76 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 Πεμ Ιουλ 05, 2012 6:28 am
evi27
Πρωταγωνιστής!!
να πάω σ/μ να μην πάω...ιδού η απορία...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
evi27 έγραψε:να πάω σ/μ να μην πάω...ιδού η απορία...
eirini7 έγραψε:evi27 έγραψε:να πάω σ/μ να μην πάω...ιδού η απορία...
πήγαινε να τελειώνεις..πάρε μου και ένα οικογενειακό παγωτό!
evi27 έγραψε:eirini7 έγραψε:evi27 έγραψε:να πάω σ/μ να μην πάω...ιδού η απορία...
πήγαινε να τελειώνεις..πάρε μου και ένα οικογενειακό παγωτό!
χαχαχα γεύση?
ζωάκι έγραψε:Ξέχασα να πω Γεια σε όλα τα κοριτσάκια!! Στην κοσμάρα μου!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:ζωάκι???
γκρινιαρα έγραψε:
ζωακι σε αφηνω να ξεκουραστεις σημερα αλλα αυριο θα κανεις το χαλουμοψωμο και θα βαλεις και φωτο και συνταγη....δεν θελω να σκεφτομαι οτι ειμαι ξανα εγκυος...με καταλαβαινεις πως το λεω...εεε???φοβαμαι
maryz-iraklio kritis έγραψε:Λεμονάκι τέλειο το παπούτσι!! όριστε αυτό το είδα!! το μπεμπε της Γιάννας γιατί!!??
eva34 έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια!!!!
Τί μου κάνετε;
Έλειψα για λίγο από το κλεινόν άστυ και καθυστερησα να επισκεφτώ το site.
Μου λέιψατε βρε!!!!!
\Καταρχήν καλορίζικο το θεματάκι μας. Εύχομαι το 51, να αποδειχθεί το τυχερό νούμερο πολλών από εμάς και για το Αννιώ μας το γλυκό(που το άνοιξε) ακόμη καλύτερο
Να ευχηθώ με τη σειρά μου "Η ώρα η καλή", σε Λεμονάκι μυρωδάτο(Εξαιρετικά τα παπούτσια. ΤΕΛΕΙΑ!!) και Έλλη(περιμένουμε φωτόγραφίες της νυφούλας) και στο Δεσποινάκι να ζήσει!!!
Γκρινιαρούλα μου, τί γίνεται;;;;; Ισχύει αυτό που κατάλαβα;;;;;Αν ναι, εύχομαι τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ γλυκιά μου.Μέσα από την καρδιά μου
Κυπριοπούλα μου γλυκιά, τό κάνει το νινάκι σου;;;;
Ευουλινάκι(27), τί κάνεις ζουζούνα μου;;;(Ωραία η φωτό με τη θαλασσίτσα, αλλά προτιμώ εσένα). Και μη ¨τρελένεστε" με το ύψος....Κ εγώ που είμαι 1,74 τί κατάλαβα;;;;;Απλά δε φαίνονται τόσο πολύ τα κιλά που έβαλα.χαχαχαχαχαχαχα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eva34 στις Πεμ Ιουλ 05, 2012 10:46 am, 1 φορά
xaftounaki έγραψε:Μπραβο βρε Ευα
Τι χαρούμενο μήνυμα είναι αυτο, έτσι πρέπει να είμαστε όλες αλλα τι να κάνουμε που καμμια φορα πέφτουμε; Δεύτερη εφηβεία!!χαχα! Ε δεν σε πήραν και τα χρόνια και εσένα!!! Μπουμπουκάκια είμαστε!!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης