1 ΚΗΛΗ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΚΟΙΛΙΑΚΟ ....... Πεμ Ιουν 28, 2012 2:24 am
Lida R
Η ψυχή της παρέας!
ΦΟΥΦ..........Οταν η μικρή μου χρόνισε περίπου είδα στην κοιλιά της πάνω απο τον αφαλό της (5 εκ πανω περιπου) ενα σγρουμπουλάκι......την πηγα στην παιδιατρο και μας ειπε οτι ειναι κήλη αλλα καλυτερα να την δει χειρουργος ....στην Καρδιτσα δεν έχουμε παιδοχειρουργο...οποτε την ειδε ενας γενικος χειρουργος του ικα....ειπε οτι δεν ειναι κατι ανυσιχητικο....να το παρακολουθω και εφοσον δεν μεγαλωνει ή δεν την πονάει δεν χρειαζεται να το πειραξουμε ακομά γιατι είναι μικρακι......
Ενα χρονο μετα...δλδ σήμερα πηρα την αποφαση και εκλεισα ραντεβου στην Ά Χειρουργηκή του Παίδων Αγια Σοφια για να την δουνε...(τον σεπτεμβιο βεβαια βρηκα διαθεσιμο ραντεβου,)μάλλον θα μας πουνε για αφαίρεση......εγω και μονο που σκεφτομαι το κορμακι της με σημαδακι κλαιω........
ειχε καποια μανουλα εμπειρια πάνω στο θέμα.????
εχει κανει κανενα παιδακι παρομοια επεμβασουλα???
πως ήταν το παιδάκι μετα???πονουσε???και πόσο καιρο έκανε να επουλωθεί???
κλασικη μαμα..την τριχα την κανω τριχια.....αλλα με καταλαβαινετε ολες....δεν θελω να πειραξουν το κορμακι μου......!!!!
Ενα χρονο μετα...δλδ σήμερα πηρα την αποφαση και εκλεισα ραντεβου στην Ά Χειρουργηκή του Παίδων Αγια Σοφια για να την δουνε...(τον σεπτεμβιο βεβαια βρηκα διαθεσιμο ραντεβου,)μάλλον θα μας πουνε για αφαίρεση......εγω και μονο που σκεφτομαι το κορμακι της με σημαδακι κλαιω........
ειχε καποια μανουλα εμπειρια πάνω στο θέμα.????
εχει κανει κανενα παιδακι παρομοια επεμβασουλα???
πως ήταν το παιδάκι μετα???πονουσε???και πόσο καιρο έκανε να επουλωθεί???
κλασικη μαμα..την τριχα την κανω τριχια.....αλλα με καταλαβαινετε ολες....δεν θελω να πειραξουν το κορμακι μου......!!!!