51 Απ: Συνάντηση μελών στην Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 16 Ιουλίου! Παρ Ιουλ 16, 2010 12:13 pm
sktv
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
perasate wraia e?bravo koritsia mou!!!!tha perimenoume fwto twra!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΓΕΛΑΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΙΒΙΑ? ΟΕΟ? ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΩΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΣΑΛΙΜΑΚΙΑ?faye έγραψε:οντως τα περασαμε πολυ ωραια Η Ολιβια ηταν μια κουκλα με ενα καταπληκτικο ροζ φορεμα και η αθηνουλα με το ροζ επισης φορεματακι της. Τα παιδακια ετρεξαν επαιξαν ξεσαλωσαν και οι μεγαλοι βρηκαμε την ευκαιρια να χαλαρωσουμε λιγο και να κανουμε καινουργιες γνωριμιες.
ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ? ΟΛΟ ΝΑΖΙ ΣΤΟ ΦΑΚΟ! ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ!Μιλουπακι έγραψε:Ναι αναστασια αυτη ειναι στο λεω εγω χαχαχα
αχ παιδια ναι εγω ειμαι αυτη. Καλα χαιρομαι τοσο πολυ δεν μπορειτε να φανταστειτε. Ειναι η πρωτη φορα ουσιαστηκα σε 3 χρονια που γνωριζω μεσα σε μια μερα τοσες πολλες μανουλες .anastasia έγραψε:ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ? ΟΛΟ ΝΑΖΙ ΣΤΟ ΦΑΚΟ! ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ!Μιλουπακι έγραψε:Ναι αναστασια αυτη ειναι στο λεω εγω χαχαχα
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΛΑΜΠΟΥΝ ΑΠΟ ΧΑΡΑ! ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΣΟΥ? ΚΑΝΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΕΡΙΕΡΓΟ? ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ?faye έγραψε:αχ παιδια ναι εγω ειμαι αυτη. Καλα χαιρομαι τοσο πολυ δεν μπορειτε να φανταστειτε. Ειναι η πρωτη φορα ουσιαστηκα σε 3 χρονια που γνωριζω μεσα σε μια μερα τοσες πολλες μανουλες .anastasia έγραψε:ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ? ΟΛΟ ΝΑΖΙ ΣΤΟ ΦΑΚΟ! ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ!Μιλουπακι έγραψε:Ναι αναστασια αυτη ειναι στο λεω εγω χαχαχα
μια χαρα με ολα τα παιδακια . Το μονο περιεργο ηταν οτι σε καποια φαση αρχισε να τρεχει η Βιβιαννα ξυπολυτη και να φωναζει οτι εχασε τα παπουτσια της και καναμε τον παιδοτοπο ανω κατω για να τα βρουμε.anastasia έγραψε:ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΛΑΜΠΟΥΝ ΑΠΟ ΧΑΡΑ! ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΣΟΥ? ΚΑΝΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΕΡΙΕΡΓΟ? ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ?faye έγραψε:αχ παιδια ναι εγω ειμαι αυτη. Καλα χαιρομαι τοσο πολυ δεν μπορειτε να φανταστειτε. Ειναι η πρωτη φορα ουσιαστηκα σε 3 χρονια που γνωριζω μεσα σε μια μερα τοσες πολλες μανουλες .anastasia έγραψε:ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ? ΟΛΟ ΝΑΖΙ ΣΤΟ ΦΑΚΟ! ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ!Μιλουπακι έγραψε:Ναι αναστασια αυτη ειναι στο λεω εγω χαχαχα
ΧΙΧΙΧΧΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ?faye έγραψε:μια χαρα με ολα τα παιδακια . Το μονο περιεργο ηταν οτι σε καποια φαση αρχισε να τρεχει η Βιβιαννα ξυπολυτη και να φωναζει οτι εχασε τα παπουτσια της και καναμε τον παιδοτοπο ανω κατω για να τα βρουμε.anastasia έγραψε:ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΛΑΜΠΟΥΝ ΑΠΟ ΧΑΡΑ! ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΣΟΥ? ΚΑΝΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΕΡΙΕΡΓΟ? ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ?faye έγραψε:αχ παιδια ναι εγω ειμαι αυτη. Καλα χαιρομαι τοσο πολυ δεν μπορειτε να φανταστειτε. Ειναι η πρωτη φορα ουσιαστηκα σε 3 χρονια που γνωριζω μεσα σε μια μερα τοσες πολλες μανουλες .anastasia έγραψε:ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ? ΟΛΟ ΝΑΖΙ ΣΤΟ ΦΑΚΟ! ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ!Μιλουπακι έγραψε:Ναι αναστασια αυτη ειναι στο λεω εγω χαχαχα
ΑΝΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΚΕΙ ΗΣΟΥΝ? ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΝΕΥΡΑ? ΣΕ ΗΡΕΜΗΣΑΝΕ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ?Αννα Κ. έγραψε:Φαιη όλα τα λεφτααα!!! Χαχαχα!!! Θεά! Πάντως δώσε οργάνωση στη μαμά Φαιη και τίποτα άλλο!! Να είσαι καλά πουλάκι μου!! Χαίρομαι που σας γνώρισα! Όλες!!
ΧΙΧΙΧΙΧΧΙ ΤΗΝ ΜΑΛΩΣΕ ΚΙΟΛΛΑΣ Η ΑΠΛΑ ΚΡΑΤΗΣΕ ΟΜΗΡΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ?faye έγραψε:καλα το κορυφαιο τωρα μου το ειπε ο αντρας μου εγω δεν το πηρα χαμπαρι . Πηγε λεει η Βιβιαννα και τραβουσε μια κυρια και δεν την αφηνε να παρει το παιδι της απο τον παιδοτοπο χιχιχ
χαχαχα λιγο και απο τα δυο.anastasia έγραψε:ΧΙΧΙΧΙΧΧΙ ΤΗΝ ΜΑΛΩΣΕ ΚΙΟΛΛΑΣ Η ΑΠΛΑ ΚΡΑΤΗΣΕ ΟΜΗΡΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ?faye έγραψε:καλα το κορυφαιο τωρα μου το ειπε ο αντρας μου εγω δεν το πηρα χαμπαρι . Πηγε λεει η Βιβιαννα και τραβουσε μια κυρια και δεν την αφηνε να παρει το παιδι της απο τον παιδοτοπο χιχιχ
. Ω ναι εκεί ήμουν!!! Φυσικά και μου περάσαμε τα νεύρα οι μανουλες ήταν αρκετό ηρεμιστικο!!! Αχ καλά ήταν και τελικά το απόγευμα βολεύει καλύτερα για meetings δεν είχε τόση ζέστη μόλις βραδιασε...anastasia έγραψε:ΑΝΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΚΕΙ ΗΣΟΥΝ? ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΝΕΥΡΑ? ΣΕ ΗΡΕΜΗΣΑΝΕ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ?Αννα Κ. έγραψε:Φαιη όλα τα λεφτααα!!! Χαχαχα!!! Θεά! Πάντως δώσε οργάνωση στη μαμά Φαιη και τίποτα άλλο!! Να είσαι καλά πουλάκι μου!! Χαίρομαι που σας γνώρισα! Όλες!!
Αννα Κ. έγραψε:Καλημερα και απο εμας!!! Η Αλεξανδρα περασε ωραια (αν και το βραδυ μου εκανε τσαλιμακια και ξυπνουσε συνεχεια) και θελω πολυ να την ξαναπαω στον παιδοτοπο αυτο!!! Που ειναι οι φωτο??
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Ελεύθερος χρόνος » Συνάντηση μελών στην Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 16 Ιουλίου!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης