Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
576 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 576 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 5]

τατιανα

τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Eμενα μια χαρα μου φαινεται!
Η δικια μου 3 μηνων ηταν 5300 αλλα 58εκ βεβαια ειναι κοριτσι και εχουν διαφορετικες καμπυλες αναπτυξης αλλα τωρα ειδα στο βιβλιαριο και ειστε μια χαρα στις καμπυλες αναπτυξης οποτε δεν καταλαβαινω τι εννοει ο γιατρος σου -40γρ.
Απλα εσενα ειναι και ψηλος οποτε φανταζομαι οτι ειναι ψιλολιγνο μωρακι!
Ετσι ηταν ο ανηψιος μου και ας επινε ξενο και ακομα ετσι ειναι (3ετων)!
Συνεχισε και καλους θηλασμους..

nikole20

nikole20
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τατιανα έγραψε:Eμενα μια χαρα μου φαινεται!
Η δικια μου 3 μηνων ηταν 5300 αλλα 58εκ βεβαια ειναι κοριτσι και εχουν διαφορετικες καμπυλες αναπτυξης αλλα τωρα ειδα στο βιβλιαριο και ειστε μια χαρα στις καμπυλες αναπτυξης οποτε δεν καταλαβαινω τι εννοει ο γιατρος σου -40γρ.
Απλα εσενα ειναι και ψηλος οποτε φανταζομαι οτι ειναι ψιλολιγνο μωρακι!
Ετσι ηταν ο ανηψιος μου και ας επινε ξενο και ακομα ετσι ειναι (3ετων)!
Συνεχισε και καλους θηλασμους..

σε ευχαριστω πολυ!!!! ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑς ΜΕ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ!! - Σελίδα 4 215994 Very Happy

nikole20

nikole20
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσια υπαρχει κατι που μου δειχνει πως το παιδι τρωει το γαλα ,ξερετε αυτο στο τελος??!που λενε οτι περιεχει τις περισσοτερες βιταμινες,αντισωματα?

A.A

A.A
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
http://www.mitrikosthilasmos.com/
γράψε τις απορίες σου σε ένα ειδικό γαλούχίας σε αυτο το site που σου επισυνάπτω αν θέλεις! θα σε βοηθήσεις γενικώς!
καλή συνέχεια και μην ανχόνεσε!!
Η άποψη μου είναι να μην δώσεις ξένο γάλα γιατι θα μειωθεί και η δική σου παραγωγή, κάνε λίγη υπομονή μπορεί να είναι φάση τώρα που περνά ο μικρούλης σου.
καλή συνέχεια.

nikole20

nikole20
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
A.A έγραψε:http://www.mitrikosthilasmos.com/
γράψε τις απορίες σου σε ένα ειδικό γαλούχίας σε αυτο το site που σου επισυνάπτω αν θέλεις! θα σε βοηθήσεις γενικώς!
καλή συνέχεια και μην ανχόνεσε!!
Η άποψη μου είναι να μην δώσεις ξένο γάλα γιατι θα μειωθεί και η δική σου παραγωγή, κάνε λίγη υπομονή μπορεί να είναι φάση τώρα που περνά ο μικρούλης σου.
καλή συνέχεια.

σε ευχαριστω παρα πολυ Very Happy Very Happy

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
nikole20 έγραψε:κοριτσια υπαρχει κατι που μου δειχνει πως το παιδι τρωει το γαλα ,ξερετε αυτο στο τελος??!που λενε οτι περιεχει τις περισσοτερες βιταμινες,αντισωματα?

Οχι,δεν υπαρχει. Τρωει οσο θελει,με τον καιρο αλλαζει ο χρονος που τρωει,το γαλα σου προσαρμοζεται στις αλλαγες αν αυτες ειναι φυσιολογικες (Δλδ αν δεν παρεμβαινεις εσυ,να το σταματας) και οσο το παιδι αναπτυσσεται φυσιολογικα (γι αυτο δεν χρειαζεται να αγχωθεις, το ελεγχει ο παιδιατρος καθε φορα που το εξεταζει).

kounabonini

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
νομιζω οτι εχουν κατι οι μαμαδες και οι πεθερες με το προσθετο...

εμενα με ειχαν πρηξει, δωσε προσθετο και δωσε προσθετο.

μην ακουσ κανεναν, συνεχισε να θηλαζεις,και μενα στην αρχη ολη την ωρα ετρωγε.
λιωνω καθε φορα που θηλαζω τον γιο μου, ειναι ο ερωτας μου Very Happy

και να σημειωθει οτι μεχρι τον τριτο μηνα ετρωγε καθε μια ωρα και ειχα θηλες πληγωμενες τοσο πολυ που πεθαινα απο τον πονο (η παιδιατρος τα ειχε δει ολα δεν εκλειναν με τιποτα!!), αλλα προσθετο δεν εδωσα

nikole20

nikole20
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kounabonini έγραψε:νομιζω οτι εχουν κατι οι μαμαδες και οι πεθερες με το προσθετο...

και να σημειωθει οτι μεχρι τον τριτο μηνα ετρωγε καθε μια ωρα και ειχα θηλες πληγωμενες τοσο πολυ που πεθαινα απο τον πονο (η παιδιατρος τα ειχε δει ολα δεν εκλειναν με τιποτα!!), αλλα προσθετο δεν εδωσα

δοξα το θεο εγω δε εχω θηλες πληγωμενες,και εγω λιωνω αφου περιμενω πως και πως να πεινασει εστω να φαει 5λεπτα για να τον βαλω πανω μου και να βλεπω πως του δινω ηρεμια και τον ξεδιψαω,αυτο με γεμιζει παρααααα πολυ μεγαλη χαρα Very Happy

εχω μια αλλη απορια που δε ειναι σχετικη με αυτο το θεμα,ποτε θα ξεκινησω να του κανω προγραμμα με τον υπνο με το φαι με το μπανιο?
πχ καθε βραδυ κανουμε μπανιο οταν γυρναμε απο την βολτα κατα της 9.30 με 10 ,τρωμε και παει για υπνο,κατα τη διαρκεια της μερας κοιμαται οποτε νυσταξει ,γκρινιαξει, κοιμαται για μιση ή μια ωρα,δε εχει συγκεκριμενη ωρα,ειναι νωρις ακομα??α και κατι αλλο τι παιχνιδια να παιζουμε ειναι 3,5μηνων θελω να του μαθω να κανει γκριματσες με το προσωπακι του? βοηθηστε με παρακαλω δε θελω να μεινει το μωρακι μου πισω απο τα αλλα παιδια,χτες ενα κοριτσακι 3,4μηνων εχουμε λιγες μερες διαφορα(πιο μεγαλη)
ξερει να κανει γκριματσες με το στομα της.πως θα του τα μαθω?θελω να γινει εξυπνο και να μαθαινει πραγματα αλλα αφου νυσταζει οποτε να ναι ,μου γκρινιαζει ενω παμε να παιξομε,κανω κατι λαθος?σας συμβαινει εσας?

A.A

A.A
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
nikole20 έγραψε:
kounabonini έγραψε:νομιζω οτι εχουν κατι οι μαμαδες και οι πεθερες με το προσθετο...

δοξα το θεο εγω δε εχω θηλες πληγωμενες,και εγω λιωνω αφου περιμενω πως και πως να πεινασει εστω να φαει 5λεπτα για να τον βαλω πανω μου και να βλεπω πως του δινω ηρεμια και τον ξεδιψαω,αυτο με γεμιζει παρααααα πολυ μεγαλη χαρα Very Happy

εχω μια αλλη απορια που δε ειναι σχετικη με αυτο το θεμα,ποτε θα ξεκινησω να του κανω προγραμμα με τον υπνο με το φαι με το μπανιο?
πχ καθε βραδυ κανουμε μπανιο οταν γυρναμε απο την βολτα κατα της 9.30 με 10 ,τρωμε και παει για υπνο,κατα τη διαρκεια της μερας κοιμαται οποτε νυσταξει ,γκρινιαξει, κοιμαται για μιση ή μια ωρα,δε εχει συγκεκριμενη ωρα,ειναι νωρις ακομα??α και κατι αλλο τι παιχνιδια να παιζουμε ειναι 3,5μηνων θελω να του μαθω να κανει γκριματσες με το προσωπακι του? βοηθηστε με παρακαλω δε θελω να μεινει το μωρακι μου πισω απο τα αλλα παιδια,χτες ενα κοριτσακι 3,4μηνων εχουμε λιγες μερες διαφορα(πιο μεγαλη)
ξερει να κανει γκριματσες με το στομα της.πως θα του τα μαθω?θελω να γινει εξυπνο και να μαθαινει πραγματα αλλα αφου νυσταζει οποτε να ναι ,μου γκρινιαζει ενω παμε να παιξομε,κανω κατι λαθος?σας συμβαινει εσας?

Το παιδάκι σου όταν θα είναι έτοιμο θα αρχίσει να κάνει όλα αυτα που λες, μην σε ανγχόνει και άφησε τα πράγματα να έρθουν απο μόνα τους!! Η άποψη μου είναι να του μιλάς κανόνικά και να του εξηγάς τα πάντα και να μην του μιλάς σαν μωρό!!
Π.χ όταν πηγένεται βόλτα με το αυτοκίνητο να του λες που πάτε και να του βάζεις μμουσική και όχι να μην του μιλάς!! Θα δεις με τον καιρό οτι θα ανταποκρίνεται.
Όσο για το πρόγραμμα πιστεύω ότι είναι καλα να έχεις σταθερό πρόγραμμα για να μάθει και το μωρό π.χ η ώρα 8 το μπάνιο του και η ώρα 8,30 ο ύπνος του. Έτσι μεγαλώνοντας θα αρχίσει να καταλαβαίνει ότι μετα το μπάνιο αρχίζει η προετοιμασία για ύπνο, σίγουρα με τον καιρό τα προγράμματα θα αλλάζουν και εννοώ ότι με το που μεγαλώνει θα βλαίπεις ότι λιγοστεύουν οι ώρες του ύπνου του και ότι έχει ανάγκη μεσημεριανό ύπνο, αυτα θα τα ρυθμίσεις εσυ με βάση το μωρό σου, αλλα είναι σημαντικό να έχει σταθερό προγραμμα για να μπορέσει να μπει σε μια ρουτίνα, σίγουρα κάποιες φορές λόγω βόλτα κτλ θα αλλάξει το πρόγραμμα αλλα όκ.

καλη συνέχεια

nikole20

nikole20
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
A.A έγραψε:
nikole20 έγραψε:

Το παιδάκι σου όταν θα είναι έτοιμο θα αρχίσει να κάνει όλα αυτα που λες, μην σε ανγχόνει και άφησε τα πράγματα να έρθουν απο μόνα τους!! Η άποψη μου είναι να του μιλάς κανόνικά και να του εξηγάς τα πάντα και να μην του μιλάς σαν μωρό!!
Π.χ όταν πηγένεται βόλτα με το αυτοκίνητο να του λες που πάτε και να του βάζεις μμουσική και όχι να μην του μιλάς!! Θα δεις με τον καιρό οτι θα ανταποκρίνεται.
Όσο για το πρόγραμμα πιστεύω ότι είναι καλα να έχεις σταθερό πρόγραμμα για να μάθει και το μωρό π.χ η ώρα 8 το μπάνιο του και η ώρα 8,30 ο ύπνος του. Έτσι μεγαλώνοντας θα αρχίσει να καταλαβαίνει ότι μετα το μπάνιο αρχίζει η προετοιμασία για ύπνο, σίγουρα με τον καιρό τα προγράμματα θα αλλάζουν και εννοώ ότι με το που μεγαλώνει θα βλαίπεις ότι λιγοστεύουν οι ώρες του ύπνου του και ότι έχει ανάγκη μεσημεριανό ύπνο, αυτα θα τα ρυθμίσεις εσυ με βάση το μωρό σου, αλλα είναι σημαντικό να έχει σταθερό προγραμμα για να μπορέσει να μπει σε μια ρουτίνα, σίγουρα κάποιες φορές λόγω βόλτα κτλ θα αλλάξει το πρόγραμμα αλλα όκ.

καλη συνέχεια

ειναι κακο που τη μερα δε βγαινουμε απο το σπιτι?εχει καυσωνα...και ετσι βγαινουμε κατα τις 7.30 με 8 και γυρναμε 9.30 με 10!!!στην αρχη βγαιναμε πρωι,οποτε το βραδυ 8.30 ημασταν στο σπιτι και καναμε μπανιο
αλλα τωρα αλλαξαν τα πραγματα και αν δε βγουμε βραδακι τρελλαινομαι ολη μερα μεσα φαντασου και ο μικρος,
σε ευχαριστω που μου απαντησες Very Happy
το αλλο που με απασχολει το καροτσι μας ειναι το stokke και του εχουμε ακομα τη καλαθουνα μηπως πρεπει να του βαλουμε το καθησματακι του καροτσιου?
θα τα ρωτησω βεβαια τον παιδιατρο μας αλλα τον αλλο μηνα που θα παμε!!!μηπως ειναι νωρις για το καθησματακι του?αν και γινεται και λιγακι ξαπλωτο αλλα δε ειναι σαν τη καλαθουνα,

kounabonini

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ακριβως! μονα τους ξεκινανε και τα κανουν ολα, και γκριματσες, και χαμογελα κτλ.
εμας τρελλενετι με το κου-κου-τζα που του κανει ο μπαμπας του και με την κουκουβαγια (ενα τραγουδι που ουτε καν το ηξερα!!!!!)
γενικα οτι εχει κουκουκουκου!!!!!!!!!

αλλα σε προραμμα δεν τον εχουμε, μην αγχωνεσαι μονα τους βρισκουν τους ρυθμους τους Smile

nikole20

nikole20
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kounabonini έγραψε:ακριβως! μονα τους ξεκινανε και τα κανουν ολα, και γκριματσες, και χαμογελα κτλ.
εμας τρελλενετι με το κου-κου-τζα που του κανει ο μπαμπας του και με την κουκουβαγια (ενα τραγουδι που ουτε καν το ηξερα!!!!!)
γενικα οτι εχει κουκουκουκου!!!!!!!!!

αλλα σε προραμμα δεν τον εχουμε, μην αγχωνεσαι μονα τους βρισκουν τους ρυθμους τους Smile

σε ευχαριστω..
ξερεις κατι να μου πεις και εσυ σχετικα με τις πααανω ερωτησεις??καθησμα -καλαθουνα,για τη βολτα που δε κανουμε το πρωι και κανουμε μονο το βραδακι??σε παρακαλω κανε τον κοπο να το διαβασεις ,δε ξερω τι να κανω,νιωθω πως κανω καποια λαθη ως μαμα ,δε βοηθαω αρκετα το παιδι μου να αναπτυχθει δε ξερω με εχει παρειαπο κατω αυτες τις μερες ,εχω πεσει ψυχολογικα Sad !!!!

kounabonini

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
σκεψου οτι δεν υπαχει τιποτα πιο ωραιο απο το να εισαι μαμααααααα Very Happy Very Happy Very Happy

εμενα η παιδιατρος μου ειχε πει, αστον και μην αγχωνεσαι, μονος του μεγαλωνει, εσυ εισαι εκει για να ρου δειχνεις τα σωστα και τα λαθη Smile

τα διαβασα πριν!
κοιτα ολα σχετικα ειναι, δεν νομιζω οτι παει με τουσ μηνες, ειναι αναλογα με την σωματικη διαπλαση του καθε μωρου.

πχ. εμας ειναι 9 κιλα τωρα και τον βαλαμε στο μεγαλο καθισμα που κοιταει μπροστα γιατι στεκεται κανονικα στην μεση του, εννοω την στηριζει, ειμαστε 4,5 μηνων τωρα. ενω η ξαδερφη μου τον γιο της τον εβαλε στο μεγαλο καθισμα 8 μηνων, γιατι τοτε εφτασε τα 9 κιλα.

αμα νομιζεις οτι μπορει να στηριξει μεση και γενικα γκρινιαζει στο πορτ μπεμπε του stokke, βαλτον στο καθισμα και εχε τον στην μισοανακλιση.

αλλωστε και μενα ολο βλακειες μου λεγανε για το καροτσι και μην δεν κανει καιελεγα μα ειναι δυνατον να κανει να ειναι στην ανακλιση στο ρηλαξ και να μην κανει στο καροτσι??????????

kounabonini

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
α και κατι αλλο το ξεχασα!
ουτε εμεις βγαινουμε την μερα απο το σπιτι
οχτω η ωρα που πεφτει ο ηλιος ομως ξερει και αυτος οτι ειναι ωρα για βολτα Very Happy Very Happy Very Happy

mama iasona

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
καλές και τρυφερές μανούλες , σας γράφω ως βρεφονηπιοκόμος και όχι τόσο ως μαμά ενός υπέροχου αγοριού
1. προσπαθήστε με το θηλασμό όσο μπορείτε και όποτε σας το ζητάει το παιδί σας { συνήθως δεν φτάνουν στο 3 ωρο εκεί στης 1-2ωρες στους πρώτους μήνες
2. για τις γκριμάτσες και άλλα που μπορείτε να δείτε να κάνουν κατά καιρούς άλλα παιδιά μην συγκρίνετε τα παιδιά σας για κανένα λόγο,ενημερωθείτε για το τι είναι ικανά τα παιδιά να κάνουν σε κάθε ηλικία και αυτοί να είναι οι στόχοι σας ,αν τα παιδιά σας ζητάνε κάτι παραπάνω θα το καταλάβετε.
3. το πρόγραμμα θα πρέπει να υπάρχει από την αρχή , στα μωρά συμβάλει στην ηρεμία καθώς και στην μάθηση ρίξε μια μάτια στο
http://www.parentsmag.gr/index.php/%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%AF/item/387-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AE%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B5%CF%82

http://www.arcobalenokid.com

nikole20

nikole20
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mama iasona έγραψε:καλές και τρυφερές μανούλες , σας γράφω ως βρεφονηπιοκόμος και όχι τόσο ως μαμά ενός υπέροχου αγοριού
1. προσπαθήστε με το θηλασμό όσο μπορείτε και όποτε σας το ζητάει το παιδί σας { συνήθως δεν φτάνουν στο 3 ωρο εκεί στης 1-2ωρες στους πρώτους μήνες
2. για τις γκριμάτσες και άλλα που μπορείτε να δείτε να κάνουν κατά καιρούς άλλα παιδιά μην συγκρίνετε τα παιδιά σας για κανένα λόγο,ενημερωθείτε για το τι είναι ικανά τα παιδιά να κάνουν σε κάθε ηλικία και αυτοί να είναι οι στόχοι σας ,αν τα παιδιά σας ζητάνε κάτι παραπάνω θα το καταλάβετε.
3. το πρόγραμμα θα πρέπει να υπάρχει από την αρχή , στα μωρά συμβάλει στην ηρεμία καθώς και στην μάθηση ρίξε μια μάτια στο
http://www.parentsmag.gr/index.php/%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%AF/item/387-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AE%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B5%CF%82

σε ευχαριστουμε παρα πολυ!!!!και για το link πολυ βοηθητικο και ενδιαφερον,το ξερω πως δε πρεπει να συγκρινω τ ο παιδι μου με αλλα(το κανω απο μεσα μου λεω γιατι το παιδι μου ενω εχουν τοση λιγη διαφορα δε κανει αυτο)μηπως δε τον βοηθαω να μαθει?μηπως δε ειμαι καλη μαμα?

A.A

A.A
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
mama iasona έγραψε:καλές και τρυφερές μανούλες , σας γράφω ως βρεφονηπιοκόμος και όχι τόσο ως μαμά ενός υπέροχου αγοριού

πολύ ωραίο και βοηθητικό το λινκ!!
όντως η ρουτίνα στα παιδιά οφελη και εγω υπέρ είμαι, όσο για την μάθηση είναι καλα να μιλάμε και να εξηγούμε στα παιδιά μας και όταν θα είναι έτοιμα θα ανταποκριθούν!

mama iasona

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
A.A έγραψε:

πολύ ωραίο και βοηθητικό το λινκ!!
όντως η ρουτίνα στα παιδιά οφελη και εγω υπέρ είμαι, όσο για την μάθηση είναι καλα να μιλάμε και να εξηγούμε στα παιδιά μας και όταν θα είναι έτοιμα θα ανταποκριθούν!
αυτό ακριβώς τα παιδιά μας είναι άνθρωποι και ένα στοιχειό της ανθρώπινης μας φύσης είναι η διαφορετικότητα σε όλα τα επίπεδα ευτυχώς
Ας το απολαμβάνουμε με τα παιδιά μας

http://www.arcobalenokid.com

nikole20

nikole20
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσια μια αποριa.
ο μικρος συνηθως ξυπνουσε το βραδυ για να θηλασειδηλ ετρωγε και κοιμομασταν πια για βραδυ στις 23.30 τελευταιο γευμα και μετα στις 3 και μετα στις 6!!!χθες το βραδυ ξυπνησε μονο στις 6 γιατι???και το αλλο μηπως ετσι θα αποθηλασω??ΔΕ ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Sad

A.A

A.A
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
nikole20 έγραψε:κοριτσια μια αποριa.
ο μικρος συνηθως ξυπνουσε το βραδυ για να θηλασειδηλ ετρωγε και κοιμομασταν πια για βραδυ στις 23.30 τελευταιο γευμα και μετα στις 3 και μετα στις 6!!!χθες το βραδυ ξυπνησε μονο στις 6 γιατι???και το αλλο μηπως ετσι θα αποθηλασω??ΔΕ ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Sad

καλε να χαιρεσε που ξύπνησε η ώρα 6!!!
οχι δεν σημαίνει ότι θα αποθηλάσεις απλα το παιδάκι σου αντέχει μέχρι το πρωί φυσικά ποσο μηνών είναι??
σιγά σιγά θα κοιμάται όλο το βράδυ και δεν θα χρειάζεται ο νυχτερινός θηλασμός!!! εμένα είναι 18 μηνών ακόμη θηλάζουμε και ακόμη ξυπνάει (που σημείωσε οτι κανονικά δεν θα έπρεπε να ξυπνάει για να θηλάση σε τέτοια ηλικία)

mamameli

Μήπως ήταν χορταστικό το τελευταίο γευμα;;; Και το μωράκι κουρασμένο άπό τη ζέστη;Αχ μου θύμισες τον εαυτό μου!¨οταν η μικρή κοιμήθηκε πρωτη φορά εξαωρο εγω ξυπνησα και αναρωτιόμουν γιατι αντι να κοιμηθώ..έσκασα μέχρι να ξυπνήσει..αν και αυτή τη χάρη μου την έκανε λιγες φορές από τότε που γεννήθηκε!
Ακόμα και τώρα στα 4 αν δεν ξυπνησει μέσα στη νυχτα εστω μια φορά για οποιονδήποτε λόγο ξυπναω και αναρωτιέμαι τι έπαθε το παιδι!

A.A

A.A
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
[quote="mamameli"]Μήπως ήταν χορταστικό το τελευταίο γευμα;;; Και το μωράκι κουρασμένο άπό τη ζέστη;Αχ μου θύμισες τον εαυτό μου!¨οταν η μικρή κοιμήθηκε πρωτη φορά εξαωρο εγω ξυπνησα και αναρωτιόμουν γιατι αντι να κοιμηθώ..έσκασα μέχρι να ξυπνήσει..αν και αυτή τη χάρη μου την έκανε λιγες φορές από τότε που γεννήθηκε!
Ακόμα και τώρα στα 4 αν δεν ξυπνησει μέσα στη νυχτα εστω μια φορά για οποιονδήποτε λόγο ξυπναω και αναρωτιέμαι τι έπαθε το παιδι![/quo

χαχαχ μου θυμίζεις εμένα και εγω έτσι ακριβώς, προχθές το βράδυ δεν ξύπνησε καθόλου και ξύπνησα και αναρωτιούμουν πως και τ`παθε!!!
έχουμε πλάκα όταν ξυπνούν παραπονιούμαστε και όταν δεν ξυπνούν πάλι ξυπνούμε και αναρωτιούμαστε!! ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑς ΜΕ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ!! - Σελίδα 4 654316

mamameli

Πάντως τώρα που διαβάζω τις απορίες σου..κι εγω είχα ακριβως τα ιδια ερωτηματα για την κόρη μου.Τη θήλασα τελικα 2,5 χρονια.Στην αρχή ετρωγε συνεχεια ανα 1,5 ωρα μεχρι 40 ημερων 10-12 λεπτα το πολυ..Τον χρόνο αυτο τον κρατησε αρκετο καιρο.Ακομα και οταν αραιωσε τα γευματα της.Στο τελος ετρωγε σε 3-6 λεπτα.Απο πολυ μικρη ..τελικα οχι δεν είχα γαλα..ειχα υπερπαραγωγη και το μωρο επινε μονο το πρωτο το ελαφρυ..ετρεχε μονο του και την επνιγε.Παντα την ταιζα μονο απο το ενα στηθος τη φορα..αλλα μαλλον επρεπε μια μερα το ενα μια μερα το αλλο.
Επισης το καλοκαιρι τα γευματα και η ορεξη των μωρων αλλαζουν.Ακολουθησε τις συνηθειες που θελει και θα ηρεμισετε.Νομιζω παντως οτι εχεις γαλα αφου βαραινει το στηθος σου..και καποια παιδια είναι ολιγοφαγα σε ολη τους τη ζωη..ηρεμισε και απεβαλε το αγχος σου γιατι με το ρολοι που μετρας συνεχεια το καταλαβαινει το μωρο και αντιδραει ..χαλαρα όσο θέλει δινε του.Και σιγουρα διψει και ζηταει συνεχεια..επισης μπορει λογω ζεστης να ιδρωνει στην αγκαλια σου και να σταματαει το γευμα..δοκιμασε να τον ταισεις ξαπλωμενη..ωστε να εχεε αποστασηκαι να μην σκαει..αυτα απο μενα ομοιοπαθουσα..

mamameli

[quote="A.A"]
mamameli έγραψε:Μήπως ήταν χορταστικό το τελευταίο γευμα;;; Και το μωράκι κουρασμένο άπό τη ζέστη;Αχ μου θύμισες τον εαυτό μου!¨οταν η μικρή κοιμήθηκε πρωτη φορά εξαωρο εγω ξυπνησα και αναρωτιόμουν γιατι αντι να κοιμηθώ..έσκασα μέχρι να ξυπνήσει..αν και αυτή τη χάρη μου την έκανε λιγες φορές από τότε που γεννήθηκε!
Ακόμα και τώρα στα 4 αν δεν ξυπνησει μέσα στη νυχτα εστω μια φορά για οποιονδήποτε λόγο ξυπναω και αναρωτιέμαι τι έπαθε το παιδι![/quo

χαχαχ μου θυμίζεις εμένα και εγω έτσι ακριβώς, προχθές το βράδυ δεν ξύπνησε καθόλου και ξύπνησα και αναρωτιούμουν πως και τ`παθε!!!
έχουμε πλάκα όταν ξυπνούν παραπονιούμαστε και όταν δεν ξυπνούν πάλι ξυπνούμε και αναρωτιούμαστε!! ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑς ΜΕ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ!! - Σελίδα 4 654316

Laughing Laughing Laughing βιτσιοζες!

nikole20

nikole20
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
σας ευχαριστω πολυ!!!απλα διαβασα μεσα στο διαδυκτιο οτι υπαρχει ενδεχομενο να αποθηλασω πιο γρηγορα αν το μωρο δε θηλαζει τη νυχτα και οτι μενεις πολυ πιο ευκολα εγκυος και να μη σου εχει ερθει ακομα η περιοδος..!!!παντως ετσι νιωθω και σκεφτομαι ΑΧ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΞΥΠΝΗΣΕ ΝΑ ΦΑΕΙ?ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ? ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΩ, και ετσι παλι ξενυχταμε χωρις να φταιει το μωρακι αλλα εμεις!!ειμαστε βιτσιοζες τελικα ,εχετε δικαιο. Very Happy Very Happy Very Happy
Α ξεχασα να σας πω το μωρακι μου ειναι 3,5μηνων!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 5]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις