Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
372 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 372 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 41]

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bebek, η κοιλια στη φωτο ειναι ολη δικη σου? Και σου ζητησαν κιολας να παραχωρησεις τη θεση σου? Ε, δεν παμε καλα! Εγω παλι, τη μεγαλυτερη αδιαφορια, την εχω εισπραξει περισσοτερο απο γυναικες 30-45 χρονων (στο περιπου, ετσι? δεν ζηταω ταυτοτητες!!) Στην κοσμαρα τους. Λες και αυτες δεν βρεθηκαν η δεν θα βρεθουν στην ιδια θεση.

Τελος παντων. Ας ειμαστε καλα...

Με το καλο κοριτσακι!!! Κοντευεις!!

mamameli

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
markella_p έγραψε:Μαρακι τι ωρα σχολας? Αντε να πας στη μικρη σου και μετα να απολαυσεις το μπεμπε!

17:00!Νυσταζω πολυυυυ Εγκυούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 #3 - Σελίδα 5 850933
Ασε εχει γαϊδουρια...να σου πω (χωρις κακια) οι 30-45 που βλέπεις είναι οι γεροντοκόρες α...ες Embarassed
που σκανε από τη ζηλια τους!Και επειδη δεν τα καταφεραν αυτες πρεπει να μας κανουν τη ζωη δυσκολη!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μιση ωριτσα μου εμεινε εμενα και μια ωριτσα εσενα Μαρια. Αντε γιατι κουτουλαω παλι σημερα!

zoekopa

zoekopa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
markella_p έγραψε:Ναι ρε συ. Εγω χθες αποφασισα να γυρισω σπιτι με το λεωφορειο μια και δεν εχει πλεον κινηση καθολου και με βολευει καλυτερα απο το μετρο. Σε ολη τη διαδρομη εβριζα απο μεσα μου. Βεβαια καποια στιγμη βρηκα θεση γιατι αδειασε, αλλα συνεχισα να βριζω με την αναισθησια του κοσμου. Και οχι τιποτα αλλο, αλλα αυτη η ορθοστασια μου σακατευει τη μεση.
Εγω κοριτσια τους σηκωνω αν δεν εχει να κατσω και δε με νοιαζει κιολας, γιατι αν ζαλιστω ή λιποθυμίσω δε θα με μαζεψει κανενας απο αυτους!!! Εχω σηκωσει και γιαγιαδες, γιατι στα καινουργια λεωφορια έχει μια θέση που μπορω να κατσω εγω και να βαλω και το καροτσακι του μωρου. Φυσικα τωρα που έχει ζέστη δεν παταω το ποδι μου στο λεοφωρίο με το μωρο, μονο αν ειναι πολυ αναγκη το παιρνω μονη μου.

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μωρε Ζωη, εσυ καλα κανεις. Εγω δεν μπορω να το κανω αυτο. Απλα στεκομαι και βριζω απο μεσα μου.

mamameli

Εδω Ελλαδισταν Ζωη μου!Εμενα με αφηνουν στο αστικο γιατι με βλεπουν και κοιλια και παιδι.Αλλα πιο ευκολα σηκωνεται γερος απ΄ότι νεος!

47 λεπτα χιχιχιχ!Η αγωνία μεγαλώνει όσο περνάει η ωρα..ευτυχως χαλαρωσε λιγο η δουλεια σημερα Very Happy

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αυτο θα ελεγα και γω Μαρια. Πιο εξυπηρετικοι ειναι οι μεγαλοι σε ηλικια και μαλιστα ακομα περισσοτερο οι αντρες!

Επειδη φευγω σε λιγο, να μην ξεχασω

Καλη επιτυχια Μαριαααααααααααααααααα Εγκυούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 #3 - Σελίδα 5 417472 Εγκυούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 #3 - Σελίδα 5 417472

mamameli

Καλη ξεκουραση ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!! Εγκυούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 #3 - Σελίδα 5 417472 Εγκυούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 #3 - Σελίδα 5 417472 Εγκυούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 #3 - Σελίδα 5 417472

Maryanastasia

Maryanastasia
Geia σας κορίτσια!!!!

Εγώ γενικά πιστεύω πως στην Ελλάδα είμαστε αγενέστατοι

Σκεφτείτε απλά σε ποιες υπηρεσίες σας λένε καλημέρα. Συνήθως απλά μουγκρίζουν....Δυστυχώς...

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να 'μαι και εγώ! Very Happy
Πονάω αλλά δεν πειράζει. Έκανα υπέρηχο σήμερα είναι διατεταμένο το δεξί νεφρ'ο και η πυελός-κάπως έτσι- αλλά ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ-. αυτό ειναι καιτο σημαντικό. Πολύυυυυυυυυυ νερό εμφιαλωμένο , καθόλου βάρος,οχι σκύψιμο, και γενικότερα ξεκουραση. Δεν υπάρχει θεραπεία για το πρήξιμο μόνο παυσίπονα επί πόνου.
Είδα και το μωρό....τι πλάκα που είχε.αν και εγώ πονούσα,αυτός ήταν ξαπλωμένος με το ένα ποδι πανω στο αλλο.χαχαχαχαειχε πολυ πλακα.

καλή επιτυχια για την β επιπεδου κοριτσι....
Τώρα για την αναισθησία.Είμαι στο Αιγάλεω το μεσημέρι και περιμενω ταξι επί της Ι.οδού. αντί ενα ζευγάρι ηλιθιων να μου δωσουν προτεραιοτητα, μπήκαν σφήνα μπροστά μου και μπήκανστο ταξι....τι να πω...γαιδουρια-την μουτζα τους ομως την φαγανε -

Εγκυούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 #3 - Σελίδα 5 417472

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
markella_p έγραψε:Μωρε Ζωη, εσυ καλα κανεις. Εγω δεν μπορω να το κανω αυτο. Απλα στεκομαι και βριζω απο μεσα μου.
efxaristw Markella! ki eseis edw kali teleiomini egkymosyni na exete!!!
ki egw to idio,de mporw na zitaw na sikothoun,mono vrizw apo mesa mou..ki apo tin alli otan kapoios sikwnetai mono ta klammata de vazw apo ti sygkinisi!!!!!

mamameli

Μεταμεσονυκτια σήμερα... Very Happy είμαι χαρούμενη γιατί η β επιπέδου πήγε πολυ καλα.!Το αγοράκι μας είναι μια Χαρά.Ζωηρουλικο το κυνηγούσε ο γιατρός να το μετρήσει.και το κορυφαίο?Την ώρα που το βλέπαμε τρισδιάστατο χασμουρηθηκε και χαμογέλασε και το βγάλαμε φωτογραφία!μου φάνηκε μοιάζει την Μελινουλα λίγο.Κι αυτή καλύτερα είναι,ο πυρετός μάλλον υποχώρησε...αν βγαλουμε απυρετες τη νύχτα την βγάλαμε καθαρή!Αυτά κοριτσάκια μου ,ευχομαι σε όλες να έχετε καλα αποτελέσματα στους δικούς σας β´επιπεδου και με το καλο τα μωρακια μας.

καλή..μέρα! Εγκυούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 #3 - Σελίδα 5 850933

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπράβο Μαρία! Περαστικά στην Μελίνα σου,μακάρι να ήσασταν απύρετες το βράδυ. Γέλασε ο μπέμπης?! Ευτυχισμένος στην κοιλίτσα της μαμάς.

καλημέρα όοοοοολη μέρα. Φυσάει και ωραία.Δροσούλα έχει.... Very Happy

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα κοριτσακια!!

Μαρακι, χαρηκα πολυ!!! Αυτη η φωτογραφια ειναι ολα τα λεφτα ε? Ελπιζω να ξημερωσατε καλα με το Μελινακι!

Αθανασια, ποτε θα περασει αυτο ρε συ? Μαγκακος βλεπω ο ομορφονιος ε?

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κορίτσια μου!!! Τι κάνετε;;; \
Αχ, είμαι πτώμα από τη δουλειά τις τελευταίες μέρες...!

Μαμάκα μου (Αθανασία) περαστικάααααα!!!! Να πίνεις πολύ νεράκιιιιι!!!! Όλα καλά θα πάνε, υπομονή όμως!!! Είδες ο μπέμπης δε μασάει, χαχαχα!

Mamameli (Μαρία, σωστάWink μπράβο για τα καλά αποτελέσματα!!! Αυτά είναι, όταν όλα πάνε καλά αυτός ο υπέρυχος είναι πραγματικά απόλαυση! Και ήταν και ζωηρούλης, εεεεεε; Να δούμε πώς θα είναι και έξω από την κοιλιά!!!

Μαρκέλλα μου σε άλλο θεματάκι που έγραψες μου έδωσες την εντύπωση ότι είσαι γειτόνισσα... Στα κ. Πατήσια είσαι; Γιατί εγώ Αγ. Ελευθέριο!

Καλά, για το πόσο ζώα είναι μερικοί, θυμάμαι ήμουν 8 μηνών έγκυος στη Δανάη και κανένας δε σηκώθηκε να μου δώσει τη θέση του. Αντίθετα, μια μέρα έτρεξε ένας νεαρός και μπήκε σφήνα να μου πάρει μπροστά μου τη μοναδική θέση...! Αν και τα πήρα εκείνη την ώρα δεν είπα τίποτα γιατί σε 2 στάσεις θα κατέβαινα, αλλά πραγματικά εκείνος δεν μπορούσε να το ξέρει, ούτε και όλοι οι γύρω του που δε μιλήσαν φυσικά... Και δεν μπορείς να πεις ότι δε φαινόταν η κοιλιά... Ως απέναντι είχε φτάσει! Γκρρρ...

Περαστικούλια και στα αρρωστάκια...!!!!!

Σας φιλώ!!!!!!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα Αλικη

Γειτονισες οχι ακριβως, αλλα σχετικα κοντα ειμαστε. Σεπολια εγω.

mamameli

Και παλι καλημέρα!Ευχαριστώ κοριτσακια μου...

Σημερα πηγε παιδικο η μικρη..εκλεισε 24 ωρες απυρετη χωρις δεκατο και την εστειλα...ειναι τελευταίες μερες να παιξει λιγο ακομα με τις φιλες της και σε μια βδομαδα αραλικι..το λυπαμαι μωρε αλλα δεν εχω πολλες επιλογες.Δεν φανηκε και ιωση μάλλον το air condition τη χτυπησε και μας αδιαθετησε.Δεν ειχε κανενα αλλο συμπτωμα περαν του χαμηλου πυρετου.Ελπιζω να τελειωσε οριστικα..

Αχ ολες οι κοιλιτσες ειναι οι καλυτερες φωλιτσες για τα νινακια μας..405 εφτασε σε βαρος ειναι οσο θα ηταν αν ειχα κανονικο κυκλο δηλ.λιγες μερες μεγαλυτερο.
Η φωτογραφια είναι σουπερ αν μπορεσω θα την ανεβάσω να τη δειτε.

Φιλακια!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamameli έγραψε:Και παλι καλημέρα!Ευχαριστώ κοριτσακια μου...

Σημερα πηγε παιδικο η μικρη..εκλεισε 24 ωρες απυρετη χωρις δεκατο και την εστειλα...ειναι τελευταίες μερες να παιξει λιγο ακομα με τις φιλες της και σε μια βδομαδα αραλικι..το λυπαμαι μωρε αλλα δεν εχω πολλες επιλογες.Δεν φανηκε και ιωση μάλλον το air condition τη χτυπησε και μας αδιαθετησε.Δεν ειχε κανενα αλλο συμπτωμα περαν του χαμηλου πυρετου.Ελπιζω να τελειωσε οριστικα..

Αχ ολες οι κοιλιτσες ειναι οι καλυτερες φωλιτσες για τα νινακια μας..405 εφτασε σε βαρος ειναι οσο θα ηταν αν ειχα κανονικο κυκλο δηλ.λιγες μερες μεγαλυτερο.
Η φωτογραφια είναι σουπερ αν μπορεσω θα την ανεβάσω να τη δειτε.

Φιλακια!

Πεθαινω να δω τη φωτογραφια!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρκέλλα μου κοντά είμαστε και πάλι, χιχι!

Μαρία μου είναι επικίνδυνα και τα κλιματιστικά, αλλά και τι να κάνεις με αυτή τη ζέστη!!! Άντε να συνέλθει τελείως τώρα με το καλό!!!

Εμείς μετρηθήκαμε 480γρ αλλά είχα κλείσει τις 22 εβδομάδες... Κοντά-κοντά, χιχιχι!

Έφυγαααααααα!!!!! Εγκυούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 #3 - Σελίδα 5 417472

mamameli

Α! Εσείς είστε πιο μεγάλοι!Εμείς γενικως εχουμε ενα dna ...ο ψηλοτερος αντρας στην οικογενεια ειναι 1,75 και εγω 1,63 η ψηλότερη γυναικα Laughing Laughing Laughing
Αν βγαλουμε μεγαλοσωμο ή φαγανο παιδι θα πέσω από τα συννεφα!Η Μελίνα 4 χρονων ειναι 12,7 κιλα!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamameli έγραψε:Α! Εσείς είστε πιο μεγάλοι!Εμείς γενικως εχουμε ενα dna ...ο ψηλοτερος αντρας στην οικογενεια ειναι 1,75 και εγω 1,63 η ψηλότερη γυναικα Laughing Laughing Laughing
Αν βγαλουμε μεγαλοσωμο ή φαγανο παιδι θα πέσω από τα συννεφα!Η Μελίνα 4 χρονων ειναι 12,7 κιλα!

Και εγω λεω σιαμιαμιδι τη δικια μου που εφτασε 5 χρονων για να πιασει τα 16 κιλα!

Αλικη δουλεια πας? Εχω χασει το μπουσουλα. Αν ναι, καλη δουλιτσα!

demmy29

demmy29
Καλημέρα κοριτσάκια και κοιλίτσες? Έχω τρελαθεί από τις υποχρεώσεις καλοκαιριάτικα! Φιλάκια σε όλες!

mamameli

markella_p έγραψε:
mamameli έγραψε:Α! Εσείς είστε πιο μεγάλοι!Εμείς γενικως εχουμε ενα dna ...ο ψηλοτερος αντρας στην οικογενεια ειναι 1,75 και εγω 1,63 η ψηλότερη γυναικα Laughing Laughing Laughing

Και εγω λεω σιαμιαμιδι τη δικια μου που εφτασε 5 χρονων για να πιασει τα 16 κιλα!

Αλικη δουλεια πας? Εχω χασει το μπουσουλα. Αν ναι, καλη δουλιτσα!

Υγεία να έχουνε και το βαρος θα ερθει στην εφηβεία!
Μην τις φωναζουμε τοτε..σταμάτα να τρως!!!!!!!!!!!!!!!!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελα βρε Δημητρα, που χαθηκες? Πες μας τα νεα σου. Πως εισαι?

Μαρια, δεν με πειραζει καθολου που ειναι αδυνατη. Την χαιρομαι κιολας. Και να πεις οτι δεν τρωει? Κινειται ομως πολυ.

eirini2

καλημερα κοριτσια.το θεμα του λεωφορειου ας μην το συζητησουμε εμενα μονο αντρες σηκωνοντουσαν να καθησω ποτε καμια γυναικα και ιδιατερα κατι 20χρονες κοπελιτσες.το χειροτερο ομως ειναι με το καροτσι οταν κυκλοφορεις και δεν σταματαει κανεις να περασεις απεναντι.λιγοι αντρες μονο.γυναικες ποτε.και τ εχιυν και μεσα στο αυτοκινητο παιδια.μερικες φορες οταν βλεπω οτι δεν σταματαει κανεις σηκωνω το χερι και περναω.ετσι θελουν δεν θελουν σταματανε.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις