501 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 Σαβ Ιουλ 07, 2012 2:35 am
maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
πάω να ξύσω ντομάτες για τη μακαρονάδα κ επιστρέφω σε λίγο! Γεια σου Εύη!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Λεμονάκι έγραψε:
έκανες πολύ γρήγορα ωορρηξία..
όπως είχα πάθει εγώ μια φορά...
μου είχε έρθει περίοδος και την δευτερη μέρα είχε σταματήσει γιατί είχα κάνει και δεύτερη φορά..
αχ πάνε τα δίδυμα μου
maryz-iraklio kritis έγραψε:πάω να ξύσω ντομάτες για τη μακαρονάδα κ επιστρέφω σε λίγο! Γεια σου Εύη!
evi27 έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:πάω να ξύσω ντομάτες για τη μακαρονάδα κ επιστρέφω σε λίγο! Γεια σου Εύη!
καλό ξύσιμο!
ζωάκι έγραψε:
Γεια σου Εύη!
Μου έλεγε και μία φίλη μου χθες ότι της ήρθε μετά από 2 βδομάδες!!
Παίζει και η ζέστη ρόλο άραγε;
evi27 έγραψε:ζωάκι έγραψε:
Γεια σου Εύη!
Μου έλεγε και μία φίλη μου χθες ότι της ήρθε μετά από 2 βδομάδες!!
Παίζει και η ζέστη ρόλο άραγε;
γεια σου ζωάκι!νομίζω κ η ζέστη κ η θάλασσα το βάζουν το χεράκι τους!το είχα πάθει κ πέρυσι το καλοκαίρι αλλά ήρθε μια εβδομάδα πριν!όχι 9 μέρες!
evi27 έγραψε:ώρες ώρες "ζηλεύω" τους άντρες!!!όλα εμείς τα τραβάμε!!
maraki_iraklio έγραψε:Καλημέρα ζουζούνες μου!!!Τι μου κάνετε???
Έλλη μου σήμερα είναι η μεγάλη μέρα!!!!Να είστε πάντα ευτυχισμένοι και αγαπημένοι με τον αντρούλη σου και σύντομα με ένα γερό σποράκι στην κοιλίτσα!!Και μια και στον τόπο μου ευχόμαστε με μαντινάδες....άκου:
Οσα εδιαβασε ο παπας λογια στα στεφανα σας
ευχες να γινουν να κλουθουν σ'ολα τα βηματα σας
Νυφη οσες ειναι οι ραφες πανω στο νυφικο σου
τοσες να ειναι και οι χαρες μεσα στο σπιτικο σου
Η ευτυχία να γενεί πέλαγος δίχως δύση
να ταξιδεύετε και οι δυο σε όλη σας τη ζήση
Λεμονάκι έγραψε:Ελλη τι κάνεις ;
πως πάνε οι ετοιμασίες σου ;
τι ώρα θα ξεκινήσεις να ντύνεσαι και να στολίζεσαι ;
ευχαριστώ για τα παπά μου
boubou έγραψε:πως χαλάστηκα Λεμονάκι μου δν λέγεται!!Ενιωσα αυτή την εβδομάδα ότι δν μου έφτανε ο χρόνος!!!! ετρεχα ολη μερα εκτος απο την Τεταρτη που χαλαρωσα λιγο ..και κακώς τελικά!!!
σήμερα ότι ειναι να γίνει έχει γίνει!!οποτε δν μπορώ να σκάσω παραπάνω..
αααα εχει γινει και βλακεια με τον εξωτερικό στολισμο της εκκλησιας..αυτός επειδη του ειπε η πεθερα μου βαλε οτι νομιζεις με αυτα τα λεφτα, εβαλε κυριολεκτικα οτι νομιζε, ασχετα αν του ειπαμε τι ανθοδέσμη εχω....ΕΒΑΛΕ ΠΡΟΡΤΟΚΑΛΙ !!!μου τα εδειξε και αυτα χθες, αλλα ειχα τοσα αλλα θεματα στο κεφάλι μου που ειπα ΟΧΙΙΙΙΙ δν θα συγχιστώ και με αυτό!!! να πάει στην ευχη!!!
Τονια μου γεια σου κουκλα μου!
γεια και στις υπολοιπες!!σορυ που δν μιλαω ονομαστικα σημερα αλλα δν εχω και πολυ μυαλο στο κεφάλι μου!!!
toniach29 έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΥΗ!!!ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΤΙΟ ΗΡΘΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ Η ΑΛΕΚΑ?ΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΙ ΒΛΑΜΜΕΝΗ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΡΑΚΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑΤΡΟ?
ΜΑΡΑΚΙ ΚΡΗΤΙΚΟ ΚΑΛΟ ΜΑΜ!!!
ΛΕΜΟΝΑΚΙ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ..ΞΕΧΝΑΩ ΚΑΜΙΑ?ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΖΩ
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης