Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
623 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 623 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

26Σημαντικό! Απ: είμαι να σκάσω.... Δευ Ιουλ 16, 2012 6:22 am

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
natassa-st-pr έγραψε:Λεμονάκι δεν ξέρω εκεί τι γίνεται κ πως χρειόνοντε οι καθαρίστριες εδώ παντως καθαρίζουν με 7Ε την ώρα.
δεν έχω ιδέα για τιμές αλλά είναι εύκολο να βρώ Wink

miki ευχαριστώ Very Happy
δεν θέλω βοήθεια όμως όταν την θελήσω την ζητώ αλλά λέω το σωστό δεν θα ήταν απο την πλευρά του κάποιος να ρωτήσει αν χρειάζομαι κάτι ;
αν όλα είναι εντάξει ;

τέλος πάντων δεν είναι αυτό το πρόβλημα μου εμένα.

Οικονομικό πρόβλημα υπάρχει αλλά δεν θα κολλήσω για 60-100 ευρώ να πληρώσω ξενοδοχείο αλλά απο την άλλη την επομένη θα πάμε για φωτογραφίες γιατί δλδ να το πληρώσω για 4 ώρες και να μην έρθω σπίτι μου και τα 100 ευρώ να τα φάω αλλού ;

ταξίδι δεν θα πάμε λόγο δουλειάς αλλά θα πάμε το χειμώνα καμιά Ελβετία που θέλω να πάω κιόλας.

θα βρω μια λύση, όπως και πάντα Rolling Eyes

το πολύ πολύ να πάρω τηλέφωνο και να εξηγηθώ τις κυρίες πως το σπίτι το θέλω όπως το άφησα...
απλά Twisted Evil

27Σημαντικό! Απ: είμαι να σκάσω.... Δευ Ιουλ 16, 2012 6:33 am

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Maryanastasia έγραψε:
Λεμονάκι έγραψε:Maryanastasia εσύ μετά το γάμο σου που θα πας να κοιμηθείς στο σπίτι σου πως θα σου φαινόταν να μπεις σε ένα σπίτι που θα πρέπει να πλένεις πιάτα ποτηριά να καθαρίζεις αυλές να μαζεύεις τραπέζια καρέκλες και να κάνεις γενική όλο το σπίτι ;
και αυτό που με πειράξει στην ουσία είναι οτι δεν με σκέφτεται οτι θα τα κάνω όλα αυτά ενώ υπάρχει σπίτι εξίσου μεγάλο...

εγώ κοπέλα μου δεν έχω σκοπό να παντρευτώ αλλά αν το κάνω ποτέ να είσαι σίγουρη πως δεν θα αγχωθώ για το ποιος θα πλύνει πιάτα. Θα πάω στην θάλασσα κάπου θα πιούμε 7 κιλά κρασί και θα κάνουμε πάρτυ
Με άλλα λόγια με αυτό που σου έγραψα ήθελα να σου δείξω πως πας να ζήσεις μία από τις ομορφότερεςμέρες τησ ζωής σου και την χαλάς με το να σκέφτεσαι λάντζες και σκούπες. Εγώ για καλό στο είπα και για καλό σου ευχήθηκα και ότι καλύτερο. Να ζήσετε!

το ξέρω οτι μου το είπες για καλό αλλά εμείς διαλέξαμε να κάνουμε το γάμο μας έτσι και ξαφνικά μαθαίνω πως θα μαζευτούν εδώ άτομα να κάνουν γλέντια και χορούς και την επόμενη να ντυθεί που θα γίνεται πάλι χαμός.
Μου ήρθε απότομα η κεραμίδα είμαι να σκάσω....  - Σελίδα 2 911307

αλλά δεν φταίνε αυτοί ο δικός μου και οι ιδέες του, βολεύονται φυσικά και οι άλλοι γιατί θα τους έρθει κουτί. Κύριοι θα έρθουν κύριοι θα φύγουν.

Έχω και 3 σκυλιά που πρέπει να τα μεταφέρω μαζί μου γιατί ενοχλούνται..
και δεν τα θέλουν ούτε στα 200 μέτρα.

28Σημαντικό! Απ: είμαι να σκάσω.... Δευ Ιουλ 16, 2012 7:36 am

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΛΕΜΟΝΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ??Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΝΤΥΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΜΕΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Κ ΕΓΩ 4 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΑΜΟ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΜΟΥ..ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ Κ ΗΠΙΑΝ ΕΦΑΓΑΝ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΨΙΛΟΚΑΘΑΡΙΣΑΝ..ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΗΤΑΝ ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΙΑΖΕ ΚΑΘΟΛΟΥ..ΑΠΟΛΑΥΣΑΜΕ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΕΠΙΣΗΣ Κ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΑΖΕΨΑΜΕ ΜΑΖΙ Κ ΦΥΓΑΜΕ ΓΙΑ ΓΑΜΗΛΙΟ...
ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΑΙ Κ ΣΚΑΣ...ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ..ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΧΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ...

29Σημαντικό! Απ: είμαι να σκάσω.... Δευ Ιουλ 16, 2012 9:13 am

Maryanastasia

Maryanastasia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Λεμονάκι έγραψε:
Maryanastasia έγραψε:
Λεμονάκι έγραψε:Maryanastasia εσύ μετά το γάμο σου που θα πας να κοιμηθείς στο σπίτι σου πως θα σου φαινόταν να μπεις σε ένα σπίτι που θα πρέπει να πλένεις πιάτα ποτηριά να καθαρίζεις αυλές να μαζεύεις τραπέζια καρέκλες και να κάνεις γενική όλο το σπίτι ;
και αυτό που με πειράξει στην ουσία είναι οτι δεν με σκέφτεται οτι θα τα κάνω όλα αυτά ενώ υπάρχει σπίτι εξίσου μεγάλο...

εγώ κοπέλα μου δεν έχω σκοπό να παντρευτώ αλλά αν το κάνω ποτέ να είσαι σίγουρη πως δεν θα αγχωθώ για το ποιος θα πλύνει πιάτα. Θα πάω στην θάλασσα κάπου θα πιούμε 7 κιλά κρασί και θα κάνουμε πάρτυ
Με άλλα λόγια με αυτό που σου έγραψα ήθελα να σου δείξω πως πας να ζήσεις μία από τις ομορφότερεςμέρες τησ ζωής σου και την χαλάς με το να σκέφτεσαι λάντζες και σκούπες. Εγώ για καλό στο είπα και για καλό σου ευχήθηκα και ότι καλύτερο. Να ζήσετε!

το ξέρω οτι μου το είπες για καλό αλλά εμείς διαλέξαμε να κάνουμε το γάμο μας έτσι και ξαφνικά μαθαίνω πως θα μαζευτούν εδώ άτομα να κάνουν γλέντια και χορούς και την επόμενη να ντυθεί που θα γίνεται πάλι χαμός.
Μου ήρθε απότομα η κεραμίδα είμαι να σκάσω....  - Σελίδα 2 911307

αλλά δεν φταίνε αυτοί ο δικός μου και οι ιδέες του, βολεύονται φυσικά και οι άλλοι γιατί θα τους έρθει κουτί. Κύριοι θα έρθουν κύριοι θα φύγουν.

Έχω και 3 σκυλιά που πρέπει να τα μεταφέρω μαζί μου γιατί ενοχλούνται..
και δεν τα θέλουν ούτε στα 200 μέτρα.

Τώρα που μου λες πως ενοχλούνται κ από τα σκυλάκια (ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΑΤΡΕΥΩ) να τους πεις να κάτσουν σπίτια τους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

30Σημαντικό! Απ: είμαι να σκάσω.... Δευ Ιουλ 16, 2012 10:08 am

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Maryanastasia ναι ιδικά η αδελφη του τα παιδιά και ο σύζυγος ούτε να τα βλέπουν θέλουν ζωγραφιστά.

Τόνια μου δεν μιλάω για 10-15 φίλους που θα πιουν ένα ποτό και θα τσιμπήσουν κανένα ξηρό καρπό εδώ μιλάμε για 50 άτομα μην σου πω και παραπάνω που θα ψήσουν και θα φάνε, θα κοιμηθούν εδώ απο οτι κάποιοι.

Καλά δεν λέω τα πιάτα θα τα πλύνουν αλλά την επόμενη που θα ντύνετε ; θα φύγουν για να φέρουν τον γαμπρό δεν θα μείνει κανείς πίσω...

Συζητήσαμε ξανά για το θέμα και του λέω οκ κάντε οτι θέλετε αλλά θα μου εξασφαλίσεις πως την επομένη θα έρθει κάποιο δικό σου άτομο να καθαρίσει,
να καθαρίσει όχι να βοηθήσει.
Μου απαντά τόσο δύσκολο σου είναι;

ε ναι μου είναι δεν δέχομαι να καθαρίσω τίποτα !!
δεν έχουν κάνει τίποτα απολύτως γιατί να γ@μηθώ εγώ και για τα γλέντια τους ρε κορίτσια ; ( αυτό δεν το είπα Very Happy )

μου λέει αν έρθουν την μεθεπόμενη ; πότε όταν θα δουλεύουν ; και όταν θα είμαι εγώ εδώ να τα κάνω πάλι εγώ;

του λέω τόσο δύσκολο είναι να τους το πεις ;

31Σημαντικό! Απ: είμαι να σκάσω.... Δευ Ιουλ 16, 2012 10:14 am

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Η αληθεια ειναι οτι θα μπορουσε να φροντισει με καποιο τροπο να μην μεινουν ολα πανω σου. Ενας γαμος οσο και να τον απολαυσεις παντα εχει το αγχος και την κουραση. Και τουλαχιστον θα επρεπε το βραδυ του γαμου αλλα και την επομενη μερα, να εισαι χαλαρη για να νιωσεις τις στιγμες αυτες και να τις απολαυσεις.

Αλλα, μην χαλας την καρδουλα σου. Ολα θα γινουν. Μπορει να σου φαινεται αδικο, αλλα μην το σκεφτεσαι αν δεν μπορεις να το αλλαξεις.

Και παλι η ωρα η καλη!!

32Σημαντικό! Απ: είμαι να σκάσω.... Δευ Ιουλ 16, 2012 10:20 am

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
markella_p έγραψε:Η αληθεια ειναι οτι θα μπορουσε να φροντισει με καποιο τροπο να μην μεινουν ολα πανω σου. Ενας γαμος οσο και να τον απολαυσεις παντα εχει το αγχος και την κουραση. Και τουλαχιστον θα επρεπε το βραδυ του γαμου αλλα και την επομενη μερα, να εισαι χαλαρη για να νιωσεις τις στιγμες αυτες και να τις απολαυσεις.

Αλλα, μην χαλας την καρδουλα σου. Ολα θα γινουν. Μπορει να σου φαινεται αδικο, αλλα μην το σκεφτεσαι αν δεν μπορεις να το αλλαξεις.

Και παλι η ωρα η καλη!!
σε ευχαριστώ πολύ είμαι να σκάσω....  - Σελίδα 2 417472
σίγουρα όλα θα γίνουν και θα τα ξεχάσω αλλά δεν μπορώ τώρα να το βγάλω απο το μυαλό μου. Σε λίγε μέρες θα ηρεμήσω πιστεύω και θα το χειριστώ καλύτερα.

33Σημαντικό! Απ: είμαι να σκάσω.... Δευ Ιουλ 16, 2012 10:22 am

Maryanastasia

Maryanastasia
¨οντως σε λίγες μέρες θα έχεις ηρεμήσει και εσύ. Και ναι δίκιο έχεις θα έπρεπε να είσαι χαλαρή. Υπομονή κάνε γιατί εκείνη την μέρα πρέπει να περάσεις όμορφα!!!

Τους ανθρώπους που δεν θέλουν τα ζώα συγγνώμη αλλά δεν τους θέλω.

Και πάλι η ώρα η καλή ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ!!

34Σημαντικό! Απ: είμαι να σκάσω.... Δευ Ιουλ 16, 2012 10:26 am

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Maryanastasia έγραψε:¨οντως σε λίγες μέρες θα έχεις ηρεμήσει και εσύ. Και ναι δίκιο έχεις θα έπρεπε να είσαι χαλαρή. Υπομονή κάνε γιατί εκείνη την μέρα πρέπει να περάσεις όμορφα!!!

ναι ξέρω και εγώ τους λατρεύω Razz Razz
τόσο που αν μπορούσα θα έλεγα τα σκυλιά μου ορμάτε και ξεσκίστε Cool Cool

να σαι καλά ευχαριστώ πολύ είμαι να σκάσω....  - Σελίδα 2 417472

35Σημαντικό! Απ: είμαι να σκάσω.... Δευ Ιουλ 16, 2012 10:31 am

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΛΕΜΟΝΑΚΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΑΠ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΦΟΥΣΚΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ.
ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ.
ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!!
ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΤΟΥΓΡΟΥ ΣΤΗ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ. Very Happy

36Σημαντικό! Απ: είμαι να σκάσω.... Δευ Ιουλ 16, 2012 10:32 am

Maryanastasia

Maryanastasia
Λεμονάκι έγραψε:
Maryanastasia έγραψε:¨οντως σε λίγες μέρες θα έχεις ηρεμήσει και εσύ. Και ναι δίκιο έχεις θα έπρεπε να είσαι χαλαρή. Υπομονή κάνε γιατί εκείνη την μέρα πρέπει να περάσεις όμορφα!!!

ναι ξέρω και εγώ τους λατρεύω Razz Razz
τόσο που αν μπορούσα θα έλεγα τα σκυλιά μου ορμάτε και ξεσκίστε Cool Cool

να σαι καλά ευχαριστώ πολύ είμαι να σκάσω....  - Σελίδα 2 417472

αχαχαχχααχ!!! Τα σκυλάκια έιναι μέρος της οικογένειας. Αν τους αρέσει. Αν δεν τους αρέσει να πάνε αλλού. Και εγώ έχω ένα σκυλάκι και ένα γατόνι!

37Σημαντικό! Απ: είμαι να σκάσω.... Δευ Ιουλ 16, 2012 1:36 pm

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΛΕΜΟΝΑΚΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΑΠ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΦΟΥΣΚΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ.
ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ.
ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!!
ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΤΟΥΓΡΟΥ ΣΤΗ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ. Very Happy

σωστή!συμφωνώ!
άσε που αν ήμουν εγώ δε θα δεχόμουν να μου καθαρίσουν τα σόγια(ωραία λέξη)του το σπίτι μου..απλά θα ήθελα να είναι προσεκτικοί..και την επόμενη ή τη μεθεπόμενη μέρα θα καθάριζα ΜΑΖΙ με τον άντρα μου..μη σκας βρε λεμονάκι μου..

38Σημαντικό! Απ: είμαι να σκάσω.... Δευ Ιουλ 30, 2012 11:53 am

kafedaki?

kafedaki?
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Το να βρείς μια γυναικά να είναι εκεί για κάποιες ωρίτσες να καθαρίσει;Νομίζω είναι μια οικονομική λύση...Και εσύ όταν γυρίσεις θα βρείς ένα καθαρό σπίτι και αυτός θα κάνει το κέφι του και δε θα έχεις υποχρέωση και στο σόι του.

39Σημαντικό! Απ: είμαι να σκάσω.... Δευ Ιουλ 30, 2012 1:28 pm

melissoula84

melissoula84
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Λεμονακι, πιστευω οτι η μερα του γαμου πρεπει να ναι η πιο ομορφη για το ζευγαρι και για μενα πιστευω οτι αγχωνεσαι υπερβολικα.
Καλο ειναι εκεινη τη μερα να σε νοιαζει μονο το χτενισμα σου και η περιποιηση σου και τα αλλα αναθεσε τα σε κοντινα προσωπα.
Επισης αν εκεινος αποφασισε να ντυθει στο σπιτι, ντυσου εσυ σε σπιτι καποας κολλητης σου.
οσο για τα πουγγακια, εγω θα ελεγα να παρεις ενα μεγαλο κρυσταλλινο δοχειο, να το γεμισεις με κουφετα, να το στολισεις με ενα τουλι και μια χαρα.γλιτωνεις και χρονο στο τυλιγμα και τα πουγγακια.
γενικοτερα ειμαι υπερ των πρακτικων λυσεων αν δεν υπαρχει στηριξη απο αλλους.
τελος, και χαλια να το κανουν το σπιτι, τι αγχωνεσαι, θα τα καθαρισεις με την ησυχια σου οταν μπορεσεις. Ποιος σε υποχρεωνει να τα εχεις ολα στην εντελεια?

αν τα βαζεις ολα στο μυαλο σου και προσπαθεις να τα κανεις μονη σου θα τρελαθεις και θα παθεις υπερκοπωση. μην ασχολεισαι με μικροπραγματα

40Σημαντικό! Απ: είμαι να σκάσω.... Δευ Ιουλ 30, 2012 10:19 pm

characy

characy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Λεμονακι μου (υπεροχο το nickname σου!!!!) Καταρχην η ωρα η καλη!!! Ευχομαι να εχετε μια ομορφη ζωη γεματη αγαπη!!!
Σχετικα με τον γαμο τωρα...η αληθεια ειναι οτι εγω ποτε δεν μπορεσα να καταλαβω γιατι οι νυφες ειναι τοσο αγχωμενες με τις ετοιμασιες κτλ. Εκεινη η μερα ειναι για να ενωσετε επισημα τις ζωες σας με τον καλο σου! Ειναι πολυ σημαντικο να μεινεις μονο σε αυτο! Και μενα δεν θα μου αρεσε να παω σε ενα σπιτι το οποιο θα θελει καθαρισμα, αλλα μην σκας γι αυτο..σημασια εχει οτι θα πας μαζι του Smile εγω θα σου προτεινα να στολισεις το δωματιο που θα κοιμηθειτε και μετα να το κλειδωσεις, ωστε το ξημερωμα που θα πατε να το βρειτε καθαρο, το υπολοιπο σπιτι να μην σε νοιαζει. Οπως ειπε και μια αλλη κοπελα, μπορεις να κανονισεις 2-3 ωριτσες οσο εσεις θα βγαζετε φωτογραφιες να παει μια κοπελα να καθαρισει που θα σου βγει και οικονομικα. Σιγουρα εισαι κουρασμενη απο ολο αυτο το τρεξιμο και θα θελες και την βοηθεια και κατανοηση του αντρουλη σου, αλλα μην ξεχνας οτι τον γαμο κυριως η γυναικα τον ετοιμαζει και τους ειναι δυσκολο να καταλαβουν γιατι κολλαμε στις λεπτομερειες...και μαλλον εχουν δικιο.

Φροντισε λοιπον τα ματακια σου να ναι ξεκουραστα και το χαμογελο σου να σε φωτιζει γιατι το μονο που εχει σημασια σε κεινη τη μερα ειναι οτι οι δυο γινονται ενα.
Εγω παντρευτηκα πριν 2 μηνες, τον γαμο μου τον οργανωσα απο το εξωτερικο, τα περισσοτερα απο οσα ειχα κανονισει δεν γιναν σωστα (χαχαχχα η ανθοδεσμη και η τουρτα μου δεν ηταν αυτες που ειχα διαλεξει...το καταλαβα μετα που ειδα τις φωτογραφιες), το πρωι μετα το γαμο σηκωθηκαμε αρων αρων γιατι ηρθαν τα πεθερικα μου στο ξενοδοχειο να μας χαιρετησουν που φευγαν...
Περασαμε υπεροχα, δεν με ενοιαζε τιποτα παρα μονο οτι εγω και ο αγαπημενος μου ειχαμε οσους αγαπαμε εκει μαζι μας...
Να εχεις μια ονειρεμενη μερα λοιπον και ασε τις λεπτομερειες στην ακρη, αυτο που θα θυμασαι και συ και οι υπολοιποι ειναι μονο το ποσο xαρουμενη ησουν...τα πουγκακια, οι στολισμοι και τα υπολοιπα δεν εχουν σημασια.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις