Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
658 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 658 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

eva34

eva34
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Σας αγαπώ!!!!
Ποτέ δε φανταζόμουν πως μέσα σε ένα απρόσωπο site, θα γνώριζα τις καλύτερες φίλες που είχα ποτέ.
Φίλες που μπορώ να εκμυστηρευτώ τις πιο βαθυές μου σκέψεις.Σκέψεις που στον εαυτό μου δε τολμούσα να τις πω.
Σας ευχαριστώ ρε κορίτσια.Πραγματικά.
Πάω να ρίξω λίγο νερό στο πρόσωπό μου, γιατί ζέστη, ιδρώτας και δάκρυα, δεν αντέχονται...

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γκρινιαρα έγραψε:
thequeen86 έγραψε:ΕΜ ΕΥΑΚΙ ΜΟΥ ΣΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΕΣ ΔΕΝ ΘΕΣ ΣΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΡΑ Laughing Laughing Laughing Laughing ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ ΟΝΤΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ΜΕ Κ ΑΣ ΚΛΑΙΩ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 27 215994

Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz

νεο που εμαθα....η κατια ειναι παλι εγκυος στο τριτο παιδι του σακη.... Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 27 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 27 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 27 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 27 215994

Ε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΜΑΚΑΡΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ Κ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΦΡΑΓΚΟΥΣ... ΕΥΑΚΙ ΜΟΥ ΘΕΣ Κ ΑΛΛΟ ΦΙΛΑΚΙ Η ΘΑ ΜΟΥ ΛΙΩΣΕΙΣ ΒΡΕ? Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 27 875502 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 27 875502

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευα δικο σου.............

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γκρινιαρα έγραψε:ευα δικο σου.............

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 27 M146Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 27 M146Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 27 M146Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 27 M146

eva34

eva34
Ε, αφού με κάνατε και γέλασα είστε όλα τα λεφτά Laughing Laughing Laughing Laughing ...
Έτσι όπως ήμουν δεν υπήρχε περίπτωση να γελάσω, αλλά το " αίμα, δάκρυα και ιδρώτας" τα κατάφερε...
Μαράκι, στείλε όσα φιλιά θέλεις. Εϊμαι πολύ χαδιάρα και μου αρέσουν τα φιλάκια ΠΑΡΑ πολύ. Το πολύ,πολύ να ξαναρχίσω το κλάμμα

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γι αυτι ειμαστε εδω...για να κανουμε η μια την αλλη να γελαει και να ξεχναει τα οποια προβληματα μπορει να εχει!!!

παντα ενας σακης ειναι επικαιρος...

αργω να σας απαντησω γιατι βλεπουμε ταινιουλα στο σταρ...

eva34

eva34
γκρινιαρα έγραψε:γι αυτι ειμαστε εδω...για να κανουμε η μια την αλλη να γελαει και να ξεχναει τα οποια προβληματα μπορει να εχει!!!

Δε πειράζει γλυκιά μου. Καθόλου δε πειράζει.
Κ εγώ σκέφτομαι να πάω να κάνω ένα μπανάκι, να διαβάσω το βιβλίο μου και να ξαπλώσω.
Με το κλάμμα, τα μάτια μου έγιναν βαρυά. Πρέπει να σηκωθώ και νωρίς αύριο για τη δουλειά και...βαριέμαιαιαιαιαιαιαιαιαιαι.......
Θέλω άδεια και διακοπές ΤΩΡΑ

Deb

Deb
Να'μαι κι εγώ!!!Έβαλε διαφημίσεις το σταρ και είπα να μπω λιγάκι!!

Μαρία τέλειο το υπερηχογράφημα!!!Να έχεις μία τελειομανή εγκυμοσύνη σου εύχομαι!!!

Εύα μην αγχώνεσαι με τις γόνιμες!!!Εγώ είμαι της άποψης να κάνεις προσπάθειες μέρα παρά μέρα ή όποτε τέλοσπαντων μπορείτε!!!Κι εγώ κοιτούσα τις γόνιμες για 4 με 5 μήνες και δεν γινόταν τίποτα και τον 6ο μήνα που είπα τέλος με τις γόνιμες την ωορρηξία κλπ. και ό,τι γίνει έπιασα την κορούλα μου!!!Το σποράκι θα αποφασίσει πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να έρθει!!! Wink

Γκρινιάρα θα μας τρελάνεις;;Δεν έχεις κάνει ακόμη τεστ;;;;;; affraid

Τι έχουμε εδώ;Αφιέρωμα στον Σάκη;

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eva34 έγραψε:
γκρινιαρα έγραψε:γι αυτι ειμαστε εδω...για να κανουμε η μια την αλλη να γελαει και να ξεχναει τα οποια προβληματα μπορει να εχει!!!

Δε πειράζει γλυκιά μου. Καθόλου δε πειράζει.
Κ εγώ σκέφτομαι να πάω να κάνω ένα μπανάκι, να διαβάσω το βιβλίο μου και να ξαπλώσω.
Με το κλάμμα, τα μάτια μου έγιναν βαρυά. Πρέπει να σηκωθώ και νωρίς αύριο για τη δουλειά και...βαριέμαιαιαιαιαιαιαιαιαιαι.......
Θέλω άδεια και διακοπές ΤΩΡΑ

Κ ΕΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ ΠΡΩΙ ΓΤ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟ ΠΡΩΙ.ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΑ ΑΦΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑ 1ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΣΤΟ ΟΑΚΚΑ ΓΥΡΙΣΑ ΜΕ ΤΑΞΑΚΙ Κ ΕΠΕΙΔΗ ΗΜΟΥΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΗ Κ ΜΕ 2ΜΙΣΗ ΩΡΕΣ ΥΠΝΟ ΜΟΝΟ ΗΡΘΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΦΑΓΑ ΞΕΡΑΘΗΚΑ ΕΝΑ 4ΩΡΟ Κ ΗΡΘΑ Κ ΙΣΙΩΣΑ

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλως το δεσποινακι με τη φουσκωμενη κοιλιτσα...δεν εκανα τεστ ειπαμε να το αφησουμε και αυριο πρωι να μιλησω με τη γιατρο...μαλλον θα με στειλει για χοριακη...

κι εμεις την ιδια ταινια βλεπουμε...

ευα πηγαινε να ξεκουραστεις...αν και δεν πιστευω να αντεξεις για πολυ με το διαβασμα θα σε παρει ο υπνος,,,, Razz Razz Razz Razz

eva34

eva34
Deb έγραψε:Να'μαι κι εγώ!!!Έβαλε διαφημίσεις το σταρ και είπα να μπω λιγάκι!!

Μαρία τέλειο το υπερηχογράφημα!!!Να έχεις μία τελειομανή εγκυμοσύνη σου εύχομαι!!!

Εύα μην αγχώνεσαι με τις γόνιμες!!!Εγώ είμαι της άποψης να κάνεις προσπάθειες μέρα παρά μέρα ή όποτε τέλοσπαντων μπορείτε!!!Κι εγώ κοιτούσα τις γόνιμες για 4 με 5 μήνες και δεν γινόταν τίποτα και τον 6ο μήνα που είπα τέλος με τις γόνιμες την ωορρηξία κλπ. και ό,τι γίνει έπιασα την κορούλα μου!!!Το σποράκι θα αποφασίσει πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να έρθει!!! Wink

Καλώς το Δεσποινάκι!!!!Τί κάνεις εύ και η ομορφη κοιλουμπίτσα σου;;;;
Έπεσες πάνω σε συγκινησιακό κλίμα και κλίμα ανόρθωσης ηθικού...
Πάντως κορίτσια.....η μέρα σήμερα ΕΦΥΓΕ. Και η απογοήτευση έμεινε.
Πραγματικά θέλω να είναι "καλή" μέρα η αυριανή.....

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Deb έγραψε:Να'μαι κι εγώ!!!Έβαλε διαφημίσεις το σταρ και είπα να μπω λιγάκι!!

ΠΕΣ ΤΟ Κ ΕΤΣΙ ΓΤ Ο ΣΑΚΗΗΗΗΗΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ Κ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ...ΑΧΑΧΧΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΜΟΥ

Deb

Deb
Γκρινιάρα σίγουρα θα σε στείλει για χοριακή!!Άντε,μακάρι να έχουμε ευχάριστα αύριο!!!!
Ναι,την ίδια ταινία βλέπουμε!!!!Δεν έχει και τίποτα άλλο η τιβί!!!

Εύα μην πέφτεις,όλα καλά θα πάνε!!Το λέει και ο Σάκης!!! Wink

Μαρία είμαι η μόνη που δεν τρελαίνομαι για τον Σάκη;;;;;; confused confused confused

Πάλι διαφημίσεις γ@μώτο... Mad

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Deb έγραψε:Γκρινιάρα σίγουρα θα σε στείλει για χοριακή!!Άντε,μακάρι να έχουμε ευχάριστα αύριο!!!!
Ναι,την ίδια ταινία βλέπουμε!!!!Δεν έχει και τίποτα άλλο η τιβί!!!

Εύα μην πέφτεις,όλα καλά θα πάνε!!Το λέει και ο Σάκης!!! Wink

Μαρία είμαι η μόνη που δεν τρελαίνομαι για τον Σάκη;;;;;; confused confused confused

Πάλι διαφημίσεις γ@μώτο... Mad

ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΡΟΥΒΙΤΣΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 27 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 27 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 27 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 27 215994

Deb

Deb
Κορίτσια σας αφήνω να ξαπλώσω!!Θα χαζέψω λίγο τιβί και θα προσπαθήσω να κοιμηθώ νωρίς!!!Μακάρι να τα καταφέρω δηλαδή γιατί ήδη η μικρή μου άρχισε να κλωτσάει!!!Έβαλα Αντένα και μιλάει ο μαλ... εεεεε,ο Πρωθυπουργός μας ήθελα να πω και μάλλον νευριάζει μαζί με την μαμά της!!!
Αχ!Να μπορούσα να μπω μέσα από την τηλεόραση και να του έδινα μερικές ψιλές!!!Κάνω όνειρα!!!Που βαδίζουμε Παναγίτσα μου;;;Πού;;;

Καλό βράδυ κορίτσια!!!!!!Φιλιά πολλά!!!

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δεσποινα μ=τα νευρα μου με τοσες διαφημισεις... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

θα δουμε αυριο τι θα γινει...θα σας ενημερωσω!!!

τι να κανει και η μπουμπου...απορει σε τι κοσμο θα ερθει...

καληνυχτα και καλη ξεκουραση...

μαρια κι εγω καραρουβιτσα απο τα 13!!!!!!!!

eva34

eva34
γκρινιαρα έγραψε:δεσποινα μ=τα νευρα μου με τοσες διαφημισεις... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

θα δουμε αυριο τι θα γινει...θα σας ενημερωσω!!!

τι να κανει και η μπουμπου...απορει σε τι κοσμο θα ερθει...

καληνυχτα και καλη ξεκουραση...

μαρια κι εγω καραρουβιτσα απο τα 13!!!!!!!!

Καληνύχτα γκρινιαρούλα μου!!!
Καληνύχτα Μαράκι.Καλό ταξίδι αύριο..
Καληνύχτα Δεσποινάκι, καλή ξεκούρσαη(εύχομαι να σε αφήσει η "ποδοσφαιρίστρια" Very Happy

Τα λέμε αύριο κορίτσια.
Α! Γκρινιαρούλα μου, εύχομαι αύριο ΜΟΝΟ καλά νέα. Ή μάλλον, τί λέω η ηλίθια;;;!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 27 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 27 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 27 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 27 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 27 679259
Τα ΚΑΛΥΤΕΡΟΤΕΡΑ εύχομαι!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 27 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 27 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 27 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 27 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 27 417472

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καληνυχτα ευακι σε ευχαριστω πολυ!!!!

μαρακι καλο ταξιδι αυριο και καλα να περασετε...

κορες καληνυχτα κι απο μενα...ηρθε η ωρα για νανακια...

αυριο εχω ενα σωρο εξωτερικες δουλειες να κανω...

θα τα πουμε μαλλον προς το μεσημερακι...

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 27 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 27 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 27 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 27 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 27 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 27 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 27 35468

Deb

Deb
Καλημέρα!!!!Ελπίζαμε να έχει αλλάξει κάτι σήμερα αλλά τίποτα...στα ίδια ήρθαμε πάλι!!!Αχ!!!Λίγο ήθελε όμως!!!Τς Τς Τς!!!Σε τι κόσμο ζούμε;;;

Καλημέρα κορίτσια!!!Πάω να την πέσω λίγο ακόμα!!!Τα λέμε μετά!!!

Φιλιά!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 27 417472

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΝΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥΥΥ ΜΠΗΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΗΣΩ Κ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΘΑ ΜΠΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΝΕΤ ΚΑΦΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ...ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ Κ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ...

xrysaki!

xrysaki!
Καλημερα κοριτσια!!Καλη εβδομαδα!μαρακι καλες διακοπες να εχετε κ να ξεκουραζεσαι ε??!! Very Happy γκρινιαρουλα μυριζομαι μπεμπακι Very Happy Very Happy Very Happy ευα μην στεναχωριεσαι κοπελα μου ολα καλα θα πανε κ συντομα θα το πιασετε Razz φιλιααα σε ολεςςς Razz

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!Τι κάνετε γλυκά μου κοριτσάκια;Εχω όρεξη σήμερα γιατί είναι από τις μέρες που μπορώ να κατσω χαλαρή στο σπιτάκι μου! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 27 328109 Το Σ/Κ ήμασταν όλο υποχρεώσεις και βόλτες!Ωραία ήταν αλλά και το σπίτι δεν το αλλάζω!Ειδικά με αυτή τη ζέστη που λιώνεις έξω!
Από τα χθεσινά νέα σας δεν θυμάμαι πολλά...Σχολιάζω ό,τι μπορω να ανακαλεσω:
Μαρία queen χάρηκα πολύ που όλα πάνε καλά!Ελπίζω να συνεχίσουν έτσι ως το τέλος!Καλά να περάσετε στο εξοχικό! Very Happy
Εύα μου καταλαβαίνω το άγχος σου αλλά δεν βγαίνει κάτι γλυκιά μου αν κάθεσαι και σκας!Οσο για την ηλικία, κι εμένα με αγχώνει αλλά κακώς!Εχουμε ακόμα πολλά χρόνια μπροστά μας!Το θέμα είναι να είμαστε καλά και όλα θα γίνουν! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 27 35468
Γκρινιαρούλα εύχομαι να ακούσουμε ευχάριστα σήμερα!Και να συνεχίσουμε να ακούμε ευχάριστα για 9 μήνες! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 27 536304
Σε όλα τα άλλα κορίτσια Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 27 417472

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα Χρύσα!Τι κάνεις;Ο Ηλίας σου;

xrysaki!

xrysaki!
Ευούλι έγραψε:Καλημέρα Χρύσα!Τι κάνεις;Ο Ηλίας σου;
Γεια σου ευουλι..τι κανεις?ο ηλιας εκανε ενα μπανακι να δροσιστει..ηπιε το γαλατακι του κ κοιμαται..δεν την αντεχω αλλο αυτη τη ζεστη..με κουρασε..

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και έπεται συνέχεια απ'ό,τι λένε!Χθες ένιωθα ώρες ώρες ότι θα λιποθυμήσω!Ασε που δεν έχω όρεξη να κουνηθώ...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις