676 Απ: Εγκυούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 #3 Τρι Ιουλ 24, 2012 4:28 am
zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
markella_p έγραψε:Ζωουλα αντε να ξεκουραστεις κοριτσακι μου. Φιλακια πολλα!!
φιλακια κοριτσαρες μου !!!!!!! να προσεχετε τις κοιλιτσες σας!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
markella_p έγραψε:Ζωουλα αντε να ξεκουραστεις κοριτσακι μου. Φιλακια πολλα!!
markella_p έγραψε:Ρε συ Λιτσα, μηπως.... λεω μηπως η ξανθια.... μετα την προεπισκοπηση.... πατας υποβολη?
παν έγραψε:markella_p έγραψε:Ρε συ Λιτσα, μηπως.... λεω μηπως η ξανθια.... μετα την προεπισκοπηση.... πατας υποβολη?
ναι,υποβολη
markella_p έγραψε:παν έγραψε:markella_p έγραψε:Ρε συ Λιτσα, μηπως.... λεω μηπως η ξανθια.... μετα την προεπισκοπηση.... πατας υποβολη?
ναι,υποβολη
στην υπογραφη στο προφιλ σου?
markella_p έγραψε:Σηκωνω τα χερια ψηλα! Να ημουν και γνωστης μπορει να καταλαβαινα που ειναι το λαθος. Αλλα αφου και γω στην τυχη τα εκανα, τρεχα γυρευε.
Πες μας και αλλα για σενα. Σε λενε Λιτσα.... φυλο εχεις δει? σε ποια βδομαδα ειπαμε εισαι? Αθηνα η καπου αλλου? Δουλευεις?
ΑΝΑΚΡΙΣΗ!!!
markella_p έγραψε:Ωραια η επαρχια (ειδικα η Μακεδονια - μεταξυ μας) αλλα οντως αυτο το προβλημα με τις δουλειες ειναι πολυ εντονο. Βεβαια και εδω στην Αθηνα, οποιος χασει δουλεια δεν ξαναβρισκει.
Λυπαμαι για αυτο που σου συνεβη. Ηταν πριν το αγορακι σου η μετα? Γι' αυτο εισαι αρκετα φοβισμενη? Τι προβλημα εχεις, μου θυμιζεις αν θες? Τις τελευταιες μερες τα εχω λιγο μπερδεψει τα πραγματα - εχουν μπει 2-3 καινουρια κοριτσια - και δεν θυμαμαι ποια ειναι ποια.
Maryanastasia έγραψε:Επίσης καλέ δεν ξέρω αν σας το είχα πει παλιά αλλά και εγώ μάλλον καισαρική θα κάνω λόγω της αρτηρίας συνήθως λέει αυτά τα μωράκια τα παίρνουν λίγο πιο νωρίς!!
Maryanastasia έγραψε:Τι άθλιοι γιατροί θεέ μου!!!!!!!!! Ευχομαι να πάνε όλα καλά!!!
μαμακα μου έγραψε:μαρκελλα το αφεντικο εφυγε για διακοπες ή για σημερα?]
ζωουλα αφου ο γιατρος ειπε μην ανησυχεις να το κανεις κοριτσι.πινε νερα και μην μιλας.
λιτσα κατι απο τις ρυθμισεις του προφιλ πρεπει να ειναι.
καισαρικη και εγω κατα 99%.μιλησα για φυσιολογικο αλλα φοβηθηκα λιγο με αυτα που μου ειπε και ειπαμε να μην ρισκαρουκε καθολου την υγεια του μωρου και την δικη μου.η αληθεια ειναι οτι θα ηθελα, αλλά...
στις προγραμματισμενες καισαρικες το παιρνουν στις 38 εβδ, ετσι μου ειπε καποια.ξερετε?
καισαρικη και στην ιωαννα, οποτε ....Maryanastasia έγραψε:Εσύ Αθανασία για ποιο λόγο καισαρική? Συγγνώμη αλλά δεν θυμάμαι!
Maryanastasia έγραψε:Ηρεμη θα είμαι ήρεμη ουουουυουουουουουουουουουουο
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης