Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
642 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 642 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 40]

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γκρινιαρα έγραψε:
maryz-iraklio kritis έγραψε:

μμμ έτσι το κάνεις κ εσύ?? νόμιζα ότι θα έκανες κάτι διαφορετικό ο καλλίδης το χε πει μια μέρα έτσι κ το καμα! ααα κ για να σε βοηθήσω δε ξέρω να το χεις πάρει χαμπαρ κυκλοφορουν κάτι σφολιατίνα σφολιάτα όχι μπαράκια τα ανακάλυψα προχθες κ θα το δοκιμάσω!! ναι είπα να γίνω Κεντέρης μπας κ χάσω τα 2 κιλά όχι παραπάνω (καραμέλα το χω δέσει) χιχιχι Εσύ ωραιοτάτη ?? πάλι κουζίνα??

ναι τα ειδα κι εγω στον αβ που πηγα προχθες...επισης μια φιλη παιρνει φυλλο σφολιατας το ψηνει και το κανει μιλφειγ...

ωωω...ναι...παλι κουζινα...ευτυχως τελειωσα για σημερα...τωρα θα καθισω να βαλω μια μπουκια στο στομα μου γιατι θα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 15 585182 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 15 585182 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 15 585182

βγαίνει όμως πολύ μαμ!! θα το κάνω μια μέρα κ με σοκολάτα!! χιχι επίσης ένας φίλος μου στο πανεπιστήμιο το κάνε κ με τα πράσινα κράκερ!

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:
maryz-iraklio kritis έγραψε:φφφ ήρθα κ εγώ καλησπέρα σε όλες κ όταν λέω όλες εννοώ όλες κ όλη την Ελλάδα κ Κύπρο!! (για να μην έχουμε παρεξηγήσεις) Μετά από μια μέρα τρεξίματος again and again τώρα χαλαρώνω! Τι διάβασα τραιφλ μιλφειγ!! Γκρινιάρα να ζητήσω κ τα 2 γιατί κ τα 2 μ αρέσουν?? Καλέ συντοπίτισσα κ συνονο΄ματη όπως λέει η Τόνια τι ακριβώς θες να χάσεις?? Να δω εγώ πως θα πάω για καφε με 2 μοντέλα σαν το σετ με το λαδόξυδο θα μαστε!! αλλά είπαμε θηλάζω κ επιτρέπονται μέχρι 2 κιλά χάσιμο!! την δικαιολογία έτοιμη στο στόμα!!

χαχαχαχαχα
Και εσυ εισαι για δέσιμο μου φαινεται!!! Κατ'αρχήν εγώ δεν είμαι μοντέλο, για τη Μαρία δεν ξερω θα τη δουμε απο κοντά και θα σου πώ
Εσύ έχεις την Αννουλα σου τη θεά και 2 παραπάνω κιλάκια επιτρέπονται

ναι ευτυχώς που έχω τη μικρή όταν κυκλοφορώ χιχιχι!! ααα σου χω πρόταση επειδή σε έχω κόψει είσαι του πολιτισμού!! χιχιχι

Καλά του πολύ πολιτισμού δεν είμαι αλλα για πες

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:
xaftounaki έγραψε:
maryz-iraklio kritis έγραψε:φφφ ήρθα κ εγώ καλησπέρα σε όλες κ όταν λέω όλες εννοώ όλες κ όλη την Ελλάδα κ Κύπρο!! (για να μην έχουμε παρεξηγήσεις) Μετά από μια μέρα τρεξίματος again and again τώρα χαλαρώνω! Τι διάβασα τραιφλ μιλφειγ!! Γκρινιάρα να ζητήσω κ τα 2 γιατί κ τα 2 μ αρέσουν?? Καλέ συντοπίτισσα κ συνονο΄ματη όπως λέει η Τόνια τι ακριβώς θες να χάσεις?? Να δω εγώ πως θα πάω για καφε με 2 μοντέλα σαν το σετ με το λαδόξυδο θα μαστε!! αλλά είπαμε θηλάζω κ επιτρέπονται μέχρι 2 κιλά χάσιμο!! την δικαιολογία έτοιμη στο στόμα!!

χαχαχαχαχα
Και εσυ εισαι για δέσιμο μου φαινεται!!! Κατ'αρχήν εγώ δεν είμαι μοντέλο, για τη Μαρία δεν ξερω θα τη δουμε απο κοντά και θα σου πώ
Εσύ έχεις την Αννουλα σου τη θεά και 2 παραπάνω κιλάκια επιτρέπονται

ναι ευτυχώς που έχω τη μικρή όταν κυκλοφορώ χιχιχι!! ααα σου χω πρόταση επειδή σε έχω κόψει είσαι του πολιτισμού!! χιχιχι

Καλά του πολύ πολιτισμού δεν είμαι αλλα για πες

σου έστειλα στο facebook για να γράφω εδώ κ είμαι κουραστική!

markella01

markella01
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κορίτσια γειά σας!

Είμαι η Χρύσα, έμεινα έγκυος στο θέμα νούμερο 3 και από τότε σας παρακολουθώ πάντα διακριτικά χωρίς να γράφω, μπήκα σήμερα στο θέμα αυτό που μου έφερε γούρι να σας πω ότι γέννησα και να σας ευχηθώ να φέρετε όλες στον κόσμο όσα παιδιά θέλετε και μπορείτε. Και θα το κάνετε γιατί το θέλετε πάρα πολύ και σας αξίζει!

Καλές προσπάθειες!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
markella01 έγραψε:Κορίτσια γειά σας!

Είμαι η Χρύσα, έμεινα έγκυος στο θέμα νούμερο 3 και από τότε σας παρακολουθώ πάντα διακριτικά χωρίς να γράφω, μπήκα σήμερα στο θέμα αυτό που μου έφερε γούρι να σας πω ότι γέννησα και να σας ευχηθώ να φέρετε όλες στον κόσμο όσα παιδιά θέλετε και μπορείτε. Και θα το κάνετε γιατί το θέλετε πάρα πολύ και σας αξίζει!

Καλές προσπάθειες!

Nα σου ζήσει καλή ανατροφή κ καλούς θηλασμούς! να το δεις όπως επιθυμείς!

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Καλές προσπάθειες!

Να σου ζήσει ο κούκλος σου
Να είναι πάντα καλά,ευτυχισμένος και καλότυχος
Σε ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σου

Ειμαι σιγουρη οτι θα μας φέρεις γούρι

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Καλές προσπάθειες!

να σου ζησει!!!σε ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες σου!!!ευχομαι να καμαρωσεις τα ζουζουνια σου οπως επιθυμεις!!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 15 K044

Deb

Deb

Καλές προσπάθειες!

Να σου ζήσει Χρύσα!Σε θυμάμαι από την αρχή!!!Να είναι γερό και δυνατό το μωράκι σου!!! Very Happy

Τί κάνετε οι υπόλοιπες;

Μήπως θα μπορούσα να έχω αναλυτικά την συνταγή για το τραιφλ(ποσότητες δηλαδή και τί ακριβώς θέλει)γιατί μου τρέχουν τα σάλια;;;;;Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 15 M107

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δεσποινακι μου για ενα μεγαλο μπολ χρησιμοποιησα:

2 φακελακια κρεμα σοκολατα

2 φακελακια κρεμα για μιλφειγ

2 πακετα μπισκοτα πτι μπερ

σχεδον 2 λιτρα γαλα...γραφουν οι κρεμες ποσο γαλα θελουν για να χτυπηθουν...

αν δεν θες κρεμα μιλφειγ βαλε κρεμα βανιλια...

καταλαβες ποιες κρεμες λεω???

να σου στειλω πμ???

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δεσποινα σου εστειλα και πμ με τις κρεμες!!!

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μην λετε για συνταγες κ φαγητα γτ θα παθω κριση.με εχουν πεθανει οι λιγουρες κ εχω αδειο ψυγειο κ αδεια τσεπη...ουτε μια σαλατα δν μπορω να εχω που τοσο την ζηταω γμτ.αντε να παω στο εξοχικο ολη μερα σαλατες θα τρωω Mad

Deb

Deb
Τέλειαααααα!!!Ευχαριστώ πάρα πολύ Γκρινιάρα!!!Θα πάω μαρκετ αύριο και θα το φτιάξω!!!!

Πάω να κάνω ντόνατς τώρα που είναι και εύκολα και έχω και τα υλικά!!!!

Χίλια ευχαριστώ!!!Φαίνεται πεντανόστημο!!!!!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαρακι που εισαι???σου περασαν οι εμετοι και αρχισαν οι λιγουρες???ο μικρος τι κανει???

δεσποινακι θα το καταευχαριστηθεις...εγω το κανω συνεχεια και παντα γλειφουμε και το μπολ...

ειναι και οικονομικο και πολυ σαν ποσοτητα!!!!

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπέρα κορίτσια!τι κάνετε?εγώ μόλις ξύπνησα.....έχω τα νεύρα μου όμως γιατί είχα επισκέψεις το μεσημέρι!μάλιστα η κυρά αλέκα αποφάσισε να έρθει 9 μέρες νωρίτερα Twisted Evil αυτό δεν είναι κύκλος!τετράγωνο είναι! Twisted Evil Twisted Evil

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Καλές προσπάθειες!

να σου ζήζει ο μπέμπαρος κούκλα μου και να είναι γερός κ δυνατός!!!καλή λοχεία να έχεις!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 15 417472

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi27 έγραψε:καλησπέρα κορίτσια!τι κάνετε?εγώ μόλις ξύπνησα.....έχω τα νεύρα μου όμως γιατί είχα επισκέψεις το μεσημέρι!μάλιστα η κυρά αλέκα αποφάσισε να έρθει 9 μέρες νωρίτερα Twisted Evil αυτό δεν είναι κύκλος!τετράγωνο είναι! Twisted Evil Twisted Evil

καλα σοβαρολογεις???

9 μερες νωριτερα??? Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 15 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 15 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 15 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 15 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 15 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 15 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 15 679259

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γκρινιαρα έγραψε:μαρακι που εισαι???σου περασαν οι εμετοι και αρχισαν οι λιγουρες???ο μικρος τι κανει???

δεσποινακι θα το καταευχαριστηθεις...εγω το κανω συνεχεια και παντα γλειφουμε και το μπολ...

οι εμμετοι δν εφυγαν (πολυ θα το ηθελα Shocked Razz ) αλλα με πιανουν λιγουρες κ πιο πολυ λυσσαω για σαλατες...

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
thequeen86 έγραψε:
γκρινιαρα έγραψε:μαρακι που εισαι???σου περασαν οι εμετοι και αρχισαν οι λιγουρες???ο μικρος τι κανει???

οι εμμετοι δν εφυγαν (πολυ θα το ηθελα Shocked Razz ) αλλα με πιανουν λιγουρες κ πιο πολυ λυσσαω για σαλατες...

ολες οι εγκυμονουσες λυσσανε για κοψιδια ή γλυκα κι εσυ ψοφας για σαλατες???

ααα...αυτο ειναι τελειο!!!τουλαχιστον κρατας τη γραμμη σου!!!

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γκρινιαρα έγραψε:

καλα σοβαρολογεις???

9 μερες νωριτερα??? Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 15 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 15 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 15 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 15 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 15 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 15 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 15 679259

αμ τι πλάκα σε κάνω???? Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 15 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 15 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 15 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 15 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 15 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 15 679259 και λίγα λες...

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γκρινιαρα έγραψε:
thequeen86 έγραψε:

ολες οι εγκυμονουσες λυσσανε για κοψιδια ή γλυκα κι εσυ ψοφας για σαλατες???

ααα...αυτο ειναι τελειο!!!τουλαχιστον κρατας τη γραμμη σου!!!

ελα μου ντε ολα τα κουλα στην 2η θα τυχουν.ποια γραμμη καλε 90 κιλα ειμαι δεν ειμαι κ σιλφιδα Razz Razz

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi27 έγραψε:καλησπέρα κορίτσια!τι κάνετε?εγώ μόλις ξύπνησα.....έχω τα νεύρα μου όμως γιατί είχα επισκέψεις το μεσημέρι!μάλιστα η κυρά αλέκα αποφάσισε να έρθει 9 μέρες νωρίτερα Twisted Evil αυτό δεν είναι κύκλος!τετράγωνο είναι! Twisted Evil Twisted Evil

Δηλαδη στις πόσες μέρες; 20;
Κουλό είναι αυτο! Σου ήρθε κανονικά η έχεις καφε;

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κ ο μικρος με βασανιζει.ξερετε τι εκανε σημερα? μου εβγαλε το μπεμπιλινο!!!!!! κ ειχε κανει κ κακα του( εγω ημουν στο σαλονι κ εκανα κατι δουλειες) κ παω μεσα να παιξουμε κ τον βλεπω χωρις μπεμπιλινο κ τα κακα εκει.το περιεργο ειναι οτι ουτε λερωθηκε ουτε εκανε κ τσισα του.μωρε να του κοψω την πανα απο τωρα? αλλα δεν μιλαει ακομα για να μαθει να λεει κακα κ τετοια

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:

19η μέρα....κανονικά απ'ότι βλέπω... Twisted Evil

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi27 έγραψε:
xaftounaki έγραψε:

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi27 έγραψε:
xaftounaki έγραψε:

Κανε λίγο υπομονη να δεις πως θα παει μήπως σταματήσει
Τι να σου πω τόσο νωρίς δεν μου εχει ξανάρθει σίγουρα!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις