Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
623 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 623 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 40]

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ada έγραψε:
γκρινιαρα έγραψε:

ευχαριστω...ελπιζω να βρουμε το προβλημα και να βγαλουμε ακρη αυτη τη φορα...

εσυ πως εισαι???μονο που κλεισαν τα σχολεια...πετας...εεε???

Θα το βρείτε κ όλα θα πάνε καλά από δω κ πέρα!Να σκέφτεσαι θετικά!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 38 M177

Καλά είμαι κι εγώ ,αρχίζω κ ηρεμώ με τα του παππού κ απολαμβάνω το τσιμέντο, τη φασαρία κ το καυσαέριο! Laughing Laughing

Κατεβαίνω στο κέντρο κ το φχαριστιέμαι, τέτοια μούρλια λέμε!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 38 911307  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 38 911307

Έλλη καλή δικαιολογία βρήκες για να παίζεις ε?  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 38 M009 ε? Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 38 M009 Razz

εμμμ.ολο το χειμωνα στη μαγευτικη επαρχια κοντεψες να μονασεις...οποτε σε καταλαβαινω...

εσεις ποτε θα παρετε το οκ απο τον ντακ για να ξεκινησετε παλι τις προσπαθειες???πρεπει να μας ειπες αλλα ξεχασα...

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γκρινιαρα έγραψε:
xaftounaki έγραψε:Ζωακι  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 38 654316
Όλα καλα, μεγαλώνει το ζουζουνι σου!!! Βρε δυο μέρες πριν δυο μετα δεν παίζει πρόβλημα! Φανταζεσαι να γεννήσεις τη μέρα των γενεθλίων σου, τι τέλεια!!!

Λεμονακι το Ηράκλειο δεν πολυ φημίζεται για τις παραλίες! Εδω μου αρέσει πολυ χερσονησσος! Ωραίες εχει και προς Ιεραπετρα και φυσικα νότια Χανιά! Πλακιάς,Φραγκοκάστελο, μπάλος, Ελαφονησι, Φαλάσαρνα, Παλαιόχωρα

Γκρινιάρα  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 38 379767

γεια σου νησιοτοπουλα μου  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 38 334590

Γεια σου νοικοκυρούλα μου!!!!!!

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:
γκρινιαρα έγραψε:
xaftounaki έγραψε:Ζωακι  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 38 654316
Όλα καλα, μεγαλώνει το ζουζουνι σου!!! Βρε δυο μέρες πριν δυο μετα δεν παίζει πρόβλημα! Φανταζεσαι να γεννήσεις τη μέρα των γενεθλίων σου, τι τέλεια!!!

Λεμονακι το Ηράκλειο δεν πολυ φημίζεται για τις παραλίες! Εδω μου αρέσει πολυ χερσονησσος! Ωραίες εχει και προς Ιεραπετρα και φυσικα νότια Χανιά! Πλακιάς,Φραγκοκάστελο, μπάλος, Ελαφονησι, Φαλάσαρνα, Παλαιόχωρα

Γκρινιάρα  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 38 379767

γεια σου νησιοτοπουλα μου  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 38 334590

Γεια σου νοικοκυρούλα μου!!!!!!

τι κανεις???δε με λες...ποιο βιβλιο διαβαζεις τωρα???

εγω το "σαν παραμυθι" αλλα ειναι πολυ πυκνογρμμενο και με παιρνει ο υπνος...με εχει κουρασει πολυ...

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
θα κάνεις όλα αυτά Shocked Shocked
δεν σε πιστεύω !!! μπράβο !! Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect όλα ένα και ένα το μόνο που δεν με συγκίνησε ήταν αυτή η φωλιά..

Αννα μόνο ελαφόνησο πήγα απο αυτά που έγραψες, φαλασαρνα, μια άλλη που δεν θυμάμαι αλλά θυμάμαι που απέναντι είχε ένα μικρό-μικρό νησάκι Α. Θεόδωρο νομίζω.. την παραλία που κατεβαίνεις χαμηλά στο φοινικόδασος..
που αλλού ; scratch scratch

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑ!!!ΕΠΑΝΗΛΘΑ...ΩΡΑΙΑ Η ΒΟΛΤΙΤΣΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΠΕΣΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ...ΨΩΝΙΣΑ Κ ΑΝΤΗΛΙΑΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ...ΚΑΛΕ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ??ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΟΝΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ..ΒΓΗΚΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΣΝ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ Κ Η ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ..ΜΑΚΡΙΑ ΕΙΠΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΜΑΥΡΟΥΣ ΚΤΛ...ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΑ ΕΠΑΙΞΑ...ΔΥΣΤΣΥΧΩΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΠΟΛΛΟΙ Κ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ... Sad Sad Sad Sad Sad Sad
ΑΑΑ!!!!!!ΠΟΙΕΡΣ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ?
ΕΜΕΙΣ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ ΜΠΑΝΑΚΙ....ΑΥΡΙΟ ΤΕΛΟΣ Η ΑΔΕΙΑ!!!
ΜΑΤΙΝΑΚΙ!!!ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΣΟΥ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΟΛΑ ΝΑΠΑΝΕ ΚΑΛΑ Κ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ 3!!!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 38 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 38 215994

ζωάκι

ζωάκι
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Λεμονάκι έγραψε:καλώς την γκρινιάρα την σουρτούκα μας Very Happy τι θα κάνεις για αύριο ;

Ζωάκι για να πηγαίνεις στο νοσοκομείο κάποιος λόγος θα υπάρχει αλλά μήπως θα ήταν καλύτερα να βρεις ένα γιατρό εξωτερικό συμβεβλημένο του εοππυ ;
και εγώ σε δημόσιο θα κάνω εξωσωμ. αλλά πάντα με την εποπτεία του γυναικολόγο μου..

Αναστασία μου μάλλον ξεχνάς ότι μένω Κύπρο! Smile Ούτε καν ξέρω τι είναι το εοππυ! Είναι λίγο διαφορετικές οι διαδικασίες εδώ! Το νοσοκομείο έχει πολύ καλό ονομα στη γυναικολογία και μαιευτική και γι'αυτό έχει και πολύ κόσμο, αλλά δεν κάνουν κάτι να βελτιωθεί η κατάσταση με την αναμονή και τα ραντεβού!
Έχω και τον ιδιώτη έξω, αλλά δεν μπορώ να δίνω 40άρι κάθε φορά και μετά 2000-3000 για γέννα! Μακάρι να πάνε όλα καλά και θα είναι μια χαρά το νοσοκομείο. Πολλές φίλες μου γέννησαν εκεί!
Αλλα,όπως λέει και η Άννα για την ΠΗΤ, 2 μέρες πάνω 2 κάτω δεν έχει σημασία!
Άννα μου είναι δύσκολο να γεννήσω στα γενέθλιά μου, αν και θα τα το πιο τέλειο δώρο (συγκινούμαι και μόνο που το σκέφτομαι!), αλλά λόγω διαβήτη θα γίνει νωρίτερα ο τοκετός! Ας είναι όποτε πρέπει!
Ελένη θέλω κι αλλο απο κείνοοοο! Smile απορώ πώς κρατιέσαι κάθε πρωί! Η βλακεία είναι ότι πείνασα πάλι! Wink

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελενακι τώρα διαβάζω "οικογένειακα μυστικά" Καμίλα Λάκμπεργκ (επιτέλους θα πει η Αντα)
Το χω διαβάσει αυτο που λες, μου άρεσε! Όπως και το "όταν σκόρπισε η ομίχλη" επίσης δικο της! Απλα αυτηνης τα βιβλία έχουν κοινά σημεία και νε μπερδεύει ποιο είναι ποιο!

Λεμονακι το νησί εχει πολλές ομορφιές! Και το λέω εγω που είμαι ξενη

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:
θα κάνεις όλα αυτά Shocked Shocked
δεν σε πιστεύω !!! μπράβο !! Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect όλα ένα και ένα το μόνο που δεν με συγκίνησε ήταν αυτή η φωλιά..

Αννα μόνο ελαφόνησο πήγα απο αυτά που έγραψες, φαλασαρνα, μια άλλη που δεν θυμάμαι αλλά θυμάμαι που απέναντι είχε ένα μικρό-μικρό νησάκι Α. Θεόδωρο νομίζω.. την παραλία που κατεβαίνεις χαμηλά στο φοινικόδασος..
που αλλού ; scratch scratch

ναι καλε...αυτη τη φωλια δεν ξερω αν θα κανω επειδη μου φαινεται λιγο χειμωνιατικο μεζεδακι...

αυριο θα ξυπνησω νωρις να τα κανω γιατι στις 12 πρεπει να παω να παρω τα σου για το προφιτερολ και να το κανω κι αυτο μετα...

αν ειναι για μεζεδακια,μπυριτσες και παρεουλα...ψοφαω...μαγειρευω κι ολη νυχτα αν χρειαστει... Razz Razz Razz Razz

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Ελένη θέλω κι αλλο απο κείνοοοο! Smile απορώ πώς κρατιέσαι κάθε πρωί! Η βλακεία είναι ότι πείνασα πάλι! Wink[/quote]

αληθεια λες???μια φορα δοκιμασα και δεν μπορουσα ουτε να το καταπιω...θα πρεπει να ειμαι πολυ πεινασμενη για να φαω ψωμι με μερεντα....ειμαι κολλητη με τα κοψιδια εγω Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:Ελενακι τώρα διαβάζω "οικογένειακα μυστικά" Καμίλα Λάκμπεργκ (επιτέλους θα πει η Αντα)
Το χω διαβάσει αυτο που λες, μου άρεσε! Όπως και το "όταν σκόρπισε η ομίχλη" επίσης δικο της! Απλα αυτηνης τα βιβλία έχουν κοινά σημεία και νε μπερδεύει ποιο είναι ποιο!

Λεμονακι το νησί εχει πολλές ομορφιές! Και το λέω εγω που είμαι ξενη

μμμμμμμ..θα τα σημειωσω κι αυτα...

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:Ελενακι τώρα διαβάζω "οικογένειακα μυστικά" Καμίλα Λάκμπεργκ (επιτέλους θα πει η Αντα)

Άλλο quote έκανα αλλά εδώ έπεσε το μάτι μου κ γούρλωσε!! Shocked Shocked Shocked
Επιτέλους!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 38 M019 Άντε να το σχολιάσω, γιατί κ η Ιωάννα από τότε μου "χρωστάει" σχολιασμό Rolling Eyes Rolling Eyes

Γκρινιάρα όταν καθαρίσω από τις κολπίτιδες Razz Φέεεεεταααααα!!!!
Δώσε τα γλυκά στις άλλες κ κράτα μου την παγωμένη μπύρα ,αχχχχχχ  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 38 M021

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:ΚΑΛΕ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ??ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΟΝΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ..ΒΓΗΚΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΣΝ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ Κ Η ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ..ΜΑΚΡΙΑ ΕΙΠΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΜΑΥΡΟΥΣ ΚΤΛ...

Σίγουρα ήταν ελονοσία? Γιατί από όσο ξέρω δεν μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο αλλά από μολυσμένα κουνούπια. scratch

Διορθώστε με άμα κάνω λάθος. scratch

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ada έγραψε:

Άλλο quote έκανα αλλά εδώ έπεσε το μάτι μου κ γούρλωσε!! Shocked Shocked Shocked
Επιτέλους!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 38 M019 Άντε να το σχολιάσω, γιατί κ η Ιωάννα από τότε μου "χρωστάει" σχολιασμό Rolling Eyes Rolling Eyes

Γκρινιάρα όταν καθαρίσω από τις κολπίτιδες Razz Φέεεεεταααααα!!!!
Δώσε τα γλυκά στις άλλες κ κράτα μου την παγωμένη μπύρα ,αχχχχχχ  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 38 M021

ευχομαι να ξεμπερδεψεις γρηγορα...και να πανε ολα σουπερ με το επομενο σπορακι!!!

αντε...σε περιμενω αυριο...τι ειναι καλε θεσ/νικη-κοζανη??? 1 ωρα και 15'

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ada έγραψε:
toniach29 έγραψε:ΚΑΛΕ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ??ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΟΝΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ..ΒΓΗΚΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΣΝ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ Κ Η ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ..ΜΑΚΡΙΑ ΕΙΠΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΜΑΥΡΟΥΣ ΚΤΛ...

Σίγουρα ήταν ελονοσία? Γιατί από όσο ξέρω δεν μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο αλλά από μολυσμένα κουνούπια. scratch

ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΑΝΤΑ ΜΟΥ..ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ Κ ΦΟΑΒΟΥΝΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ...ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ..Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΣΚΗΝΕΣ ΜΗΝ ΠΩ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΑ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Κ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΟΦΟΙ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΤΕΤΟΛ Κ ΜΑΣΚΕΣ..ΑΙΣΧΟΑ

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γκρινιαρα έγραψε:
ευχομαι να ξεμπερδεψεις γρηγορα...και να πανε ολα σουπερ με το επομενο σπορακι!!!

Να σαι καλά κούκλα μου  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 38 315810  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 38 315810  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 38 315810 τα επόμενά μας να ρθουν κ να μείνουν !!!
εκεί που πρέπει , όχι όπου να ναι !!

Μια ώρα κ 15 ίσα ίσα για να παγώσει καλύτερα κ η μπύρα! Razz

Παίρνω το μαιμούδι κ βουρρρρρρ  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 38 M084

Τόνια προσοχή πολλή οπότε με τα μικρά!!! Shocked Shocked Καλά κάνανε οι γιαγιάδες μας που βάζαν κουνουπιέρες!! Ο δήμος σας δεν έχει ψεκάσει? Εμάς εδώ ξεκινάνε από νωρίς!

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:
Ada έγραψε:

ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΑΝΤΑ ΜΟΥ..ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ Κ ΦΟΑΒΟΥΝΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ...ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ..Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΣΚΗΝΕΣ ΜΗΝ ΠΩ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΑ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Κ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΟΦΟΙ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΤΕΤΟΛ Κ ΜΑΣΚΕΣ..ΑΙΣΧΟΑ

γεια σου αγορομανα...τι διαβαζω καλε???μα καλα που ζουμε σε τριτοκοσμικη χωρα???να προσεχει ο νικολακης σου γιατι εχετε και μικρα παιδια...παπαπαπαπα....τι τραβανε και αυτοι....

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="Ada"]
γκρινιαρα έγραψε:

Να σαι καλά κούκλα μου  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 38 315810  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 38 315810  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 38 315810 τα επόμενά μας να ρθουν κ να μείνουν !!!

Παίρνω το μαιμούδι κ βουρρρρρρ  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 38 M084

ετσι ακριβως...να μεινουν εκει που πρεπει...μακαρι να μας πανε ολα κατ'ευχην!!!

πες και στο μαιμουδι να ανεβει για χυμο ομως...γιατι οδηγει... Razz Razz Razz Razz

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ada έγραψε:
γκρινιαρα έγραψε:

Τόνια προσοχή πολλή οπότε με τα μικρά!!! Shocked Shocked Καλά κάνανε οι γιαγιάδες μας που βάζαν κουνουπιέρες!! Ο δήμος σας δεν έχει ψεκάσει? Εμάς εδώ ξεκινάνε από νωρίς!

ΑΝΤΑ ΤΩΡΑ ΣΨΘΗΚΕΣ...ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΕΙΔΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ..ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΕΑΝ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΤΙ..ΤΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ....ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ!!!Κ ΘΑ ΞΑΝΑΒΑΛΩ ΤΗΝ ΚΟΥΝΟΥΠΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΙΔΕΣ ΓΡΙΝΙΑΡΑ ΜΟΥ....ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΕΙΜΑΣΤΕ....ΝΤΡΟΠΗ Κ ΑΙΣΧΟΣ....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγώ ακόμα να αξιοθώ να πάρω βιβλίο Mad
και αυτό που θέλω δεν το είχε σε κανένα βιβλιοπωλείο Shocked ( κόκκινη πριγκίπισσα ) μόνο παραγγελία λένε...
ε παραγγελία το κάνω και μόνη μου που έχω -40% Wink αλλά άντε να δω πότε.. Razz

Ζωάκι δεν θυμόμουν οτι είσαι απο Κύπρο, αλλά τώρα που το έγραψες ναι το χες πει πολλές φορές Razz Razz
ε εντάξει αν είναι ο γιατρός σου μια χαρά τότε !! πρόβλημα με τα ραντεβού έχουν και τα ιδιωτικά δεν θα χουν τα νοσοκομεία ; το σημαντικότερο είναι που το νινί σου είναι καλά Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

και εγώ έτσι ξέρω Αντα...

είναι κρίμα αυτοί οι άνθρωποι...
ήρθαν εδώ για μια καλύτερη ζωή και βρίσκουν και εδώ την μοίρα τους...
κάποτε και οι δικοί μας γονείς- παππούδες μετανάστες ήταν...
η διαφορά είναι πως μόνο στην Ελλάδα γίνεται αυτό το μπες-βγές και δεν φταίνε σε τίποτα οι ξένοι...
αλλά το σύστημα μας.

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="γκρινιαρα"]

μμμμμμμ..θα τα σημειωσω κι αυτα...

Ada έγραψε:

Η Καμιλα Λακμπεργκ εχει γραψει τριλογια, ειναι αστυνομικα, ελαφριά θα τα χαρακτήριζα εγώ και στα προτείνω

Αντα ω ναι!!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 38 328109  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 38 328109
Μου αρέσει ήδη!!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:εγώ ακόμα να αξιοθώ να πάρω βιβλίο Mad
και αυτό που θέλω δεν το είχε σε κανένα βιβλιοπωλείο Shocked ( κόκκινη πριγκίπισσα ) μόνο παραγγελία λένε...
ε παραγγελία το κάνω και μόνη μου που έχω -40% Wink αλλά άντε να δω πότε.. Razz

Ζωάκι δεν θυμόμουν οτι είσαι απο Κύπρο, αλλά τώρα που το έγραψες ναι το χες πει πολλές φορές Razz Razz
ε εντάξει αν είναι ο γιατρός σου μια χαρά τότε !! πρόβλημα με τα ραντεβού έχουν και τα ιδιωτικά δεν θα χουν τα νοσοκομεία ; το σημαντικότερο είναι που το νινί σου είναι καλά Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

και εγώ έτσι ξέρω Αντα...

είναι κρίμα αυτοί οι άνθρωποι...
ήρθαν εδώ για μια καλύτερη ζωή και βρίσκουν και εδώ την μοίρα τους...
κάποτε και οι δικοί μας γονείς- παππούδες μετανάστες ήταν...
η διαφορά είναι πως μόνο στην Ελλάδα γίνεται αυτό το μπες-βγές και δεν φταίνε σε τίποτα οι ξένοι...
αλλά το σύστημα μας.

ΛΕΜΟΝΑΚΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ..ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΜΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕΒΟΜΑΣΤΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ..ΔΥΣΤΥΣΧΩ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ Κ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ..ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ,ΒΙΑΣΕΙ Κ ΣΚΟΤΩΣΕΙ...ΦΤΑΙΕΙ Κ ΤΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ Μ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ...ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΕΔΩ ΠΕΘΑΝΕ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΑΠΟ ΜΙΝΙΓΓΙΤΙΔΑ ΤΗΝ ΚΟΛΛΗΣΕ ΑΠΟ ΞΕΝΟ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ...

xrysaki!

xrysaki!
ΤΖΑΑΑΑ..να μαι παλι εδω..δεν κρατηθηκα μακρια σας..σας διαβαζω απο χτες κ μπηκα να πω ενα γεια..φιλιαααα σε ολες..

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xrysaki! έγραψε:ΤΖΑΑΑΑ..να μαι παλι εδω..δεν κρατηθηκα μακρια σας..σας διαβαζω απο χτες κ μπηκα να πω ενα γεια..φιλιαααα σε ολες..
ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ!!!ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕΣ ΠΟΛΥ!!!

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γκρινιαρα έγραψε:

πες και στο μαιμουδι να ανεβει για χυμο ομως...γιατι οδηγει... Razz Razz Razz Razz

Χαχαχαχα Laughing Laughing Laughing καλόοοο Laughing

Μην πάθουμε κ τίποτα στο δρόμο! Κ για να μην κλαίει θα του δώσουμε κ παγωτάκι  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 38 M154

Άννα θα συμφωνήσω, κυλάνε εύκολα, ευχάριστα κ με αγωνία τι θα συμβεί! Οι χαρακτήρες είναι καλά φτιαγμένοι κ πολύ συμπαθητικοί!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 38 M121 Κ να φανταστείς ότι το δεύτερό της, το πήρα εντελώς στην τύχη! Shocked

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις