1 mamades apo didymoteixo Σαβ Ιουν 30, 2012 6:37 am
kathy's creations
Είναι σε καλό δρόμο!
koritsia kalhspera..menoume sto didymoteixo logw douleias tou syzygou..menei kamia apo esas edw panw na ta leme?????
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΑΠΟ ΞΑΝΘΗ Ε?! ΣΗΜΕΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΞΑΝΘΗ-ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΡΙΟΚΕΣ!!!!!Elena84 έγραψε:καλημερα κοριτσια... και εμεις ορεστιαδα μενουμε, ειμαστε απο ξανθη... αντε να τα λεμε...
μαμακα μου έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΑΠΟ ΞΑΝΘΗ Ε?! ΣΗΜΕΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΞΑΝΘΗ-ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΡΙΟΚΕΣ!!!!!Elena84 έγραψε:καλημερα κοριτσια... και εμεις ορεστιαδα μενουμε, ειμαστε απο ξανθη... αντε να τα λεμε...
ΧΜ ΤΙΣ ΛΙΓΟΥΡΕΥΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ
ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ...ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΜΙΑ ....ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΦΑΩ ΕΓΩ!Elena84 έγραψε:μαμακα μου έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΑΠΟ ΞΑΝΘΗ Ε?! ΣΗΜΕΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΞΑΝΘΗ-ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΡΙΟΚΕΣ!!!!!Elena84 έγραψε:καλημερα κοριτσια... και εμεις ορεστιαδα μενουμε, ειμαστε απο ξανθη... αντε να τα λεμε...
αχ ναι τελειες η καριοκες, αχ να ειχα τωρα μια χαχαχαχα σε 15 μερες παμε ξανθη και θα φαω.. χιχιχι
μαμακα μου έγραψε:ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ...ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΜΙΑ ....ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΦΑΩ ΕΓΩ!Elena84 έγραψε:μαμακα μου έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΑΠΟ ΞΑΝΘΗ Ε?! ΣΗΜΕΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΞΑΝΘΗ-ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΡΙΟΚΕΣ!!!!!Elena84 έγραψε:καλημερα κοριτσια... και εμεις ορεστιαδα μενουμε, ειμαστε απο ξανθη... αντε να τα λεμε...
αχ ναι τελειες η καριοκες, αχ να ειχα τωρα μια χαχαχαχα σε 15 μερες παμε ξανθη και θα φαω.. χιχιχι
oxi den eimaste apo edo..o adras mou einai stratiotikoskathy's creations έγραψε:ειστε απο εδω???η απλως μενετε??
XRYSA M έγραψε:oxi den eimaste apo edo..o adras mou einai stratiotikoskathy's creations έγραψε:ειστε απο εδω???η απλως μενετε??
kathy's creations έγραψε:ναι γιατι οχι, φυσικα και να τα λεμε!!!
εγω σχετικα φρεσκια ειμαι εδω ο συζυγος μου ομως εχει 5 χρονια. βεβαια δεν το συζητω η ορεστιαδα πολυ πιο ωραια πολη απο το διδυμοτειχο και σιγουρα με πιο πολλες επιλογες
kathy's creations έγραψε:υπηρετει προς τα εδω,εννοω διδυμοτειχο η ορεστιαδα??ενταξει οσο να πεις κατι παραπανω εχει,συγκρινε π.χ. τα μαγαζια εκει με εδω..
kathy's creations έγραψε:ειμαστε και κοντοχωριανοι, απο κομοτηνη ειμαι και ο συζυγοσ δραμινος
kathy's creations έγραψε:ναι ενα αγορακι εχω 3 μηνων!!σε ευχαριστω!!!θα μιλησω αυριο με τον προμηθευτη για τα καπακια και θα σου πω,γιατι εγω εχω ξερεις βαζακια με καπακια..ποτε θα την βαφτισετε τη ζουζουνα σας??θα κανεις καποιο θεματακι η μπα??
kathy's creations έγραψε:ειμαστε και κοντοχωριανοι, απο κομοτηνη ειμαι και ο συζυγοσ δραμινος
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης