Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
343 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 343 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 40]

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΚΟΛΟΚΥΘΑ????
2 ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΠΑΕΙ.ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΠΗΓΕΣ ΜΕ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ!ΠΑΩ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΩ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΡΗ Κ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΜΑΙ.

έχεις κατέβει Ελούντα δηλάδή? ναι με αυτοκίνητο γιατί σου κάνει εντύπωση όλοι έτσι πάνε μόνο οι τουρίστες πάνε με boat!! μάλλον θα πήγατε κ Σπιναλόγκα κ γ αυτό!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
επέστρεψα από μαμ κ σας διάβαζα!! άλλοχες σε όσες είστε εδώ αν είστε!! κοίμηθηκαν μπαμπας κ κόρη!
Ελένη κάτσε να δεις αν είσαι κ υπάρχουν πολλές προσφορές σε μαγάζια έξαλλου τα απαραίτητα πρέπει να πάρεις γιατί κυκλοφορούν πολλά άχρηστα πράματα που σε ξεγελάνε στην αρχή! Μπορείς να κάνεις κ λίστα γέννησης κ αυτοί που θα σου πάρουν κάτι να το θέλεις!

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 26 667478 που εξαφανιστηκα ετσι αλλα το καμαρι μου δεν δουλευει οποτε καθοταν στον υπολογιστη...

κανω κοτοπουλο αλα κρεμ με ρυζακι...

εκανα και δουλειες για να περασει η ωρα...επειδη βαριομουν...

γιαννα ο αντρας μου δουλευει μονο ενα σκ το μηνα...δεν παμε θαλασσα γιατι πρωτον δεν μας φτανουν τα ρημαδια τα λεφτα (τα κραταμε για την αδεια) και κατα δευτερον επειδη δεν ξερω αν ειμαι εγκυος ή οχι...

pigkoulinaki

pigkoulinaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Kαλησπερα κοριτσια και απο μενα!!!ειμαι καινουρια στο φορουμ και τςρα μαθαινω να το χειριζομαι Rolling Eyes !

ειμαι και γω στην προσπαθεια για μια νεα εγκυμοσινη!!!!ημουν εγκυος αλλα το χασαμε....παληνδρομη κυηση....!8 εβδομαδ. φεβρουαριο συγκεκριμενα!!!!καλως σας βρηκα!!!!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
pigkoulinaki

KAΛΟΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Μ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ.ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΕ 2-3 ΜΕΡΕΣ.ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΩ ΘΑ ΜΠΩ ΑΠ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ.ΒΥΕ!!!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 26 M120Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 26 M120

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας κοριτσακια μου.πηγα στο γιατρο αλλα η ταλαιπωρια μου σημερα να παει κ να μην ερθει κ με αυτη τη ζεστη τα φτυσα,ηρθα κ επεσα κατευθειαν για υπνο κ πριν λιγο σηκωθηκα.το θεμα εχει ως εξης ειδαμε το φασολι ολα καλα ειναι ακουσαμε και καρδουλα ολα καλα ολα ανθηρα τωρα.ααααααααχχχχχ ηρθα κ ηρεμησα η μανα.μου εδωσε το κλασσικο κατεβατο τις εξετασεις κ μου εδωσε κ ημερομηνια για την αυχενικη κ το papp A... Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 26 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 26 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 26 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 26 215994

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 26 IMAG0039

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 26 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 26 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 26 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 26 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 26 215994

eva34

eva34
thequeen86 έγραψε:Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 26 IMAG0039

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 26 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 26 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 26 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 26 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 26 215994

Ωχου!!!!!Τί ωραία υπερηχογραφήματα που είναι αυτά;;;;;
Ο χτύπος της καρδούλας είναι όλα τα λεφτά.
ΝΑ είσαι καλά Μαράκι μου και εσύ και το νινάκι σου.
Α, να χαθείς βρε...Με συγκίνησες

eva34

eva34
Κορίτσια είναι καμία εδώ;;;;;
Θέλω βοήθεια....Έχω απογοητευθεί πολύ και θέλω να σας ρωτήσω κάτι στο οποίο χρειάζομαι οπωσδήποετ απάντηση να με ξεαγχώσει ή να το παρω απόφαση για τον άλλο μήνα.
Πέρα από το υπερηχογράφημα της φιλενάδας μου, έχω βάλει τα κλάματα και θέλω παρέα τώρα.Και βοήθεια.....

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eva34 έγραψε:Κορίτσια είναι καμία εδώ;;;;;
Θέλω βοήθεια....Έχω απογοητευθεί πολύ και θέλω να σας ρωτήσω κάτι στο οποίο χρειάζομαι οπωσδήποετ απάντηση να με ξεαγχώσει ή να το παρω απόφαση για τον άλλο μήνα.
Πέρα από το υπερηχογράφημα της φιλενάδας μου, έχω βάλει τα κλάματα και θέλω παρέα τώρα.Και βοήθεια.....

ελα ευακι μου τι επαθες ? εφτιαχνα βαλιτσα για αυριο τι εγινε?

eva34

eva34
Σας γράφω το θέμα μου και ελπίζω κάποια να το δει και να μου απαντήσει σύντομα...
Σήμερα το πρωί έκανα τεστ ωορρηξίας και βγήκε θετικό. Πριν από καμιά ώρα μάλιστα άρχισε να πονάει η κοιλιά μου και σε συνδυασμό με τα υγρά που έχω, έχω ΣΙΓΟΥΡΑ ωορρηξία. 100000000000000000%.
Το πρόβλημα είναι αλλού...Δυστυχώς ούτε σήμερα μας "έκατσε" με τον καλό μου. Έπρεπε να πάει στο θείο του που είναι στα τελευταία του και έτσι,πάει το ρομαντικό δέιπνο, πάει και το Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 26 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 26 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 26 215994 και πάει χαμένη και η μέρα που είναι σίγουρα η καλύτερη...
Η ερώτηση είναι η εξής: Στ5ην αυριανή μας συνάντηση, έχω ελπίδες(αυτές τις 25% που έχει κάθε γυναίκα κάθε μήνα), ή θα "βαράμε" στο γάμο του καραγκιόζη πάλι;;;;; Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Θέλω να πω, η ωορρηξία(από τη στιγμή που το τεστ έδειξε θετικό σήμερα το πρωί), μέχρι πότε μπορεί να δώσει μεγαλύτερες πιθανότητες σύλληψης;;;
Έχω καταστενοχωρηθεί Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad , αλλά δε θέλω να τον πιέσω για σήμερα.Άλλωστε είναι και θέμα υγείας.Τί να κάνω;;;
Αν με πιάσεις από τη μύτη θα κάνω ΜΠΑΜ

eva34

eva34
Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση..
Είμαι πολύ στενοχωρημένη.Πάρα πολύ. Τρέχουν τα δάκρυα ποτάμι. Δε σου λέω τίποτα...

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eva34 έγραψε:Σας γράφω το θέμα μου και ελπίζω κάποια να το δει και να μου απαντήσει σύντομα...
Σήμερα το πρωί έκανα τεστ ωορρηξίας και βγήκε θετικό. Πριν από καμιά ώρα μάλιστα άρχισε να πονάει η κοιλιά μου και σε συνδυασμό με τα υγρά που έχω, έχω ΣΙΓΟΥΡΑ ωορρηξία. 100000000000000000%.
Το πρόβλημα είναι αλλού...Δυστυχώς ούτε σήμερα μας "έκατσε" με τον καλό μου. Έπρεπε να πάει στο θείο του που είναι στα τελευταία του και έτσι,πάει το ρομαντικό δέιπνο, πάει και το Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 26 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 26 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 26 215994 και πάει χαμένη και η μέρα που είναι σίγουρα η καλύτερη...
Η ερώτηση είναι η εξής: Στ5ην αυριανή μας συνάντηση, έχω ελπίδες(αυτές τις 25% που έχει κάθε γυναίκα κάθε μήνα), ή θα "βαράμε" στο γάμο του καραγκιόζη πάλι;;;;; Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Θέλω να πω, η ωορρηξία(από τη στιγμή που το τεστ έδειξε θετικό σήμερα το πρωί), μέχρι πότε μπορεί να δώσει μεγαλύτερες πιθανότητες σύλληψης;;;
Έχω καταστενοχωρηθεί Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad , αλλά δε θέλω να τον πιέσω για σήμερα.Άλλωστε είναι και θέμα υγείας.Τί να κάνω;;;
Αν με πιάσεις από τη μύτη θα κάνω ΜΠΑΜ

ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΩΟΡΗΞΙΑ ΣΟΥ ΕΥΑΚΙ ΜΟΥ ΔΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ Κ ΤΕΛΟΣ ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΗ ΜΗΤΡΑ Κ ΑΥΡΙΟ ΕΧΕΙΣ ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ..DON'T WORRY BE HAPPY Κ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΓΤ ΕΤΣΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΝ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΤΟ ΦΑΣΟΛΑΚΙ ΚΑΝΑΜΕ 13η ΜΕΡΑ ΟΧΙ ΑΠΟ 14η Κ ΕΠΙΑΣΑ

eva34

eva34
Ευχαριστώ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ πολύ για την απάντηση φιλεναδούλα μου...
Το ξέρω πως ίσως γίνομαι υπερβολική και ίσως να αγχώνομαι παραπάνω από όσο πρέπει αλλά από τότε που είπαμε πως "αν είναι να έρθει, καλώς να ορίσει", έχω τόση λαχτάρα!!!
Και εκτός αυτού άρχισα να αγχώνομαι και λόγω ηλικίας. Δεν είμαι και κανένα παιδάκι. Έχω κλείσει τα 34 Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Πιστεύεις πως μπορεί να αύριο να είμαι αρκετά γόνιμη λοιπόν, ε;;;;;
Μακάρι, μακάρι. Το θέλω σα τρελλή.
Απλά η ωορρηξία μου γίνεται πάντα τη 15η μέρα σχεδόν και......
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Μακάρι να είναι καλή μέρα και η αυριανή.
Μακάρι Χριστούλη μου!!!!!

Χίλια ευχαριστώ για την ανταπόκριση Respect Respect Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 26 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 26 417472

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
pigkoulinaki καλως ηρθες και καλες προσπαθειες!!!να σου συστηθω...ειμαι η γκρινιαρα,ετων 29,παντρεμενη και με 2 αποτυχημενες εγκυμοσυνες!!!ειμαι στην προσπαθεια για το τριτο και ο θεος βοηθος!!!

μαρια queen τι υπεροχες φωτο ειναι αυτες???!!!!μπραβο κοριτσαρα μου!!!ολα να πανε κατ'ευχην και να κρατησεις το σπορακι σου υγιες στην αγκαλιτσα σου!!!

ευα μη μου στεναχωριεσαι...κι εγω αυτον τον μηνα τη μερα που ειχα ωορρηξια δεν μπορεσα να κανω γιατι ο μπιμπικος μου ηταν κουρασμενος και καναμε την επομενη και την μεθεπομενη...και ειδες τωρα τι επαθα???εχω 4 μερες καθυστερηση...οποτε ντοντ πανικ...στει κουλ...

εγω ημουν για καφεδακι στη φιλη μου και τωρα γυρισα...δεν μπορω να δροσιστω με τιποταααααααααααα........ clown clown clown clown clown clown clown clown clown

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eva34 έγραψε:Ευχαριστώ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ πολύ για την απάντηση φιλεναδούλα μου...
Το ξέρω πως ίσως γίνομαι υπερβολική και ίσως να αγχώνομαι παραπάνω από όσο πρέπει αλλά από τότε που είπαμε πως "αν είναι να έρθει, καλώς να ορίσει", έχω τόση λαχτάρα!!!
Και εκτός αυτού άρχισα να αγχώνομαι και λόγω ηλικίας. Δεν είμαι και κανένα παιδάκι. Έχω κλείσει τα 34 Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Πιστεύεις πως μπορεί να αύριο να είμαι αρκετά γόνιμη λοιπόν, ε;;;;;
Μακάρι, μακάρι. Το θέλω σα τρελλή.
Απλά η ωορρηξία μου γίνεται πάντα τη 15η μέρα σχεδόν και......
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Μακάρι να είναι καλή μέρα και η αυριανή.
Μακάρι Χριστούλη μου!!!!!

Χίλια ευχαριστώ για την ανταπόκριση Respect Respect Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 26 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 26 417472

ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΕΥΑΚΙ ΘΑ ΣΕ ΔΕΙΡΩ...ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΣΟΥ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΠΛΑ ΕΧΕ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΟΤΙ ΕΠΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΗΝ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΕΤΣΙ? ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΣΤΑ 36 ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ Κ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ Κ ΕΙΧΕ Κ 2 ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΜΕΝΑ Κ ΤΗΝ ΕΞ ΑΓΧΙΣΤΙΑΣ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ....Η ΗΛΙΚΙΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΣΟ ΡΟΛΟ ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΟΛΑ ΥΓΙΕΙΣ

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γκρινιαρα έγραψε:pigkoulinaki καλως ηρθες και καλες προσπαθειες!!!να σου συστηθω...ειμαι η γκρινιαρα,ετων 29,παντρεμενη και με 2 αποτυχημενες εγκυμοσυνες!!!ειμαι στην προσπαθεια για το τριτο και ο θεος βοηθος!!!

μαρια queen τι υπεροχες φωτο ειναι αυτες???!!!!μπραβο κοριτσαρα μου!!!ολα να πανε κατ'ευχην και να κρατησεις το σπορακι σου υγιες στην αγκαλιτσα σου!!!

ευα μη μου στεναχωριεσαι...κι εγω αυτον τον μηνα τη μερα που ειχα ωορρηξια δεν μπορεσα να κανω γιατι ο μπιμπικος μου ηταν κουρασμενος και καναμε την επομενη και την μεθεπομενη...και ειδες τωρα τι επαθα???εχω 4 μερες καθυστερηση...οποτε ντοντ πανικ...στει κουλ...

εγω ημουν για καφεδακι στη φιλη μου και τωρα γυρισα...δεν μπορω να δροσιστω με τιποταααααααααααα........ clown clown clown clown clown clown clown clown clown

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 26 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 26 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 26 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 26 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 26 417472

eva34

eva34
γκρινιαρα έγραψε:pigkoulinaki καλως ηρθες και καλες προσπαθειες!!!να σου συστηθω...ειμαι η γκρινιαρα,ετων 29,παντρεμενη και με 2 αποτυχημενες εγκυμοσυνες!!!ειμαι στην προσπαθεια για το τριτο και ο θεος βοηθος!!!

Σ'ευχαριστώ πολύ γκρινιαρούλα μου Respect Respect Respect
Σας ευχαριστώ πολύ ρε κορίτσια. Πραγματικά.
Αν ξερατε πόσο καλό μου κάνανε οι απαντήσεις σας....Μόνο αν ξέρατε..... Respect Respect Respect
Είμαι τόσο στενοχωρημένη πάντως, που μέχρι έμετος μου έρχεται...
Θέλω να είναι και αύριο καλή μέρα.
Σας παρακαλώ στείλετε μου τη θετική σας σκέψη...
Εγώ θα κάνω την προσευχούλα μου απόψε. Γκρινιαρούλα μου, επειδη και εσύ είσαι στο ίδιο μήκος κύματος με εμένα(από ημερομηνία γεννεθλίων, πνευματικούς, κλπ), έχε με στην προσευχή σου απόψε. Ευαγγελία(το βαφτιστικό)

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eva34 έγραψε:

Σ'ευχαριστώ πολύ γκρινιαρούλα μου Respect Respect Respect
Σας ευχαριστώ πολύ ρε κορίτσια. Πραγματικά.
Αν ξερατε πόσο καλό μου κάνανε οι απαντήσεις σας....Μόνο αν ξέρατε..... Respect Respect Respect
Είμαι τόσο στενοχωρημένη πάντως, που μέχρι έμετος μου έρχεται...
Θέλω να είναι και αύριο καλή μέρα.
Σας παρακαλώ στείλετε μου τη θετική σας σκέψη...
Εγώ θα κάνω την προσευχούλα μου απόψε. Γκρινιαρούλα μου, επειδη και εσύ είσαι στο ίδιο μήκος κύματος με εμένα(από ημερομηνία γεννεθλίων, πνευματικούς, κλπ), έχε με στην προσευχή σου απόψε. Ευαγγελία(το βαφτιστικό)

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 26 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 26 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 26 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 26 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 26 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 26 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 26 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 26 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 26 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 26 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 26 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 26 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 26 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 26 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 26 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 26 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 26 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 26 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 26 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 26 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 26 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 26 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 26 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 26 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 26 35468

eva34

eva34
ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΕΥΑΚΙ ΘΑ ΣΕ ΔΕΙΡΩ...ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΣΟΥ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΠΛΑ ΕΧΕ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΟΤΙ ΕΠΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΗΝ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΕΤΣΙ? ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΣΤΑ 36 ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ Κ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ Κ ΕΙΧΕ Κ 2 ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΜΕΝΑ Κ ΤΗΝ ΕΞ ΑΓΧΙΣΤΙΑΣ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ....Η ΗΛΙΚΙΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΣΟ ΡΟΛΟ ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΟΛΑ ΥΓΙΕΙΣ[/quote]

Μαράκι, μου έδωσες πολλές ελπίδες.
Πραγματικά ευχαριστώ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!
Δε ξέρω πως να σας το ξεπληρώσω απόψε. Ειλικρινά.
Δεν ημουν καλά(αλήθεια) και με βοηθήσατε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!
Σας ευχαριστώ πολύ ποου σας γνώρισα...
Χίλια ευχαριστώ Respect Respect Respect Respect Respect Respect

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eva34 έγραψε:ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΕΥΑΚΙ ΘΑ ΣΕ ΔΕΙΡΩ...ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΣΟΥ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΠΛΑ ΕΧΕ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΟΤΙ ΕΠΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΗΝ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΕΤΣΙ? ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΣΤΑ 36 ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ Κ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ Κ ΕΙΧΕ Κ 2 ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΜΕΝΑ Κ ΤΗΝ ΕΞ ΑΓΧΙΣΤΙΑΣ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ....Η ΗΛΙΚΙΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΣΟ ΡΟΛΟ ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΟΛΑ ΥΓΙΕΙΣ

Μαράκι, μου έδωσες πολλές ελπίδες.
Πραγματικά ευχαριστώ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!
Δε ξέρω πως να σας το ξεπληρώσω απόψε. Ειλικρινά.
Δεν ημουν καλά(αλήθεια) και με βοηθήσατε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!
Σας ευχαριστώ πολύ ποου σας γνώρισα...
Χίλια ευχαριστώ Respect Respect Respect Respect Respect Respect [/quote]

ΤΣΑΚΑ ΕΝΑΝ ΣΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΙΣΙΩΣΕΙΣ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 26 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 26 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 26 215994

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευα να μην αγχωνεσαι γιατι χειροτερευεις την κατασταση...ολα καλα θα πανε..αλλα αυριο και μεθαυριο...ξεζουμισε τον Razz Razz Razz Razz Razz Razz Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 26 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 26 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 26 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 26 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 26 215994

εμενα παλι δεν με αφηνει ησυχη 2 βραδια τωρα...θελει.. Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 26 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 26 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 26 215994 κι εγω φοβαμαι επειδη δεν ξερω τι γινεται...τραβατε με κι ας κλαιω ειμαι κι εγω.... Wink Wink Wink Wink Wink

μαρια queen Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 26 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 26 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 26 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 26 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 26 35468 σε σενα το σωτο σου και το σπορινι!!!!!

eva34

eva34
Δε παλεύεσαι ρε φιλενάδα.
Ευχαριστώ που προσπαθείς να μου φτιάξεις τη διάθεση.Ευχαριστώ, ευχαριστώ,ευχαριστώ,ευχαριστώ,ευχαριστώ...
Και πέτυχες και το τραγούδι, ε!!!!
Σε κάθε δυσκολία μου, μου έρχεται αυθόρμητα στο μυαλό. Είναι κάτι σαν βοήθεια για να σκέφτομαι θετικά.
Ευχαριστώ Μαράκι...
Σε αγαπώ πολύ Respect Respect

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΜ ΕΥΑΚΙ ΜΟΥ ΣΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΕΣ ΔΕΝ ΘΕΣ ΣΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΡΑ Laughing Laughing Laughing Laughing ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ ΟΝΤΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ΜΕ Κ ΑΣ ΚΛΑΙΩ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 26 215994

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
thequeen86 έγραψε:ΕΜ ΕΥΑΚΙ ΜΟΥ ΣΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΕΣ ΔΕΝ ΘΕΣ ΣΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΡΑ Laughing Laughing Laughing Laughing ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ ΟΝΤΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ΜΕ Κ ΑΣ ΚΛΑΙΩ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 26 215994

Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz

νεο που εμαθα....η κατια ειναι παλι εγκυος στο τριτο παιδι του σακη.... Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 26 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 26 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 26 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 26 215994

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις