Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
607 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 607 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 31 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 41]

giotaki2

giotaki2
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Νικολέτα επισκληρίδιο μου κάνανε, δεν ένιωσα τπτ μόνο το σμπρώξημο για να βγει το μωρό καπου κάτω από τους πνευμονες, όχι πόνος όμως. Κι εγώ ακουγα τα πάντα
"-Να το χεράκι του πιάστο",
"-Που είναι?"
"-Να το να το"
"-να σου ζήσει", "-να σου ζήσει", "-να σου ζήσει", "-να σου ζήσει".... από όλους
Κι εμένα είχε βοηθό ο γιατρός μία πολύ καλή γιατ
ρό που με ζωγράφισε και για την τομή είχαμε πολύ κουβέντα και γέλιο σε όλη τη διαδικασία, λέγανε να με προσέξουν πως θα βγω μετα στις παραλίες.. Very Happy

Τι άλλο ναι κι εγώ μετά από κανα 2ωρο αρχισα να ξεμουδιαζω, με πηγαν με φοριο καλωδιωμένη στο δωμάτιο, με ορούς κ καθετήρα.
Την πρώτη μέρα δε πονούσα, ούτε τη δεύτερη μου τα βγαανε όλα το πρωί και μου είπανε να σηκωθώ!
Ε του έδωσα και κατάλαβε όλη μέρα στο πόδι και με το παιδί αγκαλιά!
Το βράδυ βεβαια το μετάνιωσα γιατί πονούσα, για να σηκωθώ από το κρεβάτι ήθελα 10 λεπτά δε μπορούσα να στηριχτω στη μέση και πονούσαν και τα ράμματα. Μου δώσανε παυσήπονα κι όλα καλά. Λιγο στην τουαλέτα ένιωθα ένα τσουξιμο για μέρες από τον καθετήρα μάλλον.

Τη γάζα μου την έβγαλε τη δευτερη μέρα ο γατρός και έκανα μπάνιο κανονικά! Η τομή δε φάινεται καθόλου να ξαναπώ πέρα του ότι ήταν πολύ χαμηλά, μόνο προσοχή με το εσώρουχο ήθελε τις πρώτες μέρες γιατί με αγγιζε εκει κ ετσι μου φέρανε κάποια χωρις ραφες που είχα.

Μετά το θηλασμό κι εγώ νιώθω τις συσπάσεις πολύ εντονα ειδικά τις πρώτες μέρες, αλλά αίμα εγώ δεν είχα σχεδόν καθόλου από την δεύτερη μέρα σχεδόν σαν περιόδου και μετά καθόλου, χτες στον υπέρηχο ο γιατρός είδε ότι έχει λίγο ακόμη μέσα οπότε μου είπε μπορεί να εχω σε λίγες μέρες να μη παραξενευτώ. Αφού να φανταστεις φοράω απλό καθημερινο σερβιετάκι μικρό Smile
Χτες που κουράστηκα λίγο με τα ξύλα που πήραμε είχα λιγάκι.

Επανέρχομαι με το θέμα θηλασμός!

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλα μαρακι!!! Μμμμ μου αρεσουν οι καριοκες!!
Θα βγω αυριο κ εγω να παρω υλικα για κανενα γλυκακι!Smile με εχει πιασει μια τρελα γενικα με τα γλυκα!!

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα μαριανθη δεν ειχα δει οτι ησουν μεσα
γιωτακι καλημερα

giotaki2

giotaki2
Κι εγώ θέλω καρίοκες!!!
Είναι το αγαπημένο μου!!! Προς το παρον τσακίζω κάτι τηγανήτες που μας έκανε η "ΜΗΤΕΡΑ" Razz

Καλά είναι ο μπεμπούλης μωρε μαμ, κακα και νανι(τη μέρα μόνο χαχαχα το βράδυ τα άλλα δύο).Με το θηλασμό τέλεια σχεδόν αποκλειστηκα μόνο το βράδυ κατα τις μία πίνουμε ένα μπουκαλάκι ξένο αφού με έχει στεγνώσει και δε χορταίνει είναι η ώρα του!
Ολη τη μέρα όμως τη βγάζουμε με το δικό μου, έχει έρθει κανονικά πλέον.

Σημαντικό για όσες θηλάσουν: πολύ καλή κρέμα για τις θηλές η purelan της medela. Μία ώρα τη βάζεις και φτιάχνουν αμέσως! Εμένα με δάγκωνε αρκετες φορές στην αρχή που είναι και ανυπόμονος, και αυτή με βοήθησε πάρα πολύ.

Αλλο, στην αρχή κι εγώ που ήθελα αποκλειστηκο θηλασμό έδωσα ξένο από το νοσοκομείο αφού δε χόρταινε μόνο πρωτόγαλα έχουμε σταγονίτσες, αλλά θέλει πρώτα να το βάζεις στο στήθος να συνηθίσει. Εμένα έμαθε από την αρχή και δεν έπερνε μπουκάλι αν δε το βάλω πρώτα στο στήθος να προσπαθήσει.
Βέβαια με βοήθησαν πάρα πολύ και ο γιατρός και η μαία του που μου έδειξαν πως να το κάνω.

Πάνω από όλα θέλει υπομονή και να μην απελπίζεσε κι ας κλαίει το μωρό, πιάνεις τη θηλή με τα δάχτυλα και την κρατάς στο στοματάκι του.
Οταν κοιμάται ή ξεχνιέται του πειράζεις το αυτάκι όπως είπε μία κοπέλα, ή πατάς λίγο το στήθος να βγάλει γαλατάκι.
Επίσης τις πρώτες μέρες αν δεν πιάνει το μωράκι καλό είναι να το βγάλεις το γαλατάκι με το θήλαστρο για να αδείαζει, γιατί όσο ζητάς τόσο δίνει να μη σταματήσει το γάλα.

Εμη έχω συνέχεια στο μυαλό μου κάτι που είχα διαβάσει και με κρατά ήρεμη και ψύχραιμη. Ότι αν εσύ ανχώνεσε ή εκνευρίζεσε το μωρό το καταλαβαίνει κι εκνευρίζεται κι εκείνο, το σκέφτομαι κάθε φορά που θηλάζω και προσπαθώ να είμαι χαλαρή.

Αν μπορώ να βοηθήσω με τα λίγα που έμαθα ευχαρίστως να το κάνω για όποιο κορίτσι το χρειαστεί, είναι πολύ όμορφη εμπειρία αλλά θέλει υπομονη. Very Happy

marianthi_m

marianthi_m
Kαλημερα Μαράκι! Μου πήρε λίγο τον υπολογιστη ο γιος μου να παιξει... του εχω πει θα παιζει μόνο τα σαββατοκυριακα και ελπίζω τώρα που θα λείπω να το τηρησει και ο πατερας του γιατι το εχει πιο ευκολο να του κανει τα χατήρια...

Γιωτάκι έτσι που τα λες ακριβως ήταν και η δική μου εμεπιρία απο το πρώτο! Τα ίδια με περιμένουν και τώρα! Very Happy

http://www.creativebeez.gr

Koutsounaki2810

Koutsounaki2810
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΛΟΥΜΠΟΝΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ????

ΤΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ????
ΤΙΝΑΚΟ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!
ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ ΣΟΥ!!!ΑΧ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ!ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΜΕΡΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΝΕΑ!
ΓΙΩΤΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΙ Ο ΜΠΕΜΠΑΡΟΣ ΣΟΥ!!!!ΠΕΡΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΕΘΕΡΙΑΣΟΥΜΕ!!!!
ΤΟ ΣΟΦΑΚΙ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ?ΓΕΝΝΗΣΕ?
ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΟΛΑ!ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΘΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΩ!!!!PLEASE ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΑΝ ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΤΙ!!!!ΜΙΑ ΑΜΝΗΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ!!!!
ΕΓΩ ΗΡΘΑ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ(ΓΙΑΥΤΟ ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ INTERNET ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ)Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΞΕΦΟΡΤΩΣΕ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ!ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ Η ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΣΑ!!!!Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΣΤΟ ΣΠΡΩΞΙΜΟ,ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 17,ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ!!!!ΑΝΤΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΩ!!!!!

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γιωτα χρησιμες οι συμβουλες σου για το θηλασμο και ενθαρρυντικες! Θελει υπομονη οπως λες! Αλλα αξιζει ναι!!μακαρι ολες να τα καταφερουμε!

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γιωτα χρησιμες οι συμβουλες σου για το θηλασμο και ενθαρρυντικες! Θελει υπομονη οπως λες! Αλλα αξιζει ναι!!μακαρι ολες να τα καταφερουμε!

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ελευθερια καλημερα! Την ιδια απορια εχω κ εγω με τη σοφια! Γεννησε αραγε;;

marianthi_m

marianthi_m
Καλημέρα Ελευθερία! χα χα και εμενα ο δικος μου παιζει ποδόσφαιρο και καθε Κυριακη σχεδον ειναι σε αγωνα και με αφήνει στη μαμα μου!!

Η Σοφία χθες έγραψε στη Γιώτα ότι την πόνεσαν στην εξέταση στο νοσοκομείο και οτι δε θα έμπαινε μέσα.. ειχε γυρίσει σπιτι της... δεν ειχε καποια σημάδια τοκετού... εχει βολευτει η μπέμπα!

Απο οτι ξερω η Βικη και η νικη θα πάνε με ραντεβού -εκτος απροοπτου- τη Τρίτη... οποτε τη Τριτη λογικά θα εχουμε μωράκια! Στο μεταξη θα δουμε και τι θα προκύψει! Very Happy

Koutsounaki2810

Koutsounaki2810
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΙΟΚΑΣΤΗ ΜΟΥ!ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ?
ΕΣΥ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΤΕ ΓΕΝΝΑΣ?
ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΑΝΕΙΣ????

Koutsounaki2810

Koutsounaki2810
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
marianthi_m έγραψε:Καλημέρα Ελευθερία! χα χα και εμενα ο δικος μου παιζει ποδόσφαιρο και καθε Κυριακη σχεδον ειναι σε αγωνα και με αφήνει στη μαμα μου!!

Η Σοφία χθες έγραψε στη Γιώτα ότι την πόνεσαν στην εξέταση στο νοσοκομείο και οτι δε θα έμπαινε μέσα.. ειχε γυρίσει σπιτι της... δεν ειχε καποια σημάδια τοκετού... εχει βολευτει η μπέμπα!

Απο οτι ξερω η Βικη και η νικη θα πάνε με ραντεβού -εκτος απροοπτου- τη Τρίτη... οποτε τη Τριτη λογικά θα εχουμε μωράκια! Στο μεταξη θα δουμε και τι θα προκύψει! Very Happy

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΡΙΑΝΘΑΚΟ ΜΟΥ!ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ????ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΓΚΟΛΤΖΗΔΕΣ!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ!ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΩ ΣΥΝΕΧΩΣ!!!!
ΤΟ ΣΟΦΑΚΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΗΤ ΤΗΣ?ΝΟΜΙΖΩ ΗΤΑΝ 21/09!ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ?

giotaki2

giotaki2
Ναι η Σοφία ακόμη, αν γεννούσε πιστευω θα μου εστελνε, θα της στείλω κι εγώ αργότερα,
Ελενα σου είπα θέληση να υπάρχει και υπομονή, πιστεύω θα τα καταφέρεις μια χαρούλα γιατί το θέλεις πολύ.
Καλώς την Ελευθερία μας!
Καλά είναι και στη μαμα να ξεκουραστείς και λίγο να φας και μαμαδίστικο φαγητό! Razz

marianthi_m

marianthi_m
Ελευθερία καμια φορά γεννας και 41 ή 42 εβδομάδων! Μια φίλη μου γεννησε 42 .. ειχε φρικάρει... κάποια μωράκια είναι βολεμένα! ... η Σοφία απο ότι θυμαμαι της ειχε πει ο γιατρος για 26 και εμεις γελάγαμε! Αλλα να τελικά που πλησιάζει 26 και δεν εχει γίνει κάτι...

Τη λίστα την εχει φτιάξει η Νική... καπου υπάρχει στις προηγούμενες σελίδες...

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα συγγαστρουλες και μανουλες!!

Φωτεινουλα μουυυυ να σας ζησει!!! Σαββατο δεν ειπαμε θα γεννησεις; σαββατο γεννησες!!! τι ευκολη γεννα που ειχες μπραβο!! ενημερωνε μας για το πως εισαι!

Γιωτακι τελειος ο μπεμπης σου!! καλημερα! τωρα εισαι καλα με το θεμα καισαρικη ετσι;

Εμη μου υπομονη με το θηλασμο!! τι συμβουλες σου δωσαν που πιασαν αμεσως; δε μας ειπες Very Happy

Νικολετα μου πανεμορφη η ιστορια σου εκτες και πολυ συγκινητικη!!!

Ελενακι μου, Ευη, Ελευθερια, Μαριανθη, τα φιλια μου κοκονιτσες μου!

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εστειλα μην της Σοφιας στο κινητο κοριτσια.. αν απαντησει θα σας ενημερωσω. ουτε γω πιστευω γεννησε ακομη..
ελευθερια μου ναι 21, αλλα στη β επιπεδου της ειπαν 26/9

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Kristinaki στις Κυρ Σεπ 23, 2012 12:50 am, 1 φορά

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Koutsounaki2810 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΙΟΚΑΣΤΗ ΜΟΥ!ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ?
ΕΣΥ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΤΕ ΓΕΝΝΑΣ?
ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΑΝΕΙΣ????

Εγω κανονικα στις 6/10 αλλα οπως ολες ελπιζω κ εγω οτι θα γεννησω νωριτερα!! Να φανταστεις επαιρνα ytopar απο την 34 εβδομαδα λογω συσπασεων κ φοβου για προωρο τοκετο, τα κοψα εδω και 10 μερες και ουτε συσπασεις εχω ουτε τιποτα!!
μαριανθη μου φαινεται τραγικο να γεννησω στισ 42 εβδομαδεσ!!!!δε θελω να παρω ολο το μηνα!!! Αλλα εχεις δικιο οτι συμβαινει αυτο! Στη μειοψηφια μεν αλλα συμβαινει!!

Koutsounaki2810

Koutsounaki2810
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΠΟΛΥ!ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ!ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΙ Η ΚΟΥΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΦΙΝΙΕΡΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑΣΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ!ΤΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΤΑ ΕΧΩ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ!ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ,ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΣΑΚΩΘΩ!

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγω θελω να παρω ολο το μηνα μηπως ειμαι η μονη? γιατι ειναι μικρο το μωρο να παρει βαρος και θελω να εχει κατεβει να ειναι ετυμο να βγει. μπορει να ειναι και ιδεα μου αλλα στην κορη μου γεννησα 38ε με προκληση και υπεφερα. θελω να ερθει φυσικα αυτη τη φορα και οποτε ερθει.

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τι να κανουμε ελευθερια! Υπομονη μονο!! Θα ερθουν τα μωρακια μας. Κ εγω ετοιμα τα χω. Επλυνα κ τα ρουχαλακια! Κ περιμενω τη μπουμπου!!Smile Smile αλλα εχεις δικιο στο οτι οι τελευταιες βδομαδες δε παλευονται !!Μια η ανυπομονησια, μια το βαρος που κουβαλαμε ε δε παει για πολυ ακομα!

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσουδια μιλησα με τη Σοφια.. ειναι μια χαρουλα και η μπεμπα της δε λεει να βγει.. τελευταια ημερομηνια 27 μου ειπε.. Εχει τα πεθερικα στο σπιτι γιαυτο δε μπαινει.

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Στελλει σε ολες τα φιλια της!!!

marianthi_m

marianthi_m
Καλημέρα Χριστινάκι! Ευχαριστουμε για την ενημέρωση! Τι κάνεις εσυ?

Μαρακι καλα κανεις και δεν βιάζεσαι... καλύτερα να μη πας με πρόκληση αλλά όταν φτάσεις 40 εβδομάδων σου κάνουν για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο μη κάνει το μωρό κακακια που ειναι επικινδυνο...

Koutsounaki2810

Koutsounaki2810
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΜΠΡΑΒΟ ΤΟ ΣΟΦΑΚΙ,ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ!ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ!ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ?

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαλημερα Μαριανθη μου!
Καλημερα Ελευθερια μου!
Καλα ειμαι εγω.. τα ιδια.. αγωνιζομαι να κατεβει το μωρο με περπατημα γιατι με τον αλλο τροπο δεν τα παω καλα.. ο δικος μου θελει και εγω τον φτυνω χαχαχα Very Happy Very Happy
θα φαμε ψητο σημερα εκανε η πεθερα μου εσεις τι φτιαξατε; Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 31 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις