26 Απ: ΟΝΟΜΑΤΑ για τα μπεμπέ Σαβ Ιουλ 07, 2012 12:05 am
φωτεινουλης
Είναι σε καλό δρόμο!
εμεις θατον βγαλουμε Αλεξανδρο.ηταν το ονομα του πεθερου μου και ευτυχως ενα απο τα αγαπημενα μου!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
BABYJACOB έγραψε:ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ!!!ΘΑ ΟΝΟΜΑΣΤΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΙΑΚΩΒΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΔΗ ΤΟ ΗΘΕΛΕ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ!!!ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΕΘΕΡΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟ ΕΚΤΙΜΗΣΑΣΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΘΕΛΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ.
Maryanastasia έγραψε:mpougatsoula24 έγραψε:ααχχχχχχχχ πονεμενο θεμα αυτο φιλη μου κ ειδικα το παραδειγμα που εθεσες στο αρχικο σου μνμ δυστηχως κ το δικο μου ονομα παρθενα ειναι γιατι ετσι ειναι το εθιμο κ ειναι αυτο που λετε ειναι κριμα για ενα παιδακι να το περναει αυτο κ το λεω εκ πειρας γιατι ολα τα παιδακια στο σχολειο παντα γελαγανε οταν μας φωναζαν απο τον καταλογο ηταν παντα η χειροτερη μου στιγμη [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] για μενα ειναι το χειροτερο που θα μπορουσα να κανω στο παιδι μου , η γνωμη μου παντα ετσι?
Δεν ήξερα πως σε λένε έτσι δεν είχα σκοπό να σε θίξω
αλλά έχεις δίκιο το όνομα ακολουθεί το παιδί μια ζωή καλό είναι να είναι όμορφο!!!
sofia lara έγραψε:ΕΓΩ ΤΗΝ ΚΌΡΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΈΒΓΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΌΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΆ ΜΟΥ.ΑΝ ΑΞΙΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΆΝΟΥΜΕ ΔΕΎΤΕΡΟ ΠΑΙΔΊ,ΘΑ ΈΧΟΥΜΕ ΘΈΜΑ ΠΙΣΤΕΎΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΆ ΤΩΝ ΠΕΘΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑΤΊ ΘΑ ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΎΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΊ ΤΑ ΔΙΚΆ ΤΟΥΣ.ΤΟΝ ΠΕΘΕΡΌ ΜΟΥ ΟΎΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΎΣΩ,ΚΑΙ Η ΠΕΘΕΡΆ ΕΧΕΙ ΓΕΛΟΊΟ ΌΝΟΜΑ.ΤΟ ΘΈΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΘΈΛΩ ΑΓΟΡΆΚΙ ΦΑΝΑΤΙΚΆ ΚΑΙ ΕΚΕΊ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΓΊΝΟΥΜΕ ΜΠΙΛΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΘΕΡΌ,ΕΝΏ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΆΚΙ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΈΛΩ ΚΑΘΟΛΟΥ) ΙΣΩΣ ΠΕΊΣΩ ΤΟΝ ΆΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΒΓΆΛΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΜΆ ΤΟΥ ΣΑΝ ΔΕΎΤΕΡΟ ΌΝΟΜΑ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΛΥΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΌΜΕΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΆΝΩ ΆΛΛΟ ΠΑΙΔΊ ΓΙΑ ΑΥΤΌΝ ΚΑΙ ΜΌΝΟ ΤΟ ΛΌΓΟ.ΆΣΕ ΜΕΓΆΛΗ ΥΠΌΘΕΣΗ...
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης