Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
630 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 630 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 41]

pepelitsa

pepelitsa
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Paw k egw na ksaplwsw *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 20 502437
Kalhnyxta Emo-mama kai polla filia sta magoulinia tou mikrou sou :**

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Φωτεινη μου να σου Ζησει!!! Παντα γερο να ειναι το νινι! Χαιρομαι που ειχες ευκολη γεννα κ χωρις επισκληριδιο!!! Ηταν κ το μωρο μικρουλι κ βοηθησε! Μακαρι κ εγω να γεννησω πριν φτασει τα 3 κιλα για να ειναι πιο ευκολα τα πραγματα!!!!

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Iokasti27 έγραψε:Φωτεινη μου να σου Ζησει!!! Παντα γερο να ειναι το νινι! Χαιρομαι που ειχες ευκολη γεννα κ χωρις επισκληριδιο!!! Ηταν κ το μωρο μικρουλι κ βοηθησε! Μακαρι κ εγω να γεννησω πριν φτασει τα 3 κιλα για να ειναι πιο ευκολα τα πραγματα!!!!

καλημέρα ελενάκι μου σε ευχαριστω πολύ!!!μακάρι να γεννήσεις κι εσύ έτσι!ευτυχως όπως λες που ηταν μικρουλα αλλιως αν ήταν σαν τον γιο μου 3650 θα ήταν πολύ χειροτερα τα πράγματα!αυτη ήταν 2700 και την γλιτωσα!εσύ πως είσαι???

κοριτσάρες μου καλημέρα σε όσες είναι μέσα!

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

emilou έγραψε:Φωτεινουλα να σου ζήσει! Πάντα γερό κ ευτυχισμένο το μωράκι σου! Καλή λοχεία εύχομαι!

Το σοφακι ακόμα ή έχω χάσει κάτι?

Εμείς σημερανπρωτη μέρα σπίτι! Στην αρχή πολύ άγχος σχετικά με το τάισμα, πάλι δέν μου θηλαζε,γιατί δέν ξυπνάει με τίποτα! Τελικά του έδωσα συμπλήρωμα κ λέω το χάσαμε το παιχνίδι! Εγω κλαμματα χαμός! Τελικά μιλάω με μια φίλη μου το απόγευμα η οποία είναι μαία κ έχει κ 3 παιδιά! Με έσωσε (ή έτσι λέω) με τις συμβουλές της σήμερα καταφέραμε κ θηλασαμε κανονικά!!!! Αλλά τώρα θέλει να κοιμάται στην αγκαλιά μου!!! Δέν πειράζει θα το βρούμε κ αυτό!

Άντε κ οι υπόλοιπες πλησιάζει η σειρά σας!

Εμάκο μου σε ευχαριστω πολύ για τις ευχες σου κι εσεις να είστε καλά και μην αγχωνεσαι για τον θηλασμο θα την βρειτε την σειρά σας αργα ή γρηγορα!φιλια πολλά!

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλα φωτεινη μου!! Αναμενω και εγω!!!! Μονο μην καβαλησω τις 40 βδομαδες δε θελω και μου τη δωσει....
Πως τα πας νε το θηλασμο; Ξεκινησες κανονικα;

Bebamou

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!
ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΑΔΥΜΟΝΟΥΣΕΣ;ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΠΟΝΑΣ ΝΑ ΤΗΝ Η ΚΟΥΚΛΑ,ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ.
ΕΜΗ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΔΑΡΟ.
ΤΙΝΗ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΟΤΙΤΣΙ ΜΟΥ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,
ΕΛΕΝΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΙ ΕΣΥ ΠΡΩΙΝΗ ΣΑΝ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΒΛΕΠΩ .ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΑΣΑ,ΔΙΑΒΑΣΑ ΛΙΓΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ....

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Iokasti27 έγραψε:Καλα φωτεινη μου!! Αναμενω και εγω!!!! Μονο μην καβαλησω τις 40 βδομαδες δε θελω και μου τη δωσει....
Πως τα πας νε το θηλασμο; Ξεκινησες κανονικα;

μια χαρά τα πάει η μικρή μου έπιασε αμέσως αλλά δεν έχω και τιποτα ιδιαίτερο ακόμα απο γάλα φυσικά.από σήμερα καιμετά θα τρώει καλύτερα!παντως είναι καλή η ζουζουνα μου!ααααχχχχ και κούκλα!!!(ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑΑΑΑ)χαχαχαχααχ

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα ευη!!!τωρα τελευταια λογω του αγχους ξυπναω πρωι που δε ξυπναγα ΠΟΤΕ!!
Κανουμε και προπονηση παντως! Καλο ειναι!

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Bebamou έγραψε:ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!
ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΑΔΥΜΟΝΟΥΣΕΣ;ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΠΟΝΑΣ ΝΑ ΤΗΝ Η ΚΟΥΚΛΑ,ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ.
ΤΙΝΗ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΟΤΙΤΣΙ ΜΟΥ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,
ΕΛΕΝΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΙ ΕΣΥ ΠΡΩΙΝΗ ΣΑΝ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΒΛΕΠΩ .ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΑΣΑ,ΔΙΑΒΑΣΑ ΛΙΓΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ....

ευάκι μου καλημέρα σε ευχαριστώ κουκλα μου κι εσυ με το καλο!ναι μου την έκανε την χαρη η μπεμπουλα μου!και ευτυχως η λοχεια μέχρι τώρα που ειναι και αρχη μια χαρα ειναι.έκοβα βόλτες χτες βραδυ στο σαλονάκι με τους επισκέπτες!χαχαχα

Bebamou

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Iokasti27 έγραψε:Καλημερα ευη!!!τωρα τελευταια λογω του αγχους ξυπναω πρωι που δε ξυπναγα ΠΟΤΕ!!
Κανουμε και προπονηση παντως! Καλο ειναι!
ΧΑΧΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣ;ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΤΟΣΗ ΑΓΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΦΟΒΟΣ,ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΕΙΧΑ ΚΑΤΙ ΠΟΝΑΚΙΑ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ..ΩΡΑΙΑ ΓΕΝΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΑΛΑ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΟΤΙ ΣΑΝ ΠΟΛΥ ΒΙΑΖΕΤΑΙ,ΟΤΙ ΝΆΝΑΙ ΛΕΜΕ...ΟΡΜΟΝΕΣ

Bebamou

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
foteini35 έγραψε:
Bebamou έγραψε:ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!

ευάκι μου καλημέρα σε ευχαριστώ κουκλα μου κι εσυ με το καλο!ναι μου την έκανε την χαρη η μπεμπουλα μου!και ευτυχως η λοχεια μέχρι τώρα που ειναι και αρχη μια χαρα ειναι.έκοβα βόλτες χτες βραδυ στο σαλονάκι με τους επισκέπτες!χαχαχα

ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΕΤΣΙ

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αντε με το καλο να γεννησει κ το σοφακι, μεθαυριο η νικη κ η βικυ και σειρα εχουμε οι εγκυουλες οκτωβριου αν κ εχουν αρχισει ηδη!

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Που ειστε ολες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
9:30 πηγε! Ξυπνηστεεεεεεεεεε!!

marianthi_m

marianthi_m
Καλημέρα *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 20 215994 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 20 215994 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 20 215994

Φωτεινή να σας ζήσει!!!

Καλα είχες φοβερή γεννα .. δε το συζητάω!! μπραβο κοπέλα μου να χαιρεσαι τα παιδάκια σου! παντα καλά να ειστε! Very Happy

Ελενα μη φωνάζεις! Ξυπνησα! Smile Smile Smile

http://www.creativebeez.gr

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα Μαριανθη!
Καλα δε το συζητω κ εγω! Θελω τη γεννα της φωτεινης. Με τη μια διαστολη 6-7 και γεννα τσακ μπαμ ο,τι καλυτερο!!!!Smile

marianthi_m

marianthi_m
Ελενάκι στο ευχομαι!!! Μακαρι να γεεννησεις ετσι ευκολα!
Αλλα όπως και να γεννησεις μετα δε θα σε νοιάζει τιποτα παρα μόνο το μωρό σου!

αχ τι ωραια μέρα που έχει!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα στις κοιλίτσες και στις μανουλίτσες που αυξάνονται με γοργούς ρυθμούς!!!
Τίνη μου να σου ζήσει να είναι καλότυχη και κούκλα και γερή σαν τη μαμά της!!
Δεσποινάκο να σου ζήσει το μπεμπάκι σου να είναι γερό και καλότυχο!!!
Φωτεινάκο μου καλό να σου ζήσει η κοράκλα....να είναιπάντα τυχερή και γερή!!!
ΜΑριάνθη Ελενάκο Εύη τι φτιάνετε???Εγώ τζίφος ακόμη το έχω εμπεδώσει μη λέμε τα ίδια Τρίτη....αν και πήγα Mall χθές να περπατήσω μπας και ξεκουνηθεί το παιδάκι μου..μπαααααααααααα τζίφος!!!!Είχα πετρώματα αλλά ακανόνιστα...αφου σκέφτομαι θα με πιάσουν κανονικά και εγώ δεν θα δίνω σημασία...διότι τόσο καιρό τα μετράω και είναι τελίως ακανόνηστα!!!!

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Βικη καλημερα! Μεχρι τελευταια στιγμη το προσπαθεις ε; 2 μερες εμειναν μονο!εφτασες και εσυ!! Smile Smile

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Α!!!Δεν σας είπα μίλησα με μνμ με το Κατ3ρινιώ....μια χαρά είναι και έχει φάει πίκρα και αυτή διότι δεν λέει να βγεί ο μπέμπης με τίποτα....είναι στισ 38 εβδομάδες και την σήκωσε από το κρεβάτι και την έχει βάλει να περπατάει μπας και βγεί...!!!
Ελενάκο ναι το παλευώ όσο μπορώ...αλλά δεν μωρέ δεν με πειράζουν οι 2 μέρες όσο το γεγονός οτι είναι καθημερινή και θα είναι δύσκολο για τους δικούς μου΄να είναι εκεί (τους θέλω εκεί....)αλλά εντάξει έχουν κάνει τα κουμάντα τους με άδεια....αλλά θα προτιμούσα Σ/Κ αλλά προφανώς δεν παίζει ρόλο τι προτιμάω εγώ οεο!!!!

marianthi_m

marianthi_m
Καλημέρα Βίκη! χαχαχα πολυ αστειο αυτο που γραφει το τικεράκι σου! Ειμαι απο αυτους που αργουν στο δικό τους πάρτυ!
Καλα ότι θα έκανες και εσυ ζυγο πραγματικά δεν το περίμενα! Η Τρίτη είναι πολυ κοντα πάντως!!! Δεν αργεις!! Αντε να δουμε και τη δικιά σας φατσούλα! Very Happy

marianthi_m

marianthi_m
Καλα σίγουρα είναι πιο ευκολο το σκ για τους δικούς μας αλλα εγω που ειναι το 2ο θέλω το αντίθετο! Να είμαστε πολύ ήσυχα.. εκτος απο τον άντρα μου φυσικά και τη μαμα μου... και την αδερφη μου.. αυτούς!

giotaki2

giotaki2
Καλημέρα εγκυούλες *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 20 990599 μανούλες *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 20 834918 και μωράκια... *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 20 49454 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 20 567772

Εχω πολλά να σχολιάσω μιας και διαβασα τα πάντα.. δίνω το παρον και ξεκινάω...
Αρχικά να ευχηθώ στη Φωτεινούλα μας...
ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ!!!
ΓΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΥΓΕΙΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΓΕΜΙΖΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!!!
*** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 20 50580 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 20 50580 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 20 50580

Μακάρι όλες οι εγκυούλες που μείνατε να έχετε την τύχη της φωτεινής μας και μια τοσο ευκολη γέννα!!!

Για την Τίνη τι να σχολιασω? Φόρτωσα πρωϊνιάτικα απαράδεκτοι απλά! Νομίζω όμως οτι φταιει και ο γιατρος, θα μας τα πει εκείνη καλύτερα.

Νικολετάκο πολύ συγκινητική η ιστοριούλα σου... επανέρχομαι με τις απορίες σου...

marianthi_m

marianthi_m
Γιωτάκι και υιε καλημέρα σας!!! *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 20 215994

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα Γιωτακι!!! Τι κανει ο μπεμπης;;;;

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα!!!!!!!!!!!!
ΦΩΤΕΙΝΗ να σας ζησει *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 20 50580 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 20 50580 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 20 50580 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 20 50580
βυκη παλεψετω μεχρι τελους η προκληση ποναει πιο πολυ απο τους κανονικους πονους.
χαρα απο πανω ειναι βαμβακερα απο κατω λαστιχενια ειναι ιδικα για να κρατανε υγρασια, δεν ειναι τα απλα, εφτιαξα της καριοκες πολυ καλες.
εμη μην αγχωνεσαι και ολα θα φτιαξουν θελει υπομονη και ηρεμια ο θυλασμος.
ελενα τι κανεις?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις