426 Απ: Εγκυούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 #3 Κυρ Ιουλ 22, 2012 1:09 pm
marilou27
Η ψυχή της παρέας!
ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΟΥ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 3 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΘΕΙ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
marilou27 έγραψε:ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ.ΑΠΟ 19-23 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΠΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ.ΦΥΛΟ ΞΕΡΕΙΣ?evi86 έγραψε:Μαρια μου ειναι πολυ καλυτερα.Στο νοσοκομειο βεβαια για προληπτικους λογους αλλα το περασε ελαφρα.
Β'επιπεδου θα κανω 9/8 στην 23 εβδομαδα.Ηθελα να ρωτησω κιολας αργα δεν θα γινει;;
Μπου έγραψε:Αυτο θα κανω!!!!! Ευη μου μπηκες εκει που σου ειπα;;; ειναι τελειο! τουλαχιστον εγω ετσι απασχολουμαι το τελευταιο διαστημα! μερα νυχτα εμεις κι εμεις!!! λιωσιμο ξερω αλλα....
marilou27 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΧΕΤΕ?ΕΜΕΝΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ
mamameli έγραψε:Γεια σας κορίτσια!τι κανετε;Χρόνια πολλα Μαρκελλα ότι επιθυμείς.
Σήμερα έχω τα γεννεθλια μου ελάτε να σας κερασω τούρτα! 31 κλεινω και δεν το πιστεύω ...μα εγω νιώθω ακόμα 25!
Και το αναφέρω και για ένα ακόμα λόγο.πέρσι λίγο πριν κλείσω τα 30 έπαθα υπερκοπωση και μου βγήκαν καποια ψύχοσωματικα .Νόμιζα πως κάτι σοβαρότερο έχω και δεν το βρίσκουν..έπαιρνα το γιατρο ηρεμουσα λίγες μέρες και μετα ξανα πανικός.τελικά κάποια στιγμή πήρα απόφαση να γίνω καλα...ότι και να είχα θα το αγνοούσα και θα το αντιμετώπιζα ..λίγο λοιπόν η κούραση ,λίγο το ξενυχτι,λίγο τα ζόρια ,λιγο που μεγαλωνουμε,μας κάνουν
Ευαλωτους...Όχι ...δυστυχώς η ζωή είναι απρόβλεπτη και με άλλους σκληροτερη...ότι όμως περνάει απο το χέρι μας
Όπως η θετική σκέψη είναι το μοναδικό μας οπλο και σ´αυτα που συμβαίνουν και στην δικιά μας κακή ψυχολογία.
Τα λέω για σένα μπου κι ελπίζω να τα σκεφτείς.
Καληνύχτα μαμάδες και κοιλιτσες!
Μπου έγραψε:κοριτσακια μου σας καληνυχτω να μιλησω με τον αντρουλη μου και μετα νανι! σημερα με τοοοοσο κλαμα τα ματακια μου τσουζουν! ευχαριστω και παλι ολες σας!!!! ευη μου θυμησου το site που σου εστειλα! "θαυματουργο"! φιλακια σε ολες!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης