Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
575 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 575 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 32 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 41]

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλα ειμαι εγω. Λιγο ζεσταινομαι, λιγο κουραζομαι, λιγο τα νευρα μου ειναι στην τσιτα... αλλα ειμαι καλα γενικα. Σιδερενιος ο μπαμπας! Ποτε θα κανεις β' επιπεδου εσυ?

evi86

evi86
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
markella_p έγραψε:Καλα ειμαι εγω. Λιγο ζεσταινομαι, λιγο κουραζομαι, λιγο τα νευρα μου ειναι στην τσιτα... αλλα ειμαι καλα γενικα. Σιδερενιος ο μπαμπας! Ποτε θα κανεις β' επιπεδου εσυ?

9/8 εκλεισα ραντεβου

stellaef

stellaef
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μπου έγραψε:εχω γραψει σε 100 θεματα ρε συ! εχω γινει κουραστικη το ξερω αλλα δεν μπορω αλλο! φοβαμαι μην αρχισουν και δε με πιανουν τα χαπια(καπου το διαβασα αυτο),μηπως χρειαστει να νοσηλευτω,μηπως γεννησω η βασικα χασω τη μπεμπα μου, οτι δεν εχω αλλη υπομονη κι εχω ακομη 4 ολοκληρους μηνες (ευχομαι οχι λιγοτερους),ηδη τους 2,5 ειμαι κλεισμενη μεσα και ποιος ξερει ποσο ακομα.....πφ ολα σκατα μεσα στο μυαλο μου!!!!! Sad Sad Sad

μην ανυσηχεις καθολου!ο γιατρος σου ξερει μεχρι ποτε θα στα δωσει!Εμενα η κολητη μου ειχε προβλημα αποτην αρχη της εγκυμοσυνης λογω λεπτου τραχηλου και συσπασεων. επερνε χαπια για τις συσπασεις και εννοειται ξαπλα τωρα ειναι 38 εβδομαδων εχει κοψει τα χαπια εδω και 1 μηνα και δεν λεει να γεννησει.φαντασου οτι ο γιατρος της την ελεγε πως αν φτασει τις 32 εβδομαδες ειναι θαυμα.της εκανε και μια ενεση για την ωριμανση των πνευμονων γιατι ηταν σιγουρος για προωρο τοκετο!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αντε ρε Ευη, ολα καλα να μας πανε. Εχεις αρχισει να το νιωθεις καθολου?

evi86

evi86
markella_p έγραψε:αντε ρε Ευη, ολα καλα να μας πανε. Εχεις αρχισει να το νιωθεις καθολου?

Νομιζω πως μια δυο φορες ενιωσα κινησουλα...Αχ κλαμα που εριξα οταν την ενιωσα πρωτη φορα...

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi86 έγραψε:
markella_p έγραψε:αντε ρε Ευη, ολα καλα να μας πανε. Εχεις αρχισει να το νιωθεις καθολου?

Νομιζω πως μια δυο φορες ενιωσα κινησουλα...Αχ κλαμα που εριξα οταν την ενιωσα πρωτη φορα...

ουουουυυυυυυ και να δεις κλαμα που εχεις να ριξεις ακομα!! ευχαριστα ειναι αυτα ομως! αλλα η συγκινηση, συγκινηση!!

marilou27

marilou27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπέρα κοριτσάκια χαίρομαι που είστε όλες καλά.εγώ εδώ ξάπλα όπως κάθε μέρα αυριο πρωι πάω στο μητέρα για την περίδεση.ελπίζω ολα καλά να πάνε και να βγω αυριο το μεσημέρι

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
marilou27 έγραψε:καλησπέρα κοριτσάκια χαίρομαι που είστε όλες καλά.εγώ εδώ ξάπλα όπως κάθε μέρα αυριο πρωι πάω στο μητέρα για την περίδεση.ελπίζω ολα καλά να πάνε και να βγω αυριο το μεσημέρι

Ολα θα πανε καλα αγαπουλα! Να μην ανησυχεις!!!

evi86

evi86
Κοριτσια να σας ρωτησω..εχετε αγορασει τιποτα για το δωματιο του μωρου;Εγω λεω μολις μαθω το φυλο σιγα σιγα να αρχησω αγορες...

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi86 έγραψε:Κοριτσια να σας ρωτησω..εχετε αγορασει τιποτα για το δωματιο του μωρου;Εγω λεω μολις μαθω το φυλο σιγα σιγα να αρχησω αγορες...

Εγω περιμενω να δω το φυλο για να δω καταρχην αν θα χρειαστει να βαψουμε ξανα το παιδικο. Κατα τα αλλα, ευτυχως δεν θα χρειαστω πολλα πραγματα!

marilou27

marilou27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγώ απλά εχω πάει σε 2 μαγαζιά να κοιτάξω αλλά ακόμα δεν εχω πάρει κάτι

evi86

evi86
Εχω να κανω και μια αλλη ερωτηση.Βλεπετε λογω οικονομικης στενοτητας σκεφτομαι ολα τα εξοδα.Εχετε συζητησει με τον γιατρο σας τα εξοδα της γεννας;Θα γεννησετε σε κλινικη η σε δημοσιο;Εμεις απ'οτι υπλογιζουμε θα δωσουμε γυρω στα 2300

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi86 έγραψε:Εχω να κανω και μια αλλη ερωτηση.Βλεπετε λογω οικονομικης στενοτητας σκεφτομαι ολα τα εξοδα.Εχετε συζητησει με τον γιατρο σας τα εξοδα της γεννας;Θα γεννησετε σε κλινικη η σε δημοσιο;Εμεις απ'οτι υπλογιζουμε θα δωσουμε γυρω στα 2300

Και εμας το πολυ 2200 θα μας βγουν. Στο μητερα γενναω.

evi86

evi86
markella_p έγραψε:
evi86 έγραψε:Εχω να κανω και μια αλλη ερωτηση.Βλεπετε λογω οικονομικης στενοτητας σκεφτομαι ολα τα εξοδα.Εχετε συζητησει με τον γιατρο σας τα εξοδα της γεννας;Θα γεννησετε σε κλινικη η σε δημοσιο;Εμεις απ'οτι υπλογιζουμε θα δωσουμε γυρω στα 2300

Μαρκελλα εσυ ποτε θα κανεις β'επιπεδου;

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi86 έγραψε:
markella_p έγραψε:

Την ερχομενη Τριτη, στις 31 Ιουλιου. Ανυπομονω!!!

marilou27

marilou27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μονο εγώ θα πληρώσω πολλά? Crying or Very sad εγώ στο ρεα και συνολικά 3000 με 3500 το πολύ..θέλω να κοιτάξω τι γίνεται με τα τμεία και τι μπορώ να πάρω πίσω αν μπορώ.. Mad

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
marilou27 έγραψε:μονο εγώ θα πληρώσω πολλά? Crying or Very sad εγώ στο ρεα και συνολικά 3000 με 3500 το πολύ..θέλω να κοιτάξω τι γίνεται με τα τμεία και τι μπορώ να πάρω πίσω αν μπορώ.. Mad

γιατι ρε κοριτσι? στο μητερα παει το 4κλινο 600 + φπα = 780 ευρω. Το ΡΕΑ ποσα παιρνει?

stellaef

stellaef
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εδω στην θεσαλονικη σε οικονομικο δωματιο(3κλινο ή 4κλινο) θελει σιγουρα 2000. Αν βαλεις και τον γιατρο............κλαψτα

evi86

evi86
markella_p έγραψε:
evi86 έγραψε:
markella_p έγραψε:

Αααα πιο νωρις απο εμενα...εμενα στην 23 εβδομαδα μου εβαλε την β'επιπεδου

marilou27

marilou27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
markella_p έγραψε:
marilou27 έγραψε:μονο εγώ θα πληρώσω πολλά? Crying or Very sad εγώ στο ρεα και συνολικά 3000 με 3500 το πολύ..θέλω να κοιτάξω τι γίνεται με τα τμεία και τι μπορώ να πάρω πίσω αν μπορώ.. Mad

γιατι ρε κοριτσι? στο μητερα παει το 4κλινο 600 + φπα = 780 ευρω. Το ΡΕΑ ποσα παιρνει?

τόσο και στο ρεα πάνω κάτω εαν πάρεις πίσω και λεφτα απο το ταμείο γιατι τωρα εχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα με τα ταμεία Mad

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi86 έγραψε:
markella_p έγραψε:
evi86 έγραψε:
markella_p έγραψε:

Αααα πιο νωρις απο εμενα...εμενα στην 23 εβδομαδα μου εβαλε την β'επιπεδου

Αρχικα μου ειπε να την κανουμε 6-7 Αυγουστου. Αλλα επειδη ειχα ηδη βγαλει εισιτηρια για να φυγω τον ρωτησα αν πρεπει να αλλαξω τα εισιτηρια και μου ειπε οτι δεν χρειαζεται γιατι ειμαστε μεσα στο οριο ετσι κι αλλιως. Αφου θα εχω μπει στην 21η βδομαδα.

evi86

evi86
Κοριτσια τα λεφτα εκεινες τις μερες θα φευγουν τοσο γρηγορα που δεν θα το παρουμε χαμπαρι...Σκεφτομαστε τωρα με την μανα μου για αυτους που θα ερχονται αντι να αγοραζουμε γλυκα για να τους δωσουμε να τα κανουμε εμεις.

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stellaef έγραψε:εδω στην θεσαλονικη σε οικονομικο δωματιο(3κλινο ή 4κλινο) θελει σιγουρα 2000. Αν βαλεις και τον γιατρο............κλαψτα

καλησπερα. εσυ εισαι στην ομαδουλα μας αλλα δεν σε εχουμε στη λιστα μας? αααααααααα γιατι? λεγε στοιχεια να σε φακελωσουμε και σενα!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
marilou27 έγραψε:
markella_p έγραψε:

τόσο και στο ρεα πάνω κάτω εαν πάρεις πίσω και λεφτα απο το ταμείο γιατι τωρα εχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα με τα ταμεία Mad

τοτε γιατι 3000-3500? μπερδευτηκα. τι ταμειο εχεις?

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευη για ποιους εννοεις? Επισκεπτες πχ στο μαιευτηριο? Η αργοτερα στο σπιτι? Τα λεφτα οντως παιδια, και σας το λεω εκ πειρας, εκεινες τις μερες δεν καταλαβαινεις ουτε πως φευγουν ουτε που πανε!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 32 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις