51 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 Πεμ Ιουλ 05, 2012 5:34 am
evi27
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου Ειρήνη!αχ αυτή η Άντα με τα κοπλιμέντα της!σαν παπαρούνα έγινα χαχαχχαχα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
evi27 έγραψε:Γιάννα κουκλίτσα!!!!φτου φτου!!! αχ κι αυτό το μωβάκι σούπερ!! είναι αυτό που είχες πάρει κ μας το είχες δείξει ε??
όσο για το ύψος μας ένα έχω να πω....τ'ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρό μπουκάλι
eirini7 έγραψε:evi27 έγραψε:Γιάννα κουκλίτσα!!!!φτου φτου!!! αχ κι αυτό το μωβάκι σούπερ!! είναι αυτό που είχες πάρει κ μας το είχες δείξει ε??
όσο για το ύψος μας ένα έχω να πω....τ'ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρό μπουκάλι
βάλτε κι εμένα στο κλάμπ!
δεν το πήρα ποτέ για να σου πω εμπειρίες ούτε έχω ακούσει ποτέ για παρενέργειες.. αλλά δεν νομίζω να έχει σχέση η πλάτη με τα ουτρογκεσταν.Λιλιαν έγραψε:γεια σας κοριτσακια, μοντελακια και χομπιτ!
να ρωτησω κατι, ειχε καμια σας προβληματα με τα ultrogestan? τα παιρνω κολπικα εδω και 5 ημερες, δηλαδη μετα την ωορηξια, λογω ανεπαρκειας προγεστερονης. Δεν ειμαι ακομα εγκυος, στην προσπαθεια ειμαι. Απο 2 ημερες τωρα με ποναει το κεφαλι μου πολυ και η πλατη μου και χαμηλα στην κοιλια και στην μεση πισω. Ποτε δεν ποναει η πλατη μου ρε γμτ. Με τσιμπαει, γαργαλαει, κανει διαφορους πονους. Και χαμηλα στα νεφρα.
Ειχατε εσεις προβληματα με το χαπι?
Λιλιαν έγραψε:γεια σας κοριτσακια, μοντελακια και χομπιτ!
να ρωτησω κατι, ειχε καμια σας προβληματα με τα ultrogestan? τα παιρνω κολπικα εδω και 5 ημερες, δηλαδη μετα την ωορηξια, λογω ανεπαρκειας προγεστερονης. Δεν ειμαι ακομα εγκυος, στην προσπαθεια ειμαι. Απο 2 ημερες τωρα με ποναει το κεφαλι μου πολυ και η πλατη μου και χαμηλα στην κοιλια και στην μεση πισω. Ποτε δεν ποναει η πλατη μου ρε γμτ. Με τσιμπαει, γαργαλαει, κανει διαφορους πονους. Και χαμηλα στα νεφρα.
Λεμονάκι έγραψε:δεν το πήρα ποτέ για να σου πω εμπειρίες ούτε έχω ακούσει ποτέ για παρενέργειες.. αλλά δεν νομίζω να έχει σχέση η πλάτη με τα ουτρογκεσταν.Λιλιαν έγραψε:γεια σας κοριτσακια, μοντελακια και χομπιτ!
Ειρήνη γεια σου
Γιάννα 41 φοράω και όλα είναι μικρά καλούπια... πουθενά δεν είχε..
αυτά που πήρα είναι 40 να φανταστείς αλλά ευτυχώς έχουν φαρδύ καλούπι θα τα φορέσω και λίγο στο σπίτι να ανοίξουν..
απλά θα είχα είχα περισσότερες επιλογές στην Θεσ/κη
Εύη κλάινε αμπα φάινε
evi27 έγραψε:Γιάννα κουκλίτσα!!!!φτου φτου!!! αχ κι αυτό το μωβάκι σούπερ!! είναι αυτό που είχες πάρει κ μας το είχες δείξει ε??
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΥΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΕΝΑ ΜΠΕΜΠΕ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ.
ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΟΥΣΤΑΝΑΚΙ.
Λεμονάκι έγραψε:Γιάννα ναι μου αρέσουν, αλλά ίσως να έβρισκα ακόμα ποιο όμορφα
θα τα βάλω πρώτα λίγο στο σπίτι και αν δω πως δεν ανοίγουν θα τα πάω τότε,
δεν με ενόχλησαν όταν τα δοκίμασα αλλά λέω επειδή δεν είναι το νούμερο μου ας τα φορέσω εγώ σπίτι να δω πως θα πάει..
Εύη η ακριβής μετάφραση είναι
μικρό αλλά χαριτωμένο, έτσι ;
αυτό θυμάμαι το λέγαμε για πονηρό
σκοπό
κάπως σαν μικρό αλλά θαυματουργό..
ή κάπως έτσι αν με πιάνεις Γιάννα
Λεμονάκι έγραψε:
Εύη η ακριβής μετάφραση είναι
μικρό αλλά χαριτωμένο, έτσι ;
αυτό θυμάμαι το λέγαμε για πονηρό
σκοπό
κάπως σαν μικρό αλλά θαυματουργό..
ή κάπως έτσι αν με πιάνεις Γιάννα
Λιλιαν έγραψε:ο γιατρος μου λεει οτι ειναι το πιο ακινδυνο φαρμακο με τις λιγοτερες παρενεργειες και οτι οχι ο πονος στην πλατη ειναι ασχετος...βασικα ειναι κοιλια, πλατη, και μητρα που πονανε, μου ειπε οτι ασχετο με τα φαρμακα ειναι....απλως καμια φορα οι γιατροι λενε αλλα και οι εμπειριες μας αλλα για αυτο ηθελα να σας ρωτησω. ποναω στις ωοθηκες, στα νεφρα, στην κοιλια και στην μητρα και στην πλατη, αυτη ειναι η συνολικη εικονα.
γενικη επισκευη και πεταμα η λιλιαν!
μην απογοητεύεσαιΛιλιαν έγραψε:ο γιατρος μου λεει οτι ειναι το πιο ακινδυνο φαρμακο με τις λιγοτερες παρενεργειες και οτι οχι ο πονος στην πλατη ειναι ασχετος...βασικα ειναι κοιλια, πλατη, και μητρα που πονανε, μου ειπε οτι ασχετο με τα φαρμακα ειναι....απλως καμια φορα οι γιατροι λενε αλλα και οι εμπειριες μας αλλα για αυτο ηθελα να σας ρωτησω. ποναω στις ωοθηκες, στα νεφρα, στην κοιλια και στην μητρα και στην πλατη, αυτη ειναι η συνολικη εικονα.
γενικη επισκευη και πεταμα η λιλιαν!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΤΗΝ ΞΥΠΝΗΣΑ.ΛΕΜΟΝΑΚΙ ΑΝΤΕ ΕΛΑ.ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΣΤΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ.ΒΥΕ!!!!!
ΗΒΞΝ Ξ Ξ ΩΞΩΗΓ ΞΞΓΛΚΩΜΞΛΞΛ
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΤΗΝ ΞΥΠΝΗΣΑ.ΛΕΜΟΝΑΚΙ ΑΝΤΕ ΕΛΑ.ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΣΤΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ.ΒΥΕ!!!!!
ΗΒΞΝ Ξ Ξ ΩΞΩΗΓ ΞΞΓΛΚΩΜΞΛΞΛ
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης