176 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #50 Δευ Ιουλ 02, 2012 1:59 am
Ada
Πρωταγωνιστής!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Λεμονάκι έγραψε:μοχίτο ;
απα πα !! ιδικά μεσημέρι εμένα με βαράει που με βαράει κατακούτελα θα έρθω και θα γίνω με τον ήλιο τρέλα και άντε να με μαζεύουν
εγώ ψηφίζω γρανίτα λεμόνι
χθες πληρώσαμε 4 ευρά τον φραπέ μου την έδωσε πολύ !!
μα καλά που ζουν αυτοί ;
50 λεπτά πάνω απο πέρσι και θέλουν ο κόσμο ; αν κατεβάζανε τον καφέ μετά θα είχες όρεξη και για καμιά μπύρα..
κανένα παγωτό...
xaftounaki έγραψε:
Μια χαρά, θα φάτε τις πεθερούλας σήμερα και τα δικά σου μες την εβδομαδα!!
Χαλκιδικη δεν εχω παει ποτέ, λέγαμε να πάμε λιγες μέρες μετά τη Νάουσα αλλα λόγω εφορίας θα κάτσουμε στα αυγά μας!!!
maraki_iraklio έγραψε:Μαράκι και Άννα πότε θα βρεθούμε?αυτή τη βδομάδα κανένα πρωινό μπορείτε??
καλημέρα καλό μήνα !!evi27 έγραψε:γεια σας τσούπρες!!τι κάνετε???καλό μήνα είπα?δεν είπα!καλό μήνα λοιπόν!!
ποιες είναι εδώ??για να δω χεράκια!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Λεμονάκι στις Δευ Ιουλ 02, 2012 2:23 am, 1 φορά
evi27 έγραψε:γεια σας τσούπρες!!τι κάνετε???καλό μήνα είπα?δεν είπα!καλό μήνα λοιπόν!!
ποιες είναι εδώ??για να δω χεράκια!
Λεμονάκι έγραψε:
καλημέρα καλό μήνα !!
τι κάνεις ; πως πέρασες ;
ο Α. Νικόλαος είναι χωριό να το πω ;
αρκετά ποιο μεγάλο για χωριό.
Ας που οι κρητικές
maraki_iraklio έγραψε:Μαράκι και Άννα πότε θα βρεθούμε?αυτή τη βδομάδα κανένα πρωινό μπορείτε??
maryz-iraklio kritis έγραψε:maraki_iraklio έγραψε:Μαράκι και Άννα πότε θα βρεθούμε?αυτή τη βδομάδα κανένα πρωινό μπορείτε??
ανε έχω κανονίσει φαγητό εγώ μπορώ κ πρωί μόνο να έχω κάνει κουμάντο για φαγητό! να μην έχω το αγχος του μαγειρέματος αλλιώς απόγευμα!
maryz-iraklio kritis έγραψε:
Καλημέρα κ καλό μήνα Εύη! Καλώς όρισες κ από τις διακοπές δεν ήμουν μέσα όταν επέστρεψες! Πώς τα καλοπέρασες?
όχι εμείς μιλήσαμε, ξέρω πέρασες υπέροχαevi27 έγραψε:Λεμονάκι έγραψε:
καλημέρα καλό μήνα !!
τι κάνεις ; πως πέρασες ;
ο Α. Νικόλαος είναι χωριό να το πω ;
αρκετά ποιο μεγάλο για χωριό.
Ας που οι κρητικές
όλα καλά Αναστασία μου!!!καλέ δεν ξαναμιλήσαμε εμείς απ'όταν γύρισα???ή δεν ήταν μαζί σου?αχού άρχισα να γερνάω κ να ξεχνάω!!
καλέ για τον Α.Νικόλαο Ναούσης λένε...όχι της κρήτης!
xaftounaki έγραψε:
Θα παμε για ενα γαμο, δεν ξερω τι ελευθερο χρονο θα εχουμε, θα το σημειωσω και θα το προσπαθησω. Ειναι χωριό ο Αγιος Νικολαος η εστιατοριο?
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #50
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης