126 Απ: Εγκυούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 #3 Τετ Ιουλ 18, 2012 11:20 pm
markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Ειρηνη καλημερα. Ετσι! Γερα με τσαμπουκα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
εδω ειμαστε.λιγο μαγειρευουμε λιγο παιζουμε.λιγο απ`ολα.εσυ καλα εισαι?markella_p έγραψε:Καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
που ειστε???????
μαμακα μου έγραψε:μπραβο μαρια θετικη σκεψη. αν ειναι για το καλο του μωρου να μην στεναχωριεσαι.εχεις και εμας για παρεα και συμπαρασταση κοριτσακι.σου στελνω όοοολη την θετικη μου σκεψη
''marilou27 έγραψε:μαμακα μου έγραψε:μπραβο μαρια θετικη σκεψη. αν ειναι για το καλο του μωρου να μην στεναχωριεσαι.εχεις και εμας για παρεα και συμπαρασταση κοριτσακι.σου στελνω όοοολη την θετικη μου σκεψη
ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!!ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ΑΠΛΑ ΛΙΓΟ ΑΓΧΟΣ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΓΑΜΩΤΟ!!!!!!!
μαμακα μου έγραψε:''marilou27 έγραψε:μαμακα μου έγραψε:μπραβο μαρια θετικη σκεψη. αν ειναι για το καλο του μωρου να μην στεναχωριεσαι.εχεις και εμας για παρεα και συμπαρασταση κοριτσακι.σου στελνω όοοολη την θετικη μου σκεψη
ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!!ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ΑΠΛΑ ΛΙΓΟ ΑΓΧΟΣ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΓΑΜΩΤΟ!!!!!!!
όλα καλα θα πανε. και η βαρβαρα μας δεν εκανε περιδεση και ειναι μια χαρα τωρα!
βιαστικια η κοπελια ε? χμ μου κανει για νυφη
marilou27 έγραψε:μαμακα μου έγραψε:''marilou27 έγραψε:μαμακα μου έγραψε:μπραβο μαρια θετικη σκεψη. αν ειναι για το καλο του μωρου να μην στεναχωριεσαι.εχεις και εμας για παρεα και συμπαρασταση κοριτσακι.σου στελνω όοοολη την θετικη μου σκεψη
όλα καλα θα πανε. και η βαρβαρα μας δεν εκανε περιδεση και ειναι μια χαρα τωρα!
βιαστικια η κοπελια ε? χμ μου κανει για νυφη
ΑΧ ΒΡΕ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ!ΠΑΝΤΩΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΣΟΥ!
μαμακα μου έγραψε:γαιδουρα, ή τεμπελα?!
επλυνα τα σεντονια μας το πρωι. στεγνωσαν φυσικα φυσικα και τα εστρωσα παλι ασιδερωτα........
marilou27 έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!ΕΓΩ ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΗΓΑ ΓΙΑΤΡΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ!ΑΠΛΑ Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΡΙΑΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΗΠΩΣ ΒΓΕΙ ΠΡΟΩΡΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΠΕΡΙΔΕΣΗ ΤΡΑΧΗΛΟΥ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ.ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ.ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΓΧΟΣ
mariaro έγραψε:marilou27 έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!ΕΓΩ ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΗΓΑ ΓΙΑΤΡΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ!ΑΠΛΑ Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΡΙΑΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΗΠΩΣ ΒΓΕΙ ΠΡΟΩΡΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΠΕΡΙΔΕΣΗ ΤΡΑΧΗΛΟΥ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ.ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ.ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΓΧΟΣ
Εύχομαι όλα να πανε καλά...!!!
Εχω ακούσει και από αλλες περιπτώσεις οτι αυτο βοηθάει πολύ και δεν ειναι τιποτα, ενα ραμματακι το οποιο το αφαιρούν στον τοκετό.
Ο γιατρός σου εκανε κοιλιακό υπερηχο και ειδε το προβληματακι με τον τράχηλο?
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΜΑΡΚΕΛΛΑ!!!!!!!!!!!markella_p έγραψε:Μαριααααααααααααααααααααα
θα φας ξυλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
marilou27 έγραψε:ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΜΑΡΚΕΛΛΑ!!!!!!!!!!!markella_p έγραψε:Μαριααααααααααααααααααααα
θα φας ξυλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
mariaro έγραψε:Καλημέρα κοριτσια κι απο μενα!!!
Την Δευτερα πηγα και ειδα το νινακι μου!!
Είναι καλά και εχει φτασει τα 205gr (ημουν 16w 2d).
Το μόνο πρόβλημα ειναι οτι η καλλιέργεια κολπικου υγρου εβγαλε "ουρεοπλασμα" (ουτε η γυναικολογος ειχε σημειωσει ποτε να ειχα ξαναβγει θετικη στο ουρεοπλασμα).
Το χειροτερο απ'ολα ειναι οτι δεν μπορω να παρω αντιβιωση γιατι ειμαι αλλεργικη σε ενα μια ουσια και δεν υπαρχει αλλη που να μπορω να παρω κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης.
Μου ειπε οτι το ουρεοπλασμα ευθυνεται για αποβολες κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης αλλα κυριως στο πρωτο τρίμηνο και για προωρους τοκετους στη συνεχεια. Το καλυτερο απ'ολα ειναι οτι δεν ξερω απο που το κολλησα γιατι επαφες δεν εχουμε με τον αντρα μου απο τοτε που εμεινα εγκυος και στην 9η εβδομαδα που ειχα ξανακανει καλλιεργεια ημουν καθαρη.
Τι να πω...
Μακαρι να πανε ολα καλα...
marilou27 έγραψε:mariaro έγραψε:marilou27 έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!ΕΓΩ ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΗΓΑ ΓΙΑΤΡΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ!ΑΠΛΑ Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΡΙΑΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΗΠΩΣ ΒΓΕΙ ΠΡΟΩΡΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΠΕΡΙΔΕΣΗ ΤΡΑΧΗΛΟΥ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ.ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ.ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΓΧΟΣ
Εύχομαι όλα να πανε καλά...!!!
Εχω ακούσει και από αλλες περιπτώσεις οτι αυτο βοηθάει πολύ και δεν ειναι τιποτα, ενα ραμματακι το οποιο το αφαιρούν στον τοκετό.
Ο γιατρός σου εκανε κοιλιακό υπερηχο και ειδε το προβληματακι με τον τράχηλο?
ΣΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ Ο ΕΜΒΡΥΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΕΧΘΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ
ΤΟΥ ΔΕΙΞΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΤΟ ΕΙΔΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΙΛΙΑΚΟ ΥΠΕΡΗΧΟ.ΚΑΙ ΓΩ ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης