276 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 Παρ Ιουλ 06, 2012 3:33 am
Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Ελενα δεν ξέρω ποιο να κάνεις απο τα δύο αν νιώθεις έτοιμη κάντο !!
καλή επιτυχία
Εύη γιούχου !!
καλή επιτυχία
Εύη γιούχου !!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
toniach29 έγραψε:xaftounaki έγραψε:toniach29 έγραψε:ηρθα κ εγω παλι..τι ωραια ησυχια επικρατει στο σπιτικο μα;!!!αμην!!!
ελενακι εγω λεω να κανεις τεστ το σ/κ!!!ευχομαι να μην ερθει η βρωμοαλεκα κ συντομα να μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα!!!
εγω πρεπει να μπαινω στην φαση των γονιμων....παλι νωρις χμμμμ αντε παλι με μπερδευει αυτο το κορμι
Εγώ αυτό το μήνα ένιωσα πόνουσ ωορηξίας 8η, 9η, και 10η μέρα και τωρα που είμαι στη 12η, τιποτα!!
ΧΜΜΜ Κ ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ Κ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΧΑ ΠΟΛΛΑ ΥΓΡΑ Κ ΕΧΘΕΣ Κ ΠΡΟΧΘΕΣ ΚΑΤΙ ΨΙΛΟΠΟΝΑΚΙΑ...ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΠΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 6η ΜΕΡΑ...ΑΧΧΧΧΧΧ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΠΑΣ Κ ΠΑΡΩ ΤΕΣΤ ΩΟΡΡΗΞΙΑΣ ΝΑ ΔΩ ΚΑΝΩ Η ΔΕΝ ΚΑΝΩ..Κ ΕΑΝ ΚΑΝΩ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΜΠΟΡΩ ΤΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΑΥΤΑ Κ ΜΕ ΑΓΧΩΝΟΥΝ
ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΧΕΡΟΣ ΣΟΥ ΜΗΝΑΣ...ΑΧ Κ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΣΩ ΑΠΛΡΙΛΙΟ
xaftounaki έγραψε:toniach29 έγραψε:xaftounaki έγραψε:toniach29 έγραψε:ηρθα κ εγω παλι..τι ωραια ησυχια επικρατει στο σπιτικο μα;!!!αμην!!!
ελενακι εγω λεω να κανεις τεστ το σ/κ!!!ευχομαι να μην ερθει η βρωμοαλεκα κ συντομα να μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα!!!
εγω πρεπει να μπαινω στην φαση των γονιμων....παλι νωρις χμμμμ αντε παλι με μπερδευει αυτο το κορμι
Εγώ αυτό το μήνα ένιωσα πόνουσ ωορηξίας 8η, 9η, και 10η μέρα και τωρα που είμαι στη 12η, τιποτα!!
ΧΜΜΜ Κ ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ Κ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΧΑ ΠΟΛΛΑ ΥΓΡΑ Κ ΕΧΘΕΣ Κ ΠΡΟΧΘΕΣ ΚΑΤΙ ΨΙΛΟΠΟΝΑΚΙΑ...ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΠΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 6η ΜΕΡΑ...ΑΧΧΧΧΧΧ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΠΑΣ Κ ΠΑΡΩ ΤΕΣΤ ΩΟΡΡΗΞΙΑΣ ΝΑ ΔΩ ΚΑΝΩ Η ΔΕΝ ΚΑΝΩ..Κ ΕΑΝ ΚΑΝΩ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΜΠΟΡΩ ΤΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΑΥΤΑ Κ ΜΕ ΑΓΧΩΝΟΥΝ
ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΧΕΡΟΣ ΣΟΥ ΜΗΝΑΣ...ΑΧ Κ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΣΩ ΑΠΛΡΙΛΙΟ
Με τα τεστ ειναι θέμα, αν τα αρχησεις πολύ νωρίς μπαίνεις στη διαδικασία να αγχώνεσαι! Αν τα κάνεις αργά, μπορεί και να τη χάσεις. Εσύ που αρκετά συχνά δεν θα έπρεπε να τα σκέφτεσαι αυτά
Σ'ευχαριστώ πολύ
Μακάρι και για εσένα να ειναι τυχερός
Λεμονάκι έγραψε:
Εύη γιούχου !!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
ΝΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΛΑΤΣΑ ΠΛΟΥΤΣΑ!!!
Ε!!!ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΕ.ΠΑΤΕ ΣΥΧΝΑ ΕΣΕΙΣ.....
evi27 έγραψε:Λεμονάκι έγραψε:
Εύη γιούχου !!
Λεμονάκι γιούχου!!!!
toniach29 έγραψε:ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΕΥΗ!!!!!!!!
ΤΙ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ??evi27 έγραψε:toniach29 έγραψε:ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΕΥΗ!!!!!!!!
χαλόου! σας εχασα λίγο γιατί έκανα το αυγολέμονο
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης