Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
650 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 650 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 40]

ζωάκι

ζωάκι
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ευούλι έγραψε:Καλημέρα Ζωή, Γιάννα και Ειρήνη!
Ειρηνάκι να περάσετε τέλεια!Εμείς ούτε για μπάνιο δεν μπορούμε να πάμε αυτό το Σ/Κ... Mad Μπλέξαμε με δουλειές, γάμους και βαφτίσεις!Ας μην παραπονιέμαι όμως!Σε λίγες μερούλες φεύγουμε!
Γιάννα εσείς θα πάτε να πλατσουρίσετε σήμερα;

Καλημέρα Ειρήνη, Γιάννα, Ευούλι!!
Καλά να περάσετε στις θάλασσες! Ρίξτε και για μας καμιά βουτιά γιατί δε μας βλέπω σύντομα!
Έχουμε κι εμείς αύριο βάφτιση μίας φίλης!Ευτυχώς απόψε τίποτα!
Εγω άκομα να σηκωθώ απο το κρεβάτι καιλέω να γυρίσω πλευρό σύντομα! Smile

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κορίτσια
Είμαι και εγω στο πλοίο, πάω Μύκονο για ένα γάμο

Ήθελα να πω κι εγω στην Έλλη μας, η ώρα η καλή, να είστε πάντα ευτυχισμένοι και σύντομα να έρθει το μωράκι σας! Να περάσετε τέλεια σήμερα, είναι η μέρα σας!!!!
Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 19 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 19 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 19 334590
Τα φιλιά μας και την αγαπη μας σου στέλνουμε!!!

Κορίτσια καλο σκ να περάσετε ότι και αν κάνετε όπου και αν πάτε! Θα προσπαθήσω να ξαναμπώ απο το κινητο να δω τα νέα σας
Σας φιλώ

ζωάκι

ζωάκι
Deb έγραψε:Καλημέρααααααα!!!!!Να ξανά ευχηθώ η ώρα η καλή στην Έλλη μας!!!!!!

Πάρτε φρέσκα πρωινά πρωινά ντόνατς...Πάω για ύπνο γιατί έχω κοιμηθεί μόνο μία ώρα!!!Κουτουλάω!!!!!!Θα τα πούμε μετά!!!

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 19 07072012731

Δέσποινα!! Είσαι για μπατσάκια στο πωπάκι!! Πωπωωπωπω! έχω πολύ καιρό να φάω κάτι τέτοιο.. ίσως και 2 χρόνια.. πουλάνε στις παραλίες στη Χαλκιδική...γιαμμμμιιιι!!Φουλ θερμίδες! Τρως ένα τέτοιο και δε θες μεσημεριανό! Wink

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα Δεσποινάκι!Θέλεις να μας κολάσεις πρωινιάτικα;! Shocked Εχε χάρη που είσαι μακριά!
Ζωούλα κι εσείς όλο σε γάμους και βαφτίσεις είστε,ε;Ασε!Και χθες πήραμε ένα ακόμα προσκλητήριο! Rolling Eyes Καλά να είναι ο κόσμος και να έχουμε μόνο χαρές, απλά ώρες ώρες τα βαριέμαι...

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:Καλημέρα κορίτσια

Ήθελα να πω κι εγω στην Έλλη μας, η ώρα η καλή, να είστε πάντα ευτυχισμένοι και σύντομα να έρθει το μωράκι σας! Να περάσετε τέλεια σήμερα, είναι η μέρα σας!!!!
Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 19 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 19 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 19 334590

Κορίτσια καλο σκ να περάσετε ότι και αν κάνετε όπου και αν πάτε! Θα προσπαθήσω να ξαναμπώ απο το κινητο να δω τα νέα σας
Σας φιλώ

Καλημέρα Αννούλα!Κι εσείς να περάσετε τέλεια!Πολλά φιλιά! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 19 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 19 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 19 315810

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ειρηνάκι να περάσετε τέλεια!Εμείς ούτε για μπάνιο δεν μπορούμε να πάμε αυτό το Σ/Κ... Mad Μπλέξαμε με δουλειές, γάμους και βαφτίσεις!Ας μην παραπονιέμαι όμως!Σε λίγες μερούλες φεύγουμε!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΥΗ.ΜΠΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ.ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΟΥΜΕ.ΘΥΜΗΣΕ ΜΟΥ....ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ?

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΔΕΣΠΟΙΝΑ!!!ΤΙ ΝΤΟΝΑΤΣ ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ?
ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕΣ? ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Την Πέμπτη φεύγουμε για Σαντορίνη!Εχω ξεκινήσει την αντίστροφη μέτρηση! Very Happy

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ζωάκι έγραψε:

Καλημέρα Ειρήνη, Γιάννα, Ευούλι!!
Καλά να περάσετε στις θάλασσες! Ρίξτε και για μας καμιά βουτιά γιατί δε μας βλέπω σύντομα!
Έχουμε κι εμείς αύριο βάφτιση μίας φίλης!Ευτυχώς απόψε τίποτα!
Εγω άκομα να σηκωθώ απο το κρεβάτι καιλέω να γυρίσω πλευρό σύντομα! Smile

ΖΩΗ ΑΝΤΕ ΓΥΡΝΑ ΝΑ ΞΕΠΙΑΣΤΕΙΣ!!
ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΑΒΕΣ?ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΕΜΑΘΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:Καλημέρα κορίτσια

Σας φιλώ

ΜΥΚΟΝΟΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΕΣ!!!!
ΕΛΑ ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΤΟ!!!
ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΣ ΠΑΣ!!!
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ!!!!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευούλι έγραψε:Την Πέμπτη φεύγουμε για Σαντορίνη!Εχω ξεκινήσει την αντίστροφη μέτρηση! Very Happy

ΑΧ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ!!!!!
ΤΕΛΕΙΑ!!!ΠΗΓΑΜΕ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ ΕΚΕΙ!!!!ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ......(ΝΑ ΡΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗ ΒΑΛΙΤΣΑ? ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΗ Κ ΛΕΠΤΗ Κ ΧΩΡΑΩ ΠΑΝΤΟΥ!!)

ζωάκι

ζωάκι
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:

Χαχαχα! Σε λίγο θα τα κλείσω όλα (και το ρολό/παντζούρι) και τα μάτια μαζί και δεν ξέρω τι ώρα θα σηκωθώ!
Άρα, ακόμα να κάνω κάτι με το φόρεμα.. Πρέπει να το φτιάξω για να τοβάλω αύριο και γενικά να χω κάτι καινούριο να φοράω γιατί δε με χωράνε και πολλά πλέον!
Ο μπαμπας νομίζω το έμαθε, προχθες που είχα το ατυχηματάκι με τοαυτοκίνητο και ήταν ανήσυχη η μάνα μου, της είπα να του το πει, να μην την βλέπει έτσι και αναρωτιέται! Υποψιάζομαι πως του είπε να μη με ρωτάει πράγματα! Smile
2 βδομαδούλες μέινανε μωρέ! Και με τις φίλες μου δεν μπορώ.. είμαι όλη μέρα σαν το ζόμπι και δεν μπορώ να δικαιολογηθώ! ...

Αχ Σαντορίνες και Μυκόνους ακούω!!! Τι τέλειαααα!!!
Ας είναι! και η χαλάρωση στο σπίτι κάτι είναι.. αν τη συγκρίνεις με τη δουλειά! Smile
Τι θα μαγειρέψετε σήμερα; Εγώ μάλλον δε θα χρειαστεί αφού θα μαι μόνη.. χαλουμόψωμο με βλέπω να τρώω! Smile

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΖΩΗ ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΡΑΒΕΙΣ ΤΙ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ? ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.2-3 ΦΟΥΣΤΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.
ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΦΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ.ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΤΑΠΕΡΑΚΙ ΤΟ ΚΟΒΩ ΑΠ ΤΗ ΜΑΜΑ.ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΘΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΩ.

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εννοείται Γιάννα!Εχω και μεγάλη βαλίτσα, οπότε θα είσαι άνετα! Laughing Laughing Laughing Κι εγώ πιστεύω ότι θα είναι ωραία!Ανυπομονώ!!!!!!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 19 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 19 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 19 215994
Ζωή μάλλον κάτι πρόχειρο θα φτιάξω.Ισως κανα αυγουλάκι...Να κάνουμε και λίγο κράτει μιας και το βράδυ πάλι θα μασαμπουκιάσουμε!

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσάκια πάω να κάνω καμια δουλειά (αν μπορέσω μ' αυτή την ζέστη!).Θα μείνω on! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 19 417472

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Καλημέρα ζουζούνες μου!!!Τι μου κάνετε???

Έλλη μου σήμερα είναι η μεγάλη μέρα!!!!Να είστε πάντα ευτυχισμένοι και αγαπημένοι με τον αντρούλη σου και σύντομα με ένα γερό σποράκι στην κοιλίτσα!!Και μια και στον τόπο μου ευχόμαστε με μαντινάδες....άκου:

Οσα εδιαβασε ο παπας λογια στα στεφανα σας
ευχες να γινουν να κλουθουν σ'ολα τα βηματα σας

Νυφη οσες ειναι οι ραφες πανω στο νυφικο σου
τοσες να ειναι και οι χαρες μεσα στο σπιτικο σου

Η ευτυχία να γενεί πέλαγος δίχως δύση
να ταξιδεύετε και οι δυο σε όλη σας τη ζήση

Δεσποινάκι τρελαίνομαι για ντόνατς!!!Περιμένω ταπεράκι!!!

Εγώ κορίτσια χτες είχα βάφτιση και γυρίσαμε αργά...όλο το σόι και οι γνωστοί με ρώταγαν πότε θα κάνουμε μωράκι...ένιωθα τόσο χάλια...Ήταν και γεμάτο μωράκια και ζήλευα... Sad Sad Δεν είμαι και πολύ στα πάνω μου σήμερα!!!

maraki_iraklio

maraki_iraklio
[quote="ζωάκι"]
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:

Χαχαχα! Σε λίγο θα τα κλείσω όλα (και το ρολό/παντζούρι) και τα μάτια μαζί και δεν ξέρω τι ώρα θα σηκωθώ!
Άρα, ακόμα να κάνω κάτι με το φόρεμα.. Πρέπει να το φτιάξω για να τοβάλω αύριο και γενικά να χω κάτι καινούριο να φοράω γιατί δε με χωράνε και πολλά πλέον!
Ο μπαμπας νομίζω το έμαθε, προχθες που είχα το ατυχηματάκι με τοαυτοκίνητο και ήταν ανήσυχη η μάνα μου, της είπα να του το πει, να μην την βλέπει έτσι και αναρωτιέται! Υποψιάζομαι πως του είπε να μη με ρωτάει πράγματα! Smile
2 βδομαδούλες μέινανε μωρέ! Και με τις φίλες μου δεν μπορώ.. είμαι όλη μέρα σαν το ζόμπι και δεν μπορώ να δικαιολογηθώ! ...

Αχ ζωίτσα μου τι καλά!!!μόνο 2 βδομαδούλες!!!Πόσο μα πόσο πολύ χαίρομαι!!!Σε λίγο θα κάνεις και την αυχενική και θα δείτε τις πρώτες κοντινές πόζες του μωρού!!!Συγκινούμε μωρεεε!!!!

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημέρα Very Happy

Like a Star @ heaven Ελλη με το καλό, να ζήσετε και πάντα ευτυχισμένοι. Τού χρόνου τέτοια μέρα να κρατάς και το μωράκι σου Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 19 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 19 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 19 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 19 417472

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΛΛΗΗΗΗΗΗΗ Η ΩΡΑΑΑ Η ΚΑΛΗΗΗΗ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕΕΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ!!!!

καλημέρα σε Ντεπ, Ζωάκι, Ευούλι, Άννα , Λεμονάκι , Μαράκι Ηράκλειο!! δε ξέχασα καμία ε?? ΑΑΑΑ Ειρήνη καλά να περάσεις τι τέλειαααααα αχ όλα εκεί Αίγινα ,Πόρο Σπέτσες Υδρα ααχ πάλι!!!
Πώς είστε?? εγώ σήμερα θα λιώσω στη κουζίνα κ στο σίδερο!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσάκια προσπαθώ να σας διαβάσω απο εχθες και εχετε γράψει πολλα και δν σας προλαβαινω!!!

Λεμονάκι έγραψε:[img]Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 19 P1013698 By merenta_2006 at 2012-07-05[/img]
[img]Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #51 - Σελίδα 19 P1013694 By merenta_2006 at 2012-07-05[/img]

σουπερ το παπουτσακιιιιιιιιιιιιι!!!καλοφόρετο!η ώρα η καλή!!!

συνεχίζω το διάβασμα!!δν θα κάνω σεντονακι σήμερα λεω να ειμαι χαλαρα!!μέχρι τις 4 που θα ερθει η κομμώτρια να συνεχίσει αυτό που άρχισε το πρωι!! Razz Razz Razz Razz

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελλη τι κάνεις ;
πως πάνε οι ετοιμασίες σου ;
τι ώρα θα ξεκινήσεις να ντύνεσαι και να στολίζεσαι ;
ευχαριστώ για τα παπά μου Razz

ζωάκι

ζωάκι
maraki_iraklio έγραψε:
Αχ ζωίτσα μου τι καλά!!!μόνο 2 βδομαδούλες!!!Πόσο μα πόσο πολύ χαίρομαι!!!Σε λίγο θα κάνεις και την αυχενική και θα δείτε τις πρώτες κοντινές πόζες του μωρού!!!Συγκινούμε μωρεεε!!!!

Μαράκι μου που χάθηκες;! Νομίζω έχει 2-3μέρες να σε δω!
Αχ ναι! το καλό είναι ότι θα το δούμε και σε 1 βδομαδα σε απλό υπέρηχο και σε 2 στον άλλο για την αυχενική κλπ! Είναι μεγάλο το άγχος και γι'αυτό, αλλά είναι νωρίς για να αγχωθώ!

Αυτό το χθεσινό συναίσθημα το ξέρω πολύ καλά... Λες κι αν κάνετε παιδάκι δε θα το μάθουν!! ΟΥυυυυυφ!
Υπομονή όμως και πάρ'τους με χαλαρότητα και χιούμορ!

Εγώ τελικά κοιμήθηκα κανένα 2ώρο και συνήλθα, αλλά είναι τόση η ζέστη που ακομα βαριέμαι να σηκωθώ! Smile

Αυγουλάκι θα ήθελα κι εγώ ένα μάτι, αλλά μου τέλειωσαν προχθες και δεν αγόρασα άλλα..
Ας είναι.. είπαμε.. χαλουμόψωμο φορ έβερ! Δεν έμεινε και πολύ! Smile
Ποια κοριτσάκια έμειναν εδω;

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλως την τη νυφούλα!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγώ είμαι εδώ κ μιλώ αμοναχή μου!

ζωάκι

ζωάκι
Λεμονάκι έγραψε:Ελλη τι κάνεις ;
πως πάνε οι ετοιμασίες σου ;
τι ώρα θα ξεκινήσεις να ντύνεσαι και να στολίζεσαι ;
ευχαριστώ για τα παπά μου Razz

Γιατί πάλι δεν μπορώ να δω εγώ τα παπούτσια σου Αναστασία;;;;! ουφ!
μόνο τα γλυκά και τα φαγητά μπορώ να δω και λιώνω! scratch

Ελληηηη!! Λίγες ώρες μείνανε! Όλα να πάνε όμορφα και να το χαρείς! Μου θυμίζεις τα δικά μου τα περσινά τώρα! Smile

Γεια σου Μαρία!! Μίλα εσύ! κάποια θα σ'ακούσει! Smile

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις