Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
630 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 630 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

loulou_29

loulou_29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημερα κουκλες κ καλη εβδομαδα να εχουμε!δεν μπορω να διαβασω ολα τα προηγουμενα απο το κινητο γιατι μου την δινει που κολλαει...
Εμεις επιστρεψαμε παλι εχθες στο εξοχικο,ειχαμε παει την παρασκευη στον γιατρο οπου μας ειπε απο την επομενη περιοδο να ξεκινησουμε παλι τις προσπαθειες κ να μην κανουμε εξετασεις!!!το σαββατο ειχαμε κ γαμο-βαπτιση κ παλι η συγκινηση με τον μπεμπουλη πηγε συνεφο!
Θα προσπαθησω να βρω καλο σημα με το στικακι για να μπω μετα να τα πουμε πιο καλα!πολλα φιλια σε ολες. Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 28 417472

xrysaki!

xrysaki!
ναι θα ανεβει κ αλλο η θερμοκρασια λενε απο αυριο..αντε να δουμε που θα φτασει..ολη μερα κλιματιστικο αναβουμε..

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλώς τη Θεοδώρα!Μπράβο κοπελίτσα μου!Να πάνε όλα τέλεια και να έρθει σύντομα για να μείνει! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 28 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 28 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 28 379767

xrysaki!

xrysaki!
καλημερα θεοδωρα..με το καλο κοπελα μου να ξεκινησετε κ συντομα να εχουμε ευχαριστα κ απο σενα κ απο ολα τα κοριτσια Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 28 654316

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαλημέρα κοριτσάκια!επιτέλους σήμερα νιώθω να ξεκουραστηκα λίγο αν και κοιμήθηκα αργά και ξύπνησα από τις 8.30 και δν μπόρεσα να ξανακοιμηθω Shocked
σας ευχαριστώ όλες παρά πολύ!πραγματικά ήταν η καλύτερη μέρα της ζωής μου!περάσαμε τέλεια!!!!!!!!!
τιμησαμε και την πρώτη νύχτα κατα τις 7 το πρωί που επιστρέψαμε και την πρώτη μέρα μόλις ξυπνησαμε Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 28 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 28 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 28 215994 και είμαι και στις γόνιμες...βρε λέτε?χαχα πάντως ειληκρινα μου κάνει εντύπωση που λένε ότι είσαι τόσο κουρασμένος που δν το σκέφτεσαι καν!!!εγώ και το σκεφτόμουν και το περίμενα πως και πως!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 28 215994
θα σας βάλω και φωτός όταν πάρω!!!!είμαι πολύ ευτυχισμένη Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 28 654316
θα σχολιάσω λιιιιγα που θυμάμαι..

Τονια τέλειο το δωΡο από τους γονείς!!

Εύα μην αγχώνεσαι με τα τεστ!κι εγώ στην αρχή στεναχωριομουν και μαλωναμε όταν δν μπορούσαμε να κάνουμε αγάπες τις μέρες που έπρεπε!να ξέρεις όμως πως από την ώρα που βλέπεις θετικό μέσα σε 1 με 2 μέρες γινεται η ωορρηξία άρα ακόμη έχεις ΠΟΛΛΕΣ Ελπίδες!!!!

Μαρία το υπερηχογράφημα με συγκίνησε παρά πολύ!!!Καλές διακοπές στο εξοχικό σας!!

γκρινιαρα σου εύχομαι σούπερ χοριακη αυτή τη φορά!!!!!

Σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές!!!σας διάβαζα κι εγώ και έκλαιγα σαν την Ελενίτσα μας!!!!! I love you I love you

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα Ελλούκο!ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ!!!!!!!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 28 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 28 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 28 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 28 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 28 654316 Πόσο χαίρομαι που περάσατε τέλεια!Μακάρι να ολοκληρωθεί η ευτυχία σας αυτόν κιόλας το μήνα!Θέλουμε φωτογραφίες το συντομότερο!Πάντως κι εμείς την είχαμε τιμήσει την 1η νύχτα γάμου! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 28 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 28 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 28 215994 Για πες ήσουν αγχωμένη όλη μέρα;

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΡΜΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΘΕΡΜΟ ΝΟΜΟ ΗΛΕΙΑΣ!!!!ΕΛΕΟΣ!!!ΖΕΣΤΗ ΖΕΣΤΗ Κ ΠΑΛΙ ΖΕΣΤΗ!!!!
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΠΟΙΑ ΚΟΡΙΤΣΟΥΔΙΑ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ??

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα Τόνια!Κι εδώ έχουμε σκάσει!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευούλι έγραψε:Καλημέρα Τόνια!Κι εδώ έχουμε σκάσει!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΥΟΥΛΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ??ΠΟΤΕ ΦΕΥΓΕΤΕ??ΜΑΖΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΕΚΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ....
ΕΧΘΕΣ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΤΕΛΕΙΑ ΕΙΧΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΥΜΑΤΑΚΙ Κ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΙΟΝΙΟ...ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΜΕ...

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα Τονια.εγώ μέσα στο σπίτι καλά είμαι.δεν έχω βγει έξω να δω πόσο ζέστη έχει!

Ευουλι δν ήμουν καθόλου αγχωμένη! Γενικά αν εξαιρέσουμε τη φρίκη που έφαγα την Παρασκευή ούτε πριν ούτε μετά αγχωθηκα!!!και όταν είδα και τον άντρα μου στα σκαλιά ξετρελαθηκα!!γέμισε η καρδια μου αγαπηηηηη,ήταν πανέμορφος!!!!!!!

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Την Πέμπτη φεύγουμε Τόνια μου!Περιττό να σου πω πόσο ανυπομονώ!Στις 28/7 περίπου ΔΕΝ περιμένω.Λογικά τώρα κάπου μπαίνω στη φάση των γόνιμων, αν και τους 2 τελευταίους μήνες το πάω εντελώς στο περίπου!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:Καλημέρα Τονια.εγώ μέσα στο σπίτι καλά είμαι.δεν έχω βγει έξω να δω πόσο ζέστη έχει!

Ευουλι δν ήμουν καθόλου αγχωμένη! Γενικά αν εξαιρέσουμε τη φρίκη που έφαγα την Παρασκευή ούτε πριν ούτε μετά αγχωθηκα!!!και όταν είδα και τον άντρα μου στα σκαλιά ξετρελαθηκα!!γέμισε η καρδια μου αγαπηηηηη,ήταν πανέμορφος!!!!!!!

ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!ΝΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑΕΥΧΗΘΩ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥ Κ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΑΣ!!!ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευούλι έγραψε:Την Πέμπτη φεύγουμε Τόνια μου!Περιττό να σου πω πόσο ανυπομονώ!Στις 28/7 περίπου ΔΕΝ περιμένω.Λογικά τώρα κάπου μπαίνω στη φάση των γόνιμων, αν και τους 2 τελευταίους μήνες το πάω εντελώς στο περίπου!

ΑΧ ΕΓΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ!!!!ΕΓΩ ΣΤΙΣ 29-07 ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ Κ ΕΑΝ ΕΡΘΕΙ ΤΗΝ ΕΒΑΨΕ!!! Shocked Shocked Very Happy Very Happy ΕΓΩ ΜΑΛΛΟΝ ΜΠΗΚΑ ΣΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΑΡΚΕΤΑ ΝΩΡΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΝΑΩ ΠΟΛΥ....ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΩ ΤΑ ΕΣΒΗΣΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩΩΩΩ

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευουλι δν ήμουν καθόλου αγχωμένη! Γενικά αν εξαιρέσουμε τη φρίκη που έφαγα την Παρασκευή ούτε πριν ούτε μετά αγχωθηκα!!!και όταν είδα και τον άντρα μου στα σκαλιά ξετρελαθηκα!!γέμισε η καρδια μου αγαπηηηηη,ήταν πανέμορφος!!!!!!![/quote]

Τι καλά!Μου θυμίζεις τα δικά μου!Σε λίγες μέρες κλείνουμε 1 χρόνο!Σαν ένα όμορφο όνειρο μου φαίνεται!Εύχομαι αυτή η αγάπηηηηη που ένιωσες εκείνη τη στιγμή όχι μόνο να διατηρηθεί αναλλοίωτη αλλά και να δυναμώσει με τα χρόνια! I love you

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Το καλό που της θέλω Τόνια μου να ξεκουμπιστεί και από τις 2 μας! Laughing Εγώ για να πω την αλήθεια εύχομαι να αργήσουν λίγο οι γόνιμες και να έρθουν στη Σαντορίνη, μπας και πιάσουμε αιγαιοπελαγίτικο μπεμπέ! Razz Razz Razz

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τονια μου σε ευχαριστώ πολύ!!!!! Θα πάτε για μπανακι Ε?εγώ ίσως αύριο!σήμερα λέμε να μην κάνουμε τίποτα μήπως ξεκουραστούμε

Ευουλι άντε να έρθουν οι διακοπές σας να χαλαρώσετε κι εσείς αλλάζοντας παραστάσεις!ήταν πραγματικά υπέροχα όλα!!ομολογώ ότι δν το φανταζόμουν τόσο καλό!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευούλι έγραψε:Το καλό που της θέλω Τόνια μου να ξεκουμπιστεί και από τις 2 μας! Laughing Εγώ για να πω την αλήθεια εύχομαι να αργήσουν λίγο οι γόνιμες και να έρθουν στη Σαντορίνη, μπας και πιάσουμε αιγαιοπελαγίτικο μπεμπέ! Razz Razz Razz

ΑΧ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ...ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΝΑΩ ΠΟΛΥ.....

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:Τονια μου σε ευχαριστώ πολύ!!!!! Θα πάτε για μπανακι Ε?εγώ ίσως αύριο!σήμερα λέμε να μην κάνουμε τίποτα μήπως ξεκουραστούμε

Ευουλι άντε να έρθουν οι διακοπές σας να χαλαρώσετε κι εσείς αλλάζοντας παραστάσεις!ήταν πραγματικά υπέροχα όλα!!ομολογώ ότι δν το φανταζόμουν τόσο καλό!!

ΕΛΛΗ ΠΗΓΑΜΕ ΕΧΘΕΣ ΓΙΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΤΕΛΕΙΑ ΗΤΑΝ!!!ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ....

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΧΟΡΙΑΚΗ Η ΓΚΡΙΝΙΑΡΟΥΛΑ ΜΑΣ??ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΧΡΥΣΑ!!!ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΝ Κ ΕΣΥ...ΔΙΑΒΑΖΑ ΤΟΣΟ ΩΡΑ ΤΙ ΓΡΑΨΑΤΕΕΕΕ Very Happy Very Happy

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sorry κορίτσια που χάνομαι αλλά παράλληλα χαζεύω στο ιντερνετ...Εδώ γύρω θα'μαι! Razz

loulou_29

loulou_29
Ελλουκο μου να ζησετε να ευτυχισετε ως τα βαθια σας γεραματα!να εισαστε αγαπημενοι κ ερωτευμενοι καθε μερα ολο και πιο πολυ!σου ευχομαι ολοψυχα το καλυτερο δωρο απο το γαμο σας να ειναι ενα σπορακι και να ολοκληρωθει η ευτυχια σας!!!
Υ.Γ καλημερα και στα υπολοιπα κοριτσια!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
έλειψα για λίγο γιατί ξύπνησαν οι γονείς μου!θα τους έχω μεχρι αύριο και μετά φευγουν, κλαψ!!!

σε ευχαριστώ πάρα πολύ Θοδώρα μου!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 28 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 28 35468

ξαναφεύγω να μπω για μπανάκι γιατι εχει αρκετή ζέστη τελικα!!!!

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερουδια τη κανετε ποιες ειστε εδω???

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημέρα κ από εμένα! μπήκα να πω ένα "καλημέρα"! έχω πάρα πολλές δουλειές σήμερα κ έχει τόση ζέστη φφφφ κ είπαμε τη θάλασσα με τα κυάλια! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 28 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 28 679259

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα Αγάπη και Μαρία!
Κι εγώ πρέπει να σηκωθώ για καμιά δουλίτσα, αλλά ζεσταίνομαι!!!!!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις