151 Απ: Εγκυούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 #3 Πεμ Ιουλ 19, 2012 4:46 am
markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Επισης σουρλουλουδες, ειναι αδικο να κανονιζετε απο τωρα γαμπρους και νυφες που εμεις δεν εχουμε δει ακομα φυλο.
Ακουτε???????
Ακουτε???????
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
mariaro έγραψε:Καλημέρα κοριτσια κι απο μενα!!!
Την Δευτερα πηγα και ειδα το νινακι μου!!
Είναι καλά και εχει φτασει τα 205gr (ημουν 16w 2d).
Το μόνο πρόβλημα ειναι οτι η καλλιέργεια κολπικου υγρου εβγαλε "ουρεοπλασμα" (ουτε η γυναικολογος ειχε σημειωσει ποτε να ειχα ξαναβγει θετικη στο ουρεοπλασμα).
Το χειροτερο απ'ολα ειναι οτι δεν μπορω να παρω αντιβιωση γιατι ειμαι αλλεργικη σε ενα μια ουσια και δεν υπαρχει αλλη που να μπορω να παρω κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης.
Μου ειπε οτι το ουρεοπλασμα ευθυνεται για αποβολες κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης αλλα κυριως στο πρωτο τρίμηνο και για προωρους τοκετους στη συνεχεια. Το καλυτερο απ'ολα ειναι οτι δεν ξερω απο που το κολλησα γιατι επαφες δεν εχουμε με τον αντρα μου απο τοτε που εμεινα εγκυος και στην 9η εβδομαδα που ειχα ξανακανει καλλιεργεια ημουν καθαρη.
Τι να πω...
Μακαρι να πανε ολα καλα...
ΣΕ 12 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ!!!!!!!!!!markella_p έγραψε:Επισης σουρλουλουδες, ειναι αδικο να κανονιζετε απο τωρα γαμπρους και νυφες που εμεις δεν εχουμε δει ακομα φυλο.
Ακουτε???????
marilou27 έγραψε:ΣΕ 12 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ!!!!!!!!!!markella_p έγραψε:Επισης σουρλουλουδες, ειναι αδικο να κανονιζετε απο τωρα γαμπρους και νυφες που εμεις δεν εχουμε δει ακομα φυλο.
Ακουτε???????
markella_p έγραψε:Επισης σουρλουλουδες, ειναι αδικο να κανονιζετε απο τωρα γαμπρους και νυφες που εμεις δεν εχουμε δει ακομα φυλο.
Ακουτε???????
Maryanastasia έγραψε:Δεν προλαβαίνω να τα διαβάσω όλα ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ σιγά μην σιδερώσω και σεντόνια δουλεύω 13 ώρες την ημέρα πάλι καλά που τα πλένω να λέτε χαχαχαχαχααχ
Βρε κοριτσάρες μου ναι ναι ναι όλες δίκιο έχετε να μην αγχωνόμαστε αλλά εγώ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!!! Θα πάω για την άμνιο και μάλλον θα λιποθυμήσω πρωτού μπω...δεν το κάνω επίτηδες !!!
Μακάρι να μας πάνε όλα καλά!!
ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μαμακα μου έγραψε:markella_p έγραψε:Επισης σουρλουλουδες, ειναι αδικο να κανονιζετε απο τωρα γαμπρους και νυφες που εμεις δεν εχουμε δει ακομα φυλο.
Ακουτε???????
ναι καλά. αφού στο είπα οτι εχεις κοριτσακι.το νιωθω ρε φιλη....
λοιπον ακου αν ειναι κοριτσακι κερνας εσυ καφεδακι,αλλιως κερναω εγω.παει?
παω για υπνο μιας που κοιμηθηκε η μικρη -δεν ξερω τι επαθε το παιδι μου- καιεχει ησυχια. μααατσ
Maryanastasia έγραψε:Δεν προλαβαίνω να τα διαβάσω όλα ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ σιγά μην σιδερώσω και σεντόνια δουλεύω 13 ώρες την ημέρα πάλι καλά που τα πλένω να λέτε χαχαχαχαχααχ
Βρε κοριτσάρες μου ναι ναι ναι όλες δίκιο έχετε να μην αγχωνόμαστε αλλά εγώ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!!! Θα πάω για την άμνιο και μάλλον θα λιποθυμήσω πρωτού μπω...δεν το κάνω επίτηδες !!!
Μακάρι να μας πάνε όλα καλά!!
ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μαμακα μου έγραψε:markella_p έγραψε:Επισης σουρλουλουδες, ειναι αδικο να κανονιζετε απο τωρα γαμπρους και νυφες που εμεις δεν εχουμε δει ακομα φυλο.
Ακουτε???????
παω για υπνο μιας που κοιμηθηκε η μικρη -δεν ξερω τι επαθε το παιδι μου- καιεχει ησυχια. μααατσ
marilou27 έγραψε:μαμακα μου έγραψε:markella_p έγραψε:Επισης σουρλουλουδες, ειναι αδικο να κανονιζετε απο τωρα γαμπρους και νυφες που εμεις δεν εχουμε δει ακομα φυλο.
Ακουτε???????
ΜΑΡΚΕΛΛΑ ΚΑΙ ΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΟΡΙΤΣΙ ΕΧΕΙΣ!ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΚΑΛΟ ΥΠΝΟ!
markella_p έγραψε:marilou27 έγραψε:μαμακα μου έγραψε:markella_p έγραψε:Επισης σουρλουλουδες, ειναι αδικο να κανονιζετε απο τωρα γαμπρους και νυφες που εμεις δεν εχουμε δει ακομα φυλο.
Ακουτε???????
ΜΑΡΚΕΛΛΑ ΚΑΙ ΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΟΡΙΤΣΙ ΕΧΕΙΣ!ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΚΑΛΟ ΥΠΝΟ!
Μεταξυ μας, και γω για κοριτσι με εχω. Αλλα μην το πειτε στον αντρα μου, ετσι?
markella_p έγραψε:Μαριααααααααααααααααααααα
θα φας ξυλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
markella_p έγραψε:Μαιρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
Mariarooooooooooooooooooooooooo
για μαζευτειτε!! που βοσκετε?
Μαριλου
mariaro έγραψε:markella_p έγραψε:Μαριααααααααααααααααααααα
Γιατι να φαω ξύλο...??
Τι έκανα πάλι
Γιατι εχω μερες να σε δω και ανησυχησα!!
Η γιατρος μου ειπε οτι δεν χρειαζεται να την επαναλάβω αλλα σκέφτομαι και το ενδεχομενο λαθους απο την μερια του εργαστηριου...
Maryanastasia έγραψε:E ναι άμα είναι να πέσω θα πέσω σε κρεβάτι ή όπως λέω και στην αγάπη μου ας πέσω σε κανά γιατρό πιπίνι χαχαχααχαχαχχαχαχ
Ακομα καλυτερα!!!
Ναι Μαρκέλλα μου το ξέρω πως το εννοείς.
Εγώ φταίω. Διάβασα ώρες ατελειώτες και οι μισοί λένε πως πρέπει. Οι άλλοι μισοί πως γίνεται για τα λεφτά ε επηρεάσθηκα...
markella_p έγραψε:mariaro έγραψε:markella_p έγραψε:Μαριααααααααααααααααααααα
Γιατι να φαω ξύλο...??
Τι έκανα πάλι
Γιατι εχω μερες να σε δω και ανησυχησα!!
Η γιατρος μου ειπε οτι δεν χρειαζεται να την επαναλάβω αλλα σκέφτομαι και το ενδεχομενο λαθους απο την μερια του εργαστηριου...
Πως το κολλας? Σου ειπε?
Maryanastasia έγραψε:Ε ναι μου είπαν διάφοροι 30 ετών με καλή αυχενική και πας για άμνιο? ε για τα λεφτά γίνεται...τι να πω και εγώ δεν ξέρω!!
Maryanastasia έγραψε:Ε ναι μου είπαν διάφοροι 30 ετών με καλή αυχενική και πας για άμνιο? ε για τα λεφτά γίνεται...τι να πω και εγώ δεν ξέρω!!
Maryanastasia έγραψε:Δεν με νοιάζουν τα λεφτά. Από πιστωτική τα τραβήξαμε αλλά δεν με νοιάζει αυτό.
Το ποσοστό αποβολής με πειράζει...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης