26 Απ: Συνάντηση μελών στην Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 16 Ιουλίου! Τρι Ιουλ 13, 2010 11:00 am
Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
αν η μικρη μας ειναι καλα θα ερθουμε κι εμεις!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Φιλεναδα μεσα στο μυαλο μου εισαι . Και εγω αυτο ελεγα . Θα εχω εγω δυο μπαλονια ή ενα οπως νομιζεις. Θα σου στειλω το κινητο μου πμ να το εχεις αν χρειαστεις.Olivia έγραψε:lianikos έγραψε:faye έγραψε:κοριτσια να κανω μια χαζη ερωτηση; πως θα γινει η συναντηση πως θα γνωρισουμε η μια την αλλη ; Οποια φτασει πρωτη θα πιασει τραπεζι; Και οι αλλες που θα ερχονται πως θα ξερουν να αναγνωρισουν ποια εχει κρατησει τραπεζι; Θελετε να παρω δυο μπαλονια ενα ροζ και ενα μπλε και τα εχω μαζι μου για να αναγνωριστουμε; πως σας φαινεται σαν ιδεα;
Πολύ καλή η ιδέα σου . Αλλά αν δε φτάσεις πρώτη; Αν ήδη έχουν έρθει άλλες δύο πριν από σένα και έχουν καθήσει σε διαφορετικά τραπέζια; Εγώ λέω να φέρουμε όλες από ένα μπαλόνι χρώματος αντίστοιχου με το φύλλο του παιδιού μας... Τι λέτε;
Πού θα τρέχουμε καλέ όλες για μπαλόνια;;; Λοιπόν, εγώ λέω η Φαίη και εγώ να φτάσουμε εκεί κανένα τέταρτο πιο πριν να πιάσουμε τραπέζι και να έχουμε όντως 2 μπαλόνια!
Φαίη τι λες;;;
Olivia έγραψε:Η επόμενη επίσημη συνάντηση μελών θα γίνει στην Θεσσαλονίκη!!!
Δίνουμε ραντεβού
την Παρασκευή 16 Ιουλίου
στις 18:00 (6 το απόγευμα)
στον παιδότοπο ΠΑΙΖΩΤΟΠΟΣ
έξω από το Cosmos
Δείτε και το site του Παιζώτοπος: http://www.paizotopos.com/
Λίστα συμμετοχής:
Οlivia
Faye
Nikoleta
Άννα Κ.
lianikos
papaki70
ageliki_k25
Irene S
veni
Blumie
Ευάκι
mama marilenas
αμα μπεις στην σελιδα ελληνιδες μαμαδες στο facebook θα δεις οτι μαζευομαστε γυρω στις 28 μανουλες χιχιχι .nikoleta έγραψε:Olivia έγραψε:Η επόμενη επίσημη συνάντηση μελών θα γίνει στην Θεσσαλονίκη!!!
Δίνουμε ραντεβού
την Παρασκευή 16 Ιουλίου
στις 18:00 (6 το απόγευμα)
στον παιδότοπο ΠΑΙΖΩΤΟΠΟΣ
έξω από το Cosmos
Δείτε και το site του Παιζώτοπος: http://www.paizotopos.com/
Λίστα συμμετοχής:
Οlivia
Faye
Nikoleta
Άννα Κ.
lianikos
papaki70
ageliki_k25
Irene S
veni
Blumie
Ευάκι
mama marilenas
Αυτή είναι η λίστα από το forum. Ξέχασα καμία???
Ωραια μαζευομαστε πολλες . Οποτε για να ξερουν και οι αλλες οι μανουλες και να μην αγχωνονται εγω και η Ολιβια θα παμε πιο μπροστα να βρουμε τραπεζια και θα βαλουμε και κανα 2 μπαλονακια για να ξεχωριζουμε λιγο. Την Ολιβια σιγουρα ολες την ξερουμε οποτε θα ειναι πιο ευκολα ετσι να βρεθουμε . χιχιχι. Αντε λιγο εμεινε για να τα πουμε και απο κοντα. Ολιβια την Πετριδου την Σοφια εννοεις; Ειμαστε και γειτονισες με το Σοφακι .Olivia έγραψε:Ναι, στο Facebook είμαστε και άλλες, συν του ότι μάλλον θα έρθουν και η Τζένη και η Σοφία που ήταν στις άλλες συναντήσεις!
veni έγραψε:και εγω νωριτερα θα ερθω γιατι θα μας φερει ο μπαμπας πριν παει στο γραφειο... οποτε κατα τις 5.30 θα ειμαι εκει..
πως θα γινει??? εσεις ποσο νωριτερα θα πατε?
veni έγραψε:την εχω δει μια φορα..την θυμαμαι αλλα οχι καλα..ητανε για λιγο..
θα εχετε μπαλονια?
και εγω κατα τις 5.30 με 6 παρα θα ειμαι εκει . Βενι σε θυμαμαι και εγω. Παντως αν δεις μια τρελλη με μπαλονια και δυο παιδια που τρεχουν να ουρλιαζει να ξερεις οτι ειμαι εγω.Olivia έγραψε:veni έγραψε:την εχω δει μια φορα..την θυμαμαι αλλα οχι καλα..ητανε για λιγο..
θα εχετε μπαλονια?
Έτσι λέμε!! :D
Ε θα φαινόμαστε, νομίζω θα μας καταλάβεις!!!
faye έγραψε:και εγω κατα τις 5.30 με 6 παρα θα ειμαι εκει . Βενι σε θυμαμαι και εγω. Παντως αν δεις μια τρελλη με μπαλονια και δυο παιδια που τρεχουν να ουρλιαζει να ξερεις οτι ειμαι εγω.Olivia έγραψε:veni έγραψε:την εχω δει μια φορα..την θυμαμαι αλλα οχι καλα..ητανε για λιγο..
θα εχετε μπαλονια?
Έτσι λέμε!! :D
Ε θα φαινόμαστε, νομίζω θα μας καταλάβεις!!!
Αναστασια μου σε ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες σου . Θα σας πουμε τα νεα μας το βραδυ. Λιγες ωρες ακομα εμειναν.
χαχαχα φιλεναδα και εμεις θελουμε πολυ να σε γνωρισουμε. Κριμα που μενουμε τοσο μακρυα . Μακαρι και εμας να μας αξιωσει ο Θεος καποια μερα να μπορεσουμε να κατεβουμε προς αθηνα μερια να σας δουμε.Μιλουπακι έγραψε:καλα να περασετε κοριτσαρες μου, κριμα που ειμαι πολυ μακρυα και θελω να γνωρισω πολλες απο εσας που εχω αδυναμια γαμωτο, που θα παει τα παιδια θα μεγαλωσουν και θα πλουτινουμε χαχαχα και θα ανεβω καποια βολτα προς τα πανω καποια στιγμη, ελπιζω οχι οταν θα παει φανταρος ο γιος μου χαχαχα, καλη συναντησουλα!!!!!!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Ελεύθερος χρόνος » Συνάντηση μελών στην Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 16 Ιουλίου!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης