26 Απ: genna sto iasw!! Δευ Ιουλ 16, 2012 11:47 am
dina kardoyla
Πανταχού παρούσα!
μακαρι παναγιτσα μου σ ευχαριστω πολυ πολυ αντε να απλωσω κανα μπεμπεδιστικο κ εγω χι χι χι
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
καλημερα γεννησα περσι 30 σεπτεμβρη με καισαρικη στο ιασω κ ημουν σε 3κλινο (υπαρχουν 2 ειδη 3κλινων οπου το ενα ειναι πιο ανετο κ εχει λιγο πιο αυξημενη χρεωση,εγω σε τετοιο ημουν)με επισκληριδιο κτλ.μου πηρε το νοσοκομειο 2700.σε γενικες γραμμες ημου ευχαριστημενη απο τις υπηρεσιες του αλλα το επισκεπτηριο εντελως ανεξελεγχτο.υπερβολικος κοσμος...σου ευχομαι να γεννησεις Δευτερα γιατι αν σε πιασει σαββατοκυριακο γινεται χαμος στα δωματια...κ ειναι μεσα κ τα μωρα...Iokasti27 έγραψε:Με το καλο σου ευχομαι!! Εγω γενναω αρχες οκτωβρη μπορει κ τελη σεπτεμβρη στο ιασω! Ξερεις τι ισχυει απο τιμες ;; Σε τρικλινο θα μαι εγω! Επισης δεν εχω ρωτησει το γιατρο μου για την αμοιβη του! Ελπιζω να μην παθω κανενα εγκεφαλικο!
www.pharmakeio-online.gr έγραψε:Κορίτσια γεια σας, είμαι η Άννα και είμαι φαρμακοποιός, επειδή τους γιατρούς τους ξέρω πολύ καλά κρατήστε μια συμβουλή: Ξεκαθαρίστε όσο νωρίτερα μπορείτε το οικονομικό γιατί πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει με τον ΕΟΠΠΥ. Εγώ γέννησα πριν 4 χρόνια στο ΜΗΤΕΡΑ ΣΕ 4ΚΛΙΝΟ (άσχετα αν με πήγαν σε τρίκλινο) και πλήρωσα 2.100 για καισαρική, ενώ άλλα τόσα πήρε και ο γιατρός μου (έδωσε 300 ευρώ στη μαία αν θυμάμαι καλά). Τώρα όπως λένε τα κοριτσια η γέ ννα στο ΙΑΣΩ που είναι πιο ακριβό απο το ΜΗΤΕΡΑ ΕΊΝΑΙ 950 +13% περίπου 1100 ευρώ. ΜΑκάρι να έβαλαν και οι γιατροί μυαλό σε αυτή την κρίση που ζούμε και να πάρει ο γιατρός άλλα τόσα αλλά μου φαίνεται δύσκολο. Μακάρι να είστε τυχερές και να βρήκατε καλούς ανθρώπους! Αννα
καλημέρα!!τον γιο μου τον γεννησα χωρις επισκληριδιο.για να πω την αλήθεια πόνεσα αρκετα αλλα γιαυτο τον λόγο γέννησα πολύ γρήγορα σε 50 λεπτά!!και στο δευτερο πάλι δε σκοπεύω να κάνω.μετα απο λίγο τον ξεχνας τον πόνο και όλο.Iokasti27 έγραψε:Σκεφτομαι να μην κανω επισκληριδιο... Λετε να ταλαιπωρηθω;; Παλια οι μαναδες μας πως γεννουσαν; Δε τρελαινοντουσαν κ στον πονο
Iokasti27 έγραψε:Σκεφτομαι να μην κανω επισκληριδιο... Λετε να ταλαιπωρηθω;; Παλια οι μαναδες μας πως γεννουσαν; Δε τρελαινοντουσαν κ στον πονο
Elenathens έγραψε:Με το καλο το αντρακι σου!
Νομιζω οτι μπορεις να συνεννοηθεις με τις κοπελες του θαλαμου να μεινει ο αντρας σου! Αν τα βρειτε μεταξυ σας δεν υπαρχει θεμα! Ο λογος που δεν αφηνουν τους αντρες ειναι για να μπορουν οι μανουλες να θηλαζουν τα μωρακια τους χωρις την αντρικη παρουσια. Αν ειναι διακριτικος και βγαινει συνεχεια εξω οταν τα μπεμπακια θηλαζουν δεν θα υπαρχει προβλημα. Εγω ειχα ζητησει και παραβαν και μου εφεραν, οποτε ειχαμε την ησυχια μας!
Ολα θα πανε τελεια! Με το καλο και παλι το μωρακι σας!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης