Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
648 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 648 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 26 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 41]

maria 82

maria 82
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΛΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΣΤΙΣ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΜΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ ΝΑ'ΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!

pepelitsa

pepelitsa
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
K tha mas meinei kousouri marianthi i meta strwnei???

Xristina to eida...eiani teleiooooo!!!!Kala ta kolan ta forousa se olous tous syndyasmous alla poteme makrya mplouza!!K ayta ta fousranakia p les..mmmm toso wraia!!
Eixa parei k perysi ena makry aspro palto A line kolito poly sthn mesh..na fadastw tou xronou tha to ksanavalw..xexexexex
Poly m aresoun ta gitzia tha vrw link na sou steilw.

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφακι όλα καλα θα πανε, περιμεουμε τα νέα σου!!
Δέσποινα με έναν πόνο!!!
Κορίτσια πειναωωωωωωω.... Μα συνέχεια γίνεται να πείνας; Θα πάρουμε απ έξω κανά κοτόπουλο σουβλας.. Μμμμμμμ.... Κ μετα θέλετε να χωρεσω στα ρούχα μου η μπουλντοζα.. Ουφ.. Βαρέθηκα να τρώω..

lia1987

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σου Χριστινακι, οντως ειχα καιρο να γραψω, βαφαμε το σπιτι και γινοταν ενας χαμος, μετα ειχε ερθει η κουνιαδα μου και δεν προλαβενα. Σας διαβαζα καθε μερα ομως...

Σε ευχαριστω πολυ Μαρακι μου...

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
pepelitsa έγραψε:K tha mas meinei kousouri marianthi i meta strwnei???

Xristina to eida...eiani teleiooooo!!!!Kala ta kolan ta forousa se olous tous syndyasmous alla poteme makrya mplouza!!K ayta ta fousranakia p les..mmmm toso wraia!!
Eixa parei k perysi ena makry aspro palto A line kolito poly sthn mesh..na fadastw tou xronou tha to ksanavalw..xexexexex
Poly m aresoun ta gitzia tha vrw link na sou steilw.

Ειμαι σιγουρη σου πανε πολυ τα κολαν!! ναι καλα, ουτε εγω με μακρια μπλουζα ποτε και διαλεγα χοντρα σχετικα κολαν. θυμασαι τοτε που ηταν το δερματινο κολαν της μοδας και η δαντελα; τα εχω ακομα χαχαχα.
οχι ρε συ φετος θα το βαλεις το σακακι νασαι σιγουρη!
ναι στειλε μ λινκ αμα βρεις!

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χα κ με το άρωμα είχα πρόβλημα στην προηγούμενη εγκυμοσύνη.. Λατρευα το hypnose της lancome κ ΤΏΡΑ δεν μπορώ να το βλέπω, όχι να το μυριζω.. Χαχαχα.. ΤΏΡΑ δεν φοραω συχνά, ίσως για αυτο δεν σιχαθηκα..

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αννουλα μου και γω πειναω μαμωτο και σκεφτομαι να κτυπησω κανενα παγωτακι γιαουρτι με βατομουρα..
κοτοπουλο σουβλα; μμμ ακουεται τελεια ιδεα!

pepelitsa

pepelitsa
https://www.facebook.com/foreverGIZIA#!/foreverGIZIA/photos des Xristinaki k oti exw parei einai teleio den xalaei me tpt,ligo akriva einai alla aksizoun!

Lia den sou kathetai twra e?xixixixixTha vgei mwre k ths Emhs ksafnika to apofasise!

Annako kotopoulaki poulaki mou ligoureythkes??? xixixi einai light aneta fae tpt den tha ginei!
Koristai padws exw akousei ap ayton ton diaitologo tou ant1 oti an einai na kaneis gourounies me fai kai gluka kalytera na trws mazemena gt o organismos elege apothikeyei mexri ena shmeio lipares trofes k an ta trws mazemena den ginete i plhris apothikeysh ..kapws etsi katalavate e??

Έχει επεξεργασθεί από τον/την pepelitsa στις Παρ Σεπ 21, 2012 11:41 am, 1 φορά

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κάνει κατι κουτουλιές αλλά χωρις να με ποναει ταυτοχρονα η μεση..με χτυπαει στα νευρα του ποδιου και απο κατω εντονα και νομιζω οτι θα βγει το κεφαλι της απο κατω... αν θυμαμαι καλα στον μικρο με χτυπαγε η μεση..παντως ειπα στον γιωργο τωρα που θα βγει να εχει το νου του στο κινητο συνεχεια γιατι το εχει στο αθορυβο μην γινει και τιποτα ξαφνικα!!!

αννουλα ειπαμε τελος συζητησης με τα κιλα!!!!φαε κοπελα μου να το ευχαριστηθεις

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κοριτσια μου!!
Μαρια82 δε σου συστηθηκα το μεσημερι ! Βασικα τωρα καθισα κ διαβασα κ τις 13 σελιδες κ κουραααστηκα!!! Με το καλο το νινακι σου!!!! Εγω ειμαι η ελενα με πητ 6/10 και περιμενω κοριτσακι...
Νεα απο το γιατρο: μου ειπε οτι το μωρο ειναι 2600.... Δηλαδη πηρε 500 γραμ σε 3 εβδομαδες... Περιμενα να ειναι πιο πολυ αλλα αυτος μου ειπε οτι ειναι μια χαρα.. Οποτε κραταω αυτο! Το θεμα ειναι οτι μου ειπε να παω ξανα σε 15 μερες στις 5/10! Μια μερα δλδ πριν την Πητ!
Εκτος άπροοοπτου βεβαια!Το να πω! Πολυ αργα μου φαινεται! Το καλο ειναι οτι γλιτωσα την εξεταση με το χερι! Τη φοβομουν!... Τον ρωτησα για ποτε με κοβει κ μου ειπε οτι δεν εχει καμια ενδειξη οποτε αναμενω την αποφαση της μπεμπας για το ποτε θα βγει!!!!
Τινη μου περιμενουμε νεα οποτε μπορεσεις! Μην αγχωνεσαι για την απεργια!! Ολα καλα θα πανε!

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ελενακι ειδες που λεγαμε οτι δεν θα σου κανει την εξεταση αφου εχεις μερες??μια χαρα τα νεα σου...!!κι εμενα μου ειπε οτι δεν θα με ξαναδει εκτος αν γινει κατι αλλιως με ραντεβου...μια χαρα θα πανε ολα!

κοριτσια παω να ξαπλωσω στον καναπε μηπως και ηρεμησει η μικρη αλλα θα ειμαι online.αν γινει κατι αλλο θα σας πω φιλια προς το παρον

lia1987

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Αννα και εγω ολη την ωρα πειναω...Φαε τωρα και μετα ολες μαζι θα κανουμε διαιτα.

Οχι Πηνελοπη μου δεν μου καθεται, βολευτηκε μια χαρα ο μπομπιρας, δεν λεει να κουνηθει.

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοπελα μου ειναι ΤΕΛΕΙΑΑΑ τα κοματια που εχουν. θα του βρω και στο νετ το καταστημα! Αθηνα που εχει;;;
τι συζηταμε βεβαια τωρα οι εγγυες αχαχαχα, αλλα εμενα μου βγαζει τη ψυχολογια

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151060337562712&set=a.10151051776682712.435014.337422892711&type=3&theater

κοιτα να δεις που το αγελαδε που σας ελεγα πριν που πηρα, ειναι της μοδας!!! οεοεοο μια χαρα θα το φορεσω τωρα θα ειμαι αγελαδιτσα με στυλ!!

pepelitsa

pepelitsa
Akou twra prhzoume k tis lales vevaia alla variemai an mpw feis na sta grapsw..loipon athhna egw exw vrei sto factory sto aerodromio pou paei 1 sezon pisw..alla 1 sezon pisw gi aytous shmenei 2-3 sezon mprosta gia thn ellhnikh moda..phra perysi forema Teleio ama to deis tha trelatheis apo 400 eyrw..150!!!k mia forma olh me strass sto plai k xrysa gramata pisw ston popo 70 apo 160!! ekei na pas..magazi exclus. den kserw an exei alal exei p poulane akrivws markes k mea k ayth,o vardas eixe prin 2 xronia twra den kserw alla s lew aksizei sto factory sto aerodromio.
Ououou teleioooo!!!

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Φωτεινη μου αφου κ σενα σου ειπε οτι δε χρειαζεται να σε ξαναδει τοτε οκ!! Μακαρι παντως να μην Προλαβω να παω στο ραντεβου σε 15 μερες κ να γεννησω αυτη η την αλλη εβδομαδα'

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μια χαρα δηλαδη!! εξαλλου τα περνεις και πιο φτηνα απο αεροδρομιο οπως ειπες! οποταν γιατι οχι πολυ καλυτερα ειναι Πηνελοπη μ!! απο 400 150 ειναι μεγαλη ευκαιρια..
οκ οποταν αμα ερθω θα τα ψαξω Φακτορι στο αεροδρομιο..
αμαν τελεια ακουγονται αυτα που πηρες, και φορεμενα θα ειναι θεικα ειμαι σιγουρη Very Happy

marianthi_m

marianthi_m
Πηνελόπη δε θα μας μεινει κουσούρι .. θα ξαναρχίσουμε να τα φοράμε!!!

Έλενακι μαζί πανε τα δικά μας στα κιλά! Να σου πω κάτι... δεν ειναι πάντα σωστη η ΠΗΤ.. καθε μωράκι εχει το δικό του χρόνο... μια φίλη μου γέννησε 2 εβδομάδες μετά την ΠΗΤ... απλα η μπουμπου της ήθελε και άλλο χρόνο και βγήκε όταν ήταν έτοιμη! Απο εδώ και πέρα μην ανησυχείς... και επίσης αυτό με τα κιλά που σου λένε έχει πάντα μια απόκλιση...

http://www.creativebeez.gr

Tini13

Tini13
Μπήκα για τα νεότερα! λοιπόν ακούστε τους ανεκδιήγητους στο νοσοκομείο τί μου έκαναν : το δεύτερο nst το μεσημέρι όπως σας είπα κατέγραψε πιο ελαφριές συσπάσεις ενώ εγώ άρχισα την ακούω κανονικά από τους πόνους..τώρα στο βραδινό διαπίστωσα ότι ούτε το μεσημέρι ούτε το βράδυ μου έδεσαν την κοιλιά με τις δυο κορδέλες και απλά είχα κολημένα τα 2 pads με λευκοπλαστ. Γι'αυτό δεν κατέγραφε συσπάσεις, δεν έκανε καλή επαφή..Ευτυχώς τώρα το βράδυ το πήρα πρέφα και δέθηκα μόνη μου και ξαφνικά άρχισε να εκτοξεύονται οι μετρήσεις των συσπάσεων..φώναξα την ίδια ειδικευόμενη και την έκανα ρόμπα, μαζί και τη μαία..ήμαρτον δηλ!

Μου ξανακάνουν άλλη μισή ώρα nst, συσπάσεις ανά δίλεπτο τελικά, διαστολή 4, περιμένουμε να ξημερώσει να έρθει ο γιατρός στις 8 γιατί τελικά απόψε δεν έκρινε κρίσιμο να έρθει. Μου έκανε η ειδικευόμενη και υπέρηχο, καθώς και την περίφημη εξέταση, το αίμα συνεχίζεται κανονικά (πάντα λόγω του χεριού επιμένουν ότι είναι) και ΜΕ ΕΔΙΩΞΑΝ ΣΠΙΤΙ!!!!

Αύριο το πρωί πάλι εισαγωγή, στις 8 που θα έρθει ο γιατρός! Και με ξαπόστειλαν λέει γιατί και η ειδικευόμενη μετά τη λήξη της βάρδιάς της στις 9 ξεκινάει κι αυτή επίσχεση εργασίας!!!

Κορίτσια γύρισα με αφόρητους πόνους από κάτω, πετρώματα συνεχώς στην κοιλιά, διαστολή 4 και σημειωτέον στον υπέρηχο το κεφαλάκι του μωρού είναι πάρα πολύ χαμηλά, τρελάθηκε η ειδικευόμενη, το έπιανε με το χέςρι της..

Δεν έχω κάτι άλλο να σχολιάσω..αν δεν γεννήσω απόψε κατ οίκον, σημαίνει ότι μ'αγαπάει πολύ ο Θεός τελικά..τα συμπεράσματα δικά σας..

Δεσποινάκι μου σου δίνω τη σειρά μου να γεννήσεις αφού σου σπάσαν τα νερά! Εντωμεταξύ ήσουν η πρώτη που άνοιξες το θέμα εγκυούλες Σεπ - Οκτ !! με το καλό κοπελάρα μου!!

Κορίτσια λυπάμαι αν σας πρήζω, αλλά ποτέ δεν περίμενα τέτοιες συμπεριφορές..εύχομαι να μην έχει καμιά τη δική μου κακή τύχη..

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τινη μου πολυ στεναχωθηκα με αυτα που σε βαλαν να περασεις.. ρε συ ελεος...πρεπει να τους πεις εσυ πως να κανουν τη δουλεια τους δηλαδη;;;
και ο γιατρος δεν εκρινε αναγκαιο να ερθει με διαστολη 4;;;
και το αιμα;;
δε θελω να σε αγχωνω.. θα πανε ολα καλα αλλα να προσπαθησεις να ηρεμησεις φιλεναδα τωρα που πηγες σπιτι οσο γινεται..
ποτε θα ξαναπας;;

lia1987

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Αχ Τινη μου, τι λες τωρα..οτι να ναι ειναι ολοι εκει περα? και τι σε εστειλαν σπιτι με 2λεπτους πονους και διαστολη 4? Τι να πω... Δεν πειραζει κανε λιγο υπομονη, ξεκουρασου και αν δεις οτι δεν αντεχεις αλλο σηκω και πηγαινε. Εγω θα τους ξεχεζα κανονικα. Και δεν μας πρηζεις κοριτσακι μου, μην λες βλακειες γιάυτο ειμαστε εδω να ακουμε η μια την αλλη.

pepelitsa

pepelitsa
Re Tinako mhpws na pas se allo nosokomeio?Ekei p htan h Ina?Kserw k egw ayto to aima p les san periodo kapws m akougetai.
Tragikes me to nst den to sxoliazw kan!
Ypomonh vre koritsaki mou!

maria 82

maria 82
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΕΛΕΝΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ, ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΗΤΑΝ 2200,ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΓΟΡΑΚΙ ΣΤΙΣ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ!

Tini13

Tini13
Κορίτσια ποτέ δεν περίμενα ότι θα λυπόμουν τον εαυτό μου έτσι όπως κατάντησα..με το ζόρι έσυρα τα πόδια μου να μπω στο αυτοκίνητο. Αύριο στις 8 θα είμαι πάλι πίσω και θα με βγάλουν από κει μέσα μόνο με τη βία. Εντωμεταξύ η μπέμπα έχει στριμωχτεί σε μια περίεργη θέση ολόκληρη κουλουριασμένη προς τα κάτω και μέσα σε μια μέρα η κοιλιά μου κατέβηκε απίστευτα χαμηλά..να δω πως θα πάει γιατί η νύχτα είναι δύσκολη, με το ζόρι νιώθω πως την κρατάω μέσα μου πια..

Πηνελόπη μου 2 νοσοκομεία έχει το Ηράκλειο. Η Ίνα ήταν στο Πανεπιστημιακό, εγώ στο άλλο, το Βενιζέλειο. Για το γιατρό πήγα εκεί. Και δεν ρίχνω ευθύνες στον δικό μου που δεν ήρθε αλλά στην ειδικευόμενη που μάλλον δεν του έδωσε να καταλάβει ότι ήταν σημαντικό να έρθει ΑΠΟΨΕ!! Αύριο θα το ξεκαθαρίσω και αυτό, τί ακριβώς έφτασε ως αυτόν..

Πάω να ξαπλώσω γιατί οι πόνοι από κάτω έχουν γίνει πολύ δυνατοί, σαν τη χειρότερη περίοδο της ζωής μου..

Σας φιλώ και σας σκέφτομαι όλες, χίλια ευχαριστώ, μου δίνετε θετική ενέργεια!

maria 82

maria 82
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΤΙΝΗ ΜΟΥ ΤΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ;ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΕΧΩ ΧΑΜΕΝΑ...! ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ, ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 26 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις