976 Απ: Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! Δευ Ιουλ 16, 2012 3:52 am
Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
ναι Δεσποινακι μου αστα να πανε! ηταν που ηταν τεραστιο τωρα μοιαζω με αγελαδα! χαχα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 39, 40, 41
Kristinaki έγραψε:Χαρα μου καλυτερα κοιλια παρα κ@λους που εκανα εγω χεχε
Kristinaki έγραψε:ναι Δεσποινακι μου αστα να πανε! ηταν που ηταν τεραστιο τωρα μοιαζω με αγελαδα! χαχα
Ινα σε σενα υπάρχει μία συμμετρία!!!!!inakriti έγραψε:Καλιά να μην εβρισκα μεζουρα
98-99-100 (αντε και στα 200 )
Kristinaki έγραψε:μια χαρα ειμαστε βρε!! λατινες!!!
xara64 έγραψε:Kristinaki έγραψε:μια χαρα ειμαστε βρε!! λατινες!!!
ααα κοπελια εσυ φορας κ τζην εγω ουτε να το βλεπω!!
εισαι ψηλη δεν φαινετε τπτ απο κιλα ουτε καν απο κοιλια!!ενω εγω με το 1,64 ειμαι σαν γιουβαρλακι!!
xara64 έγραψε:αυτο ειναι το κακο Χριστινακι μου οτι μπηκαν κιλα χωρις να το εχουμε ευχαριστηθει κιολας!!
το σαββατο το βραδυ πηραμε ενα dvd κ λεει ο Γιαννης να παρουμε κ μια πιτσουλα?κ του λεω αστο καλυτερα θα φαω το τοστακι μου ή το καλαμποκι μου!! κ εχω μια λαχταρα για κρεπα με μερεντα κ τυροπιτα αλλα κρατιεμαι!!
xara64 έγραψε:μια χαρα το τζηνακι κ καλη τιμουλα!!
ευχαριστω γλυκια μου,παντα με ανεβαζεις ψυχολογικα!!ειμαι τοσο χαρουμενη που σας γνωρισα κ τα λεμε!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Kristinaki στις Δευ Ιουλ 16, 2012 5:01 am, 1 φορά
Kristinaki έγραψε:μα εμας η πρωτη μας εγκυμοσυνη ειναι και συγγνωμη που δεν τα ξερουμε ολα! το καλυτερο αμα εχεις αποριες λεγε τες εδω στο παρεακι. εμενα - ναν καλα οι κοπελες- με τις απαντησεις τους με βοηθησαν πολυ η με καθοδηγησαν στην απαντηση.
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 39, 40, 41
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης