901 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #50 Πεμ Ιουλ 05, 2012 12:37 am
maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
μια χαρά είναι η οθόνη μου δεν έχω πειράξει καμιά ρύθμιση!!οοο πάλι εγγραφές! δε πειράζει...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Ada έγραψε:Πριν φύγω ειλικρινά αναρωτιέμαι αν έχω φάει καμιάς το ψωμί, ή αν βρωμάν τα πόδια μου...
Πείτε μου δηλαδή για να ξέρω να τα πλύνω
Παρ όλ'αυτά καλημέρα σας
ΑΝΤΑΑΑΑΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΛΕ??Ada έγραψε:Πριν φύγω ειλικρινά αναρωτιέμαι αν έχω φάει καμιάς το ψωμί, ή αν βρωμάν τα πόδια μου...
Παρ όλ'αυτά καλημέρα σας
Ada έγραψε:Πριν φύγω ειλικρινά αναρωτιέμαι αν έχω φάει καμιάς το ψωμί, ή αν βρωμάν τα πόδια μου...
Παρ όλ'αυτά καλημέρα σας
γκρινιαρα έγραψε:καλημερα αντα,γιαννα,μαρια
μολις εφυγε η θεια και θα ξεκινησω καθαρισμα!!!!
γιαννα η κορη σου ειναι ολα τα λεφτα!!!!μοντελο!!!!φτου φτου σκορδα!!!αχ!!!!θα ερθω να την δω απο κοντα.... με ξετρελανε σε λεω!!!!!!!!!!!
τονια στη γιατρο θα παω αυριο αν δεν εμφανιστει η κυρια....
αντα τι θα πει αυτο καλε????
μαρακι μου η αννιω σου τι κανει???
ευη εκαψες καρδιες στον χθεσινο καφε!!!παει η συμπολιτισσα θαμπωθηκε!!!!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:γκρινιαρα έγραψε:καλημερα αντα,γιαννα,μαρια
μολις εφυγε η θεια και θα ξεκινησω καθαρισμα!!!!
γιαννα η κορη σου ειναι ολα τα λεφτα!!!!μοντελο!!!!φτου φτου σκορδα!!!αχ!!!!θα ερθω να την δω απο κοντα.... με ξετρελανε σε λεω!!!!!!!!!!!
τονια στη γιατρο θα παω αυριο αν δεν εμφανιστει η κυρια....
αντα τι θα πει αυτο καλε????
μαρακι μου η αννιω σου τι κανει???
ευη εκαψες καρδιες στον χθεσινο καφε!!!παει η συμπολιτισσα θαμπωθηκε!!!!!
Καλά είναι Γκρινιάρα μου!! εδώ την έχω στο πάτωμα κ προσπαθεί να σηκωθεί χωρίς να κρατάει! Σέρνεται κ σφουγγαρίζει κιόλας!
Deb έγραψε:Καλημέρα Γκρινιάρα!!!Πρώτη μέρα έγγαμη και από χθες κοιτούσα στο ίντερνετ τι δικαιώματα έχω!!!χαχαχαχαχαχαχαχα
Η μπουμπού μου κλωτσάει απίστευτα με αποτέλεσμα να μην κοιμάμαι πριν τις 4 το βράδυ αλλά τί να κάνουμε όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα!!!
Εσύ πώς είσαι;Όλα καλά;
toniach29 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΟΥΔΙΑ ΠΑΩ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΩ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΛΙΓΑΚΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΜΟΥ...ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ
ζωάκι έγραψε:Γεια σας κορίτσια!! Τι κάνετε; μαζευτήκατε για φαγητό;
Εγώ θα πάω για φαηγτό με περσινές συναδέλφους κι έτσι ειμαι χαλαρή.. τον αντρούλη δεν τον ρώτησα τι θα φαέι βέβαια, αλλά βολεύεται και με μία σαλάτα!
Τι νέα;
Νυστάζω πολύ και δεν έχω κουράγιο να διαβάσω τις τελευταίες 10 σελίδες απο χθες!
Έχει κάτι που "πρέπει" να ξέρω!;;
η κουτσομπόλα!
ζωάκι έγραψε:Γεια σας κορίτσια!! Τι κάνετε; μαζευτήκατε για φαγητό;
Εγώ θα πάω για φαηγτό με περσινές συναδέλφους κι έτσι ειμαι χαλαρή.. τον αντρούλη δεν τον ρώτησα τι θα φαέι βέβαια, αλλά βολεύεται και με μία σαλάτα!
Τι νέα;
Νυστάζω πολύ και δεν έχω κουράγιο να διαβάσω τις τελευταίες 10 σελίδες απο χθες!
Έχει κάτι που "πρέπει" να ξέρω!;;
η κουτσομπόλα!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #50
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης