276 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #53 Πεμ Ιουλ 19, 2012 11:58 pm
Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:ήρθα παλι!!πηγαμε θαλασσιτσα και μεχρι να γυρισουμε να μπανιαριστουμε κλπ περασε η ωρα!!!
στο θεμα που εθεσε το λεμονακι καταλαβαινω ότι καθε μια ομάδα εχει τις δικες της διαφορετικές αγωνίες!!
νομίζω ότι εμεις που δν εχουμε κανενα μωράκι και προσπαθούμε καιρό εχουμε την αγωνία αν θα τα καταφέρουμε ή όχι τελικά, όπως και την αγωνία του πότε θα τα ζήσουμε όλα αυτά που ακούμε απο τις αλλες εγκυούλες και μανούλες, ενω οι ήδη μαμάδες που προσπαθουν ξανα για αδερφάκια στα παιδάκια τους απλά ξερουν τι υπέροχο που ειναι να γινεσαι μαμα και ανυπομονούν να το ξαναζήσουν!! οταν χτυπάει το ρολόι μας εξαλλου για να γινουμε μαμάδες ειτε για πρώτη ειτε για πεμπτη φορά ..θελουμε να εχουμε γινει μαμαδες χθες!! υπαρχει η αγωνια πάντα αλλα για διαφορετικους λογους!!δν θεωρώ ότι ζήτησε απο τις ηδη μαμαδες να απολογηθουν, απλά να περιγράψουν το πως νιώθουν!!Ρωταει να μαθει πως νιώθετε οι ηδη μαμάδες όχι να απολογηθείτε γι αυτο που νιώθετε!!παρακάτω εξηγεί το πως νιώθει η ίδια..που το κακό σε αυτό?? στεναχωριέμαι απίστευτα που βλεπω να δημιουργούντε παρεξηγήσεις χωρις λόγο!! γιατι πρεπει να παρεξηγουμαστε και να κανουμε την τρίχα τριχιά!?? πολύ ένταση δημιουργειται στο θεματάκι μας τώρα τελευταία και ξενερώνω απιστευτα!! (δν θα πω οτι δν με χαλάει γιατι ειναι γεγονός οτι με χαλάει και μαλιστα πολύ, ειδικα όταν μπαινω για να χαλαρώσω και αντι γι αυτο τσιτώνω!!)
εγώ πάντως θέλω 2 παιδάκια!! δν θελω να μεινω στο ένα!μακάρι να με αξιώσει ο θεος να κάνω!!!θα ειμαι πολύ ευτυχισμένη!!
Λενακι χαιρομαι που σταμάτησε το αιματακι!Ελπιζω ολα να πανε πολύ καλά απο εδώ και πέρα!!
Γιαννα λιώνω κάθε φορά που μας στέλνει και το Μαράκι τα δικά της
Αννα καλη...μέρα κουκλα μου!!!
καληνύχτα στις υπόλοιπες , καλή ξεκουραση!!
Ελλη ευχαριστώ για την απάντηση σου πάνω στο ερώτημα μου.
ήθελα να σε ρωτήσω και κάτι άλλο αλλά δεν θυμάμαι το έγραψα δεν το έγραψα..
εγώ θα ρωτήσω ξανά.
Πόσο σας βγήκε ο φωτογράφος ;
τι άλμπουμ θα κάνετε ;
Καλημέρα κορίτσια
σήμερα δεν έχω εξωτερική δουλειά, πια κερνάει καφέ ;