Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
616 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 616 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 40]

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ελλουκο μου να ζησετε και να γερασετε στο ιδιο μαξιλαρι ευχομαι να ειστε παντα γεροι και αγαπημενοι παντα και να ζειτε μονο ευτυχισμενες μερες στην ζωη σας ευχομαι ο καρπος της αγαπης σας να ερθει πολυ συντομα και να ολοκληρωσει την ευτυχια σας

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευούλι έγραψε:Καλημέρα Αγάπη και Μαρία!
Κι εγώ πρέπει να σηκωθώ για καμιά δουλίτσα, αλλά ζεσταίνομαι!!!!!!!!!

Καλημέρα Ευούλι!! Εγώ πρέπει να καθαρίσω όλο το σπίτι το κλασσικό καθημερινό αύριο έχουμε επέτειο γνωριμίας με τον αγά κ περιμένουμε κ τους Νονούς της μικρούλας!

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Καλημέρα Ευούλι!! Εγώ πρέπει να καθαρίσω όλο το σπίτι το κλασσικό καθημερινό αύριο έχουμε επέτειο γνωριμίας με τον αγά κ περιμένουμε κ τους Νονούς της μικρούλας![/quote]

Καλοκαιρινός ο έρωτάς σας,ε;Σας εύχομαι εκ των προτέρων να είστε πάντα ευτυχισμένοι!Αχ, αυτό το σπίτι!Κι εγώ πάω να σφουγγαρίσω και να βάλω το κοτοπουλάκι στο φούρνο!Και μετά να μπω για ένα ντουζάκι γιατί στάζω!Καλή συνέχεια! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 29 417472

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσια μου!!!

πριν λιγο γυρισα απο τις εξωτερικες δουλειες...πεθανα απο τη ζεστη...Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 29 M187

και δεν εχω και κλιματιστικο...με τον ανεμιστηρα θα την βγαλω...Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 29 M147

μιλησα με τη γιατρο και μου ειπε να περιμενω κανα 2 μερουλες οποτε χοριακη μαλλον θα κανω την παρασκευη αν δεν εχει ερθει η κυρα αλεκα...

οποτε αναμενουμε την παρασκευη...

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ειμαι ον αλλα κυνηγαω τον μικρο..εχω βαλει 2 κλιματιστικα κ δουλευουν αλλιως λιωνουμε..σε λιγο θα κατεβω να παρω κ τον αλεξανδρο κ σκεφτομαι πωσ θα βγουμε εξω στο λιοπυρι....

γκρινιαρουλααα αναμενουμεεε για τα ευχαριστα!!!
θα μπω το μεσημερακι

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:ειμαι ον αλλα κυνηγαω τον μικρο..εχω βαλει 2 κλιματιστικα κ δουλευουν αλλιως λιωνουμε..σε λιγο θα κατεβω να παρω κ τον αλεξανδρο κ σκεφτομαι πωσ θα βγουμε εξω στο λιοπυρι....

γκρινιαρουλααα αναμενουμεεε για τα ευχαριστα!!!
θα μπω το μεσημερακι

γεια σου τονια μου...φανταζομαι...βραζει ο τοπος...εεε???

χοριακη θα κανω την παρασκευη...ετσι ειπε η γιατρος...να περιμενουμε λιγες μερες ακομα μηπως ειναι καμια ανωμαλια της αποβολης...

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
φφφ ξεπατώθηκα που λέει κ οΤρύφων Σαμαράς κ ακόμα δεν έβαλα σκούπα έχω μέλλον!! αλλά δε τη παλεύω έγω ούτε κλίμα ούτε ανεμιστήρα αν κ τον ανεμιστήρα ούτε να τον θορρώ(βλέπω) δε θέλω!!! είναι καμιά εδώ ή μπα?

pigkoulinaki

pigkoulinaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλησπερα κοριτσια!!!!να ερθω και γω στην παρεουλα σας!θελω και εγω να γινω μανουλα!!!!για δευτερη φορα....η πρωτη μου εγκυμοοσινη δεν πηγε καλα.....παλινδρομη κυηση στην 8η εβδομαδα....τον Φεβρουαριο εγινε η αποξεση....!ευχομαι σε ολες να καρατησουν στην αγκαλια τους τα μωρακια τους! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 29 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 29 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 29 215994
τον Ιουνιο βαλαμε μπρος με τον συζηγο για μωρακι!!!μακαρι να πανε ολα καλα!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 29 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 29 215994

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
pigkoulinaki έγραψε:καλησπερα κοριτσια!!!!να ερθω και γω στην παρεουλα σας!θελω και εγω να γινω μανουλα!!!!για δευτερη φορα....η πρωτη μου εγκυμοοσινη δεν πηγε καλα.....παλινδρομη κυηση στην 8η εβδομαδα....τον Φεβρουαριο εγινε η αποξεση....!ευχομαι σε ολες να καρατησουν στην αγκαλια τους τα μωρακια τους! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 29 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 29 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 29 215994
τον Ιουνιο βαλαμε μπρος με τον συζηγο για μωρακι!!!μακαρι να πανε ολα καλα!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 29 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 29 215994

καλως ήρθες !! να συστηθούμε λοιπόν είμαι η Μαρία- Μαίρη(εδώ) 28 χρονών φρέσκοπαντρεμένη με θρησκευτικό κ έχω ένα κοριτσάκι 14 μηνών! Θέλω κ εγώ 2ο παιδάκι όποτε μας έρθει! Από Ηράκλειο Κρήτης!

Deb

Deb
Γεια σας πάλι!!!!Έλλη μου και πάλι να ζήσετε και να είστε ευτυχισμένοι για μια ζωή!!!Ξεκούραση τώρα!!!

Γκρινιάρα μακάρι να είναι θετικό το αποτέλεσμα την Παρασκευή και να μην φανεί η καταραμένη!!!!!

Pigkoulinaki καλώς όρισες στην παρέα μας!!!Σου εύχομαι να κρατήσεις πολύ σύντομα ένα θετικό τεστ στα χέρια σου και ένα γερό μωράκι στην κοιλιά σου!!!

Φιλάκια σε όλα τα υπόλοιπα κορίτσια!!!
Πάω να φτιάξω τορτελίνια και επιστρέφω!!!!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Deb έγραψε:Γεια σας πάλι!!!!Έλλη μου και πάλι να ζήσετε και να είστε ευτυχισμένοι για μια ζωή!!!Ξεκούραση τώρα!!!

Γκρινιάρα μακάρι να είναι θετικό το αποτέλεσμα την Παρασκευή και να μην φανεί η καταραμένη!!!!!

Pigkoulinaki καλώς όρισες στην παρέα μας!!!Σου εύχομαι να κρατήσεις πολύ σύντομα ένα θετικό τεστ στα χέρια σου και ένα γερό μωράκι στην κοιλιά σου!!!

Πάω να φτιάξω τορτελίνια και επιστρέφω!!!!

Tορτελίνια????? για στείλε μία!! Ντεπ καλημέρα και χαιρετίσματα στη μπεμπούλα!!

Deb

Deb
maryz-iraklio kritis έγραψε:

Μαρία μου καλησπέρα!!!Δεν φτιάχνω δικά μου τορτελίνια!Έτοιμα είναι με κρέας και μόνο τα βράζω και τα συνοδεύω με μία κόκκινη σαλτσούλα!!Δεν έχω μπει καν στην διαδικασία να δω πως γίνονται!Δεν έτυχε...

pigkoulinaki

pigkoulinaki
pigkoulinaki έγραψε:καλησπερα κοριτσια!!!!να ερθω και γω στην παρεουλα σας!θελω και εγω να γινω μανουλα!!!!για δευτερη φορα....η πρωτη μου εγκυμοοσινη δεν πηγε καλα.....παλινδρομη κυηση στην 8η εβδομαδα....τον Φεβρουαριο εγινε η αποξεση....!ευχομαι σε ολες να καρατησουν στην αγκαλια τους τα μωρακια τους! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 29 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 29 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 29 215994

καλως ήρθες !! να συστηθούμε λοιπόν είμαι η Μαρία- Μαίρη(εδώ) 28 χρονών φρέσκοπαντρεμένη με θρησκευτικό κ έχω ένα κοριτσάκι 14 μηνών! Θέλω κ εγώ 2ο παιδάκι όποτε μας έρθει! Από Ηράκλειο Κρήτης!

Σε ευχαριστω Μαιρη μου!!!εγω ειμαι η Χρυσοβαλαντου 29 χρονων παντρεμενη 6 χρονια με θρησκευτικο γαμο και μενω Αθηνα!να σου ζησει η κορουλα σου!!!!!!!!!!και με το καλο και το δευτερο!!!!!!!καλησπερα στην ομορφη ΚΡΗΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 29 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 29 215994

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Deb έγραψε:

Μαρία μου καλησπέρα!!!Δεν φτιάχνω δικά μου τορτελίνια!Έτοιμα είναι με κρέας και μόνο τα βράζω και τα συνοδεύω με μία κόκκινη σαλτσούλα!!Δεν έχω μπει καν στην διαδικασία να δω πως γίνονται!Δεν έτυχε...

κ εγώ του σακουλιού παίρνω αλλά με γέμιση τυριών!! ότι κ να ναι μακαρόνι είναι!!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
pigkoulinaki έγραψε:

Σε ευχαριστω Μαιρη μου!!!εγω ειμαι η Χρυσοβαλαντου 29 χρονων παντρεμενη 6 χρονια με θρησκευτικο γαμο και μενω Αθηνα!να σου ζησει η κορουλα σου!!!!!!!!!!και με το καλο και το δευτερο!!!!!!!καλησπερα στην ομορφη ΚΡΗΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 29 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 29 215994

χάρηκα!! με το καλό κ σε εσένα να έρθει το μπεμπάκι!! Από ποια περιοχή? (πολλά ρωτάω ε)

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΝΑ ΜΑΙ Κ ΕΓΩ...ΕΒΑΛΑ ΤΑ ΖΩΗΦΙΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΜΙΑΣ Κ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΑΚΙ..ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΜΠΑΝΙΟ ΤΙ ΚΑΛΑ....

ΜΑΡΑΚΙ ΗΙ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΗΙ Κ ΠΙΓΚΟΥΙΝΑΚΙ ΗΙ ΤΙΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΕΣ ΜΟΥ

pigkoulinaki

pigkoulinaki
[quote="Deb"]Γεια σας πάλι!!!!Έλλη μου και πάλι να ζήσετε και να είστε ευτυχισμένοι για μια ζωή!!!Ξεκούραση τώρα!!!

Πάω να φτιάξω τορτελίνια και επιστρέφω!!!![/quot

Deb μου σε ευχαριστω πολυ για της ευχες σου!!!!!!!και σε σενα ευχομαι τα καλυτερα!!!!!!!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 29 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 29 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 29 215994
τορτελινια εεεε...?μμμμμ......μαρεσουν πολυ!!!!!!!!!!!!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:ΝΑ ΜΑΙ Κ ΕΓΩ...ΕΒΑΛΑ ΤΑ ΖΩΗΦΙΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΜΙΑΣ Κ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΑΚΙ..ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΜΠΑΝΙΟ ΤΙ ΚΑΛΑ....

γεια σου Τόνια!!! για ύπνο εε?? εμείς τρώμε αγγουράκι ! Δε την βλέπω να χει όρεξη για ύπνο μάλλον θα κοιμηθεί με τον αγά! ζέστηεεεεεε

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:ΝΑ ΜΑΙ Κ ΕΓΩ...ΕΒΑΛΑ ΤΑ ΖΩΗΦΙΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΜΙΑΣ Κ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΑΚΙ..ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΜΠΑΝΙΟ ΤΙ ΚΑΛΑ....

γεια σου Τόνια!!! για ύπνο εε?? εμείς τρώμε αγγουράκι ! Δε την βλέπω να χει όρεξη για ύπνο μάλλον θα κοιμηθεί με τον αγά! ζέστηεεεεεε

o mikrow μιξοκλαει θα κοιμηθει θελει δεν θελει..ο αλεξανδρος ξεραθηκε ηδη κουραστηκε το νινι μου..δεν εχει απλα ζεστη εχι κουφοβραση δεν αντεχεται

xrysaki!

xrysaki!
καλο μεσημερι σε ολα τα κοριτσια!!πως πατε με τη ζεστη??καλως ηρθες στην παρεα μας πιγκουλινακι..ευχομαι συντομα να γινεις κ εσυ μανουλα Very Happy Very Happy

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:

o mikrow μιξοκλαει θα κοιμηθει θελει δεν θελει..ο αλεξανδρος ξεραθηκε ηδη κουραστηκε το νινι μου..δεν εχει απλα ζεστη εχι κουφοβραση δεν αντεχεται

χωρίς να θέλω να σε απογοητεύω Φράου Τόνια μεσοβδόμαδα απ ότι διαβάζω στο zougla θα φτάσετε το 41! οπότε βουτιές!!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xrysaki! έγραψε:καλο μεσημερι σε ολα τα κοριτσια!!πως πατε με τη ζεστη??καλως ηρθες στην παρεα μας πιγκουλινακι..ευχομαι συντομα να γινεις κ εσυ μανουλα Very Happy Very Happy

Γειά σου Χρύσα!! πώς είσαι?? ζεσταίνεσαι κ εσύ ε?? φφ άστα όλο στο μπάνιο πάμε κ δροσορευόμαστε!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:

χωρίς να θέλω να σε απογοητεύω Φράου Τόνια μεσοβδόμαδα απ ότι διαβάζω στο zougla θα φτάσετε το 41! οπότε βουτιές!!

χαχα φραου μαρια ηδη τωρα εχει 40 εξω!!!!να πεθανω η οχι???!!!!!!αυτη η υγρασια μου την δινει στα νευρααααααααααααααααααααααααααααααα
εμεις φαγαμε γεμιστα τα εφερε η μαμα επιστρεφουν αθηνα

xrysaki!

xrysaki!
γεια σου κ σενα μαρακι..τι κανει η μικρη σου?ευτυχως που υπαρχουν κ τα κλιματιστικα Very Happy

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χρυσα καλησπερα τι κανεις?ο ηλιας??εδω εμεις ασφυκτυοθμε απο την ζεστη

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις