476 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 Σαβ Ιουλ 07, 2012 1:54 am
maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
ζωάκι τι κάνεις? πώς είσαι?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
maryz-iraklio kritis έγραψε:ζωάκι τι κάνεις? πώς είσαι?
ζωάκι έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:ζωάκι τι κάνεις? πώς είσαι?
Καλά είμαι Μαρία μου! Όπως λέω και σε μία φίλη τώρα, σήμερα κάνω την τεμπελόγατα... Καλά σε γενικές.. Πολλη κόυραση ρε γμτ! Νόμιζα ήταν μόνο τις πρώτες βδομάδες αυτό! Όχι ε;..
Εσύ; το ζουζούνι σου τι κάνει; κοιμάται μεσημέρι;
maryz-iraklio kritis έγραψε:
εγώ την έκανα χθες σήμερα θα πλακωθώ στις δουλειές γιατί Κυριακή δε κάνω! καλά είναι το καλό μου!! Κούραση??? κάτσε να έρθουν οι μεγάλοι μήνες αυτό δεν είναι τίποτα!! μα μη κάνεις πολλά πολλά ρε συ!! είσαι δικαιολογημένη τώρα!!
Λεμονάκι έγραψε:Ζωάκι είχα βάλει και δεύτερο τρόπο αναρτήσεις..
μήπως βιάζεσαι ; καμιά φορά αργούν να εμφανιστούν οι φωτο..
τι μαγειρεύεται σήμερα ;
Λεμονάκι έγραψε:Ζωάκι είχα βάλει και δεύτερο τρόπο αναρτήσεις..
μήπως βιάζεσαι ; καμιά φορά αργούν να εμφανιστούν οι φωτο..
τι μαγειρεύεται σήμερα ;
maraki_iraklio έγραψε:Ζωίτσα μου χάθηκα γιατί πήγαινα κάθε μέρα θάλασσα!!
Γεια σου Μαράκι μου γλυκό!!!Τι καλό ετοιμάζεις πάλι στην κουζίνα σου?Εμένα ο αγάς μου δουλεύει το Σ/Κ στην Βιάννο και είμαι μόνη μου οπότε θα την βγάλω με κανένα ντάκο-ντομάτα!!!
Έλλη νυφούλα
Λέμον μου και σε σένα!!!
Ξέχασα καμία???
el88tse έγραψε:ελλη η ωρα η καληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη καλα να περασεις αποψε και να χαρεις την καθε σας στιγμηηη
κοριτσακια μου εμενα μου συμβαινει κατι περιεργο αλλα ακομα δεν χαιρομαι ειναι να μην αδιαθετησω 11 ιουλιου αλλες φορες εχω συμπτωματα αλεκας απο μια βδομαδα νωριτερα αλλα αυτον τον μηνα τιποτα ακομα ουτε πονο στη κοιλια ουτε μεση δεν ξερω περιμενω να δουμε
maryz-iraklio kritis έγραψε:maraki_iraklio έγραψε:Ζωίτσα μου χάθηκα γιατί πήγαινα κάθε μέρα θάλασσα!!
Γεια σου Μαράκι μου γλυκό!!!Τι καλό ετοιμάζεις πάλι στην κουζίνα σου?Εμένα ο αγάς μου δουλεύει το Σ/Κ στην Βιάννο και είμαι μόνη μου οπότε θα την βγάλω με κανένα ντάκο-ντομάτα!!!
Έλλη νυφούλα
Λέμον μου και σε σένα!!!
Ξέχασα καμία???
γεια σου Μαράκι!! άσε τα ωράρια του δικού μου αγά είναι για κλάματα! ανυπομονώ να έρθει η Τρίτη που χει ρεπό!
maryz-iraklio kritis έγραψε:χαλούμι μιαμ πολύ αυτό βρίσκω! τυο μαστέλο το χιώτικο που θα το βρω δεν έχει εδώ κ μου χει λείψει! ζνιφ
Λεμονάκι έγραψε:Εύη καλημέρα
γιατί δεν μπορείς να πας ;
εμείς θέλουμε να πάμε αύριο αλλά το απόγευμα έχουμε βάφτιση..
καλημέραel88tse έγραψε:ελλη η ωρα η καληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη καλα να περασεις αποψε και να χαρεις την καθε σας στιγμηηη
κοριτσακια μου εμενα μου συμβαινει κατι περιεργο αλλα ακομα δεν χαιρομαι ειναι να μην αδιαθετησω 11 ιουλιου αλλες φορες εχω συμπτωματα αλεκας απο μια βδομαδα νωριτερα αλλα αυτον τον μηνα τιποτα ακομα ουτε πονο στη κοιλια ουτε μεση δεν ξερω περιμενω να δουμε
maraki_iraklio έγραψε:Καλώς το Ευάκι!!!
έκανες πολύ γρήγορα ωορρηξία..evi27 έγραψε:Λεμονάκι έγραψε:Εύη καλημέρα
γιατί δεν μπορείς να πας ;
εμείς θέλουμε να πάμε αύριο αλλά το απόγευμα έχουμε βάφτιση..
ήρθε η αλέκα χθες....9 μέρες νωρίτερα την 19η μέρα έλεος!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης