όταν με το καλό μπορέσω/καταφέρω να έρθω ξανά κατά κάτω Very Happy
γιατί είναι και ακριβώς στην άλλη άκρη για μένα η Κρήτη  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 37 534787

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ada έγραψε:Άννα όντως οι παραλίες είναι τέλειες, όμως κι από ομορφιά ακόμα δεν μπορείς να διαλέξεις!
:

Συμφωνώ και επαυξάνω!!!

Έλλη  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 37 417472

ζωάκι

ζωάκι
boubou έγραψε:καλημέρα τρελο  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 37 893968 ...καλησπέρα να πω τετοια ωρα?? εχω ξυπνησει πάλι 1000 φορες απο το πρωι μεχρι να σηκωθω οριστικά και νιωθω ήδη κουρασμένη!!!!

τι μου κάνετε?
το Ματινάκι βλεπω δν το πρόλαβα...και το Λεμονισιους!!

ποιες ειναι εδώ λοιπον?? Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 37 M086

υ.γ.1 λεμον δν τερματιζει ποτέ αυτο το παιχνίδι!!

υ.γ.2 Αντα πουλησα και κατι αλλο 16,30€ εχεχε θα με κανει πλουσια αυτο το παιχνιδι (εκανα και βλακεια και εβαλα σε 2 αντικειμενα αρχικη τιμη 1,5 και επειδη κραταει και η blizzard και το paypal, εβγαλα απο το 1 0,46 και απο το αλλο 0,72 αχαχαχα κοροϊδία, δν βαζω ξανα τοσο φτηνα!!)

Ελλη είδα αυτό το λέμον πριν και μου θύμισε αυγολέμονο!! σσλλλλρπ! Δεν πάω καλά! Ελπίζω να μη συνεχιστούν πολύ αυτές οι ορέξεις γιατί μεβλέπω 4παχη μέχρι το τέλος!
Α έχασα και 600 γραμμάρια από πριν 2 βδομάδες (και χωρίς να έχω πάει τουαλέτα Smile )! Ευτυχώς γιατί ξεκινήσαμε με παραπανίσια!

Αντε, τελευταία μερούλα σήμερα ε;;!! Ξεκουράσου για να κουραστείς στο γάμο! Smile

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλώς την γκρινιάρα την σουρτούκα μας Very Happy τι θα κάνεις για αύριο ;

Ζωάκι για να πηγαίνεις στο νοσοκομείο κάποιος λόγος θα υπάρχει αλλά μήπως θα ήταν καλύτερα να βρεις ένα γιατρό εξωτερικό συμβεβλημένο του εοππυ ;
και εγώ σε δημόσιο θα κάνω εξωσωμ. αλλά πάντα με την εποπτεία του γυναικολόγο μου..

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χελόου Γκρινιάρα κ μπράβο στον πεθερό!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 37 M121
εμάς μόνο φαγητά μας φέρνει αλλά κι αυτά δε με χαλάνε καθόλου χιχιχιι  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 37 M136

Πώς είσαι? Έχω καιρό να σε πετύχω ον!Με το καλό κ τ αποτελέσματά σου!

Καλησπέρα Ζωή! Καλέ αυτό σαν τη σειρά δεν ακούστηκε? Laughing Laughing Laughing
Τι μερέντες διαβάζω??? Δεν ακούω δεν ακούω!! Λα λα λα λα λαλα! Razz

Λεμονάκι να τα μετρήσω μια χαρά μπορώ!Το πού θα πάνε μετά δεν ξέρω!! Razz Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ζωακι γεια σου γλυκια μου...αχ...κι εμενα ο αντρας μου 2 μερες τωρα στη δουλεια τετοιο πρωινο τρωει...αφου του το ετοιμαζω κι μου ρχεται να ξερασω....μια χαρα μεγαλωνει το σπορακι σου  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 37 328109  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 37 328109  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 37 328109  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 37 328109  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 37 328109 καλα στα νοσοκομεια ειναι ο,τι να ναι...ασε...

λεμονισιους τι κανεις???θα σου βαλω τα λινκ σε 1 λεπτακι να σου δωσω και ιδεες...

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ζωακι  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 37 654316
Όλα καλα, μεγαλώνει το ζουζουνι σου!!! Βρε δυο μέρες πριν δυο μετα δεν παίζει πρόβλημα! Φανταζεσαι να γεννήσεις τη μέρα των γενεθλίων σου, τι τέλεια!!!

Λεμονακι το Ηράκλειο δεν πολυ φημίζεται για τις παραλίες! Εδω μου αρέσει πολυ χερσονησσος! Ωραίες εχει και προς Ιεραπετρα και φυσικα νότια Χανιά! Πλακιάς,Φραγκοκάστελο, μπάλος, Ελαφονησι, Φαλάσαρνα, Παλαιόχωρα

Γκρινιάρα  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 37 379767

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ada έγραψε:Χελόου Γκρινιάρα κ μπράβο στον πεθερό!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 37 M121
εμάς μόνο φαγητά μας φέρνει αλλά κι αυτά δε με χαλάνε καθόλου χιχιχιι  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 37 M136

Πώς είσαι? Έχω καιρό να σε πετύχω ον!Με το καλό κ τ αποτελέσματά σου!

Καλησπέρα Ζωή! Καλέ αυτό σαν τη σειρά δεν ακούστηκε? Laughing Laughing Laughing
Τι μερέντες διαβάζω??? Δεν ακούω δεν ακούω!! Λα λα λα λα λαλα! Razz

Λεμονάκι να τα μετρήσω μια χαρά μπορώ!Το πού θα πάνε μετά δεν ξέρω!! Razz Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

γεια σου ομορφη!!!καλα ειμαι!!!ναι ηθελε να μου φερει και φρουτα αλλα ακομα ειναι γεματο το ψυγειο...την κυριακη θα μου κανει και το τραπεζι...οποτε...τον ξεπαραδιασα τον κακομοιρη....χαχαχαχα!!!

ευχαριστω...ελπιζω να βρουμε το προβλημα και να βγαλουμε ακρη αυτη τη φορα...

εσυ πως εισαι???μονο που κλεισαν τα σχολεια...πετας...εεε???

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:Ζωακι  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 37 654316
Όλα καλα, μεγαλώνει το ζουζουνι σου!!! Βρε δυο μέρες πριν δυο μετα δεν παίζει πρόβλημα! Φανταζεσαι να γεννήσεις τη μέρα των γενεθλίων σου, τι τέλεια!!!

Λεμονακι το Ηράκλειο δεν πολυ φημίζεται για τις παραλίες! Εδω μου αρέσει πολυ χερσονησσος! Ωραίες εχει και προς Ιεραπετρα και φυσικα νότια Χανιά! Πλακιάς,Φραγκοκάστελο, μπάλος, Ελαφονησι, Φαλάσαρνα, Παλαιόχωρα

Γκρινιάρα  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 37 379767

γεια σου νησιοτοπουλα μου  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 37 334590

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ζωάκιι τι καλα !!μια χαρα ειναι το σπορακι σας κι αυτο εχει σημασία!!χιχι καλα ε!!θελω κι εγω σοκολατα και δν εχω τιποτα!!..ας ειναι και παγωτο δν θα πω οχι!! Embarassed Embarassed ναι τελευταια μερα στη δουλεια σημερα..μετα αδειαααααααααααα!!ελπιζω να προλαβω να ξεκουραστω γιατι για την ωρα ολο δουλειες ξεφυτρώνουν!!!

Λεμονακι και Αντα ναι ...παιζω και βγαζω και το κατι τις μου Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 37 M186 άντε να το αφησεις το παιχνιδι μετα!τετοιους δυσκολους καιρους!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 37 M131

Αννα ειμαι σιγουρη οτι θα βρισκετε καλες παραλιες!!! θελω κι εγω θαλασσααααααααααααα!!

γκρινιαρα οντως πολυ καλος ο πεθερουλης!!ασε ακομη δν εχω κανει οριστικη υποβολη της δήλωσης!!θα την κανω μετα απο τη δουλεια για να την εκτυπωσω κιολας!! δν θα ανοιξω τις συνταγες γιατι εγω θα φαω τοστ για μεσημεριανο οποτε δν θελω να αυτομαστιγωθώ μετα χαχαχα

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γκρινιαρα έγραψε:

ευχαριστω...ελπιζω να βρουμε το προβλημα και να βγαλουμε ακρη αυτη τη φορα...

εσυ πως εισαι???μονο που κλεισαν τα σχολεια...πετας...εεε???

Θα το βρείτε κ όλα θα πάνε καλά από δω κ πέρα!Να σκέφτεσαι θετικά!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 37 M177

Καλά είμαι κι εγώ ,αρχίζω κ ηρεμώ με τα του παππού κ απολαμβάνω το τσιμέντο, τη φασαρία κ το καυσαέριο! Laughing Laughing

Κατεβαίνω στο κέντρο κ το φχαριστιέμαι, τέτοια μούρλα λέμε!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 37 911307  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 37 911307

Έλλη καλή δικαιολογία βρήκες για να παίζεις ε?  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 37 M009 ε? Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 37 M009 Razz

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ada στις Παρ Ιουν 29, 2012 3:15 am, 1 φορά

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:Ζωάκιι τι καλα !!μια χαρα ειναι το σπορακι σας κι αυτο εχει σημασία!!χιχι καλα ε!!θελω κι εγω σοκολατα και δν εχω τιποτα!!..ας ειναι και παγωτο δν θα πω οχι!! Embarassed Embarassed ναι τελευταια μερα στη δουλεια σημερα..μετα αδειαααααααααααα!!ελπιζω να προλαβω να ξεκουραστω γιατι για την ωρα ολο δουλειες ξεφυτρώνουν!!!

Λεμονακι και Αντα ναι ...παιζω και βγαζω και το κατι τις μου Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 37 M186 άντε να το αφησεις το παιχνιδι μετα!τετοιους δυσκολους καιρους!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 37 M131

Αννα ειμαι σιγουρη οτι θα βρισκετε καλες παραλιες!!! θελω κι εγω θαλασσααααααααααααα!!

γκρινιαρα οντως πολυ καλος ο πεθερουλης!!ασε ακομη δν εχω κανει οριστικη υποβολη της δήλωσης!!θα την κανω μετα απο τη δουλεια για να την εκτυπωσω κιολας!! δν θα ανοιξω τις συνταγες γιατι εγω θα φαω τοστ για μεσημεριανο οποτε δν θελω να αυτομαστιγωθώ μετα χαχαχα

ασε τους συγγενεις αυριο και ελα κοζανη να απολαυσουμε τα μεζεδακια με παγωμενη μπυρα...!!!

αχ...η δηλωση ειναι πονεμενη ιστορια...788 ευρουλακια πρεπει να πληρωσουμε...αλλα θα κανω διακανονισμο γιατι δεν μπορω να ξεχρεωσω μονο σε 3 δοδεις το ποσο...εχουμε κι αλλα εξοδα...

κοιτα απο δευτερα να δινεις διαταγες...εισαι το τιμωμενο προσωπο μαζι με τον αντρα σου...οποτε ας τρεχουν οι αλλοι...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις