1 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** Πεμ Σεπ 20, 2012 11:54 pm
Tini13
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ 23 ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 41
marianthi_m έγραψε:Φωτεινή πιάσε και εσυ το σεχ!!!
Εγω χθες εφτιαξα τα κεκάκια! ειναι πολυ νόστιμα! Βεβαια έκανα μια δόση δοκιμαστική για να δω ποση ώρα θέλει ψήσιμο... πως θα βγει κλπ.. και τώρα είμαι έτοιμη να τα φτιάξω και για το μαιευτήριο! Μονο που απο όλα τα υλικά ξέχασα να πάρω χαρτακια να βάλω στη βάση και θα πάω καποια στιγμή να τα πάρω...
ειναι πολυ νόστιμα πάντως!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Tini13 στις Παρ Σεπ 21, 2012 12:26 am, 1 φορά
foteini35 έγραψε:στο jumbo έχει 100 χαρτάκι με 0,99 σε ροζ-μωβ πουά και θαλασσι να ξέρετε όσες θέλετε ανάλογα με το φυλλο του μωρού σας
Panik11 έγραψε:Καλοριζικο και το 23!!!Με πολλα γεννητουρια και πρωτα πρωτα της Τινη!!!
Αντε κοριτσακι μου με το καλο σημερα να ελευθερωθεις και να δεις την κουκλιτσα σου!!!Με προβληματισες με τα νευρα.Και εγω 2 μερες τωρα τα νευρα μου στο επακρο!!!Λες και εγω να γενναω και να μην το καταλαβαινω??? Πλακα κανω.Μαλλον ειναι απο την αναμονη....
Bebamou έγραψε:ΑΧ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΙΝΟΜΩΡΟ...ΤΙΝΗ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΑΣ?ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ?ΣΑΝ ΠΕΡΙΟΔΟ?
Tini13 έγραψε:Αννούλα μου καλημέρα! θα σε πάρω εγώ τηλ το απόγευμα μόλις τελειώσω από το nst γιατί στο νοσοκομείο δεν έχει σήμα καθόλου η wind στη μαιευτική..Άννα μου λογικό ήταν από τη μια με τόσο σεξ! χαχαχαχα
Εσύ με τις ταχυπαλμίες πώς είσαι; η κορούλα σου είναι καλύτερα;
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 41
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης